60331
-
#12077 Hát, ha még 1-2 évig béta állapotban marad, akkor biztos -
#12076 bebaszna, de ki tudja? lehet.. :) -
#12075 Mire kijön a játék megunod, hehe. :) -
#12074 ez az új kliens + eu béta dolog végülis jó, nem mondhatod, hogy nem
a wipe-nak nem örülök :P
jó ez a játék, de 4-5 karakter után már az istennek sincs kedve megint végigdarálni dromund kasst / balmorrát / a többieket -
#12073 wow témához:
bla blabla bla, bla bla
bioware témához:
bla blabla bla, bla bla x2
Ma is sok értelmes dolog történt :p -
#12072 De legalább haladnak :) -
#12071 Francia, Német lokalizáció...remek. Akkor gondolom oda megy az inviteok nagy része. -
#12070 As promised, we have an update on the batch of Game Testing invites being sent to players in the EU.
After a lengthy discussion here at the BioWare offices, the decision has been made to postpone the proposed Game Testing invites for EU players for a number of reasons.
Firstly, there’s a new build of the game on the horizon. This is a major build, meaning there will be character wipes and a new client to download. As you may be aware, the current client download is around 27GB in size. If we were to invite players en masse today, those players would have to download the entirety of the client to access the game. There’s every chance that later this week, the service will go offline and this new version will be rolled out, meaning everyone currently in Testing will have to not only download the entire client again (another 27GB download), but will also have their characters erased and have to start afresh. This is a relatively large amount to download in such a short space of time and not an experience we want new testers to be exposed to.
Secondly, this new build will bring about the first localised versions of Star Wars: The Old Republic, which means those of you that speak French and German will have the chance to play the game in those languages, for the first time ever. We’re extremely excited to be able to offer this to our players and as such, we’re keen to get a lot of feedback from European testers in particular.
For those of you that may have missed the messages we put out on the subject already, last week saw a number of issues arise with key systems that prevented us from sending out invites to EU players. Had everything gone to plan, we would have been able to offer two weeks of testing time to new users. However, given the issues that arose, this was physically not possible.
So while we understand that this news may not be what a lot of you wanted to hear today, we hope that you’ll understand our position. Given the news of this new build, it’s now more important than ever that we invite European players into the Game Testing environments, so you have my word that this batch of invites will happen, it may just mean you just have to wait a little longer.
It’s also important to remember this is just the beginning. In the future, we’ll be inviting more and more testers to the EU Game Testing environments as well as future Game Testing weekends. So even if you’re not invited to this next round of testing, there will still be plenty of chances to get involved.
As ever, as soon as I get any firm news around the matter, I’ll make sure to update everyone. -
#12069 -
#12068 Rockjaw Stephen Reid
EU #SWTOR folk - there's an update coming, but it's been a busy day with lots of fires (some real!) to deal with. Patience please.
Kapjuk a very soont megint? :D Gondolom mellédumálásból fog állni az egész. -
Bhalage #12067 lehet h durva koltoi tulzasokkal elek, de szerinted most melyik pontban nincs igazam
tovabb kattintosoknak uncsi lesz, a pvp meg taliga fos (mar megint a tulzasok:D vagyis egy nagyon gyenge utanzat)lesz -
Bhalage #12066 eltalaltad baratom
es ehhez tarts magad,ko szi -
Aszuka #12065 Swtor Beta – 25lvl Assassin gameplay video (1h30m) -
#12064 szűrni kell erősen az igaz -
#12063 Azt a wowfanboi oldalt nem látogatom. -
#12062 FS en is az EU-s teszt fail a téma....vannak jó commentek -
#12061 bla bla bla
Rockjaw Stephen Reid
@RealGuy030 If I had answers I would give them to you; we're getting EU testers in as fast as we can.
bla bla bla -
#12060 Igen, az a szépség ott Khem. -
#12059 sebaj csak lássak már embert aki rendesen mozog és nem FPS nézetben tolja:P:) -
#12058 kis szintü karival tolja és nem igazán használja ki assa lehetőséget igaz lag miat nem tud hátba támadni így bukta a lopakodás -
#12057 nyugi tudok aludni miatta:D -
#12056 nézd ezt meg intézd el privát vele senkit nem érdekel a gondod -
#12055 pazmeg már csak 123 percet kel várni a letöltésig:D
amúgy kíváncsivá tettél a videó beveztőjével!
"végre 1 játékos, aki a kamerával nem bújik a karaktere hátába, aki losba menekül ha szarul áll az élete, aki ha teheti nem ugrik neki 4 ellenfélnek " -
#12054 másik meg mondjuk ö több értelmes dolgot irt mint te ennyi, nem ajnározom
nem ismerem de tény ö legalább adót némi infót ha kérdeztek tőle -
#12053 szóval előbb tekerj vissza,hogy miért is vagyok ilyen "szemét" -
#12052 nekem 1x ok nélkül beszólt és mivel nem anyámasszony katonája vagyok azóta ahol lehet aláteszek míg észbe nem kap! -
#12051 te se tagadod meg a magyar mentalitást ugorjunk egymásnak,inkább ha kötekedni akarsz akkor menj másik fórumra -
#12050 az -
#12049 Johhnyka még kb 2 hónapig lesz "SZTÁR" aztán mikor kijön a game már kutyát-macskát nemfog érdekelni a véleménye....btw engem már most se....élvezi,hogy ajnározza a topik ,mert egyszer az életben jókor volt jó helyen... -
#12048 Ahha az a csúnya izé, akit Khem Val-nak hívnak? -
#12047 Első companionja szerintem -
#12046 Ki az ott hátul? Valami fontos személy? -
#12045 -
Chris #12044 Csak alátámasztani tudom, pár éve amolyan kezdő önjelölt flémhuszár volt, akinek oda kellett néhanapján legyinteni egyet, de azóta, hogyismondjam, urambocsá... normális lett és nincs is nagyon kifogásolható hülyesége.
-
#12043 Előtte is flémeltem, azóta is flémelek, csak nem olyan témákon, hogy ki hova húzhat el, és milyen összefüggésben van a szem színe az intelligenciahányadossal. Ennek is megvan a technikája, tudni kell a ventilátorba szarni. A stílusom meg lehet hogy változott, de az az évek meg a rutin, régebben csak simán lehülyéztem volna. A megváltás meg csak magas labda volt, hogy linkeljek egy képet -
#12042 Te se régóta lettél próféta, előtte csak flameltél. Hogy mitől lettél megváltó, talán a házigazdaságtól. -
#12041 "miért akarod folyton megváltani a világot" - fater mondta, hogy ez a dolgom...
Egyébként meg leírom a véleményemet, elolvasom mások véleményét is, aztán vagy közeledik az álláspontunk, vagy nem. Ha unalmas ugord. Nem tudom rövidebben leírni, mert nem tudnám megértetni magam 2 szóból. Ezekre a dolgokra rászánom ezt a néhány mondatot. Nem hiszem, hogy olyan sokszor írnék olyan kimerítően, hogy a hatalmas információáradat elől rabolnám el a tömegek elől a hőn áhított sávszélességet. Ha meg de, akkor "áh, macis logó, lapozzunk". -
#12040 Akkor én megmondom a tutit, L2 és Eveonline > all mmorpg. :D Open és free pvp mindenekfelett. :D -
#12039 "Ha szidják a wowot, bejön ide egy wowal játszó emberke és mindenkit leszól"
ja kérem, az úgy kezdődött, hogy Pistike visszaütött -
EnxTheOne #12038
"aki a kamerával nem bújik a karaktere hátába, "
Nem néztem meg a videot, de már elég sok videot néztem mmorpg játékokrol, és engem nagyon idegesitett amikor a kamera "madár távlatba" van. Lehet hogy jobban lehet taktikázni, de gagyi.
"aki losba menekül ha szarul áll az élete, aki ha teheti nem ugrik neki 4 ellenfélnek"
Nem tudom mi az a los, de aki elmenekül az gyáva. :D
tor vs wow
star wars > warcraft univerzum
sith/bh > warrior, mage
guild wars > tor
Már csak open world pvp kéne gw2be , és gankelném majd az összes asurant. :D