60331
-
#12117 nagyon balfaszok,mert a DIO3 keresztbe fog tenni kegyetlenül, ha így nuboskodnak -
#12116 Dionál is US seggeket nyalnak. Ott se lesz csK US beta elején... -
#12115 Ezt tárgyaltuk korábban is, hogy nagyon erős lesz a késő ősz-tél, így lehet, hogy megszivatja magát a Bio ezzel a késői kiadással... -
#12114 mostmár mindegy hátha jön dio3 béta kulcs utána meg a dio3 full és akkor le is szarom magasról hogy mit szerencsétlenkednek ezek után... -
#12113 Igen, ezt már tegnap óta tudjuk. -
Kazagor #12112 EU béta csúszás -
Tababo #12111 ha jó lesz akkor is -
cain #12110 bárki bekamuzhat 40 év überhcnyi pve/pvp tapasztalatot bármilyen "jelentkezésben". -
#12109 ha nem lesz jó SWTOR ezzel elleszünk:P -
#12108 el Diablo live stream a nehéz napokra:P
Stream -
#12107 Utóbbi 100 évben? -
Bandras DaSilva #12106 Nem erről van szó. Arról van szó, hogy hülyeséget mond egy cég indoknak.
Nem nagyon zavar ha nem leszek benne a betaban. Teszteltem már rengeteg mmot az utóbbi száz évben. Ha sokat betazol még meg is unod mire kijön:). Már jártam így, szóval inkább a teljessel. -
Chris #12105 Soha nem szerettem az ilyen nemzetekre lekerekített általánosításokat. Hidd el, ugyanaz az emberanyag van ott is, mint bármely európai országban, a nagy számoknál az embermassza már teljesen homogén.
Nekem amúgy a Mythic kapcsán még mindig a szépemlékű Dark age of Camelot ugrik be elsőre és nem a War, mert azzal, bár kb. 10 éve volt már, de letettek vmit az asztalra, amit azóta sem szárnyalt túl senki. Mondjuk a War-ban is kezdetektől megvolt a remek koncepció, nem rossz megvalósítással, csak akkor már mégis vmi más volt, mert a wow-val az évek során bejött a fent említett embermassza, az mmo megszűnt a korábbi úri-murinak lenni és elterelődött a bugyuta cooperative pve irányba.
-
#12104 Tök jó, hogy már most ennyi pvp bajnokunk van :D -
Aszuka #12103 Swtor Beta – 3 Space Combat Missions -
t0xikus #12102 most komolyan. a bétával akarsz játszani, vagy rendes előfizető leszel és az éles verzióval? -
Bandras DaSilva #12101 Ezekkel az érvelésekkel az a gond, hogy mondjuk az amcsi tesztereknek akiket mostanában hívnak meg ugyanúgy le kell tölteni majd az új buildet. Szóval, ilyenkor felmerül a kérdés, hogy nem inkább az új build után kellet volna az összes meghívót kiküldeni?
Mindegy, majd lesz valahogy, csak ezek a cégek néha elgondolkodhatnának azon, hogy miket mondanak...mert néha a legnagyobb hülyeségeket tudják úgy közölni mintha az évezred legnagyobb ötletei lennének. -
eurom #12100 dede usa szerveren és hidd el felfogták a orvr lényegét és tényleg rossz oldalon álltam ,de szándékosan mert mazohista orderes vagyok -
t0xikus #12099 látom sosem waroztál:D (vagy ha igen, akkor a pénisz rossz végén álltál mindig:) ) -
eurom #12098 akkor majd az ex wowosok picsáznak ki benneteket az is vicces lesz -
t0xikus #12097 hát ja:) vicces,h eddigi pvp videókat látva kb esélyük nem lesz átlag usereknek az ex-warosokkal szemben:) -
#12096 Amúgy ha jól értelmeztem az EU béta teszt technikai okok miatt még mindig csúszik. Erre írták azt hogy ebben az a jobb, magasabb minőségű szolgáltatást kapunk majd. Meg jön hamarosan az új kliens és akkor a régit meg minek töltsük már le mikor a karaktereket is resselik. Na meg sok értelme nem lenne tesztelni egy olyan buildet amiben a bugokat talán kijavították az újban. Lehet ezek csak szánalmas kifogások de majd kiderül mi lesz. Egyre kevésbé izgat az EU béta, nem mint ha nem örülnék majd egy meghívónak:D -
#12095 Hmmmm jó kis RP áradat :D -
t0xikus #12094 régi szép időkben 3partyval aláztunk több wb-t:) -
#12093 Az open world pvp tartalom bent van már bétában vagy csak az új kliensel kerül be?? Elméletileg a semleges bolygókon lesz? Pontosabb infó mikor várható? EUROGAMER EXPO??? -
#12092 Pl 1 primade wb gyalázott 2-3 random wb-t ?:D -
#12091 Nem fogták fel a pont rendszert ami a terület lockolásához kellett. Pedig csak a várat kellett tartani, zászlókat foglalni, nyerni a PQ-kat meg a területhez tartozó SC-ket kellett nyerni, na meg a területen zajló killek után. Vagyis csak tolni kellett a pvp-t mint állat :D na meg régebben abba is belekötöttek az amcsik hogy bonyolult az AH rendszer na erről ennyit:D -
t0xikus #12090 az hogy a skillesebb játékosok szétkapták őket pillanatok alatt:) -
#12089 miért mi nem tetszett ott az embereknek ami annyira "nehéz" volt? -
t0xikus #12088 amcsi szervereken ami ment az kb vicc kategória volt. poénból átmentünk néha t1ben bohóckodni és lvl 1-2es squigemmel top 1 damázs/kill volt sc-k vége. -
#12087 Az a baj hogy az Amcsik a War-ban is rendesen elcseszték a pvp-t mert rinyáltak hogy túl nehéz. Nem fogta fel a rendszert a kis agyuk:D Amcsi sírásokból lett ez a fantasztikus új pvp patch amivel az a maradék ember is elhúzott na meg utána a doom sett nerfelés tette fel a .-ot:D Ezért gáz hogy főként amcsik tesztelik az SWTOR-t és ami nekik pl tök jó az lehet hogy EU-ban gáz. Ez csak az én véleményem nem akarok lefikázni egy nemzetet sem csak a nagy átlagra szerintem ez igaz. -
t0xikus #12086 én kifejezetten várom ezt:) móka lesz pve huszárokat hülyére verni scben:) meg ugye gank rulez:DDD -
Chris #12085 Nekem csak a Mythic részvétele ad némi bizakodásra okot, de az is kifulladni látszik.
-
#12084 PVE tapasztalata attól még lehet valakinek, aki áll egyhelyben és nyomogatja a DPS makróját vagy a 2 gombos rotáját:P
ezeket PVP -ben kétszer megkerülöm és csak néznek ki a fejükből,hogy WTF? pedig mekkora DPS-t tolok egy egyhelyben álló lefogott mobra mostmeg nem sebzek semmit...és már mennek is a fórumra sírni....és mivel ilyenekből van a több sajnos miattuk basszák szét a PVP-t a legtöbb MMO-ban -
#12083 Hát a legyen korábbi MMO tapasztalatot nem vettem észre a béta videók alapján de szerintem se fognap bonyolultabb régió alapú meghívást csinálni! -
#12082 random.....gondolom egy-két sarkaltos pontot figyel a rendszer pl: legyen meg a minimum gépkonfigod esetleg legyen korábbi MMO tapasztalat és szerintem korosztály is számít picit...ezek alapján kidob 1000 nevet a kalapból... -
#12081 Az a kérdés mi alapján dobálják szét a meghívókat. Mert ha pl csak EU-t nézi és úgy dob szét x meghívót nem sok esélyünk lesz, szinte semmi. Ha pedig EU országokra bontva hogy azért minden honnan kapjanak akkor meg jó mert ha még pl 20-50 meghívót dobnának szét hazánkban már az is valami lenne. Ha több 1000 meghívót osztanának szét EU tesztre azért illendő lenne minden olyan Európai országba küldeni meghívót ahol lehet Pre-Orderelni. -
#12080 Asszem én már csak a véglegest próbálom ki. Bétára esélyem sincs. Úgy is az angolok, a franciák vagy a németek kapnak invet. Mi úgy is le leszünk tojva. -
#12079 Itt már nem lesz semmi megváltás. Igazából nekem a béta már csak azért kéne, hogy eldöntsem kell-e egy két hétre, vagy inkább mondjam vissza a megrendelést. Minél többet látok belőle annál kevésbé tetszik. :/ -
#12078 Á, majd az új patch csodákat fog tenni, és istenkirály állapotban lesz a játék, ésésés ki is adják 1 héten belül, EU-ba külön személyesen lehozzák.