Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez kamu, bármit írsz be, ezt az oldalt fogja kidobni: http://www.swtor.com/info/holonet/classes/Jeffjohnson
Hírbõl tényleg nincs sok, de végülis kibírunk még 2 hetet szerintem. Utána úgyis nyilvános lesz a gameplay.

http://sw-tor.hu

wedge31
Kéne egy uj banner ez olyan minimalista...<#nevetes1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Jeffjohnson
...bár lehet csak szórakoznak velünk ,mindez csak találgatás

Jeffjohnson
Comic con nem hozta azt amit vártam semmi igazán új dologról nem kaptunk hírt pár hete nagyjából egy helyben toporgunk infók terén. Szinte minden beszélgetésben ugyanazokat az infókat ismételgetik. Demo-ig lehet semmi komoly nem is lesz. Viszont a hivatalos fórumon lévõ kockák találtak valamit ami arra enged következtetni ,hogy a Sith oldalon a köv. class a Commando lesz bõvebb info a legalsó hozzászólásban: LINK

XenHai
Nagyon úgy néz ki.
[HUN]Crassus
semmi hír?😞

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

😮

Legend Killer
<#eljen>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Jeffjohnson
demo augusztus 19 -24 Gamescom-on
többi infó a magyar oldalon van érdemes elolvasni

Legend Killer
fél évszázad 😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Mellesleg a KOTOR1-2 nél is be lehetett állitani hogy akarsz feliratot párbeszéd közben.
Szóval szerintem itt is be lehet..remélem mert nekem is jobban menne a történet megértése ha feliratos lenne!

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

Megjelenésig még van idõd fejleszteni😊)

Triathlon for life

N1ggA
valószínû hogy lesz. azért nem csak amerikaiak meg angolok fognak a játékkal játszani

Spread De Love!

A lényeg,hogy készen adják ki,ne pedig ugy ahogy a AOC-t,mert akkor szart sem ér a megjelenés.

Triathlon for life

Shiwo
remélem azért majd lesz feliratozva az npc-k válasza is, hallomás után nehezebben értem az angolt

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

N1ggA
a tor viszont speciális, mert már évekkel ezelõtt voltak pletykák a fejlesztésrõl, de csak 2008 végén jelentették be

Spread De Love!

Fenrir
Nem tudom, de ilyen kaliberû játékoknál 3-4 év simán meg van a fejlesztése.

Wikipedia szerint:

Blizzard Entertainment announced World of Warcraft on September 2, 2001.<6> The game was released on November 23, 2004, on the 10th anniversary of the Warcraft franchise.

Ebbõl a 2001-es dátumból simán le lehet vonni még 1 évet az alapok lefektetésére, stb.

A halál csupán a kezdet...

Jó oks azt elismerem fenrir az télleg igaz!
Csak engemet az zavar hogy állitolag már 2005 ota készitik a játékot és 4 év nem volt elég nekik rá?
Nem vagyok annyira jártas az MMO-ban de a WoW-ot mennyi ideig készitették?

N1ggA
milyen videókban hallottad? hivatalosokban?

Spread De Love!

Fenrir
Az MMOG pont az a fajta játék aminek nem lehet ennyire elõre megmondani a kiadási dátumát. Még millió meg egy dolog történhet addig, akár a legrosszabb is, hogy valamiért a projektet törlik. Volt már erre példa, lásd Star Trek Online amit most egy teljesen új csapatnak kell szinte elõröl felépítenie miután az elõzõ csapat befuccsolt.

Szerintem meg rosszul jósolsz mivel én már halottam vagy 100-szor videokban hogy 2010 elsö negyedére itt lesz...remélem igazam lesz!

N1ggA
lehet hogy álmodtam, de mintha olvastam volna olyat, hogy csak a Mass Effect után fog kijönni, ami 2010 Q1, utána még gondolom mire annak a hypeja lecseng, fog csak kijönni, 2010 végét jósolok

Spread De Love!

1.Hogyan lenne 3 év vissza hogyha 2010 elején jön game...-.-""
2.meg csak tipp volt nemtudom mit kell fikázni... -_-

3év 7hónap 14nap 8óra 27perc 17mp
nem már csak 15
márcsak 13.. -.-"

Hogyha megtudjuk a hivatalos megjelenési dátumat,akkor kéne ki tenni SWTOR kép alá egy számlálot!😄

Mit szoltok hozzá?<#idiota>

N1ggA
ez is jó válasz 😄

Spread De Love!

Facek
nem lesz konzolon.
Fenrir
Klasszikus MMO irányítása lesz mint a többi játéknak. Milyen lehetne még?

N1ggA
semelyik, mivel ez egy MMO lesz. Írányításról még nem sokat tudunk, de szerintem a WOWéhoz lesz hasonló

Spread De Love!

djjeges
Sziasztok!Azt nem tudjátok hogy a the old republic irányítása olyan lesz mint a star wars knight the old republic 2 vagy mint pl a star wars the force unleashed?

No comment...
Csak ugy száll ki az értelem ebböl kommentböl 😄

Fenrir
Nem ez hanem az életed az 😄

S ezzel is többet tudtam meg a játékrol...ha ez szánalmas számodra akkor bocs.😊

XenHai
KB 😄
MerlinW
S ezzel is teljesebb lesz szánalmas életünk😊

[merlinw.org]

-Szerintem tök jó ötlet volt õ tölük,legalább most jobban megtudja érteni az ember hogy milyen lesz chat,level,képességek,térkép...stb

XenHai
Tényleg beteg.
<#eljen>

Jeffjohnson
Kockák kielemezték a videót szó szerint kockáról kockára
LINK

N1ggA
"Hiszen szinte tökre olyan eddig mintha ez Kotor 3 lenne csak itt a haverokkal együtt is nyomulhatsz..."
Ez így teljesen igaz, de ha befejezed a történeted utána lesznek ilyen endgame contentek. Raid, ilyesmi
Nameg pvp
Craft
stb

Spread De Love!

-Mellesleg valaki nem tudja,hogy mért nem jön be a magyar oldal?(www.sw-tor.hu)
-Megszünt?,Valami hiba van honlapon?, Esetleg karbantartás van?
-Csak azért kérdezem mert én gyakran szoktam látogatni a honlapot,és sokat szoktam ott is forumon beszélgetni az SWTOR-al kapcsolatban,és most meg nem jön be az oldal már vagy 7 kerek órája...

Off:
-Jövöhéten pénteken július.24-én a Comic Com-on szerintem,valami új ütös informáciot fognak mondani.
-Talán egy új kaszt,vagy bolygó, esetleg szoba jöhet amit nagyon sokan várunk egy 10 perces gameplay video!
-Minden esetre sok informáciot fognak ki kotyogni számunkra remélem!

On:
-A video alapján eddig jónak tünik ez a játék,bár felmerül bennem az a kérdés hogy ez mért is MMORPG?
-Hiszen szinte tökre olyan eddig mintha ez Kotor 3 lenne csak itt a haverokkal együtt is nyomulhatsz...
-Na mind1 nem sokat láttam még a játékbol majd akkor beszélek/beszéljünk a játékrol hogy milyen ha már láttunk legalább egy 10 perces gameplay-t.

Személy szerint egy gameplay demonak jobban örültem volna de azért ez is jó. Kár hogy csak jövõre fog megjelenni de a jó munkához idõ kell.
köszi a választ..pffuu most már nyugodt vagyok...

QuentinT
Nekem sem jön be... szóval a hiba nem kizárólagosan nálad van.

Nektek bejön a magyar oldal?
Nekem valamiért nem... és nagyon idegesit hogy csak nálam nem jó,vagy senkinek se jön be!?

erre gondolok: www.sw-tor.hu

XenHai
Akkor jó mert ez így eléggé mûanyag szerû.
Jeffjohnson
Alpha fázisban van ilyenkor még nem a grafika a lényeg azt mindíg a végére hagyják

XenHai
Szerintem meg a graf 1 kicsit furcsa remélem ,hogy jobb lesz vagy fel lehet húzni majd .
Nektek bejön a magyar oldal?
Nekem valamiért nem...