60331
  • [HUN]Crassus
    nagyon balfaszok,mert a DIO3 keresztbe fog tenni kegyetlenül, ha így nuboskodnak
  • TDC Geronimo
    Dionál is US seggeket nyalnak. Ott se lesz csK US beta elején...
  • Agamemnon
    Ezt tárgyaltuk korábban is, hogy nagyon erős lesz a késő ősz-tél, így lehet, hogy megszivatja magát a Bio ezzel a késői kiadással...
  • Tatyla
    mostmár mindegy hátha jön dio3 béta kulcs utána meg a dio3 full és akkor le is szarom magasról hogy mit szerencsétlenkednek ezek után...
  • BoneDragon
    Igen, ezt már tegnap óta tudjuk.
  • Kazagor
    EU béta csúszás
  • Tababo
    ha jó lesz akkor is
  • cain
    bárki bekamuzhat 40 év überhcnyi pve/pvp tapasztalatot bármilyen "jelentkezésben".
  • [HUN]Crassus
    ha nem lesz jó SWTOR ezzel elleszünk:P
  • [HUN]Crassus
    el Diablo live stream a nehéz napokra:P

Stream
  • jazzy
    Utóbbi 100 évben?
  • Bandras DaSilva #12106
    Nem erről van szó. Arról van szó, hogy hülyeséget mond egy cég indoknak.

Nem nagyon zavar ha nem leszek benne a betaban. Teszteltem már rengeteg mmot az utóbbi száz évben. Ha sokat betazol még meg is unod mire kijön:). Már jártam így, szóval inkább a teljessel.
  • Chris
    Soha nem szerettem az ilyen nemzetekre lekerekített általánosításokat. Hidd el, ugyanaz az emberanyag van ott is, mint bármely európai országban, a nagy számoknál az embermassza már teljesen homogén.

Nekem amúgy a Mythic kapcsán még mindig a szépemlékű Dark age of Camelot ugrik be elsőre és nem a War, mert azzal, bár kb. 10 éve volt már, de letettek vmit az asztalra, amit azóta sem szárnyalt túl senki. Mondjuk a War-ban is kezdetektől megvolt a remek koncepció, nem rossz megvalósítással, csak akkor már mégis vmi más volt, mert a wow-val az évek során bejött a fent említett embermassza, az mmo megszűnt a korábbi úri-murinak lenni és elterelődött a bugyuta cooperative pve irányba.
  • Agamemnon
    Tök jó, hogy már most ennyi pvp bajnokunk van :D
  • Aszuka
    Swtor Beta – 3 Space Combat Missions
  • t0xikus
    most komolyan. a bétával akarsz játszani, vagy rendes előfizető leszel és az éles verzióval?
  • Bandras DaSilva #12101
    Ezekkel az érvelésekkel az a gond, hogy mondjuk az amcsi tesztereknek akiket mostanában hívnak meg ugyanúgy le kell tölteni majd az új buildet. Szóval, ilyenkor felmerül a kérdés, hogy nem inkább az új build után kellet volna az összes meghívót kiküldeni?

Mindegy, majd lesz valahogy, csak ezek a cégek néha elgondolkodhatnának azon, hogy miket mondanak...mert néha a legnagyobb hülyeségeket tudják úgy közölni mintha az évezred legnagyobb ötletei lennének.
  • eurom
    dede usa szerveren és hidd el felfogták a orvr lényegét és tényleg rossz oldalon álltam ,de szándékosan mert mazohista orderes vagyok
  • t0xikus
    látom sosem waroztál:D (vagy ha igen, akkor a pénisz rossz végén álltál mindig:) )
  • eurom
    akkor majd az ex wowosok picsáznak ki benneteket az is vicces lesz
  • t0xikus
    hát ja:) vicces,h eddigi pvp videókat látva kb esélyük nem lesz átlag usereknek az ex-warosokkal szemben:)
  • Braikingboss
    Amúgy ha jól értelmeztem az EU béta teszt technikai okok miatt még mindig csúszik. Erre írták azt hogy ebben az a jobb, magasabb minőségű szolgáltatást kapunk majd. Meg jön hamarosan az új kliens és akkor a régit meg minek töltsük már le mikor a karaktereket is resselik. Na meg sok értelme nem lenne tesztelni egy olyan buildet amiben a bugokat talán kijavították az újban. Lehet ezek csak szánalmas kifogások de majd kiderül mi lesz. Egyre kevésbé izgat az EU béta, nem mint ha nem örülnék majd egy meghívónak:D
  • Braikingboss
    Hmmmm jó kis RP áradat :D
  • t0xikus
    régi szép időkben 3partyval aláztunk több wb-t:)
  • Braikingboss
    Az open world pvp tartalom bent van már bétában vagy csak az új kliensel kerül be?? Elméletileg a semleges bolygókon lesz? Pontosabb infó mikor várható? EUROGAMER EXPO???
  • Braikingboss
    Pl 1 primade wb gyalázott 2-3 random wb-t ?:D
  • Braikingboss
    Nem fogták fel a pont rendszert ami a terület lockolásához kellett. Pedig csak a várat kellett tartani, zászlókat foglalni, nyerni a PQ-kat meg a területhez tartozó SC-ket kellett nyerni, na meg a területen zajló killek után. Vagyis csak tolni kellett a pvp-t mint állat :D na meg régebben abba is belekötöttek az amcsik hogy bonyolult az AH rendszer na erről ennyit:D
  • t0xikus
    az hogy a skillesebb játékosok szétkapták őket pillanatok alatt:)
  • [HUN]Crassus
    miért mi nem tetszett ott az embereknek ami annyira "nehéz" volt?
  • t0xikus
    amcsi szervereken ami ment az kb vicc kategória volt. poénból átmentünk néha t1ben bohóckodni és lvl 1-2es squigemmel top 1 damázs/kill volt sc-k vége.
  • Braikingboss
    Az a baj hogy az Amcsik a War-ban is rendesen elcseszték a pvp-t mert rinyáltak hogy túl nehéz. Nem fogta fel a rendszert a kis agyuk:D Amcsi sírásokból lett ez a fantasztikus új pvp patch amivel az a maradék ember is elhúzott na meg utána a doom sett nerfelés tette fel a .-ot:D Ezért gáz hogy főként amcsik tesztelik az SWTOR-t és ami nekik pl tök jó az lehet hogy EU-ban gáz. Ez csak az én véleményem nem akarok lefikázni egy nemzetet sem csak a nagy átlagra szerintem ez igaz.
  • t0xikus
    én kifejezetten várom ezt:) móka lesz pve huszárokat hülyére verni scben:) meg ugye gank rulez:DDD
  • Chris
    Nekem csak a Mythic részvétele ad némi bizakodásra okot, de az is kifulladni látszik.
  • [HUN]Crassus
    PVE tapasztalata attól még lehet valakinek, aki áll egyhelyben és nyomogatja a DPS makróját vagy a 2 gombos rotáját:P
    ezeket PVP -ben kétszer megkerülöm és csak néznek ki a fejükből,hogy WTF? pedig mekkora DPS-t tolok egy egyhelyben álló lefogott mobra mostmeg nem sebzek semmit...és már mennek is a fórumra sírni....és mivel ilyenekből van a több sajnos miattuk basszák szét a PVP-t a legtöbb MMO-ban
  • Braikingboss
    Hát a legyen korábbi MMO tapasztalatot nem vettem észre a béta videók alapján de szerintem se fognap bonyolultabb régió alapú meghívást csinálni!
  • [HUN]Crassus
    random.....gondolom egy-két sarkaltos pontot figyel a rendszer pl: legyen meg a minimum gépkonfigod esetleg legyen korábbi MMO tapasztalat és szerintem korosztály is számít picit...ezek alapján kidob 1000 nevet a kalapból...
  • Braikingboss
    Az a kérdés mi alapján dobálják szét a meghívókat. Mert ha pl csak EU-t nézi és úgy dob szét x meghívót nem sok esélyünk lesz, szinte semmi. Ha pedig EU országokra bontva hogy azért minden honnan kapjanak akkor meg jó mert ha még pl 20-50 meghívót dobnának szét hazánkban már az is valami lenne. Ha több 1000 meghívót osztanának szét EU tesztre azért illendő lenne minden olyan Európai országba küldeni meghívót ahol lehet Pre-Orderelni.
  • Pluskast
    Asszem én már csak a véglegest próbálom ki. Bétára esélyem sincs. Úgy is az angolok, a franciák vagy a németek kapnak invet. Mi úgy is le leszünk tojva.
  • BoneDragon
    Itt már nem lesz semmi megváltás. Igazából nekem a béta már csak azért kéne, hogy eldöntsem kell-e egy két hétre, vagy inkább mondjam vissza a megrendelést. Minél többet látok belőle annál kevésbé tetszik. :/
  • j0nNyKa
    Á, majd az új patch csodákat fog tenni, és istenkirály állapotban lesz a játék, ésésés ki is adják 1 héten belül, EU-ba külön személyesen lehozzák.