Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

remélem lesznek ien birodalmiak is.. én tuti ezt a kasztot választanám elsõnek.. 😊

"A tegnapi feltételezés helyesnek bizonyult: a Sith Warrior következõ bejelentett kaszt a Star Wars The Old Republic-ban. A megerõsítés a gamespot.com-on történt egy interjú formájában, ahol James Ohlen néhány részletet is elárult errõl a class-ról.

Az elsõdleges ötletforrás természetesen Darth Vader volt, ezért a Sith Warrior is nehéz páncélzatot visel, sötétségbõl és dühbõl táplálkozik. Fizikai fölényét használja ki, kevésbé támaszkodik az Erõre, de azért jártas a legtöbb képességben. Története a Birodalom ellenségeinek felkutatása, megölése, vagy a sötét oldalra csábítása körül forog.

Force choke

Ez a kaszt azok számára lesz érdekes, akik szeretnek az elsõ vonalban harcolni. Képes nagy mennyiségû sebzés kiosztására (melee dps) vagy kifejleszthet támadó és védekezõ képességeket egyaránt (tank?). Rendelkezik egy ún. “spender” képességgel. Ezt akkor tudja használni, amikor elegendõ mennyiségû rage gyûlt össze, általában csak egyszer, a csata közepén. Ekkor nagy erejû támadással, valószínûleg egy ütéssel leteríti legerõsebb ellenfelét (fatality SW módra😉).

Dual wielding lesz a játékban és megnöveli a bevitt fizikai sebzést, valamint új képességeket nyithat meg a Stih Warrior elõtt. Azonban ez a fajta játékstílus kompromisszumokkal is jár.

Nem fog rendelkezni partytagokat segítõ buffokkal, inkább az elsõ vonalban harcol. Ezért azoknak az embereknek ajánlják, akik élvezik a vezetõ szerepet betölteni, vagy hatalmas sebzést kiosztani. Magyarul az interjú során többször megerõsítik, hogy ezek a karakterek tank és dps szerepkörben mozognak.

A döntések természetesen itt is nagyon fontos részét képezik a játéknak. Elküldenek egy távoli bolygóra, hogy leszámolj a Birodalom ellenségével. Kiderül azonban, hogy az áldozat ártatlan. Mit teszel? Véghez viszed mestered parancsát, vagy hagyod futni a szerencsétlent?"

és akkor megint mi a vége? a pénzes parasztok a legdurvább cuccokkal kezdenek.. grat -.-"

Tatyla
szerintem is inkább havidíj...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

XenHai
Támogatom full hülyeség az egész.Sok vérpistike jól felszedné magát és verné a mellet, akkor inkább a havidíj.
Zeenoo
Egész jó ötlet, attól függetlenül, hogy baromság. Bár végül is arra jó, hogy ne haljon meg a fórum. Azzal mert itt teóriákat gyártunk, tuti, hogy nem adunk ötleteket a fejlesztõknek/kiadóknak de egy próbát megér, vezesd elõ az ötleted egy hivatalos fórumon is, ki tudja, lehet, hogy vevõk lesznek rá és milliomos leszel. Viszont azt javasolnám, hogy abból a levélkébõl ne hagy ki a mondatvégi pontokat és a nagybetûket, bár ki tudja, lehet ezt is értékelnék. Söt, egyenesen javaslom, hogy a szóközt is spórold meg, úgy még sokkal jobb és viccesebb lesz az irományod.

na kitaláltam,hogy hogyan lehetne a majd a játék a havidijal vagy a tárgy vásárlással kapcsolatban😄szerintem ugy lenne jo ha ingyen játszhatnál tehát megveszed a játékot regisztrálsz és játszhatsz na de itt jon a fordulatXDnem kellene havidijat fizetni és az itemekért sem kellene igazi pénzel fizetni és ez ugy lenne,hogy pl a boltban lehetne majd venni Gamecardot mint a wow nál de nem felfizetésre lenne jo(természetesen átutalásal is lehet mint a wowban)hanem kapnál érte kreditet pl 10 dollárért 1000 kreditet kapnál a profilodban ha bejelntkezel a hivatalos oldalon na és ott lehet vásárolni a itemeket amiket nem lehet megszerezni a játékban(ha meg meglehetne szerezni ugy meg nem lenne értelme sztem az egésznek de azért jolenneXD)anniy lenne,hogy ott a profilod alatt kilennének téve az itemek pl jedi ruha 60 kredit vagy dupla éllu fénykard 70 kredit,és csak rámész a BUY ra lemegy a 70 kredit a számládrol és amikor fel lész a játékra akkor már ott fog viritani a tobbi itemed kozott az item amit vettél😊
persze ez csak az én otletem!
kérném a véleményeket és hogy kiszerint lenne igy jo😊

PSN ID:misi2mezei

XenHai
Már lassan ideje lenne....
Jeffjohnson
Nem beta , arról még nincs hír. Egy hosszabb video (Developer Walkthrough) lesz mert amit eddig láttunk az csak pár perces ez remélhetõleg valami komolyabb cucc lesz.

MrStokes
Demo alatt mit kell erteni? Vmi beta verzio?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Jeffjohnson
Ma fun friday és Threat of Peace 13# ...magyarán semmi érdekes. Viszont jövõ hét pénteken jön a demo azután pedig megmutatnak valami újat (remélem egy új classt).

mrzoltan
Nekem mind1 nem én nézegetem,csak szóltam...
XenHai
Jó ez.
mrzoltan
Sztem jó lett,csak kevés a frame az animációba és így "akad".
gibson9
Ennél jobbat nem is lehetett volna csinálni O.o Nagyon jó <#eljen>

wedge31
Király a banner...<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Jeffjohnson
A magyar oldal új kinézetet kapott link a bannerben

Legend Killer
sztem nagyon szép. hangulatos mindegyik.

grat!

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Buci
klassz lett, örülök h hozzájárulhattam 😊

carpe diem

Most már jó,köszi helpet!
Azta fasza lett!!! Grat a munkához!<#eljen>

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

Flash player-t telepítettél? Esetleg frissítsd le hátha segít.

Jeffjohnson
Kód átírva thx a helpet.
Viszont innentõl a banner téma részemrõl lezárva ha van olyan akinek nem tetszik megcsinálja elküldi én meg berakom.

Tedd be ezt a kódot, sztem így mindenki látni fogja:

<object classid="clsid😄27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width=700"undefined" height=250"undefined">
<param name="movie" value="http://dl.getdropbox.com/u/1710067/banner1.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<param name="menu" value="false" />
<param name="wmode" value="" />
<embed src="http://dl.getdropbox.com/u/1710067/banner1.swf" wmode="" quality="high" menu="false" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width=700"undefined" height=250"undefined"></embed>
</object>

REAL MADRID

IE-t hasznalsz?

REAL MADRID

Nice, csak sztem írd át a méretet 700x250-re mert az az eredeti. Mintha most nagyobb lenne.

REAL MADRID

Nem akarlak megbántani,de nálam semilyen kép nem jön be...egy nagy hófehér kockát látok...többször is frissitettem az oldalt hátha bejön de semmi.
Persze lehet hogy csak nálam sz@r...
Mind1 azért thx probálkozásért!

Jeffjohnson
nem lett tökéletes de akinek nem tetszik annak itt a lehetõség jobbat csinálni

gibson9
Nagyon jó lett ez a banner <#eljen> Sugárzik belõle a SW hangulat 😄 Türelmetlenül várom a játékot!(L)

Legend Killer
király

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Jeffjohnson
hétvégén kész lesz

Buci
ha visszaolvasol, láthatod h van még több mint 30 féle banner amit csináltam, csak jeff nem tudja h kell berakni váltakozóra õket

carpe diem

Sziasztok

Most induló ,swtor közösségi oldal keres csapatába embereket. Részletek:
SwTorHun

Legend Killer
ja.

sakkozunk? 😄

Legend Killer
nem azt mondjuk, hogy szar a banner, jó munka. csak lehetne a másik kép IS és kettõ lenne, nem EGY.

😄

de nembaj, mind1.

Jeffjohnson
Látszik ,hogy nincs hír 😊

wedge31
Legyen a képváltos és akkor mindenki elégedett lesz.

Szerintem meg ilyen baromságon hülyeség filozofálni 😄 Komolyan leakadni azon, hogy milyen a banner 😄DD Vicc. Már bánom hogy csináltam, inkább tedd vissza azt a torz szutykot az biztos jó 😄

REAL MADRID

Szerintem is a lézerkardos a jobb...
1.feelingesebb
2.a hülye is tudja sw-röl van szó...bár igaz ki van irva sw:tor...
Vagy legyen képváltogatos,esetleg 2 banner legyen!
De ez ami kint van szerintem gagyi,de ez magánvélemény.

Legend Killer
amúgy felsõ lett volna a jó a lézerkardok miatt 😛 😄. legyen dupla banner. felül a felsõ, alul az alsó 😛 😄D.

Legend Killer
jó a banner

Buci
sajna énse vágom h kéne, mert ez a java-s scriptelés nekem magas, de kérdezd meg talán az Anime topikban vagy a PS Works topik házigazdájától

carpe diem

Jeffjohnson
nekem mind tetszett 😊

Buci
tõlem ki lehet válogatni a jobbakat, de ha végignézed õket sztem nem nagyon lesz szíved kinyomni 24et, mert mind olyan klassz kép 😊
ha gondolod neked is elküldöm (privit elindítom, ha nem kell törlöd)

carpe diem

De a 34 sok sztem. Max 10.

REAL MADRID

Jeffjohnson
a képek tetszenek ahogy rájövök ,hogy hogyan kell úgy berakni ,hogy váltakozzanak kirakom <#idiota>

Buci
na megcsináltam a bannerokat, 34 lett 😄
elküldtem Jeff-nek remélhetõleg megnyeri tetszését és kirakja õket ahogy korábban leírtam 😊

carpe diem

Facek
alsó.
Jeffjohnson
Nekem is az alsó tetszik jobban ezért
egyenlõre ez lesz bent (köszi a gyors munkát!) ha lesz valami jobb természetesen kicserélem.

wedge31
Szerintem jöhet legyen választék.