60331
  • Omlás
    kell néha a hiszti mentes övezet ;]
  • j0nNyKa
    nincs kedved összefoglalni 1-2 mondatban ezt? kajak nincs kedvem a bioware-es blabla-t végigolvasni
  • j0nNyKa
    lol nyertél :D
    egyébként igenis jók a kanbulik is, 0% gayness included.
  • Agamemnon
    Na, az ide linkelt hsz-re meg is érkezett a Bio-s hsz:

General Discussion -> EU Testing - we need info! *UPDATED*
    Quote:
    Originally Posted by Scelerant
    Please allow me to clear up a few things; those of us in Europe are not purely upset about our testing continuously being pushed for whatever reason Bioware decides to have the poor community managers give us....
    I just wanted to take a moment to address this post. First off, I can appreciate the level headed logic you’ve used in crafting your response. This is obviously a hot topic and I can assure you the feedback being generated in this thread and the others on the matter is being taken on board. However, I wanted to address some of the points you’ve raised, just to clarify what I can, at this stage of the game.

Quote:
    Please allow me to clear up a few things; those of us in Europe are not purely upset about our testing continuously being pushed for whatever reason Bioware decides to have the poor community managers give us. We are upset because we as customers generally get a much poorer level of service despite paying more for both the game box and in terms of subscription fees (PS $15 does not equal 15 euro). This does not only include testing, but also in-game support, content updates and so on...
    While I can understand where you’re coming from here, we haven’t announced monthly subscription costs as of yet and as such, it’s unfair to assume that your logic is correct. I’d love to be able to provide you with the precise information, but as it stands we’re not in a position to do so at this time. What I can say is that our pricing will fall into line with the expectations set by other subscription based MMO’s.

Secondly, to your point around in-game support, again, it’s unfair to assume that the level of in-game and update support will be inferior for the European players, considering that the game hasn’t launched yet. One thing that we can safely say is that global customer service is being handled from the office here in Ireland, which is of course in Europe.

I’ve also posted in the past how Star Wars: The Old Republic is intended to be a global service, where updates for the US/EU will happen as close as possible to each other, depending on when the downtime will be least disruptive in each region. So, we’re happy to set the expectation that the time between rolling out patches and new updates out to each region can be counted in hours, as opposed to days.

Quote:
    ... Thus the neglect Bioware is demonstrating here, by having US weekend invites go out regardless of their invite problem...
    The invite problem you’re referring to here was highlighted by the invites going out; it was not something we were aware of beforehand. I’m sure if you asked many of those caught up in the issue, it was frustrating for them and severely impacted their experience. Rest assured that had we known about the issue prior to sending the invites, there would have been a delay to them being sent and quite possibly we would have cancelled the Testing Weekend.

Quote:
    ...Can those of us situated in Europe also expect “the smoothest launch ever” or are we relegated to a series of crashing servers both game and login, situated in Ireland that has connection capabilities far from what could be achieved by utilizing server centers in Holland, France or Germany that are placed along the backbone of European broadband structure?..
    While no MMO in development can promise this, we are doing everything in our power on both sides of the pond to make sure the entire service runs smoothly at launch. Again, as this is being treated as a global service, you can expect the same level of quality to be applied across the board. As for our data centres, every option available to us was weighed up and we believe we’ve made the correct decision with their locations.

Again, I want to applaud your post and I hope that I’ve at least gone some way to correct any miscommunication that there may have been on the concerns you’ve raised.
  • Omlás
    Megint a munka kárára megy az sg... Komoly GDP rontó hatása van a fórumnak
    j0nNyKa: opcionális, jelenleg inaktív mellék küldetés
  • Boncmester
    Az stresszesebb tud lenni, mint a bétára várás :D
  • t0xikus
    bulizásban csajozás 100%ig benne van, de ezekszerint te máshogy csinálod:D

evezek+futok
  • jazzy
    Antialkoholista-e vagy
  • j0nNyKa
    érdekes, hogy a nőket, mint eshetőséget senki nem említi ^^
    mit sportolsz?
  • Omlás
    Még mindíg jobb mint itt stresszelni mint a nagytöbbség, akik mire kijön a game idegroncsként csúsznak össze a telepítési folyamat alatt mert nem bírja már a szervezetük a stresszt .

Komolyan mint már valaki írta jó, hogy van akiknek ezek a legnagyobb problémái amin itt fennakad... Nekem van egyéb más azon stresszelni mikor jelenik meg meg mikor lesz béta értelmetlen
  • Agamemnon
    Úgy pörög a topic, mintha valami ütős pénteki update-t kaptunk volna :D
  • t0xikus
    nekem nincs motorom úgyhogy kénytelen vagyok bulizni meg sportolni:D
  • Omlás
    Á amíg itt stresszelnek eggyesek én kimegyek inkább haverokkal motorozni a terepre :] este meg lefekvés elött elolvasgatni a dráma jeleneteket elég szórakoztató. Már már vetekszik 1-1 brazil szappanopera szintjével
  • Kazagor
    Cartman nem kövér!!! csak erős csontozatú.
  • j0nNyKa
    "ünnepien telt" :DDD
  • Torzonborz
    nem baj legalább jó formában lesz mint cartman
  • jazzy

Köszöntem, már azt hittem tényleg én vagyok a hülye..
  • j0nNyKa
    Ha minden trollkodásnál / hisztinél / egyéb ilyesminél popcornt zabálsz, nagyon hamar el fogsz hízni
  • Boncmester
    A Zsiráfban (holnap zsiráf buli) már végigkóstoltam az összeset, szóval ez nem para :)

De pl most akarok venni billentyűzetet, akkor kéne tőlük kérnem kipróbálásra egyet egy hétre, és ha nem tetszik, visszaküldöm, vagy mi? Olyan egyes emberek hozzáállása itt, mintha nekik JÁRNA a béta, és meg vannak sértve, hogy nem bétázhatnának.

Én is ellennék pár béta hétvégén, biztos jól szórakoznék, de a lényeg, hogy a megjelenésnél legyen jó a játék, legyenek jók az eu szerverek, addig meg el tudom tölteni az időm mással is, nem fogom emiatt telesírni az összes fórumot.
  • Omlás
    Ó tényleg :] akkor dupla adag popcorn készletet kell intéznem
  • t0xikus
    neked ma el kéne menned a holnapi helyre inni,hogy bekóstold az összes szeszt, csak hogy biztos jó lesz-e holnap:D
  • Boncmester
    A béta nem azért van, hogy eldöntsd-e, tetszik-e a játék, vagy sem, hanem tesztelésre, bugjavításra. Ez nem trial. Nem is lesz trial egy ideig a megjelenés után.
    Nem tudom, minek kell úgy fölfogni, mintha ez egy ingyenes kipróbálási lehetőség lenne, nem azért van kitalálva. Az infók alapján meg döntsd el, meg akarod-e venni, vagy sem. Én akkor is megveszem pl, ha nem bétázok, mert nekem tetszik az eddigiek alapján, méghozzá egyre jobban.
  • picket
  • t0xikus
    étteremben sem úgy rendelsz kaját,h előtte megkóstolod.
  • j0nNyKa
    Nem tudod, mit veszítesz..... !
  • jazzy
    Nem tudom mit b+-ezel meg fölényeskedsz, én nem parasztkodtam veled.

Még fel is ajánlottam, hogy nálam kipróbálhatod, nem vicc. Ezek után nem értem mit bazmegelsz :)

Tudok olvasni, hidd el.

Tudom, hogy nagyon várod a játékot, mert tudok olvasni és látom. Ha ennyire várod, akkor ezért nem értem, miért írod, hogy egyre kevésbé tetszik. Amit az ember nagyon vár az általában nagyon tetszik neki :)
  • Nephin
    Az semmi, mert tisztán le volt írva, mivel jár a preorder és a bétainvite nem volt közte. Majd azt nézd meg, mikor kijön a játék és nem tudják megvenni, mert marketingfogásnak tartották a limitált példányszámot... :)
  • j0nNyKa
    Szerintem ezt nagyjából mindenki felfogta. Vagyis én naívan úgy gondolom, hogy igen.
  • Nephin
    *menekül* :D
  • Omlás
    Háh és milyen sírások lesznek még majd mikor elindul a béta és aki preorderelte nem kap kulcsot (mert ugye megjegyezték, halkan, hogy a preorder nem garancia a béta részvételre) be kell vásárolnom popcornból addigra jó kis "dráma kör" lesz itt
  • j0nNyKa
    <3 Nephin
  • Nephin
    Igen, ebben teljesen igazad van, ennek ellenére megjelenéskor nem szokott trial lenni, arra bizony várni kell, ahogy mondod. :)
  • Agamemnon
    subidubiduuuu, na ne tessék személyeskedni, mindenki maga dönti el, hogy megveszi, nem veszi, illetve nyugodtan le is írhatja a véleményét :)

Nephin-re meg ne tessék haragudni, itt Ő a legutolsó aki neki állna személyeskedni.
  • jazzy
    De most nem értem, magyarázzátok el nekem, mert buta vagyok.

Mindenkinek adniuk kéne béta kulcsot? Ezért van akinek kezd nem tetszeni a játék? A bétának nem is ez a célja, hogy eldöntse az ember tetszik-e neki, ez inkább egyfajta kellemes munka, a bugok kiszűrésére.

Ha tetszik a játék megveszed, ha nem tudod eldönteni vársz a trialra.
  • BoneDragon
    Ha nem vagy képes elolvasni, akkor mit vársz? Le van írva b+, hogy megjelenés után félév/év után lesz trial. Olvasni tudni kell. Eleve nem baszott le senki se, ne fárassz már ember.
  • Nephin
    #12160. Elég bajuk lesz a trialozók nélkül is. :)
  • jazzy
    Kötött beléd a franc, azon problémázol, hogy nem bétázhatsz, én mondom, hogy majd kipróbálod a trialt, mire lebaszol, hogy olvassam el az előző hszed (nem is értem ez hogy jött ide), de még mindig nem tudom, hogy te honnan tudod, hogy nem lesz trial megjelenéskor?
  • Probatbicol
    Induláskor egy mmo-ban sem szokott lenni trial. Lesz elég bajuk a fizető játékosok beengedésével is, nem hogy még a free trialozókat is magukra szabadítsák. Majd egy kis idő múlva, ha az első hullám elcsitult.
  • BoneDragon
    Már eleve tök értelmetlenül kötöttél belém. :)
  • jazzy
    Olvasd el a kérdésemet és válaszolj értelmesen, sokkal egyszerűbb mint olvasd elezni :)