Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
meg kell tanulnom angolul😄még van 1 évem kb annyi ido alatt meglehet tanulni?😄
PSN ID:misi2mezei
Jeff szerintem nagyon jókat fogunk játszani ezzel a gameval 😄 😄
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
1 szerveren csak 1 frakcios karaktered lehet vagy hogy?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ez valami Isten Király játék lesz😄
* Továbbra sincs megerõsítve healer kaszt, de annyira nincs is rájuk szükség, ugyanis bizonyos companion-ok el tudják látni a healer szerepét.
* Aki nem kedveli a companion rendszer gondolatát, az egyedül is kalandozhat, nem kötelezõ “használni” õket.
* Frakcióknál lesz reputation system.
* Újabb megerõsítés: nem lehet frakciót váltani
* Minden kasztnak lesz harcon kívüli gyógyító képessége, így próbálják elkerülni a folyamatos ivást/evést csaták után.
* Egy flashpoint-ba HAT játékos léphet be. Mindegyikük a companion-ja kíséretében.
valamint, ha gyorsan írsz, sietve, akkor benézel ezt-azt. és ilyenkor a pirossal aláhúzottat megkeresed, kijavítod, katt és ment is a szép iromány a szerepjáték oldalra.
hasznos ez a villámgyors ellenõrzés, bár ennyi erõvel word is jó. azt is szoktam használni, hogy ott írom, de inkább fent az oldalon.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Lera,Dynn,Zulgron
exar kun amúgy alapból Jedi volt, bár természetesen ez nem magyaráz semmit, mivel a Sithek egy (nem kis) része bukott Jedi
Spread De Love!
(u.i. rakj fel mozillát abban van helyesírás ellenõrzõ alapból beépítve használata sok problémától megkímél)
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
1.fénykard helyett lézerkardok irok mikor ugyanaz...
2.véletlenül rosszul irtam le egy szot..-_- ???
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
1 szó mind 100 ugyanaz a kettö..izlések és pofonok...😉
Amugy fénykard mennyivel értelmesebb kifejezés mint a lézerkard?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Más a lézerkardoknak a szine...a lézerkard szineknek jelentése is van!
pl:a kék lézerkard szin az igazi jedi-t testesiti meg,olyanokat akik soha semmiért nem állnának át a sötét oldalra! (persze anakin kivétel😄)
ennyi erõvel akkor a rohamosztagosok fegyverei mértnem zöld lézert lõnek mint a tie vadászok?
Szóval szerintem nem kéne összehasonlitani lézerkardot a lézerpisztolyal vagy a hajoknak,ágyuknak a lézerszinével...
Annak akit érdekellnek a lézerkardok színei és jelentései annak EZT a honlapot ajánlom!
A halál csupán a kezdet...
Csak azért szeretném ha több szín is lenne nem csak "kék,zöld,piros"...mert az feelingesebb.😉
Megjegyzés:a KOTOR-ban is több szinû fénykardszinek voltak pl:Bastilanak citromsárga,én szereztem lilát,cyan kéket meg sárgászölder is...
Azért,mert anno a SW-ban ilyen klisével volt megoldva a jó és a rossz elkülönítése itt nemkéne ,hogy számítson és szerintem nem is fognak ilyen marhaságra kényszeríteni! Énis azt gondolom szabadon lehet majd "színezni" a fegyókat a kedvünkre!
Még az is hülyeség lenne ha esetleg erõsségük szerint lenének a színek mivel lehet neked vagy nekem épp a "level 28-as" fénykard tûrkíz színe jön be a legjobban ,de csak a színe miatt ezt level 49-en már nem igazán lenne értelme használni😛😉
Több megoldás is van erre mmo-kban, lehet kis ikon, felirat a feje felett, hogy párbeszédben van, vagy csak simán nem kijelölhetõ, nem támadható, lehetnek a quest körzetek pvp mentesek stb...