60331
  • Nephin
    Szerintem ez inkább a riftes rendszerhez hasonlít, nem 120 classról van szó, hanem rengeteg lehetőségről a 4 alapkaszton belül. Persze kiegyensúlyozni ezt is nehéz. :)
  • j0nNyKa
    Az a baj, hogy vagy semmilyen balance nem lesz, vagy ha lesz, akkor k*rvára kötött az egész. Mindenki ugyanannyit sebez / healel / akármizik, csak máshogy hívják, máshogy néz ki, stb.
  • Agamemnon
    Na, azt balance-olják ki :D
  • itlosz78
    Az SWTOR-ban is nehezen döntöm el, hogy melyik class-t válasszam....de itt aztán egy licsit túlzás:)
    120 classes

"Overall there are 120 possible combinations available, so ArcheAge has effectively 120 classes!"
  • Pluskast
    Én tudok egy havert aki letette a nagyesküt, hogyha meghívják átadja nekem:)
  • BoneDragon
    Szerintem volt olyan, aki esetleg hétvégén dolgozott, nem ért rá és visszamondta reménykedve a következő meghívásba. Simán előfordulhat.
  • [HUN]Crassus
    "ha kiválasztottak egy bétahétvégére, de nem érsz rá, visszautasíthatod, de ez nem jelenti azt, hogy a következőben benne leszel – visszakerülsz a tömegbe, ahonnét random választanak ki meghívottakat" ki az a hülye aki visszaadja?:D
  • BoneDragon
    Szerintem meg ez simán blabla. Rendesen elszámíthatták magukat ha napi 3-4 magyarázatot közölnek.
  • TDC Geronimo
    Beta hétvége update, hogy is ment
  • Nephin
    Magyarul is, ha valakinek gondot okozna az angol.
  • BoneDragon
    Egy kis kérdez/felelek bétával kapcsolatba.
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
    ott a pont!! :D
  • Nephin
    Ez azt jelenti, hogy a következő hetekben az új klienssel játszanak majd. :)
  • Omlás
    Így is úgy is lázadnak ...
  • Agamemnon
    Gondolom nem szeretnék, hogy hetekig tartson az átállás, de semmi sincs kizárva, így inkább már előre ezt nyilatkozzák, mint hogy utólag lázadjon a nép :P
  • Sir Quno Jedi
    Sisak nélkülit, ha lehet, ezek a sityakok az ultragáz kategóriát képviselik, de tényleg...
  • EnxTheOne
    Bizots ezzel megy a strip show a nuboknak pár creditért. :D
  • TDC Geronimo
    "in the coming weeks..."? Most akkor hetekre állni fog az új kliens után a szerver vagy mi?
  • Omlás
    Biztos van valami HUD funkció is, vagy ha mást nem videót néz közbe vagy TV-t fél szemmel.
  • EnxTheOne
    Egyébként az a T alaku izé a sisakon, csak napszemüvegként szolgál, vagy van beépitett HUD mint a valoságban a pilotáknak? :D

Most nem arra gondolok hogy a játékban belehet kapcsolni höérzékelöt meg ilyesmit, de azért egy olyan faj ami képes a gyors csillag közti utazásra, az nehogy már csak egy öntött vas sisak, napszemüvegel legyen a high tech helm. :D
  • j0nNyKa
    ne trollkodd a mercenarym, 40 szint alatt az első jól kinéző armorja
  • BoneDragon
    Ráncosodik a melle.
  • j0nNyKa
  • Boncmester
    Én is @email.swtor.com címről kaptam eddig a maileket, kivéve a no-reply-sokat, azokat bioware.swtor.com-ról.
  • Nephin
    Ha ilyen mailt kaptok, lépjetek be itt, látni lehet, hogy kaptatok meghívást vagy nem.
  • Braikingboss
  • Torzonborz
    korábbi értesítőben is ez van :
    [email protected]

vagy nem erre gondoltál ?
  • Omlás
    Jaja, várhatóan indul a téma :] lassan jönnek majd a kamu blizzes DIO3 bétakulcsos levelek is :D....
  • j0nNyKa
    hja olyan jött nekem is, ki is röhögtem nagyon :D
  • Ahet
    Figyeljetek a levelekre és, hogy hova linkelnek tovább!
    Kaphattok levelet melyben ugyan az swtor preorder-ről van szó, ráadásként ugyanúgy néz ki, mint a hivatalos levél, de a feladó _nem_ az swtor.com, hanem az email.swtor.com!
  • Braikingboss
  • Sir Quno Jedi
    Na, az be is baszna. Engem egy ilyen imitált példányszámos szélhámoskodással erősen fel tudnának húzni és akkor jön a kegyetlen bosszú. :D Nehogymá NEKEM a "vevő"nek kelljen kuncsizni náluk?! Azé' az már a legalja, még tőlük is. Murva.
  • Omlás
    Jó is az
  • j0nNyKa
    ok, köszönöm, így már világos (a tegnapi nincs-szerver dolgon még mindig jobban röhögök, remélem olvastad "odaát")
  • j0nNyKa
    ÁMEN!
    #12200: szintén ÁMEN!
    :D
  • Agamemnon
    Ne hibáztassuk azért, ami még el sem indult, illetve a jelenlegi állapotban nem mondhat semmit :)
  • t0xikus
    én azt masszív bebaszásnak nevezném. mármint ha kanbuli van:D
  • Torzonborz
    blablabla

tömören nem lehetne ? :)
  • Agamemnon
    fene, kicsit összemosta az idézeteket, illetve a válaszokat...

Szóval az idézeteknek "..."-al van végük. :)