60331
-
Nephin #12237 Szerintem ez inkább a riftes rendszerhez hasonlít, nem 120 classról van szó, hanem rengeteg lehetőségről a 4 alapkaszton belül. Persze kiegyensúlyozni ezt is nehéz. :) -
#12236 Az a baj, hogy vagy semmilyen balance nem lesz, vagy ha lesz, akkor k*rvára kötött az egész. Mindenki ugyanannyit sebez / healel / akármizik, csak máshogy hívják, máshogy néz ki, stb. -
#12235 Na, azt balance-olják ki :D -
#12234 Az SWTOR-ban is nehezen döntöm el, hogy melyik class-t válasszam....de itt aztán egy licsit túlzás:)
120 classes
"Overall there are 120 possible combinations available, so ArcheAge has effectively 120 classes!" -
#12233 Én tudok egy havert aki letette a nagyesküt, hogyha meghívják átadja nekem:) -
#12232 Szerintem volt olyan, aki esetleg hétvégén dolgozott, nem ért rá és visszamondta reménykedve a következő meghívásba. Simán előfordulhat. -
#12231 "ha kiválasztottak egy bétahétvégére, de nem érsz rá, visszautasíthatod, de ez nem jelenti azt, hogy a következőben benne leszel – visszakerülsz a tömegbe, ahonnét random választanak ki meghívottakat" ki az a hülye aki visszaadja?:D -
#12230 Szerintem meg ez simán blabla. Rendesen elszámíthatták magukat ha napi 3-4 magyarázatot közölnek. -
#12229 Beta hétvége update, hogy is ment -
Nephin #12228 Magyarul is, ha valakinek gondot okozna az angol. -
#12227 Egy kis kérdez/felelek bétával kapcsolatba. -
#12226 -
#12225 ott a pont!! :D -
Nephin #12224 Ez azt jelenti, hogy a következő hetekben az új klienssel játszanak majd. :) -
#12223 Így is úgy is lázadnak ... -
#12222 Gondolom nem szeretnék, hogy hetekig tartson az átállás, de semmi sincs kizárva, így inkább már előre ezt nyilatkozzák, mint hogy utólag lázadjon a nép :P -
#12221 Sisak nélkülit, ha lehet, ezek a sityakok az ultragáz kategóriát képviselik, de tényleg... -
EnxTheOne #12220 Bizots ezzel megy a strip show a nuboknak pár creditért. :D -
#12219 "in the coming weeks..."? Most akkor hetekre állni fog az új kliens után a szerver vagy mi? -
#12218 Biztos van valami HUD funkció is, vagy ha mást nem videót néz közbe vagy TV-t fél szemmel. -
EnxTheOne #12217 Egyébként az a T alaku izé a sisakon, csak napszemüvegként szolgál, vagy van beépitett HUD mint a valoságban a pilotáknak? :D
Most nem arra gondolok hogy a játékban belehet kapcsolni höérzékelöt meg ilyesmit, de azért egy olyan faj ami képes a gyors csillag közti utazásra, az nehogy már csak egy öntött vas sisak, napszemüvegel legyen a high tech helm. :D -
#12216 ne trollkodd a mercenarym, 40 szint alatt az első jól kinéző armorja -
#12215 Ráncosodik a melle. -
#12214 -
Boncmester #12213 Én is @email.swtor.com címről kaptam eddig a maileket, kivéve a no-reply-sokat, azokat bioware.swtor.com-ról. -
Nephin #12212 Ha ilyen mailt kaptok, lépjetek be itt, látni lehet, hogy kaptatok meghívást vagy nem. -
#12211 -
#12210 korábbi értesítőben is ez van :
[email protected]
vagy nem erre gondoltál ? -
#12209 Jaja, várhatóan indul a téma :] lassan jönnek majd a kamu blizzes DIO3 bétakulcsos levelek is :D.... -
#12208 hja olyan jött nekem is, ki is röhögtem nagyon :D -
#12207 Figyeljetek a levelekre és, hogy hova linkelnek tovább!
Kaphattok levelet melyben ugyan az swtor preorder-ről van szó, ráadásként ugyanúgy néz ki, mint a hivatalos levél, de a feladó _nem_ az swtor.com, hanem az email.swtor.com! -
#12206 -
#12205 Na, az be is baszna. Engem egy ilyen imitált példányszámos szélhámoskodással erősen fel tudnának húzni és akkor jön a kegyetlen bosszú. :D Nehogymá NEKEM a "vevő"nek kelljen kuncsizni náluk?! Azé' az már a legalja, még tőlük is. Murva. -
#12204 Jó is az -
#12203 ok, köszönöm, így már világos (a tegnapi nincs-szerver dolgon még mindig jobban röhögök, remélem olvastad "odaát") -
#12202 ÁMEN!
#12200: szintén ÁMEN!
:D -
#12201 Ne hibáztassuk azért, ami még el sem indult, illetve a jelenlegi állapotban nem mondhat semmit :) -
t0xikus #12200 én azt masszív bebaszásnak nevezném. mármint ha kanbuli van:D -
#12199 blablabla
tömören nem lehetne ? :) -
#12198 fene, kicsit összemosta az idézeteket, illetve a válaszokat...
Szóval az idézeteknek "..."-al van végük. :)