Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(pont,pont, VESSZÕCSKE lett volna a következõ😛)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
REAL MADRID
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
PSN ID:misi2mezei
csak viccelek 😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nagyjából ennyit lehet tudni. Persze még hivatalos megjelenés sincs tehát minden változhat. Találgatás van 2010sep-okt. megjelenésrõl de semmi több.
Ha kell még infó a bannerben lévõ linkeken kutakodj.
c+4 tõl is lehidaltam anno....nincsenek nagy igényeim😄
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
A halál csupán a kezdet...
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
de sajnos állandoan kilép most vagyok az Oderon on vagy mi a neve de amikor be toltom vagy akkor lép ki vagy pedig ha tolt a játék akkor is kilép ezzel:"az alkalmazás hibát észlelt és leáll"és nem tudok ellene semmit tenni😞már emgkérdeztem a forumján a kotor 2 nek de nem kaptam választ pls aki tudja a választ miért lehet kuldje el PM ben vagy irja le😊elore is thx!
és bocs az OFF ért!
Together we'll fly someday...
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
meg kell tanulnom angolul😄még van 1 évem kb annyi ido alatt meglehet tanulni?😄
Jeff szerintem nagyon jókat fogunk játszani ezzel a gameval 😄 😄
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
1 szerveren csak 1 frakcios karaktered lehet vagy hogy?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ez valami Isten Király játék lesz😄
* Továbbra sincs megerõsítve healer kaszt, de annyira nincs is rájuk szükség, ugyanis bizonyos companion-ok el tudják látni a healer szerepét.
* Aki nem kedveli a companion rendszer gondolatát, az egyedül is kalandozhat, nem kötelezõ “használni” õket.
* Frakcióknál lesz reputation system.
* Újabb megerõsítés: nem lehet frakciót váltani
* Minden kasztnak lesz harcon kívüli gyógyító képessége, így próbálják elkerülni a folyamatos ivást/evést csaták után.
* Egy flashpoint-ba HAT játékos léphet be. Mindegyikük a companion-ja kíséretében.
valamint, ha gyorsan írsz, sietve, akkor benézel ezt-azt. és ilyenkor a pirossal aláhúzottat megkeresed, kijavítod, katt és ment is a szép iromány a szerepjáték oldalra.
hasznos ez a villámgyors ellenõrzés, bár ennyi erõvel word is jó. azt is szoktam használni, hogy ott írom, de inkább fent az oldalon.