Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N1ggA
mint minden mmoban. kattintasz, aztán nyomogatod a számokat. ez így van rendjén

Spread De Love!

Szili08
Már várom a game-t😊 De, azt is hallottam már, hogy olyan lesz mint a KOTF. Tehát nem lehet majd rendesen harcolni benne, hanem rá kell kattintani és kiválasztani.😞 Remélem ezt nem ***** el ezzel!😄

Legend Killer
fail

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

[HUN]Crassus
nem esett le senkinek a poén:S

(pont,pont, VESSZÕCSKE lett volna a következõ😛)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Ezt be lehet fejezni.

REAL MADRID

Legend Killer
így kell ezt, hogy semmit nem küldesz el 😛 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer

[HUN]Crassus
.

.

na miaz?behalt a topic?irjatok már valamit😄

PSN ID:misi2mezei

Legend Killer
én meg dzsíájdzsót, vagy rambót 😄.

csak viccelek 😄.

Kreeder44
XD Remek kellenek a vállalkozó egyedek... a kitartó és nehéz ellenfelek fejét meg különösen szeretem az ágyam fölött kitömve látni 😄 bár Te vicces emberkének tûnsz... tehát lehet Te megmaradsz házi kis kedvencnek 😄 De azt nem tudom h mi okból akarnál levadászni... a fejvadász pénzért öl és csak a Birodalom bérli fel õket... szval vigyázz mit mondasz mert nem lesz kenyér az asztalodon 😄 Akinek meg nem tetszik a grafika azt sajnálni tudom én már most játszanék vele... nem tudom h egy mmo-nál mióta fontos a graf.... ha jó a játékmenet meg a story nekem nem kéne jobb küllem mint ami most van... annó az ultimát is élveztem nagyon XD

Kandurex
Én meg fejvadász, és bandába fogjuk levadászni a fejed...muahahha <#vigyor1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kreeder44
Én sith Assassin kasztot szeretnék magamnak XD

XenHai
Ezt a nyarast ki kérem magamnak 😄
[HUN]Crassus
akkor engem átvertek:S😛

Jeffjohnson
Elsõ felében biztosan nem béta bejelentés sincs (ami nem 1-2 hónap) tartalomnak jó ha a 5%-ról tudunk. Nyáron meg azért nem mert akkor "senki sem" játszik tehát az utolsó negyedév a legvalószínûbb.

[HUN]Crassus
hol láttál te novembert?😛

Me0w
Ha neked a november az ev elso fele, akkor irigyellek 😉

Together we'll fly someday...

[HUN]Crassus
2010 elsõ fele....

Jeffjohnson
Egyenlõre nincs sok infó insták 6fõsek lesznek lesz endgame tartalom pvp. Ja és azt igérik a storyline karakterenként több lesz mint végigjátszani a Kotor 1 v. 2-t. Pvp pörgõs lesz.
Nagyjából ennyit lehet tudni. Persze még hivatalos megjelenés sincs tehát minden változhat. Találgatás van 2010sep-okt. megjelenésrõl de semmi több.
Ha kell még infó a bannerben lévõ linkeken kutakodj.

XenHai
Ez engem is érdekel ....
A végjátékról van már valami infó? Raidek? PVP? Vagy egyáltalán milyen lesz az endgame tartalom? Vagy csak felhúzok egy karit a storyline-t élvezve és utánna jöhet a következõ alt?
XenHai
Tény hogy lehetne szebb 1 kicsit..Bár ki tudja hogy 4x aa mellet hogyan fog ki nézni.
[HUN]Crassus
nekem speciel már ez is qrvajó!

c+4 tõl is lehidaltam anno....nincsenek nagy igényeim😄

Fenrir
Amúgy meg nem kell félni attól, hogy ilyen lesz a grafika és az effektek a végleges változatban is, ez még a megjelenésig rengeteget fog csiszolódni.

A halál csupán a kezdet...

[HUN]Crassus
ezen az oldalon még csak 2x😊

Endaer

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

játszom illetve játszottam a Kotor 2 vel😊
de sajnos állandoan kilép most vagyok az Oderon on vagy mi a neve de amikor be toltom vagy akkor lép ki vagy pedig ha tolt a játék akkor is kilép ezzel:"az alkalmazás hibát észlelt és leáll"és nem tudok ellene semmit tenni😞már emgkérdeztem a forumján a kotor 2 nek de nem kaptam választ pls aki tudja a választ miért lehet kuldje el PM ben vagy irja le😊elore is thx!
és bocs az OFF ért!

Me0w
En pont most jatszom oket ujra, annyira hangulatos mindket jatek. Mondjuk orultem volna, ha kijon egy harmadik resz meg az mmo elott.

Próbáld ki a SW KOTOR1-2t! Az kb meg tudja mutatni mire számíthatsz... Meg ugye sztori sem utolsó 😊

jaja😄de azért már kicsit tudok angolul valamit megértek meg valahogy eltudom magyarázni pár mondatotXDmivel a WOW ban is szukség volt rá szoval abbol is tanultam kicsit angolul meg feliratos filmeket is nézek abbol is lehet tanulni😄de foleg a wow ban mert elég gáz ha megyek instázni angolokkal és nem tudnék 1 mukkot sem szolniXDszal azért valahogy megy az😊

ha összefutsz a családjával, akkor egyszerüen megmutatod nekik hogy mit csinál a vörös fénykard pár emberel 😄😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Szerintem kezd el tanulni😄 1 év alatt nem leszel folyékony angol de egy minimum tudás lesz és az is jobb mint a semmi😊
Legend Killer
futnék 😄.

aha így már értem😄de ha ossze is futnák a családjával nem magyarázkodnák mert nem érteném mit mondXD
meg kell tanulnom angolul😄még van 1 évem kb annyi ido alatt meglehet tanulni?😄

Pluskast
Na sikerült megnéznem a 4 részes walktrough videot. Hát mint mondjak.... Ez kegyetlen jó!!!

Jeff szerintem nagyon jókat fogunk játszani ezzel a gameval 😄 😄

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Jeffjohnson
A magyar oldalon találsz videót ahol az egyik készítõ ezt pontosan elmagyarázza. KB. egyik a hovatartozásod amit nem tudsz megváltoztatni a másik pedig az morális kérdés ,hogy jó vagy e vagy rossz. Magyarán te attól még Sith maradsz mert nem ölsz meg minden utadba kerülõ embert. A Morál a sztorit fogja befolyásolni szerintem ha megölsz valakit és összefutsz késõbb a családjával akkor már hiába magyarázod ,hogy csak rossz napod volt 😊

pedig multkor még azt mondták,hogy Jedi vel lehetsz majd rossz Jedi,Sith el meg lehetsz jo sith is😄(persze forditva is)

V43 1105
Nem nem nem ... a történetben sokszor volt az hogy pl, Anakin átállt a sötét oldalra és Darth Vader lett.. na itt ilyen nem lesz ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

az mit takar,hogy " Újabb megerõsítés: nem lehet frakciót váltani"?
1 szerveren csak 1 frakcios karaktered lehet vagy hogy?

[HUN]Crassus
10 hozzászólásonként megkérdezi valaki.....

V43 1105
Khm .. 😞

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

[HUN]Crassus
kb 12 hozzászólással lejjebb......

triplet
És azt tudni-e hogy fizetõs lesz-e? Vagy egyszer megveszem és kész? Mert errõl még pontos információkat nem találtam:S

[HUN]Crassus
elég régi,de megnézzük megint😛😊

triplet
Szevasztok! Nem tudom láttátok-e már ezt a videót, de egy blogon találtam, lessétek meg: http://szunde.blog.hu/2009/08/23/star_wars_the_old_republic

Ez valami Isten Király játék lesz😄

Jeffjohnson
Néhány infó (magyar oldalról másoltam ide)

* Továbbra sincs megerõsítve healer kaszt, de annyira nincs is rájuk szükség, ugyanis bizonyos companion-ok el tudják látni a healer szerepét.
* Aki nem kedveli a companion rendszer gondolatát, az egyedül is kalandozhat, nem kötelezõ “használni” õket.
* Frakcióknál lesz reputation system.
* Újabb megerõsítés: nem lehet frakciót váltani
* Minden kasztnak lesz harcon kívüli gyógyító képessége, így próbálják elkerülni a folyamatos ivást/evést csaták után.

* Egy flashpoint-ba HAT játékos léphet be. Mindegyikük a companion-ja kíséretében.

Me0w
<#hehe>

Legend Killer
jaja, a mozilla az jó. én szerep játékozok és fontos, hogy jól legyenek írva az írások az oldalakra, noha kijelenthetem, hogy nagyjából egész jó helyes író vok, de kinek nem csúsznak be hibák, nem?
valamint, ha gyorsan írsz, sietve, akkor benézel ezt-azt. és ilyenkor a pirossal aláhúzottat megkeresed, kijavítod, katt és ment is a szép iromány a szerepjáték oldalra.
hasznos ez a villámgyors ellenõrzés, bár ennyi erõvel word is jó. azt is szoktam használni, hogy ott írom, de inkább fent az oldalon.