60331
-
#12277 Jól néz ki. -
#12276 -
#12275 need:P
-
#12274 Vagy egy szép dev post a multhétvégi beta sikerességéről és a SOON eu bétáról :D -
Kazagor #12273 Persze. Múlt héten GamesCom Highlight videó volt, most PAX Highlight lesz. -
#12272 jön pax highlight :D -
#12271 El is felejtettem, hogy ma még frissítés is lesz. Remélem hozzák a szokásos formájukat :D -
#12270 Arra sajnos elég sokat kell még várni, ha összehozzák egyáltalán. -
EnxTheOne #12269 Majd wh40k, majd daraboljuk az alieneket. -
#12268 L2ben ez már 2004ben ment. :D -
Boncmester #12267 Más topic, más időpont.
Warhammer Online, 2009 -
#12266 PvP-nek akkor van igazán értelme, ha hatalmas többklános ostromokat lehet vezetni, mint pl. Archlord-ban, ahol a küönböző területek váérait valakik védik ostromokkor, valakik meg támadják. És bezony ilyenkor nagy szövetsége alakulnak és vérre megy a játék. Az fasza, mert nem csak a max. szintűek élvezhetik ki, hanem már a közepesnél magasabb szintűeknek is haszna lehet. Tehát egy 50-60-asssal is beleugorhatsz a közepébe, nem kell 80+nak lenni.
Taktika, stratégia, megbeszéltek szerinti felállás, védelem, csapatmunka. Mikor végül betörik a főkaput, na az maga a gyakómennyország. :DDD ÉS az csak a kezdet még mindig, harc a végsőkig tornyokon, ostromgépeknél, átjárókon, lépcsőkön, belső terekben.
Így okés a PvP. Sőt még az arénázós, klán-klán (csapat-csapat) elleni is elmegy. A személyes PvP-k csak gyakorlásnak jók, mer uncsik lesznek idővel. -
Bhalage #12265 en azt mondtam*
;d -
Bhalage #12264 en nem azt mondtam, h ez egy pve jatek lesz es megy a pattogas.
azt most senki le nem szarja, hogy kinek unalmas vagy nem unalmas, vagy nem tetszik -
heesh #12263 Egy idő után úgy is elkezd az ember PvPzni, SW:TORban meg az 1 szem Eternity Vault mellett főleg. Meg nem tudom, szeretek PvEzni, de igazából csak PvPben pörög fel a pulzusom néha, mert egy másik játékos ellen az igazi kihívás játszani. -
#12262 a PVE egy idő után unalmas...megtanulod a taktikákat és hétről hétre ugyanazt ismételgeted,hogy kieesen a kívánt lootod....bocs ,de ez számomra nulla élményt nyújt:P
a pvp az mindig más és más:P -
#12261 ez igaz,de aki így pvpzik az meg is érdemli....WOW-ban pl. még egy spéci makró is van,hogy max távolságról lásd a karidat...
engem speciel zavarna,hogy forgatnom kéne a fejem....a periférikus látásból bejövő információ kevés lenne -
Bhalage #12260 mar megint megy a pattogas egy alapvetoen pve jatekban :D nem tudom mirol beszeltek ha istenek akartok lenni menjetek pvp jatekba bar ott valszeg ki fognak picsazni -.- -
Kazagor #12259 Álmodban lehetséges. Te kevered a monitor látószögével, ami a TE szemed, monitor helyzetéhez viszonyitott látószögét jelenti. Az tényleg 160-180 fok. Csakhogy az azt jelenti, hogyha a monitor előtt ülsz, akkor ha oldalra, le-fel mozogsz, akkor mi az a szög, ahonnét még látod a monitoron a képet. Persze ha te úgy játszol egy MMO-t, hogy kizoomolva, felülről nézed a játékteret, akkor még magad mögé is látsz. De a videón bemutatott nézetben garantáltan nem látsz be 178 fokot 1 monitorral. -
#12258 178 fokot látsz be egy wide screen-en is.....paff -
Kazagor #12257 Egyébként ez az osztott monitoros technológia csak ATI kártyákkal működik, vagy NVIDIA-val is? -
Kazagor #12256 Természetesen amit leirtál, nem cáfolja meg a nagyobb látószög adta előnyöket. -
#12255 amugy a fókuszod azt a 90 fokot látja normálisan,megaztán "kikell zoomolni a kariból" a legtöbb videón a "seggébe" vannak a karakterüknek az emberek....persze,hogy szart se látnak:P -
#12254 egy Wide screen is tökéletes erre -
Kazagor #12253 Semmilyen előnyt nem ad? Azért az nagy előny PVP-ben, hogy mondjuk nem 90 fokos a látószög (mint 1 monitorral), hanem több mint 180 fok. Ergo, ha nem forogsz, akkor is látod az oldalról jövő támadásokat. Azért az számit, szerintem sokat. -
Boncmester #12252 Na ezt elfogadnám :) -
#12251 semmilyen előnyt nem ad.... -
Aszuka #12250 Playing Swtor Beta with Eyefinity on 3 monitors,a játékban nem kis előnyhöz lehet így jutni :) -
#12249 És ez is új nekem:)
"You can build your own house in ArcheAge.
Houses are available in many sizes and types, and for various uses.
It could be used as your home to relax, as an atelier where you can work to
produce works of art, or as a shelter to escape from surrounding battles.
And not only can you build private buildings, but also public buildings for
common use in villages which are formed by groups of houses." -
#12248 Pl. ez:)
"Horses can wear equipment,and you can use a variety of skills on horseback. If your horse dies, you can resurrect it for a fee at a stable. More horseback actions will be added over time. Different actions will be available depending on how you are riding." -
sanyiiiii #12247 És szerinted a kiadó úgy finanszíroz egy játékot hogy nesztek itt egy rakat lóvé aztán csináljatok belőle olyan játékot amilyet akartok? :) -
#12246 hehe haláli kis pofa :D -
#12245 Ma is megérte felkelni! :)
Beszarsz, ahogy ez a kis valami elővesz egy hatalmas rakétavetőt, és durrogtat vele.. haláli :D -
#12244 Hát csak meglett Blizz még a karakterek törlése előtt :) -
#12243 -
#12242 EA? Az csak kiadó. -
sanyiiiii #12241 Az EA sosem volt nagy újító, általában a biztos profitra mennek. -
Nephin #12240 Hát ezt benéztem, a négy alapclasson felül van a variációs lehetőség... na mindegy. :) -
eurom #12239 ja és még a the secret wolrd ben is van sok ujdonság csak ugy mint a gw2 kiadott ötven valahányas listájában ,csak a mi kis sw játékunkban szükölködnek az ujdonságok bemutatásával -
eurom #12238 de legalább az archeageben is van csomó ujdonság az swtorban még mindig semmi ujdonsággal nem rukkoltak elő