60331
-
#12317 sziasztok! azokhoz szólna a kérdésem, akik a cd galaxisnál rendelték elő a játékot. tehát megrendeltem a honlapon a személyes átvételt jelölve meg az átvételi opcióknál. a játék leírásánál az "online" jelző szerepel zárójelben, amiből én arra következtettem, hogy fizetek kártyával, majd kapok egy kódot digitális formában. na most ez eddig nem történt meg, mindössze egy mailt kaptam a rendelés felvételéről és hogy keddig vehetem át személyesen. kapni fogok még egy mailt amiben már van link, ahol fizetni tudok és megkapom a kódot, vagy ténylegesen be kell mennem az üzletbe és személyesen átvenni vmilyen kisebb doboz formájában? ne haragudjatok, ha hülye a kérdés, csak egy kicsit elbizonytalanodtam. köszönöm szépen előre is a válaszokat. -
#12316 Nekem is tetszik főleg a megerősített teljes testmagasságú álló fedezékje:) Jó lenne tudni, hogy a cast time-je ugyananyi mint a sima fedezékje vagy sokkal több, nem mindegy, hogy mennyit bíbelődik vele:) -
#12315 érdekes,hogy csak relative magasabb szinten látok rajta "sisakot" sapkát....addig mit hordhat a fején? gondolom egy csomo stat növelő van e fejeseken is -
Boncmester #12314 Iszonyat bejövős a smuggler videó, nagyon feelinges. Kénytelen leszek smuggler altot is csinálni, pedig eddig úgy voltam vele, hogy azt tuti nem akarok.
Indiana Jones utalás tényleg odabasz, meg amikor a gunslinger menekül a rakás birodalmi elől, az is :D -
Nephin #12313 Amazon? -
#12312 Sziasztok!
Nem tudtok még működő, Magyarországra is szállító linket, ahonnan még lehet SWTORt rendelni, de nem simát, CEt?
Előre is köszi. -
#12311 huhúúú ez jó keci lesz ám pvp ben!:D -
Aszuka #12310 SWTOR Sniper PVP Gameplay -
Wlanseraf #12309 Ez röhejes volt:)))GS az mi a retek? Witch Hunter a WHO-ból?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#12308 ezt miért nekem válaszoltad? :P
én akkor sem nákolnék, ha puskával lőnének... :)
#12299: köszi, így a mondandó 2. felét sikerült megértenem (az első még mindig nem tiszta, de hagyjuk is, igazából nem számít)
#update: nahát, nahát, egész értelmes update, thanks bioware -
#12307 1 percnél odabasz az indiana jones utalás :D
-
#12306 Na itt a youtubes
-
#12305 van pax highlight is! :D
Amúgy jópofa ez a smuggler videó. Youtube link még nincs? -
Aszuka #12304 Smuggler Character Progression ez a mai update -
#12303 GAMEFEST, SEPTEMBER 16 – 18, 2011
GAMEfest Hours:
Friday, September 16th: 10:00 AM – 6:00 PM GMT
Saturday, September 17th: 10:00 AM – 6:00 PM GMT
Sunday, September 18th: 10:00 AM – 6:00 PM GMT
Eddig nem volt az event listán. Most rakták be. -
#12302 :dd -
#12301 Swtor Beta – Q&A
Thanx to crassus_balfasz
lool :D -
* No latest fancy graphics -- Devs already mentioned that they intend to cater to a lot of gamers with different PC specs
* Game will be very story-oriented ala KOTOR
* Due to storyline style, gameplay will feel quite linear
* A lot of gameplay will be simplified. Bioware is looking to attract a whole bunch of new casual MMOers especially the Star Wars fans that aren't exactly MMO or gamers
* Some mentioned SWTOR feels like KOTOR/ME + co-op. No surprise there -- Bioware has huge fan base of single player games. These people will come to SWTOR
* Extremely solo-friend. Thus all the companions. Single-player gamer again.
* No surprise the game has similar feel to the other popular theme-park style MMO, the formula works
* Expect quite a decent amount of hand-holding to guide new players. Special instanced "green" zones. Die and rez anywhere. Anyone can rez.
* Bioware intends to take you on a story ride. Forget all things SWG and EVE
* SWTOR is not SWG and will not be SWG ever
* On SWG, there simply won't be much sandbox elements at this point
* Instances, and lots of them. This is here to stay even though it detracts away from the idea of Massively. It is all about catering to player's experience and server performances.
azért elég jó lehuza de valahol igaza van -
#12299 Úgy értette, hogy nem akkora baj, hogy kevés flashpoint van, mert alapból fejlődni(legalábbis régen még ezt mondták) nem a mobok megölésével a legérdemesebb, hanem a questek megcsinálásával (pl. questek nélkül companionjaid se lennének meg ilyesmi). questgrind = questeket nyomatni ezerrel, sima grind=mobot ölni ezerrel.
A kapcsolat pedig az, hogy ha elég érdekesek a questek, akkor nem annyira hiányzik a flashpoint, mert végülis az is csak egy hosszabb quest, csak jobb droppal, meg több nehéz ellenséggel.
A 2 flashpoint dologhoz csak annyi, hogy gondolom úgy gondolta, hogy 2 flashpoint van, nem pedig 4, vagy félreírta.
De én értettem, szerintem :) -
#12298 elfogadNÉK :) -
Azért egy ilyen IA armort elfogadnák lvl50-en :D -
#12296 Szívesen tanulok, magyarázd meg, hogy mit nem értek! -
cain #12295 igen, azt látom, hogy problémát okozott annak felfogása, amit írtam. -
#12294 Kajak komolyan írtad? Szerintem keresd fel az orvosodat, illetve a bioware-t (sorrend mind1), mert mind2 nagyon fog örülni annak, hogy te pikk-pakk összedobsz flashpointokat. :D
Nem akarom itt játszani a programozót, de azért egy flashpoint alatt kicsit többminden fut, mint a többi flashpoint scriptjei, textúrái, épületrajzai, stb. Igazából csak azok nem futnak alatta.
Mellesleg nem tudom, te hány flashpointban voltál, én mindben, és nincs megegyező textúra, alaprajz, script. Mind egyedi.
"Szintezéshez van 2 flashpoint" dolog sem világos nekem, mert én ilyenben nem jártam. "questgrindre tervezték" alatt nem is értem, mire gondolsz, de kíváncsi vagyok, mi az, és én miért nem csináltam olyat. -
cain #12293 igen. :P -
#12292 Csak ennyit tudsz copypastelni.
Tessék. :D -
Boncmester #12291 Na most valld be, hogy csak ennyit tudsz copypastelni :D -
#12290 Rockjaw Stephen Reid
The #SWTOR Friday Update will likely not be out until lunchtime (Austin time) today, possibly later.
Szóval 9 óráig legalább nem jön a pax recap? :d -
#12289 ö
1: http://www.bash.hu/14617
2: Ezt te most így komolyan írtad, vagy csak szopatsz? -
cain #12288 mivel a minimális ingerküszöb egy új instancolt content előállításához az csupán néhány új script (minden más, modellek, textúrák, épületrajz, animációk, hangok, sztori, stb. újrahasznosítható). tehát nem kell mindent a nulláról kezdeniük. de majd rájönnek, egyenlőre biztos igényesek akarnak lenni.
szintezéshez van 2 flashpoint, ami szerintem annyira nem lesz zavaró, mert questgrindre tervezték, nem xp-grindre. a két lvl47 után elérhető flashpoint pedig elég lesz a kezdéshez. amire megunjuk, már készen kell hogy álljanak az újja(kka)l. a wowot nem ismerem ennyire, eq2ben egy kiegészítőhöz kijön 2 vagy 3 group instance, és utána ezeket klónozzák (hard mode, stb.). -
#12287 Ez a "felét még nem láttuk" annyira.. rizsa. Egészen pontosan 4 flashpointba tudsz menni frakciónként, és pont. Egyáltalán nem látom semmi esélyét, hogy kiadásig csak úgy önszorgalomból beraknak még flashpointokat. Nagy velük a munka.
Persze, felét még nem láttuk, mert a 4-ből 2-t mutattak be, republic oldalon meg még ennyit se. -
heesh #12286 Nem is akarom kirakni egy jó ideig azt a táblát:), nekem eddig a leakelt videók alapján a játék összes aspektusa tetszenni fog, illetve, Star Wars buzi lévén, "sajnos" mindegyik classból fel kell húznom minimum 1et majd:) -
cain #12285 @Crassus: pl. én visszaadnám hétvégére szóló meghívót, különösen a múlt hetit, mert akkor meg pont szabin voltam. a család nem örülne/örült volna, ha apa végigkockulja a péntek-szombat-vasárnapot. egyébként meg a pve-nek sosem a farm része volt az izgalmas, hanem a progress.
@heesh: az operationökről és flashpointokról elmondták, hogy kb. a felét még nem láttuk. és ez csak a kiadáskori tartalom, bármikor be tudnak emelni egy új raid zónát. amiért nem teszik, az azért van, mert nem tudják, hogy a játékosok milyen hamar fognak rajta végigrohanni. ne félj, egy ideig nem fogod tudni kirakni a game over táblát. -
mgerihun #12284 Valamelyik BH igazán vehetne már 1 tartós festéket..... -
#12283 Vagy felcserélik, és jövő hétvégén lesz a fan friday és utána lesz infó az expo-ról... -
Kazagor #12282 Utána meg ismét fan friday -
#12281 Ez pedig így lesz :D Jövő héten meg EUROGAMER EXPO infók és lehet de nem biztos egy progression videó is. Twitteren írták. -
Boncmester #12280 Off: 10 változtatás, amivel Lucas MÉG nem erőszakolta meg a Star Warsot -
Boncmester #12279 Mert még senki sem jutott azokkal a karikkal magas szintre :D -
#12278 az a szánalmas, hogy szerintem pontosan ez lesz az update... :)
hány progression videó hiányzik még? 4?