60331
  • Agamemnon
    Érdekes írás, jó ilyet is olvasni. A hsz-ek is tetszettek, azért látszik, hogy mennyi elvakult rajongó van :)
  • Agamemnon

Amúgy jonny az új klienst sem tudjátok még letölteni? Vagy átlagban mennyivel előbb fértek hozzá, mint hogy elindulna a szerver?
  • Braikingboss
    STAR WARS™: The Old Republic™ : Another Negative Review
  • j0nNyKa
    jogos, mindenbe beleugatni is egy "kvalitás"
  • picket
    "...ennél azért tudnék nagyobb paraszt is lenni :)" - Mindenki más dologra büszke, mivel különböző kvalitásaink vannak, amivel ki tudunk tűnni az átlagemberek masszájából.
  • j0nNyKa
    hja mert az ábrát nem én készítettem (hiányzik is róla 1-2 dolog.. :P)

a második kérdésedre: dehogy, ennél azért tudnék nagyobb paraszt is lenni :)
  • drop
    kérdés láttam videóból hogy ilyen modifikációs cuccot dobnak a instantba
    ez hogy müködik a meglévö ruhádat változtatja meg?
  • drop
    belinkelnéd a magyart pls
  • BoneDragon
    Azt hittem téged bannoltak. Nem hiányoztál.
  • Omlás
  • Agamemnon
    Csak ott nem volt ilyen ábra :D Amúgy nagy köszönet érte.

Azért ez a "crassus_balfasz" elég nagy szemétség, nem?
  • j0nNyKa
    crafting guide
    (akik már találkoztak "valahol" magyar crafting guide-ommal: ugyanaz, csak lefordítva)
  • lolSL
    Same-Gender Relationships a Post-Launch Feature in The Old Republic

me3 után ez is kell
    mekkora ratyi bagázs lehet ez a biover
  • drop
    kösz a kimerítő választ xd alig bírtam elolvasni
  • j0nNyKa
    -
  • Anthrax
    Van valami újabb hír,hogy akkor Rc a legújabb béta build ?
  • sanyiiiii
    Túl optimisták vagytok :)
  • Agamemnon
    Na, csak minél előbb elinduljon a reinstall :)
  • Aszuka
    Swtor Beta – 2 hours of Streams
  • j0nNyKa
    Greetings Testers! Thank you for your continuing participation in the Game Testing Program!

During the next phase of testing, all current testers on the HK-47 server and the Revan server will share the same forums and will be able to select whether they’d like to play on HK-47 (a PvE server) and Revan (a PvP server). Testers will be able to play freely on either server (or both) during the next phase!

The merger of the two testing groups will begin on Wednesday, 9/14. Starting on this day, all Revan and HK-47 testers will see the same forums. We will also perform a full wipe of these forums at this time to prepare for feedback on the new build of the game. Please note that feedback threads are not deleted – we move them to an archive for further analysis!

Remember that we will send a new e-mail invitation to all testers as part of the new build deployment. You will need to accept the new invitation when it arrives and then completely uninstall and reinstall the game client to continue testing.

As always, we appreciate all your feedback and your efforts in helping us test the game. We’re looking forward to the new build, and we know you are, too! Happy testing!
  • j0nNyKa
    igen, sok a bug, de ne feledd hogy semmit nem fejlődött kb. a kliensünk az utóbbi ~2 hónapban
    most annak a ~2 hónapnak a munkáját egyben megkapjuk, ezért gondolom, hogy egész jóféle állapotban lehet már a játék

persze nyilván benne van a pakliban, hogy tévedek, és szar az egész.. ki fog derülni
  • N1ggA
    devtrackerről, EU Test threadből:
    "We will roll out the next build to internal testers first, then to pre-existing Game Testing members, then finally we'll add new people and line up our next Beta Testing Weekend."

Miután újraindul a szerver az új builddel, először csak azok tesztelhetnek, akik eddig is tetsztelnek, az új teszterek (köztük az EUsok) csak később kerülnek be, valamikor az új Bétateszt hétvége környékén.
  • N1ggA
    Nemtudom jonny, az alapján, amit mondtál, nagyon sok bug van ahhoz, hogy máris RC legyen, még ha sokat kijavítanak, akkor is, nem? Főleg, hogy a bugok kijavítása új bugokat szül.
  • TDC Geronimo
    Ez az RC pletyka is olyan hogy... valaki kitalálta és most ez terjed mindenhol. Nem tudom honnan szedték. Mindenesetre örülnék, ha novemberbe kijönne.
  • mgerihun
    Gerjedjünk kicsit, pesszimisták kíméljenek

EA 2011 év vége
  • Braikingboss
    Júniusban volt kliens csere és most van megint csere.
  • j0nNyKa
    azert annyira nem most volt az, en mar az uj verzioval kezdtem, es tobb mint 1 honapja nyomom

a pletyka beta forumon terjed, de persze majd hisszuk ha latjuk

en egyebkent el tudom kepzelni, hogy tenyleg rct kapunk, mert a belso verzio mar boven lehet olyan allapotban
  • TDC Geronimo
    Hol pletykálják ezt? Ha tartani akarják az idei megjelenést és nem akarnak minden kisebb változtatás után teljes klienst cserélni, akkor ennek kell lennie a közel véglegesnek. Most volt nemrég ilyen full kliens csere nem? Fura, hogy most megint.
  • Agamemnon
    jonny most már ideje lenne egy RC verziónak, reméljük, hogy tényleg az jön, ha nem, hát akkor tovább olvassuk a béta beszámolóidat :)

• j0nNyKa
    igen-igen, ezert vagyok mar nagyon kivancsi, hogy mi az igazsag
  • Anthrax
    RC a végleges előtti verziót jelenti ?
  • j0nNyKa
    igen
    nagyon-nagyon kivancsi vagyok, hogy mennyire kapunk kesz kozeli verziot.
  • sanyiiiii
    "The company still expects the MMO to launch this calender year, but EA’s fiscal guidance takes into account a possible slip into first calendar quarter of 2012 (fiscal Q4) if needed, Brown said. “We have a date set internally [for calendar Q4], with a lot of assumptions around it,” he said.

“We’re not done until we’re done. … We’re not going to know with enough certainty to publicly announce a release date,” until later this month or sometime in October, said Brown of the MMO." - Electronic Arts CFO Eric Brown

kezd egyre valószínűtlenebbnek tűnni ez az idei release :)
  • Agamemnon
    De mindenkit aki eddig bent volt, azt újra meghívják, nem? (Aki nem csak a béta hétvégére kapott meghívást...)
  • j0nNyKa
    Now that your testing session is over, your account will no longer have access to the Star Wars: The Old Republic game servers.

ja! :D
    na, szóval jön az új build, re-invite, meg minden, és közölték ilyen "rumor szinten", hogy ez már egy RC verzió lesz

erre mondjuk befizetek, de meglátjuk
  • Agamemnon
    Ejj, de jó is lenne már black talonban sisakra vadászni :D
  • maffi
    köszönöm szépen a választ. akkor keddig beszerzem én is személyesen.
  • j0nNyKa
    Balmorran mar a commendation vendornal is van sisak minden AC szamara, vagy 18, vagy 19-es szint kell hozzajuk. De siman sanszos mar elotte is talalni. Bounty Hunterek pl. mar level 6-7 korul kapnak, illetve Dromund Kaason is szokott esni, meg ha jol emlekszem, Black Talonban is.
  • tenca
    Vagy kikapcsolták a bemutatóhoz, vagy szimplán szerintem csak nagyobb szinteken érhető el sisak (mint WoW-ban). Ha jól emlékszem az alacsonyabb szintű gameplay videókon sincs a karaktereken sisak. Majd Jonnyka beírja mi a helyzet a sisakokkal.
  • tenca
    Szia.

A leírásban szereplő 'online' jelző, azt jelzi, hogy csak aktív interneteléréssel online tudsz a játékkal játszani.

A Cd Galaxis csak dobozos változatokat árusít a játékból pre order, mint minden szoftverbolt. Így be kell menned személyesen, kifizetni helyben és átvenni a dobozt.

Digitális pre order kizárólag az EA saját, Origin nevű rendszerén át érhető el.