Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
Spread De Love!
Azért kiváncsi leszek hogy oldják meg az egyensúlyt hogy ne mindenki sith vagy jedi legyen. Valami ütõs képesség kell a többinek is hogy csábítsa a népet.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Szerintem meg nem kell feltalálni a spanyol viaszt újra nem ezen van a lényeg legyenek érdekesek a questek a harcrendszer meg lehet hagyományos.
Ráknak se kell ezer ikon a képernyõre😄
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Amit eddig láttunk a játékból, írányítása hasonló lesz mint a war, wow, aoc és társai.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Nem csípem ha csak a skilleket kell nyomogatni mint a bajnok és nézni ahogy két álló valaki csépeli egymást, ráadásul oda nem illõ kivédéseket csinálnak meg hasonló monoton dologkat.
Jó lenne ha nem azon múlna ki milyen erõs, hogy mekkora kocka.
Nagy sw és mmorpg fun vagyok, szóval tuti kipróbálom majd, csak már készülne el 😊
Vagy hogy kiderül ki mehet és ki nem?
BattleTag: kabel15#2672
Lera,Dynn,Zulgron
REAL MADRID
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
[merlinw.org]
Legyen csak havidíjas az SW:TOR, így legalább mindenki ugyanonnan indul.
A halál csupán a kezdet...
Lera,Dynn,Zulgron
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
REAL MADRID
Bár legalább alternatívaként lenne örökös tagság - mondjuk 1 éves elõfizetési díj ellenében 😊
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Természetesen zártról beszélünk, nyíltnál azt csinálsz amit akarsz.
[merlinw.org]
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Lera,Dynn,Zulgron
Mindegy, ha nem kapunk semmilyen illegális infót, akkor sem dõl össze a világ, sõt, ha lefújják a játékot, akkor sem.
Lényeg, ha rajtakapnak, hogy kiszivárogtattál valamit, perelhetnek téged.
[merlinw.org]
Crysis -t kell csak említeni.Zárt beta telepítõje kijött,serial nélkül nem tudtad használni.
Szerzõdést kötsz arról,hogy titoktartást fogadtsz a játék tezstelése alatt.Open beta esetén van az ,hogy akárki jöhet ,így titkolni sem kell semmit.
És igen jól mondod ,nem csinálok videót ,képeket.Nem az a célom a játékban,hogy ezeket gyûjtsem.majd akkor ha tényleg teljesen játszható lessz max akkor.
REAL MADRID
REAL MADRID
De akkor elég az amit csináltam? 😄
Vagy van valami külön menüpont ahol kell regelni?
REAL MADRID
Amúgy amit leírtam az elég? Vagy kell még valamit csinálni?