Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Azért ez két külön idõsík, itt megszokott a sok jedi látványa (sith-é annyira nem) míg az SWG idejében szinte csak az a pár volt akiket a filmekbõl és könyvekbõl megismertünk.

A halál csupán a kezdet...

N1ggA
Az swg-t részben ez tette tönkre. De ez nem jelenti azt, hogy ezt is elfogja.

Spread De Love!

N1ggA
Sehogy se fogják megoldani, de nem is akarják. Inkább úgy csinálják a játékot, hogy normálisnak tûnjön, hogy sok a Sith és Jedi. Meglátjuk mi sül ki belõle.

Spread De Love!

Hmm... ez hogy le kell nyomni az irányokat érdekesen hangzik.
Azért kiváncsi leszek hogy oldják meg az egyensúlyt hogy ne mindenki sith vagy jedi legyen. Valami ütõs képesség kell a többinek is hogy csábítsa a népet.

N1ggA
Hát most azért bejelentettek egy új bolygót.

Spread De Love!

[HUN]Crassus
nagy a csend amióta a béta jelentkezést bejelentették....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Jeffjohnson
Combo elnyomása után ütésirányokat kell lenyomnod ,hogy végrehajtsa a combot de lehet simán csépelni is benne teljesen más mint ami a többiben van ahol ha lenyomsz egy skillt végrehajt egy ütést.

Szerintem meg nem kell feltalálni a spanyol viaszt újra nem ezen van a lényeg legyenek érdekesek a questek a harcrendszer meg lehet hagyományos.

Azért remélem az ember ügyessége is beleszól egyegy duel vagy bármi végkimenetelébe, és itt nem a skillek ügyesen egymás után nyomogatására gondolok, hanem mozgás, esetleg ugrálás ( remélem lesz benne :S bár eddig nem úgy jött le 😞( ) stb

de nyomogatni kell az ikonokat, hogy csinálj valamit.

nagyon remélm nem lessz wow filingje mert akkor kegyetlenül szar lessz.
Ráknak se kell ezer ikon a képernyõre😄

Jeffjohnson
Az AoC-ban teljesen más harcredszer van mint a többiben.

The Protector
ez is ilyen ezer ikon van a képernyõn aliglátokvmit szutyok lessz?VAgy inkább kotor online?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

az rpg csak annyit takar, hogy role playing game aka szerepjáték, és nem utal, hogy milyen jelegû a játékmenet.
Amit eddig láttunk a játékból, írányítása hasonló lesz mint a war, wow, aoc és társai.

MMORPG. Benne van hogy rpg. Szoval a harcredszer a KotOR-hoz hasonló lesz.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Click and Kill game lesz vagy jedi acadmy szerû szabad mozgás?
Nem csípem ha csak a skilleket kell nyomogatni mint a bajnok és nézni ahogy két álló valaki csépeli egymást, ráadásul oda nem illõ kivédéseket csinálnak meg hasonló monoton dologkat.
Jó lenne ha nem azon múlna ki milyen erõs, hogy mekkora kocka.
Nagy sw és mmorpg fun vagyok, szóval tuti kipróbálom majd, csak már készülne el 😊

[HUN]Crassus
valószínüleg még jopár hét....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

XenHai
kabel15
Amúgy mikorra várható a szerver nyitás?
Vagy hogy kiderül ki mehet és ki nem?

BattleTag: kabel15#2672

Jeffjohnson
már semmit mert ami volt azt töröltem

MerlinW
SOE, jogos. Mondjuk a szóban forgó mondatom az EA-ra szintúgy igaz😊

[merlinw.org]

MerlinW
Végig a játékról (bár még meg sem jelent) beszéltünk, nem tudom mit olvasol😊

[merlinw.org]

Jeffjohnson
Inkább a játékról beszélgessetek és hagyjátok a flame-et másik topicban így nekem is kevesebbet kell majd törölni.

Sztem SOE-ra gondolsz de nem, mivel Bioware Electronic Arts alá tartozik, szóval tuti az adja ki. Voltak róla jó rég hírek hogy nem havidíjas lesz meg itt sg-n is elõ elõ veszik emberek bizonyos idõközönként de az itemshopos dolgot egybõl cáfolták anno. Tuti nem játszanék vele én akkor mondjuk 😛

Lera,Dynn,Zulgron

GW az megint kulon kategoria.

REAL MADRID

wedge31
Fene tudja másfél évig toltam a GW és nem igazán tapasztaltam ilyeneket...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
Mindig havidíjasra volt tervezve, soha fel sem merült az ingyenesség. Fõleg, hogy a SOA áll emögött is. De jobb is így, az ingyenes MMO-k mindig a káoszt, csalókat és parasztokat vonzották.

[merlinw.org]

XenHai
Pontosan és van rendes bevétel forrás a szerver karbantartáshoz .Ne ilyen laggos bugos szar legyen a game.
Fenrir
Én most néha játszom a DDO-val amerikai szerveren ahol a játék ingyenes és nincs havidíj viszont az insták felét meg kell venned Turbine pontokért ami persze kemény dollárokba kerülnek. Nem tetszik ez a micromanagement ahol vehetek extra fajokat, kasztokat, xp boostokat, cuccokat, ergó ha van pénzed és gyõzöd fizetni akkor eléggé op lehetsz.

Legyen csak havidíjas az SW:TOR, így legalább mindenki ugyanonnan indul.

A halál csupán a kezdet...

Én voltam jópár closed bétában már de még sosem kaptam póstai levelet 😞

Lera,Dynn,Zulgron

Gideon Wieth
én úgy hallottam nem havidíjasra tervezték, de lehet hogy rosszul hallottam. De talán esetleg még fizetnék is érte. Mondjuk ha ilyen kártyás megoldással lesz akkor havonta 2-3000 Forintot még elviselnék, ha tényleg jó játék lesz 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Inkább havidíj mint Item Shop.

REAL MADRID

Agamemnon69
Ha nem lenne havidíjas, akkor biztosan letaszítaná a trónról a wow-ot, de kétlem, hogy eltekintenének egy ilyen hatalamas bevételi forrástól - sajnos.

Bár legalább alternatívaként lenne örökös tagság - mondjuk 1 éves elõfizetési díj ellenében 😊

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Gideon Wieth
Nah hát ez a játék nagyon jó lesz. Ha nem havidíjas, akkor az elsõ leszek aki megveszi. WoW készülhet 😄 Igen erõs vetélytársa akadt 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

MerlinW
Ezt már rád bízom. Blizzardnál így mûködött, gondolom a többieknél is.
Természetesen zártról beszélünk, nyíltnál azt csinálsz amit akarsz.

[merlinw.org]

Torzonborz
closed béta esetén elképzelhetõ . open bétánál nem igazán 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nehéz eldönteni hogy viccelsz vagy komolyan gondolod ezt 😊

Lera,Dynn,Zulgron

Agamemnon69
Ez OK, én mindössze képeket, esetleg videókat említettem, azokat meg nem hinném, hogy ki tudják nyomozni, hogy melyik felhasználó is töltötte fel akármelyik képfeltöltõ oldalra...

Mindegy, ha nem kapunk semmilyen illegális infót, akkor sem dõl össze a világ, sõt, ha lefújják a játékot, akkor sem.

MerlinW
Aláírtad, és megadtad a személyes adataidat, telefonszámodat regisztrációkor. Ha meg nem valós adatokat írtál be, úgysem vehetsz részt a bétában. Általában pont ezért postán küldik az béta adatokat, de van hogy szúrópróbaszerûen felhívnak telefonon. Fõleg a külföldieket, mert ugye ha nem tudsz angolul, nem tudsz hibát jelenteni, ergo semmi keresnivalód ott.

Lényeg, ha rajtakapnak, hogy kiszivárogtattál valamit, perelhetnek téged.

[merlinw.org]

igen ebben is van valami,de ha kiis szivárog serial key nélkül nem nagyon fogsz vele játszani.Szóval hiába szivárogna ki bármi is.

Crysis -t kell csak említeni.Zárt beta telepítõje kijött,serial nélkül nem tudtad használni.

Agamemnon69
Azért én nem vennék mérget arra, hogy semmi nem fog kiszárogni. Gondolj csak arra, hogy hány warez játék jelenik meg a neten a hivatalos megjelenés elõtt... (és igenis vannak köztük "véglelges", hivatalos megjelenés állapotában lévõ játékok is. legutóbbi példa Majesty 2 😊

Látom nem vagy tisztába a dolgokkal a zárt bétákkal kapcsolatban.

Szerzõdést kötsz arról,hogy titoktartást fogadtsz a játék tezstelése alatt.Open beta esetén van az ,hogy akárki jöhet ,így titkolni sem kell semmit.

És igen jól mondod ,nem csinálok videót ,képeket.Nem az a célom a játékban,hogy ezeket gyûjtsem.majd akkor ha tényleg teljesen játszható lessz max akkor.

"aláírtuk" hogy nem csinálunk.. <#pardon1>

Miért ha te bekerülsz nem csinálsz képeket, videót? Nem is írsz róla? <#taps>

REAL MADRID

hát mivel zárt beta.Így semmilyen vieót nem fogsz látni ill,semilyen beszámolót nem fogsz olvasni.

Agamemnon
Az nem derült ki, hogy mikor indulna a béta teszt? Bár gondolom a meghírdetés után 1-2 héten belül, nem? Remélem valaki innét is bekerül, és egy csomó képet-videót prezentál nekünk 😄 - persze a legjobb az lenne, ha mindenki bekerülne 😛

Ha az adataidnal ki van pipalva hogy testelnel akk jelentkeztel.

REAL MADRID

kabel15
Oks.
De akkor elég az amit csináltam? 😄
Vagy van valami külön menüpont ahol kell regelni?

Biztos összeválogatják a configokat. Kisebb gép, nagyobb gép ... Általában ezt hívják tesztelésnek 😄

REAL MADRID

kabel15
Jó csek nehogy az legyen hogy csak az kap teszt lehetõséget akinek 8gb ram meg 4 magos proci és egy 9800 kártyája van.
Amúgy amit leírtam az elég? Vagy kell még valamit csinálni?

mrzoltan
Pont hogy ennek van értelme.így minden rendszertípuson lehet tesztelni a játékon.