Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sith Warrior vagy Sith Inquizitor a jobb?
Nálam a Jedi Knight,Sith Warrior jön be jobban..
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Tudom hogy itt sok a sith mániás de ha erõ használoval nyomulnátok pl:jedi,consular akk milyen szinû fénykardot választanátok?
Nekem a kék,esetleg ha lesz citromsárga akkor ez a 2 jön be.
Ja és dupla pengéjû vagy sima fénykardal (ISMÉTLEM FÉNY-FÉNY KARDAL!) nyomulnátok?
FÉNYKARDOT IRTAM! <#mf1>#mf1><#idiota>#idiota>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ha tényleg jó lesz a játék akkor szerintem ez legyen a legkisebb akadály.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ha kijön v. mákom lesz és bekerülök a betába akkor haverok miatt Sith leszek bár a Trooper is nagyon tetszik de ez még lehet változik hátha átállnak a jó oldalra. BH,Agent a valószínû de az Inquisitor is tetszik igazából mindegyik bejön😊 . Nem tudom majd a játékélmény alapján fogok úgyis dönteni.
Birodalmi vagy Köztársasági párti vagy?
Azon belül melyik kasztal nyomulsz?
Mindenesetre ha valakinek kell majd a seggébe egy Bounty Hunter segítõ, akkor szóljon aztán majd TS mellett segíthet a nyelvi akadályokban 😄
szürke? Questelés közben lehet segítõket úgynevezett kompanionokat is
"szerezni",aki nem questel annak hogy lessz már ha kell neki.A WoW egy
farmerkodásra kihegyezett MMO,a WHO egy PvP-re,remélem ez meg nem lessz
egy questelés centrikus MMO.Remélem elöbb-utóbb megjelenik egy frankó MMO
is.
Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.
lehetõség is elég karcsú.Ingame pontokért vehetõ felszerelések remélem
tényleg csak külsõségekben fog megnyilvánulni és azon a szinten is marad,
mert ha pénzért valaki elönyhöz juthat ott is hagyom egészet.
Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.
Ping az ami számít. Néhány okos haver nekem azt mondta ,hogy a ping nagyságához inkább a szerverkapcsolatnak (távolság a szervertõl hány szerveren keresztül kapcsolódsz stb.) és a szolgáltatás minõségének van köze mintsem annak hány megás a neted bár lehet tévednek.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Spread De Love!
Élvezetbõl törlöd ki a hsz-eimet!?
Mi értelme van a forumozásnak ha ki törlöd a neked nem tetszõ hozzászolásokat?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Szépek és jók ezek az update infók csak a pvp-röl is eshetne már némi szó. Mit csinálsz miután végigjátszottad a 200 órányi majdhogynem single player tartalmat?
De a Warrior még mindig jobban bejön nekem.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
(amit ugye most hoz 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯