Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyik jobb szerintetek Jedi Knight vagy a Consular?
A Sith Warrior vagy Sith Inquizitor a jobb?

Nálam a Jedi Knight,Sith Warrior jön be jobban..

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

V43 1105
...mint cigány gyerek a BMWt...<#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

amikor a kotor-al játszottam (természetesen sith ^^), mindig cserélgettem a kristályokat, mert egy idõ útán meguntam. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

N1ggA
consular, egykezes, zöld

Spread De Love!

Mivel kicsit kihalt a forum irok ide...
Tudom hogy itt sok a sith mániás de ha erõ használoval nyomulnátok pl:jedi,consular akk milyen szinû fénykardot választanátok?
Nekem a kék,esetleg ha lesz citromsárga akkor ez a 2 jön be.
Ja és dupla pengéjû vagy sima fénykardal (ISMÉTLEM FÉNY-FÉNY KARDAL!) nyomulnátok?

FÉNYKARDOT IRTAM! <#mf1><#idiota>

V43 1105
Még egy jelentkezõ, ha befogadtok .. <#gonosz1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

gibson9
na fasza, köszi <#idiota><#eljen>

Muki100
Mi hardcore BK fanok majd segítjük egymást. <#idiota>
Ha tényleg jó lesz a játék akkor szerintem ez legyen a legkisebb akadály.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

gibson9
köszönöm a jó tanácsot.. majd esetleg ha lesz rá idõm és pénzem, akkor megfontolom a dolgot.

Sztem még van idõd nyelvet tanulni úgy is elfog tartani egy darabig mire kijön a játék
Jeffjohnson
Sajna még semmivel.
Ha kijön v. mákom lesz és bekerülök a betába akkor haverok miatt Sith leszek bár a Trooper is nagyon tetszik de ez még lehet változik hátha átállnak a jó oldalra. BH,Agent a valószínû de az Inquisitor is tetszik igazából mindegyik bejön😊 . Nem tudom majd a játékélmény alapján fogok úgyis dönteni.

Jeff!
Birodalmi vagy Köztársasági párti vagy?
Azon belül melyik kasztal nyomulsz?

Jeffjohnson
Társaságot találni nem lesz nehéz rengeteg magyar klán lesz és biztosan sokan segítenek majd.

gibson9
Na akkor úgy tûnik a nettel elvileg nem lesz gond.. ennek örülök 😄 Szóval már csak az angol tudás hiánya fog lassítani :/ de nem érdekel, ha kell kiszótárazok mindent 😄 de azért szerencsére minimális szókincsem van..
Mindenesetre ha valakinek kell majd a seggébe egy Bounty Hunter segítõ, akkor szóljon aztán majd TS mellett segíthet a nyelvi akadályokban 😄

Jeffjohnson
meg a kezdést Conan, WHO nagyon gyengén kezdett ahogy hallottam Aion sem ment simán.

XenHai
Csak az end tartalmakat ne kúrják el.Sok MMO vérzett már el rajta.
Jeffjohnson
Biztos lesz némi grind benne de sokkal több embert vonz szerintem az érdekes küldetések minthogy a köv. szinthez még 1000 pókot kell megölni. Meg szerintem ha a leggyorsabb út a max szinthez a questelés akkor vérpistikék nekiállnak majd kõkeményen questelni. Még nem tudunk mindent a játékról korai még ítéletet mondani <#kacsint>

A quest rendszere meg hát nem is tudom,befolyásolja a dark és light pontokat de mivan ha valaki vérpistike és nem szeret questelni,az marad
szürke? Questelés közben lehet segítõket úgynevezett kompanionokat is
"szerezni",aki nem questel annak hogy lessz már ha kell neki.A WoW egy
farmerkodásra kihegyezett MMO,a WHO egy PvP-re,remélem ez meg nem lessz
egy questelés centrikus MMO.Remélem elöbb-utóbb megjelenik egy frankó MMO
is.

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

Várom a gamét meg minden de 4 kaszt "kicsit" kevés és a 2 talent ág
lehetõség is elég karcsú.Ingame pontokért vehetõ felszerelések remélem
tényleg csak külsõségekben fog megnyilvánulni és azon a szinten is marad,
mert ha pénzért valaki elönyhöz juthat ott is hagyom egészet.

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

Jeffjohnson
Ja még annyit ,hogy pl WHO-ban 30megás nettel is voltak olyan laggok ,hogy nem láttam az ellent és mégis kinyírtak. Szerintem sok függ attól ,hogy a játék "netes" része mennyire jól van megírva és ,hogy milyen szervereket pakolnak alá. Valószínûleg lesz open béta ott majd meg tudod nézni ,hogy bírja a neted bár ott nem kapja a játék azt a terhelést mint amikor élesben beszabadul az a sok ember aki a véglegessel játszani fog.

Jeffjohnson
Bár én kb. 2éve nem játszottam wow al de ilyen nekem is volt vártam pár másodpercet míg betölti a sok embert aztán minden ment normálisan 2 megás nettel simán kell ,hogy menjen bármilyen mmo.
Ping az ami számít. Néhány okos haver nekem azt mondta ,hogy a ping nagyságához inkább a szerverkapcsolatnak (távolság a szervertõl hány szerveren keresztül kapcsolódsz stb.) és a szolgáltatás minõségének van köze mintsem annak hány megás a neted bár lehet tévednek.

europai szervert válasz majd 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

gibson9
a nagyobb városokban laggoltam be általában, fõleg ha még tele is volt játékosokkal.. :/

edios
wat

wow 56k-n megy

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Aha,viccelni se lehet ...mindent komolyan veszel te bajod!-_-

Torzonborz
akkor a szolgáltatódnál van vmi gubanc. túl nagy sávszél mmohoz nem kell ( max patch leszedéshez 😄 )inkább a latency az ami számít igazán .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

gibson9
én is remélem, hogy így lesz 😊 mert a gépem egy ilyen fajta játékhoz brutálisan erõs, de a netem lehúzhatja.. WoW-nál elég sokszor laggoltam :/

N1ggA
Régen mindenkinek annyi volt, mégis elég volt az MMO-khoz, szóval nem hiszem, hogy van félnivalód.

Spread De Love!

gibson9
Engem igazából már csak az aggaszt, hogy vajon elég lesz e neki a szar kis 2 megabites netem :/

Me0w
<#worship>

Together we'll fly someday...

Jeffjohnson
A köv. olyan hozzászólás ami hasonló stílusú lesz megy majd a moderátornak aminek a vége szép kis bann lesz tehát ehhez tartsd magad! Te vagy az egyetlen akinek törölni kellett már több hsz-ét próbáld meg kulturáltan elmondani a véleményed. Nem a vélemény különbséggel van gondom hanem azzal ahogyan kifejezed magad. Ha a továbbiakban tartod ehhez magad akkor nem lesz semmi gondunk és szívesen látlak a fórumon.

Jeffjohnson
Az illetlen hozzászólásaidat máshova írogasd mert itt sem annak sem a flamenek nincs helye!

Jeff!
Élvezetbõl törlöd ki a hsz-eimet!?
Mi értelme van a forumozásnak ha ki törlöd a neked nem tetszõ hozzászolásokat?

Jeffjohnson
engem a mikéntje érdekelne fõleg 😊 remélem majd jön valami infó arról is (pvp)

MrStokes
Hat majd beledolsz maseba, elvileg multiplayer a jatek, vagy mi a szosz 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Jeffjohnson
különben is vagy BH vagy Agent leszek nincs mibe beledõlni <#idiota>

Jeffjohnson
ok de csak kikapcsol állapotban 😊

Torzonborz
beledõlsz a fényszablyádba 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jeffjohnson
Új bolygó jött a Tatooine.
Szépek és jók ezek az update infók csak a pvp-röl is eshetne már némi szó. Mit csinálsz miután végigjátszottad a 200 órányi majdhogynem single player tartalmat?

Fenn van holoneten Sith Inquizitor,hátt szerintem eléggé brutál...sith oldalon ez a legerõssebb szerintem, távolrol villámcsapásal kinyirod/megbénitod õket + még fénykardot is jól tudja használni...
De a Warrior még mindig jobban bejön nekem.

HiPPoNaX
A játékélmény szempontjából nyilván jó lesz, inkább akkor úgy fogalmaznék, hogy számomra akkor sem illik az SW univerzumba ez az eszméletlen mennyiségû erõhasználó :] De szerintem az is borítékolható, hogyha a játékkal bármi gond lesz, az nem ennek a felállásnak lesz köszönhetõ.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

ÉS IGEN! 1. helyen Jedi Knight!<#mf1><#idiota>

haha, hogy pusztulnak a sz*mét köztársasági katonák 😄 mondjuk egy sith, és fejvadász ellen ^^

Buci
ezek sztem fel-patchelt képek

carpe diem

Jeffjohnson
sok embernek nem tetszik ez a rajzfilmszerû grafika de szerintem egész pofás inkább a játékélmény legyen jobb mint a grafika

Fenrir
Alár jöhetne már a játék is, minek húzni addig? 😊

A halál csupán a kezdet...

Kandurex
nah igen, fejlõdött 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Biztos sokat fejlõdött már azóta a grafika és fejlõdni is fog, de én már akkor is elégedett leszek, ha ezt a szintet hozza:

(amit ugye most hoz 😊

Kandurex
Egyébként Sith Warrior és / vagy Bounty Hunter / vagy Trooper 😊

LOL Jedi Knight és a Sith Inquizitor pont döntetlenül áll! Remélem átveszi az 1 helyet.<#alien>