60331
  • BoneDragon
    Ha egy sima hírről van szó, akkor napokig semmi új hsz. Ahogy belekerült egy kis fűszer a hírbe, máris pörgés van. :D
  • mgerihun
    Akkor, hogy legyen 1 kapcsolódó hsz is, kész lett a képregény. Első fejezet fel is került, kövöt holnap kapjátok.

swtorhun.blogspot.com
  • Sir Quno Jedi
    Nana, hivatalosn szakértők szerint a kékfejűbringa az már fajtalankodás, mer nem ember vaze! :D Mondjuk én is őt preferáltam a férfi és a női karimmal is, mer ő a messze legszimpibb.
  • [HUN]Crassus
    ki is röhögött:D
  • [HUN]Crassus
    az orosz csajom látta:D
  • jazzy
  • Sir Quno Jedi
    Azé pörög a totyik.

vérhomokos emo liberáljedik kontra merevhetero vadmotoros sith-ek!!! fájt!
  • Nephin
    Neked is meg mgerihunnak is: hagyjátok, felesleges.
  • Warden
    A nagy magyar valóság wazz... A mass effect 2 -öt vagy 5x végigtoltam.az első és továbbvivendő mentésem egy férfi shepard aki teljesen jó, megmentett mindenkit, elvitte az első részben a kékfejű bringát a másodikban mirandát és most boldogan élnek mig meg nem jelenik a harmadik rész.Viszont... Ugy 5x re egy női separdot kreáltam aki gonosz hagyta meghalni szinte az összes társát ÉÉÉÉS ráadásul gazul a kopasz pitsát jacket vitte el.Ezek szerint akkor igy közeledve a negyvenhez én egy leszbikus nő lennék?Nemhinném csupán éltem a játék opcival és kipróbáltam egy gonosz női karaktert.Azt viszont kizárhatjuk hogy meleg vagyok mert még női karakterrel sem kerestem ugymond férfi társaságot...

• Celern
    Egyébként fasza hogy itt mindenki pszichológusnak és/vagy szociológusnak képzeli magát. Csakúgy repkednek a szakavatott megállapítások. Egyébként meg tényleg vegyünk már kicsit vissza ebből a hangnemből, mert kurvagáz ahogy egyesek megnyilvánulnak.
  • mgerihun
    Nőjetek már fel, se nemi, se faji, se politikai hovatartozása miatt nem lehet 1 embert elítélni. Az meg nehogy már a Bioware hibája legyen, hogy több lehetőséget kíván adni. Az, hogy a gyerek mivel játszik pedig a szülő felelőssége, nem a játékgyártóké.
  • jazzy
    Kasadya-t azért bemutattad otthon?
  • [HUN]Crassus
    LOOOOL!!
  • [HUN]Crassus
    ha minden nőt hazavittem volna anyámék kitagadtak volna,hogy strici vagyok:D
  • Tomy Lee
    Szerintem üsd pofán párszor haverodat hátha észbekap és nem lesz kedve fertőzni mást a ferdehajlamával a köcsögje
  • [HUN]Crassus
    :D:D
  • Sir Quno Jedi
    Naja, ez érthetetlen. Nyilván, ha a szülei és a barátai nem bírják a ratyikat, akkor nem viheti haza bemutatni a "párját", node én sem viszek akárkit haza bemutatni (legalább nőt vazeg), van hogy sose tudnak róla (barátok sem) és akkor mivan!?!??!

Értelmes ember akinek VAN saját élete és egzisztenciája, az megoldja még azt is, ha a lovak jönnek be neki, vagy a döglött tapírok, akkor meg ne sírjon aki ratyi! :D
  • [HUN]Crassus
    amúgy neked van igazad legyen rá opció vagy mittudom én,de nem véletlen nem nézek TV-t,mert naponta 72x tolják az arcomba a másságukat és tényleg tele van már vele a hócipője minden normális ismerősömnek!
    Szóval ha kikapcsolódásként leülök a gép elé akkor ne jöjjön elő már ott is
  • N1ggA
    Szerintem swtorban egyébként nem fognak rádhajtani az azonos nemű companionok, csak ha te erőlteted, akkor lehet. Minden bw játékban ez volt (DA2-t mondjuk nem játszottam, nem tetszett, abban nem tudom, hogy volt)
  • [HUN]Crassus
    mint ahogy a kurucinfo beállítja...na takarodj,de komolyan mostmár!
  • jazzy
    Mit kell elnyomnia? Én sem mondom mindenkinek az utcán, hogy HETERO VAGYOK HETERO VAGYOK és a barátnőmmel sem smárolok utcán. Ha az utcán látsz éppen buzi is lehetnék, nem tudná senki. Akkor mit kell elnyomni?
  • TDC Geronimo
    húha mi van itt, megy a -fav
  • BoneDragon
    Tisztességes akkor lenne, ha raknának ki erről egy szavazást, hogy akarjuk-e ezt a játékban látni...
  • Tomy Lee
    Na mi lesz SWtor,hoMMORPG?Hogy pusztuljon a sok köcsögje meg aki kitalál egy játékba ilyeneket..
  • N1ggA
    Na mindegy szerintem is lezárhatjuk a témát, nem akarok itt összeveszni senkivel, Crassust meg alapból leszarom.
    Ne haragudjon az, akinek megsértettem a lelkét, nekem ez tényleg nagyobb probléma, a legjobb barátomról néhány hete tudtam meg, hogy meleg, és kurvára szar, mert el kell nyomnia, mert senki sem lát bele. Én ismerek melegeket emiatt, és az van, hogy kurvára nem olyanok, mint ahogy a kurucinfo beállítja. De ezt nem kell elhinni, csak mondom.
    Vége.
  • Sir Quno Jedi
    Ezt amúgy úgy leheten kultúráltan megoldani, hogy meg lehetne adni a játékban a beállításoknál, hogy tisztes hetero vagy, vagy vérnősző buzgár és hogy akarsz-e buzulást a gammában, avagy SE (ha a vérnél lehet sok játékban, ennél mérnelehetne). Ha nem akkor nem tolják a ratyi NPC-k a pofádba a seggüket, "csak" jóbarátok lesztek, ha meg ratyi vagy magad is, akkor mehet a nyalifali. Így korrekt.

Ez már a DA2-ben is működött volna és akkor az amúgy kemény csávónak beállított "férfi" karik nem próbálkoztak volna folyton rá a játékos hímkarijára ugyebár, ami sokakat idegesített (jelzem jogosan, egyik hős ne akarja mán l*i a másikat 5 percenként).
  • [HUN]Crassus
    ez a fő probléma veletek! nekem normális heteroszexuális adófizető becsületes állampolgárnak nincs jogom aztmondani,hogy NEM VAGYOK KÍVÁNCSI a szexuális életére 2 férfinak??!!,mert ha azt mondom rögtön homofób vagyok meg látens meleg meg hasonlók?
    NEM VAGYOK KÍVÁNCSI ezekre semmilyen körülmények közt! pláne nem egy játékban! end of story
  • Warden
    egyetértek.Megjelenhetne néha jefferson és törölgethetne vadul.Ki a manót érdekel hogy egy játékban egy pixelhalmaz hogy viszonyul hozzád érzelmileg.A húgom 9 éves kislánya egy játékkal szeret játszani pc n történetesen a sims-el.abban is van olyan opció miszerint a hasonnemű pixelek egymáséi lehetnek mégsem ez érdekli a kislányt hanem hogy kire miylen ruhát tud adni meg miylen házat tud építeni, ergo 9 évesen kibaszott mód nem érdekli még a nemiség.amennyiben leszbika lenne belőle később, amit szinte kizárhatunk szinte nem egy játék opciói miatt teszi hanem genetikusan.

Persze crasus a sims akármennyit is az EA adja ki ugyhogy ott lehet ez a mindenre kiterjedő nemzetközi zsidó össszeesküvés kezdete...
  • jazzy
    Sajnos láttam, igaz nem élőben. Igen, sajnos, igen, engem is zavar. Most engem is elküldhetsz.
  • N1ggA
    Milyet? Láttál már melegfelvonulást valaha?
    Amúgy csinálnak a heterok is, lásd: Budapest Parádé
  • jazzy
    Majd vidd ki a gyereked a melegfelvonulásra. Tanítsd neki apuci tanait. Fura, olyat a heterok nem csinálnak utcán.. vagy én járok csukott szemmel?
  • BoneDragon
    Ülj már le a sarokba és nyugodj meg. Ha ennyire zavar a téma smárolj le egy homárt.
  • N1ggA
    és ezért nem jár ban?
  • [HUN]Crassus
    téged már "ismerlek" és nincs jó véleményem....
  • [HUN]Crassus
    tényleg ezért nem jár ban? én egy hónap ban-t kaptam negyedekkora káromkodásért...ami ráadásul jogos is volt:P
  • Svenhassel
    Na irány Woodstock, hippikém és akkor le is zárhatjuk a témát.
  • N1ggA
    " a sok magamutogatásért meg figyelemfelkeltésért és fölösleges önreklámért"
    Ez konkrétan nem létezik. Nincs sok magamutogatás és figyelemfelkeltés. Fogadni mernék, hogy egyáltalán nem ismersz melegeket, max 1-2t, miközben minden 20. ember az. Magyarországon 500.000 meleg él! A 99%-uk rejtőzködik, mert a hozzád hasonló beszűkült emberek nem képesek feldolgozni, hogy.. igazából nem is tudom mit nem képesek feldolgozni. 500.000 ember, ebből te nem ismersz senkit, a tévében meg látsz 2-t, de azt se buzulás közben.
    Kicsit el van túlozva ez a probléma.
    <span class="Apple-style-span" style="color: rgb(68, 68, 68); font-family: arial, verdana, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; background-color: rgb(240, 240, 240); ">
    </span>
    " totál normális felháborodás"
    Szerintem egyáltalán nem normális a felháborodás. Ha férfi meg nő smárolhat az utcán, akkor a melegek is smárolhassanak kész. Ugyanazok a jogok illetik meg őket.
  • Celern
    Elszabadultak a kedélyek. Szerintem zárjuk ezt le. Ki támogatja? :P
  • [HUN]Crassus
    viszont megmondtam előre,hogy a legtöbb homokos azzal "védekezik" ,hogy a totál normális felháborodást a sok magamutogatásért meg figyelemfelkeltésért és fölösleges önreklámért azzal indokolja meg,hogy homofób az az illető akit ez teljesen értehtő módon zavar!
    És igen zavarni fog a játékban is ha egy párbeszéd kapcsán majd "elkezd udvarolni egy jedi NPC" ,mert a ratyi Erickson meg a haverjai erre izgulnak és reklámozzák a másságukat....
  • [HUN]Crassus
    ez azért kicsit erősre skeredett édes fiam....