60334
  • Tatyla
    "faja és származási helye ismeretlen"
    by wikipedia
  • Braikingboss
    Valaki meg tudja mondani Yoda-nák mi a faja?
  • j0nNyKa
    hat, lehet, akkor meg valaki szanaszet lesz perelve :D

Egeszen pontosan o lesz szetperelve:
    James Hannah
    12, 113 Jean Street
    Perth, Western Australia 6162
    Australia
    Phone: +61.458976657

Furcsallanam egyebkent, ha nem a Blizz ulne a domainen.
  • Anthrax
    Ez a titan háttér nem hasonlít kicsit a stargate atlantis városára ?
  • jazzy
    Elvileg az összes blizzard játék honlapjának a battle.net az alapja.
  • j0nNyKa
    ©2013 Blizzard Entertainment, Inc. All rights reserved. Meg Blizz logo. Meg a domain maga. Ez bizony hivatalos (lesz, amint lesz rajta valami content).

Mellesleg engem megvettek a weblap hatterevel. Kb. kurvara hangulatos.
  • lolSL
    a wow eredeti fejlesztői az 1. kieg óta a titanon dolgoznak vagy leléptek a cégtől.
  • Braikingboss
    Szerintem ez nem a hivatalos oldala. Ilyen sufni tuningos oldal és a számlálóhoz vezet.SWTOR fan-ok viccelődése:D Ugyan ez volt BF3 és MW3 este is. Lehet nem is ez lesz a neve ez csak a projekt név.
  • Nephin
    És tényleg, ez mekkora! :D
  • j0nNyKa
    Nem lehetseges egyebkent, hogy a blizz mar inkabb ebbe a Titan cuccba forditja az energiat, penzt, es otleteket? Mert azert gondolom az megint eleg utos dolog lesz.

Mondjuk szamomra megint erdekes, hogy a hivatalos oldalan a Titannak van egy darab link, ami egy olyan oldalra visz, ahol egy kurvanagy swtor release visszaszamlalo fogad
  • j0nNyKa
    ja igy mar total ertheto
    nem is gondoltam bele, hogy szegeny megfaradt wow player, aki mar tobb izben megmentette a vilagot, most szeretne egy kicsi tamagocsit jatszani
  • Tatyla
    sponzored by:

• BoneDragon
    Ezt már vergődésnek érzem, pénz lehúzásnak. Nem jósolok már nagy jövőt a wownak, pedig az elején tényleg marha jó volt. :)
  • jazzy
    Fura Ragnaros, Illidan, Lich King, Deathwing etc után kapni egy pandavilágot.

Fellázadtak a zombik, szétégett a világ és most végre simogathatod a pandádat.
  • j0nNyKa
    Beleillik az, mert tenyleg a vilag resze, csak nem egy 4. kiegeszitobe, ahol mar sokkal epikusabb dolgoknak kene tortennie szerintem. Elkepzelem, ahogy az swtor 4. kiegje "Rage of the sand people" lesz. Hat korbe is rohognem kb. a bioware-t.

De jah, gondolom igazad van, es tenyleg arrol van szo, hogy beceloztak azsiat. Penzugyileg nem rossz dontes, az teny.

Van alteren egy hsz, ami tetszett:

Pandarens are not new, I'll give you that. But an expansion based on them? Really?

There isn't anything else that would be worthy of an expanion? Like... FINALLY finding out what happened to Turalyon & Alleria Windrunner (two of the original Alliance expedition that disappeared after entering the dark portal)? The Twisting- fucking -Nether? Finding out the true fate of Kil'Jaeden (he was banished, not destroyed)? Finding out whatever the hell they spent all of Silverpine Forest in Cata alluding to with Sylvanas (they made her out to be teetering on the edge of sanity, or on the edge of becoming another Lich King)? Or like liverebel said, they could've finally done something on the Emerald Dream. That's just been sitting in the think tank since vanilla.

Instead of elaborating on ALL those plot points, they choose Pandas. PANDAS. A fucking joke race from 2003.

If I needed any proof Blizzard (not that I had much faith to begin with) doesn't give a shit about story quality anymore, I have the proof now.

Blizz had one of the richest lore resources of an ip you could ever hope to find once upon a time - and since TBC they've just shit all over it.
  • BoneDragon
    Warcraftba volt panda faj, de azért ez már túlzás. Vajon miért pont ez lett? Csak nem azért, mert a keletiek játszanak a legtöbben a wow-al és a kedvencük a panda? Áhh, kizárt az összefüggés... Pénzt sem látok benne...

Szerintem nagyon nem illik bele a wow világába ez az egész. Tényleg olyan érzésem volt, mintha a sok kismillio keleti mmo-ból lenne az egyik, ami f2p.
  • j0nNyKa
    fuck most miattad en is megneztem :D

erdekes, en vagyok a legnagyobb wow-gyulolo, de szerintem alapvetoen nincs ezzel akkora baj - olyan dolgokat lattam felsorolva a video vegen, amiknek en orulnek, ha aktiv player lennek
    az azsiai feeling meg kifejezetten tetszik (marmint a vilag, a panda faj valahogy nem tul epic), bar lehet hogy egy wow jatekosnak annyira nem fog, ezt nem tudom
  • BoneDragon
    Nem tudtam miről beszéltetek, ezért utánajártam... Jézusom, ez most komoly? Mintha valami óccó kici kínai játékot néznék, csak 100x szarabb grafikával... Nekem tetszett a warcraft világ, de ez már odabaszósan szar.

Kung fu panda 3!
  • lolSL
    nem véletlen hogy a wow is most lesz végképp pve fos..
  • j0nNyKa
    az a baj hogy a lolsv vagy kiaf... igy is belefer, ugyhogy hamarosan elo fog kerulni hogy jol leanyazzon minket, amiert megjobban elrontottuk a jatekat
  • Tyrpak
    Ez most nagyon marketing pozicionálás szagú:
    WoW Pandaria az ázsiai piacnak, Diablo III Észak-Amerikának.
    swtor fórumon sorra kapja a gratuláló hozzászólásokat a Bioware, hogy máris nyertek. Az még messze van, de egy csatát nyertek.
  • Tatyla
    mivel megcélozták a 6-12 éves gyerekek előfizetői rétegét
  • Omlás
    off

omg most néztem meg ezt a pandakontent videót hátöööö... nagyon jól el leszek én a sötét oldalon helyette :D

on
  • j0nNyKa
    annyira nem mint a jediket/sitheket :P
  • Evoluti0N
    Most miért? Nem szeretitek a Kung Fu Pandát?
  • TDC Geronimo
    Évek óta lefele megy a lejtőn. Swtornak ez a kieg bejelentés a lehető legjobban jött. Szerintem nem sokan éreznek majd késztetést arra, hogy megjelenés napján otthagyják swtort a pandákért :D
  • Torzonborz
    omg most néztem ezt az....izét. süllyedhet még ennél mélyebbre ez a szerencsétlen warract világ ? :(

ejjj ez mondjuk kicsit trollbait de sebaj :D
  • j0nNyKa
    sztem nyomnak meg vagy 2 beta hetveget, aztan helloszia

beta forumon mindnesetre nincs rola semmi info
  • Bhalage
    en a caspian videot nezem meg minden nap :O:o:o fak mi
  • TDC Geronimo
    Nem nézted még meg?!?! Én már vagy 50* és nem bírom abbahagyni :D na de elég az offból. Mikor lesz már beta hétvége?
  • Bhalage
    bocs én modern hadviseles párti vagyok xD

lOfaszt :d

megyek maris nezem, bf3 alap vetel lesz en leszek csipahmastah
  • TDC Geronimo
    Májndblóving BF3 launch trailert láttad? :D
  • TDC Geronimo
    Röhögtem egy jót rajta és örültem, hogy ott az swtor már az origin kliensembe :)
  • Bhalage
    preordereltel rogton mi
  • TDC Geronimo
    Max csak azt. Én néztem dio cinematics miatt, de ez a wow kieg ez... :D
  • [HUN]Crassus
    dehogynem az! elszívja ázsia 75% át....:P
  • t0Mi
    Nem tudom ki mennyire nézte, de ez az új wow kiegészítő nem lehet konkurenciája az swtor-nak. A mi szempontunkból ez jó, mert így nagy szeletet el lehet vonni a wowosoktól, ami ugye mégiscsak hozzáad majd a játék sikerességéhez.
  • Ozzyehh
    Ahh :))kircsi
  • Nephin
    Intel, két mag, 2.4 GHz.
  • Ozzyehh
    Nem tudom hogy a cor2 6600 minek felel meg? mármint érted mit akarok kérdezni?? :D intel dual 2.5 van nekem tehát ,amit írtál az jót jelent? :D