60334
-
mgerihun #14723 Komoly csak az lenne ha fele tesztert bannolnák és rá köv napra oldanál nda-t :) -
rholas #14722 A történetben is ugy van hogy elöször csak az egyik oldal volt majd fokozatosan a másik oldal is összeállt. Mármint a lázadók sem lázadónak születtek csak azok lettek idővel.
-
#14721 Jedi knight companions + sentinel spells
-
#14720 Heh, bannolták az F&F havert is. SOHA nem leakelt egy k*rva képet, vagy videót, semmit. Se neve, se emailcíme, semmije nem köthető elvileg az alterswtoros accountjához, és mégis. Durva. -
Boncmester #14719 Mivel az összes normális MMO-ban így van tudtommal, eléggé hülyék lennének, ha itt elcsesznék, és nem így lenne. Akkor a PvE szerveresek a játék egy részével nem is játszhatnának... -
#14718 Nem vagyok kocka^^ (vagy is nem eléggé :P) de akkor is 49 :D -
cain #14717 és erről nyilatkozott a bioware is? -
#14716 Neked van sejtésed róla, hogy miről beszélsz? Nekem nincs pl :)
Várj, kezdem érteni. Asszem. Van valahol külön "jedi számláló", amiről nem tudok? -
Bhalage #14715 hahaha nem rossz otlet -
rholas #14714 Azt látom az swtor blog oldalon hogy a sitheknek a számlálója 49 napot mutat.
A jedik még az idén kezdhetnek? Vagy meg kell várni amig a sithek elérik a max szintet?
-
#14713 először jussunk el oda hogy a pvp serveren legyen pvp és erről bizonyíték
és ne olyan ahova beáll egy 'tank' és 5 ember kell megölni -
Boncmester #14712 Ugye nem vagy ennyire hülye? Nephinnek igaza van, kész. Lesz World PvP a PvE szerveren is. -
#14711 kocka :D -
#14710 49 -
Kazagor #14709 Hát ez az, ettől tartok. -
cain #14708 jó. meggyőzni úgysem tudsz róla, ahogy én sem az ellenkezőjéről, meg úgyse mi döntünk, hanem a bioware. -
Nephin #14707 Hadd ne mondjam el ezredszerre, jó? -
Nephin #14706 A dobozosat akkor fogod megkapni, amikor a bolt kiadja, jellemzően 20-án. Az early accesshez le kell töltened a klienst. -
cain #14705 aki pvpzni akar pve szerveren, és nem elégítik ki a warzoneok és a duelek, az mégis minek jönne pve szerverre? csinálhat nyugodtan karit pvp szerveren, aszt helló. -
Kazagor #14704 Mondjuk az is kérdés, hogy aki dobozos verziót rendelt, azok megkapják-e az EGA indulásával, vagy csak 20-án. Mekkora szivás lenne, ha 30+ gigát le kellene tölteni, mikor fizettem a lemezes verzióért. -
Nephin #14703 Persze. -
#14702 Egyébként, azt akartam kérdezni komolyra fordítva a szót, hogy vajon hagynak majd időt letölteni a gémet? mondjuk párnappal előbb mint az early acess? de mondjuk még nem tudnám használni? vagy csak ha elkezdődik az early akkor lehet letölteni? ezen filóztam
-
#14701 Faj Class kombók az új ewok-wookie kiegészítőben
-Ewok trooper
-Ewok Jedi Knight
-Ewok Consular
-Ewok Smuggler
-Imperial wookie Agent
-Sith Wookie warrior
-Sith wooki inquisitor stb... -
#14700 egy ilyen ewokos - wookie-s kiegészítőt elviselnék (sőt, számítok is ilyesmire), csak ne csinálják ilyen 5éves szintre, mint amazok :D
meg remélhetőleg a bioware felállít valamiféle sorrendet, és nem a "mindent-elpusztítok-főgonosz" után vágnak hozzánk egy ilyen ewokos valamit, mert akkor bizony ők is csúnyán körbe lesznek röhögve :D -
#14699 ezt légyszives fordítsd le angolra, és küldjed a bioware-nek, mert KELL egy ilyen kieg :D -
#14698 Én simán kinézek belőlük egy ewok kiegészítőt... -
#14697 ewokok vs birodalmipandalépegetők -
#14696 Ja igen vágom, ahol ajándék bambuszrügyet kapsz a CE mellé, hát igen.. elég buta a bioware, hogy ezt nem igazán akarja követni :( -
#14695 majd nem röhögünk, amikor 2-3 év múlva az ewok vs pandamaci war közepébe csöppenünk a 70-es szintű világmegváltó karaktereinkkel, csak mert keleten nem úgy fogy az swtor, ahogy kéne ... -
#14694 Ez az! Nem mered visszamondani! Cuki pandák nélkül én nem is játszom egy játékkal sem! Ez van... -
#14693 valóban nem, de csak mert reménykedem, hogy követik azt a bizonyos sikeres üzleti modellt bioware-ék... tudod, ahol pandákat raknak a kiegészítőbe -
#14692 Nem vagy hozzá elég tökös, hogy vissza mond .. -
#14691 miafasz? TÉNYLEG? megyek visszamondom a pre-orderem...
hogy képzelik ezek bmeg hogy kiadnak egy sikeresnek ígérkező játékot, nagy névvel, híres világgal, PANDÁK NÉLKÜL?!?!
mutass már nekem egy nagy céget, aki ezt meg meri tenni... -
#14690 Azt hiszem ezt már nem nagyon fogom lemosni :/ Bone:abba nincsenek de launch day-en lehet meg kóstolom a pandacombot^^ Just For Fun -
#14689 Nem hát, nincsenek benne pandák! -
#14688 a citromos sör nem táplálék..... :D -
#14687 te nem is fogsz swtorozni! -
#14686 Azért valami táplálék is kell emberek :) -
#14685 Jaja, főleg ha a meleg szobába ülsz, mint én a radiátor mellett... :D -
#14684 uh tényleg, hideg téli napokon swtor mellé forraltbor
zseni vagy!