60334
  • mgerihun
    Komoly csak az lenne ha fele tesztert bannolnák és rá köv napra oldanál nda-t :)
  • rholas
    A történetben is ugy van hogy elöször csak az egyik oldal volt majd fokozatosan a másik oldal is összeállt. Mármint a lázadók sem lázadónak születtek csak azok lettek idővel.
  • j0nNyKa
    Jedi knight companions + sentinel spells
  • j0nNyKa
    Heh, bannolták az F&F havert is. SOHA nem leakelt egy k*rva képet, vagy videót, semmit. Se neve, se emailcíme, semmije nem köthető elvileg az alterswtoros accountjához, és mégis. Durva.
  • Boncmester
    Mivel az összes normális MMO-ban így van tudtommal, eléggé hülyék lennének, ha itt elcsesznék, és nem így lenne. Akkor a PvE szerveresek a játék egy részével nem is játszhatnának...
  • Ozzyehh
    Nem vagyok kocka^^ (vagy is nem eléggé :P) de akkor is 49 :D
  • cain
    és erről nyilatkozott a bioware is?
  • j0nNyKa
    Neked van sejtésed róla, hogy miről beszélsz? Nekem nincs pl :)

Várj, kezdem érteni. Asszem. Van valahol külön "jedi számláló", amiről nem tudok?
  • Bhalage
    hahaha nem rossz otlet
  • rholas
    Azt látom az swtor blog oldalon hogy a sitheknek a számlálója 49 napot mutat.
    A jedik még az idén kezdhetnek? Vagy meg kell várni amig a sithek elérik a max szintet?

• lolSL
    először jussunk el oda hogy a pvp serveren legyen pvp és erről bizonyíték
    és ne olyan ahova beáll egy 'tank' és 5 ember kell megölni
  • Boncmester
    Ugye nem vagy ennyire hülye? Nephinnek igaza van, kész. Lesz World PvP a PvE szerveren is.
  • j0nNyKa
    kocka :D
  • Ozzyehh
    49
  • Kazagor
    Hát ez az, ettől tartok.
  • cain
    jó. meggyőzni úgysem tudsz róla, ahogy én sem az ellenkezőjéről, meg úgyse mi döntünk, hanem a bioware.
  • Nephin
    Hadd ne mondjam el ezredszerre, jó?
  • Nephin
    A dobozosat akkor fogod megkapni, amikor a bolt kiadja, jellemzően 20-án. Az early accesshez le kell töltened a klienst.
  • cain
    aki pvpzni akar pve szerveren, és nem elégítik ki a warzoneok és a duelek, az mégis minek jönne pve szerverre? csinálhat nyugodtan karit pvp szerveren, aszt helló.
  • Kazagor
    Mondjuk az is kérdés, hogy aki dobozos verziót rendelt, azok megkapják-e az EGA indulásával, vagy csak 20-án. Mekkora szivás lenne, ha 30+ gigát le kellene tölteni, mikor fizettem a lemezes verzióért.
  • Nephin
    Persze.
  • Ozzyehh
    Egyébként, azt akartam kérdezni komolyra fordítva a szót, hogy vajon hagynak majd időt letölteni a gémet? mondjuk párnappal előbb mint az early acess? de mondjuk még nem tudnám használni? vagy csak ha elkezdődik az early akkor lehet letölteni? ezen filóztam
  • Ozzyehh
    Faj Class kombók az új ewok-wookie kiegészítőben
    -Ewok trooper
    -Ewok Jedi Knight
    -Ewok Consular
    -Ewok Smuggler

-Imperial wookie Agent
    -Sith Wookie warrior
    -Sith wooki inquisitor stb...
  • j0nNyKa
    egy ilyen ewokos - wookie-s kiegészítőt elviselnék (sőt, számítok is ilyesmire), csak ne csinálják ilyen 5éves szintre, mint amazok :D

meg remélhetőleg a bioware felállít valamiféle sorrendet, és nem a "mindent-elpusztítok-főgonosz" után vágnak hozzánk egy ilyen ewokos valamit, mert akkor bizony ők is csúnyán körbe lesznek röhögve :D
  • j0nNyKa
    ezt légyszives fordítsd le angolra, és küldjed a bioware-nek, mert KELL egy ilyen kieg :D
  • BoneDragon
    Én simán kinézek belőlük egy ewok kiegészítőt...
  • Ozzyehh
    ewokok vs birodalmipandalépegetők
  • Ozzyehh
    Ja igen vágom, ahol ajándék bambuszrügyet kapsz a CE mellé, hát igen.. elég buta a bioware, hogy ezt nem igazán akarja követni :(
  • j0nNyKa
    majd nem röhögünk, amikor 2-3 év múlva az ewok vs pandamaci war közepébe csöppenünk a 70-es szintű világmegváltó karaktereinkkel, csak mert keleten nem úgy fogy az swtor, ahogy kéne ...
  • BoneDragon
    Ez az! Nem mered visszamondani! Cuki pandák nélkül én nem is játszom egy játékkal sem! Ez van...
  • j0nNyKa
    valóban nem, de csak mert reménykedem, hogy követik azt a bizonyos sikeres üzleti modellt bioware-ék... tudod, ahol pandákat raknak a kiegészítőbe
  • Ozzyehh
    Nem vagy hozzá elég tökös, hogy vissza mond ..
  • j0nNyKa
    miafasz? TÉNYLEG? megyek visszamondom a pre-orderem...

hogy képzelik ezek bmeg hogy kiadnak egy sikeresnek ígérkező játékot, nagy névvel, híres világgal, PANDÁK NÉLKÜL?!?!

mutass már nekem egy nagy céget, aki ezt meg meri tenni...
  • Ozzyehh
    Azt hiszem ezt már nem nagyon fogom lemosni :/ Bone:abba nincsenek de launch day-en lehet meg kóstolom a pandacombot^^ Just For Fun
  • BoneDragon
    Nem hát, nincsenek benne pandák!
  • j0nNyKa
    a citromos sör nem táplálék..... :D
  • j0nNyKa
    te nem is fogsz swtorozni!
  • Ozzyehh
    Azért valami táplálék is kell emberek :)
  • BoneDragon
    Jaja, főleg ha a meleg szobába ülsz, mint én a radiátor mellett... :D
  • j0nNyKa
    uh tényleg, hideg téli napokon swtor mellé forraltbor

zseni vagy!