60334
-
t0xikus #14763 rózsaszín lesz az összes cuccod -
SkyLand #14762 Valaki tudja hogy ha sith karival mondjuk a jó/rossz pontos kérdéseknél mindig jót választom akkor büntet majd a játék valamivel?Pl gyengébbek lesznek a skillek vagy eltűnik a gonosz sith kinézet? ^^ -
#14761 Szia én szeretnék :) ha valaki tudna segíteni a helis coop-missióba annak örülnék ^^ Utiels ként vagyok ott -
Boncmester #14760 A guildből toljuk páran a BF3-at esténként csapatosan, szóval ha valaki akar csatlakozni, akkor szóljon! -
#14759 dettó:P -
Tyrpak #14758 A legjobb mondat:
"We're watching you guys pace back and forth and are carefully monitoring the withdrawal symptoms. Keep up what you are doing, it's great study material!"
Most nem láttam a hozzászólások között, de az "1 nap a bioware-nál" szövege is hatalmas volt. -
#14757 George fórum hozzászólásai, egy csomó érdekes infó van bennük. Kb. 2 hónapra visszamenőleg vannak összeszedve, fentről lefelé csökkenő sorrendben post dátum szerint (úgyhogy érdemes lentről kezdeni az olvasást). -
#14756 na most nagyon felröhögtem :DD -
#14755 soon -
#14754 SWTOR.com will be unavailable beginning at 12:00AM CDT Wednesday (11/2) as we perform extended website maintenance. We expect the site to be available again by 12:00PM (midday) on Wednesday. Thank you for your patience!
ezt most dobták be béta fórumra, ha jól tudom, normál fórumon már feltünt ez a sticky
nyilván ez a béta fórumok összefűzése, utána -gondolom- indul az új kliens, és -megintcsak gondolom- mennek ki az új invite-ok -
#14753 inkább úgy mondanám hogy biztos, hogy nem azt fogod tolni
~1-1,5 hét, mire a dvdre került anyag a kezedbe kerül, ezek megjelenés környékén 1-1,5 hét alatt csodákat kell, hogy tegyenek, nemhogy semmit.. -
Boncmester #14752 A csomagolás nem jelenti azt, hogy totál vége a fejlesztésnek. Biztos vagyok benne, hogy kb 1-2 giga patch legalább jönni fog a dvd-khez képest, mikor kijön a játék. Ahogy minden más MMO-nál is. Szóval azért, mert valamit kipakolnak dvd-re, még egyáltalán nem biztos, hogy azt is fogod tolni akár a megjelenés napján. -
#14751 Kell az óccó munkaerő.. ... .) -
Tyrpak #14750 "Nem is tudtam, hogy ott ül bent sok kis kínai és kézzel csomagolják..."
Kijavítottam.
Bár az is lehet, hogy csak lejátsszák visszafelé a CE kicsomagolás videót, és láss csodát, becsomagolódott. :) -
#14749 :DDDD Viccelsz? hivatásos origami hajtogatók vannak, ők dobozolnak :P -
#14748 "dobozolás"
Nem is tudtam, hogy ott ülnek bent és kézzel csomagolják... -
#14747 Áhh, nincs annyi idő akárhogy is nézzük... bár én nem akarok okoskodni, -early acess -dobozolás - tökömtudja.. szerintem már csak a release van hátra nem hinném hogy lenne stressz teszt.. bár javítsatok ki ha tévedek ez csak saját vélemény -
Tyrpak #14746 Beta hétvége kérdésre megint be copy-pastelték a korábbi választ.
Kicsit furcsállom, hogy nem tartanak több nagyarányú tesztet.
SZVSZ bármikor is tartják a stress testet, azért kell utána még legalább egy hónap, amíg mindent kijavítanak, és minden csili-vili lesz.
Anarchy Online, Warhammer, Age of Conan és Star Trek Online indulások után kicsit kiráz a hideg, ha live-ban kell beta tesztelnem. -
Lonni #14745 Pay Day-t nekem nagyon bejön, és nem annyira gépigényes mint a BF 3 -
#14744 Lesz nagy béta, néhány napja nyilatkozták valami EA befektetői rendezvényen.
"In the coming weeks we'll invite hundreds of thousands of players into our biggest Beta test to date." -
cain #14743 én elleszek egy ideig az fm2012vel. =] -
#14742 Hehe :D ja és a rohadt sok vizsgát kihagytam :/ -
#14741 Nekem is a BF3-nak kell addig kitartania, remélem a Karkand DLC dec elején megjelenik.. :) Összekapom a JCSR-t, aztán szét lesz csapva a trs közt megint.. :D -
#14740 Olvastam :) én addig Mortalozok ps3-on ^^ sőt addig még need for speed, gyűrűkura war in the north sőt batman arkham city , szal a november is jó lesz -
#14739 aham úgy érzem stress test nélkül lesz itt szopás rendesen. -
#14738 BF3al én kibírom, még tovább is :) -
#14737 Pont ezt írtam a múltkori 50-es cikkemben, nem tudom olvastad e.. :) -
#14736 Ezt most már fél lábbal és félkézzel meg fél nemtudom még mivel :D is kibírjuk :P -
#14735 Az se béta hétvége lesz, hanem early-access.. Nem fogunk mi itt már játszani.. :( -
#14734 @Rockjaw When can we expect the next beta weekend?
@ZypherRose Before launch.
Hát nem túl biztató :( -
#14733 Köcce -
#14732 nem. -
#14731 Várható a hétvégén béta teszt inv? -
#14730 :D -
#14729 ja, a TV maci -
#14728 Pandák... -
cain #14727 valaki köpött. -
#14726 Mondjuk azért ez elég fail... :/ -
#14725 ez már valami.. beteg háború náluk, képesek azért vizslatni az alter fórumot, hogy leakereket találjanak..
viszont az f&f teszter banját elbaszták, semmihez nem fér hozzá, csak magához a játékhoz :DD -
#14724 Lassan igazán feloldhatnák... nem értem mi értelme van bannolgatni hisz bárhogy is nézzük 49 nap az nem olyan sok D: