60334
  • t0xikus
    rózsaszín lesz az összes cuccod
  • SkyLand
    Valaki tudja hogy ha sith karival mondjuk a jó/rossz pontos kérdéseknél mindig jót választom akkor büntet majd a játék valamivel?Pl gyengébbek lesznek a skillek vagy eltűnik a gonosz sith kinézet? ^^
  • Kreeder44
    Szia én szeretnék :) ha valaki tudna segíteni a helis coop-missióba annak örülnék ^^ Utiels ként vagyok ott
  • Boncmester
    A guildből toljuk páran a BF3-at esténként csapatosan, szóval ha valaki akar csatlakozni, akkor szóljon!
  • [HUN]Crassus
    dettó:P
  • Tyrpak
    A legjobb mondat:

"We're watching you guys pace back and forth and are carefully monitoring the withdrawal symptoms. Keep up what you are doing, it's great study material!"

Most nem láttam a hozzászólások között, de az "1 nap a bioware-nál" szövege is hatalmas volt.
  • j0nNyKa
    George fórum hozzászólásai, egy csomó érdekes infó van bennük. Kb. 2 hónapra visszamenőleg vannak összeszedve, fentről lefelé csökkenő sorrendben post dátum szerint (úgyhogy érdemes lentről kezdeni az olvasást).
  • j0nNyKa
    na most nagyon felröhögtem :DD
  • TDC Geronimo
    soon
  • j0nNyKa
    SWTOR.com will be unavailable beginning at 12:00AM CDT Wednesday (11/2) as we perform extended website maintenance. We expect the site to be available again by 12:00PM (midday) on Wednesday. Thank you for your patience!

ezt most dobták be béta fórumra, ha jól tudom, normál fórumon már feltünt ez a sticky

nyilván ez a béta fórumok összefűzése, utána -gondolom- indul az új kliens, és -megintcsak gondolom- mennek ki az új invite-ok
  • j0nNyKa
    inkább úgy mondanám hogy biztos, hogy nem azt fogod tolni

~1-1,5 hét, mire a dvdre került anyag a kezedbe kerül, ezek megjelenés környékén 1-1,5 hét alatt csodákat kell, hogy tegyenek, nemhogy semmit..
  • Boncmester
    A csomagolás nem jelenti azt, hogy totál vége a fejlesztésnek. Biztos vagyok benne, hogy kb 1-2 giga patch legalább jönni fog a dvd-khez képest, mikor kijön a játék. Ahogy minden más MMO-nál is. Szóval azért, mert valamit kipakolnak dvd-re, még egyáltalán nem biztos, hogy azt is fogod tolni akár a megjelenés napján.
  • Ozzyehh
    Kell az óccó munkaerő.. ... .)
  • Tyrpak
    "Nem is tudtam, hogy ott ül bent sok kis kínai és kézzel csomagolják..."

Kijavítottam.

Bár az is lehet, hogy csak lejátsszák visszafelé a CE kicsomagolás videót, és láss csodát, becsomagolódott. :)
  • Ozzyehh
    :DDDD Viccelsz? hivatásos origami hajtogatók vannak, ők dobozolnak :P
  • BoneDragon
    "dobozolás"

Nem is tudtam, hogy ott ülnek bent és kézzel csomagolják...
  • Ozzyehh
    Áhh, nincs annyi idő akárhogy is nézzük... bár én nem akarok okoskodni, -early acess -dobozolás - tökömtudja.. szerintem már csak a release van hátra nem hinném hogy lenne stressz teszt.. bár javítsatok ki ha tévedek ez csak saját vélemény
  • Tyrpak
    Beta hétvége kérdésre megint be copy-pastelték a korábbi választ.

Kicsit furcsállom, hogy nem tartanak több nagyarányú tesztet.
    SZVSZ bármikor is tartják a stress testet, azért kell utána még legalább egy hónap, amíg mindent kijavítanak, és minden csili-vili lesz.

Anarchy Online, Warhammer, Age of Conan és Star Trek Online indulások után kicsit kiráz a hideg, ha live-ban kell beta tesztelnem.
  • Lonni
    Pay Day-t nekem nagyon bejön, és nem annyira gépigényes mint a BF 3
  • N1ggA
    Lesz nagy béta, néhány napja nyilatkozták valami EA befektetői rendezvényen.

"In the coming weeks we'll invite hundreds of thousands of players into our biggest Beta test to date."
  • cain
    én elleszek egy ideig az fm2012vel. =]
  • Ozzyehh
    Hehe :D ja és a rohadt sok vizsgát kihagytam :/
  • t0Mi
    Nekem is a BF3-nak kell addig kitartania, remélem a Karkand DLC dec elején megjelenik.. :) Összekapom a JCSR-t, aztán szét lesz csapva a trs közt megint.. :D
  • Ozzyehh
    Olvastam :) én addig Mortalozok ps3-on ^^ sőt addig még need for speed, gyűrűkura war in the north sőt batman arkham city , szal a november is jó lesz
  • Torzonborz
    aham úgy érzem stress test nélkül lesz itt szopás rendesen.
  • TDC Geronimo
    BF3al én kibírom, még tovább is :)
  • t0Mi
    Pont ezt írtam a múltkori 50-es cikkemben, nem tudom olvastad e.. :)
  • Ozzyehh
    Ezt most már fél lábbal és félkézzel meg fél nemtudom még mivel :D is kibírjuk :P
  • t0Mi
    Az se béta hétvége lesz, hanem early-access.. Nem fogunk mi itt már játszani.. :(
  • TDC Geronimo
    @Rockjaw When can we expect the next beta weekend?

@ZypherRose Before launch.

Hát nem túl biztató :(
  • Ozzyehh
    Köcce
  • j0nNyKa
    nem.
  • Ozzyehh
    Várható a hétvégén béta teszt inv?
  • Ozzyehh
    :D
  • j0nNyKa
    ja, a TV maci
  • Ozzyehh
    Pandák...
  • cain
    valaki köpött.
  • Ozzyehh
    Mondjuk azért ez elég fail... :/
  • j0nNyKa
    ez már valami.. beteg háború náluk, képesek azért vizslatni az alter fórumot, hogy leakereket találjanak..

viszont az f&f teszter banját elbaszták, semmihez nem fér hozzá, csak magához a játékhoz :DD
  • Ozzyehh
    Lassan igazán feloldhatnák... nem értem mi értelme van bannolgatni hisz bárhogy is nézzük 49 nap az nem olyan sok D: