60334
  • Ozzyehh
    Elnézést kérek.... nem tudtam, de azért nem fog kárba veszni, tudjátok ízlések és pofonok :P
  • Boncmester
    Női ital.

Én beraktározom majd úgy 20-30 üveg bort meg egy karton burn-t, és forraltborozni meg energiaitalozni fogok.
  • Ozzyehh
    Női ital? -.-
  • BoneDragon
    Női ital?
  • Ozzyehh
    Haha, itthon 1 karton citromos gösszer várja a startot :D:D
  • Nephin
    Vasárnapi mese - Az Első Jedi Tisztogatás 3. rész
  • mgerihun
    Múltkor Tesco-ban akciós volt Hell energia ital, vettem 2 kartonnal, asszony hülyének nézett, de mondtam neki, hogy ez még csak a kezdet Már csak 50/45 nap van felkészülni startra
  • Braikingboss
    Én azért örülök hogy még ennyi van megjelenésig. Így legalább biztos hogy időben elkészítem a szakdogámat:D December 9 a határidő utána meg jöhet SWTOR és a bekockulás :D
  • Ozzyehh
    Hát tényleg nem :D
  • Nephin
    Hát... nem vagy túl meggyőző... :P :D
  • empie
    Igen többen is. Nem csak SW-t hanem mást is és eddig csak jót hallottam róluk! Személyes tapasztalat is van a kijelentésemben.
  • Ozzyehh
    Észre se veszed és eltelik ( evvel magamat is nyugtatom) :P :D
  • Nephin
    Többet is, én december 16-ot állítottam be, feltételezve, hogy akkor már lesz early access és még ez is 46 nap... 45 eltűnhetne.. :D
  • Ozzyehh
    Skippelhetnénk 1 hónapot :) bár 50 nap nem sok
  • BoneDragon
    Jézusom, nem sokára 2012.... megy az idő. :D
  • t0Mi
    Még 50 nap!

Tessék jönni kommentelni, megvitatni a dolgokat! :)
  • csokicsiga #14667
    itt már vásárolt valaki? megbizhatóak?
  • gatyo
    Ez a pvp vs pve szerver vita mar annyiszor lement. Én továbbra is azt vallom mint számos más MMOnál is kifejtettem, hogy ha egyszer egy világ két gyökeresen ellentétes, egymással harcban álló frakciókra van felépítve akkor ott bizony a pvp szerverre KELL menni. Milyen már az, hogy a fejvadászommal elsétálok 2 trooper mellett integetve, hogy bocsi de nekem most wookiee bőrt kell gyűjtenem, majd talizunk warzoneba?!
  • empie
    Én ezt mondtam, hogy itt néztem.És eléggé korrekt áron adják:

virtualgame.shop.hu
  • Rubint
    Mivel az open world pvp-re azt mondták, hogy objektívákkal teli lesz, így inkább a Warhammer RvR-jára fog emlékeztetni (ami minden PvE szerveren is volt). Nem csoda, a war pvp-ből nagyon sok mindent áthoztak (renown=valor pl.) azok a fejlesztők, akik azon is dolgoztak. Gondolom az egyre kevesebb WAR játékost is át akarják csábítani ezzel a feature-rel. Igaz kisebb terület lesz, de talán élőbb, izgalmasabb.
  • Tomy Lee
    Ezért kell különtenni a népet.Remélem lesz igazi pvp szerver én Sith-eket akarok vadászni majd sokat:)
  • Jabar
    Lehet hogy így van, bár akkor ez esetben kivétel vagyok (ami ugye erősítheti a szabályt :p), mivel igen sok mmo-t toltam több/kevesebb ideig.
    Ezt egyéne válogatja.
    Én nem nézem le sem a pve-t szeretőt, sem a pvp-t szeretőt, a lényeg számomra hogy élvezzem a játékot az új/régi haverokkal és ahogy nem szeretem ha az én játékomat elbaszák így én sem szeretem másét. ^^
  • darth devil
    Én inkább azt mondanám, h ki milyen mmorpgn edződött eddig.
  • Jabar
    Ezen is látszik hogy a pvp mint olyan nem mindenkinek ugyan az.
    Persze mondhatjuk hogy a pvp az az, hogy ha "piros" akkor meg kell ölnöd.
    Én személy szerint szeretek pvp-ni de egy kezemen meg tudnám számolni hogy hányszor öltem/harcoltam nállam kissebb szintűvel vagy épp mobal harcoló ellenséggel úgy hogy én támadtam volna be.
  • darth devil
    Ha enemy akkor szintre, nemre, korra való tekintet nélkül halál rá. :D Vagy ha csak épp olyan kedved van akkor megintcsak halál rá. Sokan ezt nem bírják elviselni.
  • lolSL
    nem kell kis szintűnek lenni
  • Jabar
    ennek kb semmi köze nem volt ahoz amit írtam, vagy ha szerinted a kissebb szintűek genkelése pvp és pro vagy tőle akkor ám legyen így Mr. Pro.
  • lolSL
    you got the pros doing pvp and you got the noobs doing pve

csak ennyit kell tudni.
  • Jabar
    Az én meglátásom szerint:
    pvp szerver: mindenhol megy a pvp kivéve 1-2 védett hely ill kezdőterületek.
    pve szerver: bizonyos csak pvp területeken automatikusan pvp flag-et kapsz ezen kívül közös területeken te döntöd el hogy pvp-zel vagy sem (bekapcsolod vagy sem).

PVE szervert inkább azok szoktak választani akik bár a pvp-t lehet hogy szeretik de azt utálják amikor a kis faszjankók akkor ugranak rád amikor rajtad van 5 mob vagy épp amikor 2x-es túlerőben vannak.

PVP szervert azok választják akiket ez nem zavar vagy a haverok miatt megy ill ők is faszjankók akik azt élvezik hogy kissebb szintűeket/quest mobot ölőket baszogatnak.
    :)
  • Nephin
    Egyébként nagyjából felesleges a vita, az open world PvP-től annyit mondtak, hogy lesz, de se szabályokat, se semmit nem tudni még róla.
  • Nephin
    Rosszul tudod, PvP szerveren mindenhol él a PvP a sanctuaryk kivételével. Épp itt nem lenne értelme a PvP zónának.
  • darth devil
    Jelen állás szerint pvp szerveren is eldöntheted. Bemész a pvp zónába vagy nem. De ha pve szerverre is tesznek open pvp zónát, akkor mi értelme van szétválasztani a kettőt?
    A pve pont azért lol pve mert nincs pvp, elégedjenek meg a warzoneokkal.
    Szerintem tévedsz, a legtöbb ember azért megy pve szerverre, mert nem szeret pvpzni.
  • BoneDragon
    Csúszkácskácska.
  • j0nNyKa
    egyrészt ezt a johny-t nem tudom hol olvastad, de gyorsan verd ki a fejedből

másrészt az egy.. csúszka. nincs neve. de hívhatod csúszkának, csúszinak, vagy bélának

van egy csomó leakemen karakterlap kép, ott láthatod
  • Nephin
    nagyobb*
  • Kazagor
    /agree
  • Nephin
    Szerintem meg sokkal nagyob bukta lenne a PvE szerver open world PvP nélkül. Gondolom tudod, hogy sokan nem azért választják a PvE-t, mert nem szeretnek PvP-zni, hanem azért, mert ők szeretnék eldönteni, mikor PvP-znek. Ehhez nem kell PvP-orientált játék, a Warhammer rendszere (bár az az volt, de PvE-szerverein remekül működött a PvP-lake és flagszisztéma) tökéletes.
  • cain
    szerintem akkor is átbaszás open world pvp-s szerereket pve-nek hívni. ez a játék sosem volt pvp-orientáltnak hirdetve.
  • Nephin
    Muhaha... :P :D
  • sanyiiiii
    Most komolyan el kéne magyaráznom hogy mi van a képen?

Rá van írva hogy mihez fér hozzá és mit csinál. Ami esetleg magyarázatra szorulhat az a Lexware, ez egy német cég ami pénzügyi software-ekkel és egy adóbevallás készítő programmal foglalkozik.

Persze ez a két kép nem az origin teljes tevékenysége csak egy kis alátámasztó anyag a német népharaghoz ami az origin ellen megy épen.