60334
-
#14803 Volt headstart és rendkívül nagy szívás volt egészen másfél napig. Gyorsan reagáltak a srácok és rengeteg új szervert tettek be. -
gavor #14802 http://www.youtube.com/watch?v=wELAtDTaqnw -
#14801 volt. nem segített semmit a sorban álláson. mondjuk új servereket pakoltak be. -
#14800 Lehet hülyének néztek majd, de ennek is megvan a maga varázsa.. :) Én tökre élveztem minden wow kiegnél is, hogy tömegekben vonultak az emberek! -
#14799 ha már mindenképp úgy kell mindennek történnie, mint a Riftben (mert ugye ugyanolyan szerverparkokban fut ugyanolyan netkód, obviously):
Riftben volt headstart ? -
Kazagor #14798 Pedig mindenki készüljön fel a legrosszabbra. Rift indulásakor is 2-3 órás, több ezres queue-k voltak, itt is lesz simán annyi. A lagról és a servercrash/emergency update-ekről ne is beszéljek.
Ezek a dolgok meg fognak szűnni kb 7-10 nap után, de addig szivás lesz bejutni a játékba. -
#14797 Te hol és mit értettél meg erről? Sehol nem volt erről szó, max annyi amit az előttem hozzászóló fiatalember említett. -
#14796 Erre az volt a válaszuk hogy meg van az esélyed de nem biztos hogy megint kapsz. Én így tudom. -
#14795 Ja amúgy az tényleg vicces lesz indulásnál. Mivel itt nem lesz open béta kíváncsi leszek hogy birkóznak meg a közel 1,5 misi emberrel. Még ha most talán jön is az a nagy hullám akkor se közelíti meg majd a megjelenéskor fellépő létszámot. Hát reménykedem benne hogy nem laggtengerre, szerver leálláskora és 2 órás várakozásra keljen belogolnom. -
mnorbi #14794 na ha jól értem akik kaptak bétát az első körben oktoberben azok kapnak most is majd ? vagy teljesen úk kört lönnek fel ? erröl tudtok vaalmit ? -
#14793 Mivel itt nem lesz open beta, így erre nem nagyon kell számítani.. :( -
#14792 Hát úgy igazán 1.5 hónappal elkezdődött, de jelentősebb tömeg 2-3 héttel előtte volt ja. Ott bebizonyították hogy 3 hét alatt is rengeteg dolgot javítani tudtak és beleraktak sok olyan dolgot ami élvezhetőbbé teszi a játékot. Ott figyeltek is arra ami hibákat megemlítettél és javaslatokat tettél. Az a kérdés itt mi lesz. -
#14791 De az open beta volt. -
Boncmester #14790 Dehát a riftet mennyi idővel a megjelenés előtt bétáztuk, kb 2-3 héttel? SWTOR esetében még több, mint 2x annyi van hátra, és nem is volt még akkora béta. -
#14789 Áhh, csak a játék elemeket kell összelopkodni, a support nem érdekes. -
Tyrpak #14788 Amit nem vágok, hogy mikor fogják már észrevenni, hogy kevesebb marketing vakítás és több hard fact kell ahhoz, hogy ez működjön.
Egyébként egy hónapja a Darth Haternek azt nyilatkozta az EU community manager, hogy most képezik ki a supportot, úgyhogy meglesz az a létszám.
A Rifttől kéne tanulniuk, open bétánál a megjelenés előtt rendezték az összes ticketet, és látni lehetett, ahogy a bug javításokkal párhuzamosan sokkal kevesebb új panasz születik. -
#14787 Most tartják a karácsonyt, ha már elbaszták maguknak. -
gavor #14786 Én sem értem miért nem pörög a support teljes létszámmal indítás előtt! -
#14785 SWTOR New Build Sith Advanced Skills -
#14784 Nem csak Te, a többség fél tőle. Amit a Bioware support eddig mutatott az swtor kapcsán, az meglehetősen siralmas. A játék lehet, hogy nagyszerű lesz, de az összes többi megkérdőjelezhető az eddigi infók alapján. -
#14783 ne féljél, ügyes gyerekek ezek, csak jól titkolják
egyébként szerintem azért lesz, mert a szokásos szerdai karbantartás most elmaradt, helyette a béta fórumok összefűzése / átalakítása történt, illetve az új beta launch
.. holnap meg pótolják a szokásos heti karbantartást -
#14782 Félek a launchtól -
#14781 így nem is lesz egy darabig infó:
SWTOR.com will be unavailable from 6:00AM CDT (11:00 London, 12:00 Paris/Berlin) on 11/3 until 9:00AM CDT (14:00 London, 15:00 Paris/Berlin) on 11/3 as we perform maintenance. During this time, testers will be unable to visit the forums or download the launcher, but those who are currently patching will be able to continue uninterrupted. Thank you for your patience! -
#14780 ja hát arról beszélek, egyelőre a játékból esélytelen leakelni, most tölti mindenki -
#14779 Ez a launcher nem maga a játék te :D -
#14778 te linkelted ide :D -
#14777 Hol láttam volna. -
mgerihun #14776 Unatkoztam -
#14775 miről? új kliensről gondolom már láttál képet :P -
#14774 videókat!44 képeket!4 infókat!4 :D -
#14773 Rendben köszi mindjárt elfogadom -
#14772 Hello Testers!
Welcome to the new testing forums! We’re excited to announce that the new build is being deployed!
Today, you’ll receive an e-mail letting you know that the new build is available for play, and you’ll be able to log into the launcher and begin downloading the new build. Please make sure to remove your old installation before downloading the new one (see instructions below).
European players: The servers in our European datacenter (Carth Onasi and Mission Vao) will not be available today. If you are European, we ask that you please roll characters on those servers when they become available (we'll post and let you know). Your latency will be much better on these servers, and we need your assistance in testing them.
Thank you for testing!
-
#14771 visszajött az swtor.com! -
Tyrpak #14770
Light side SI armor + SI companion -
Boncmester #14769 Küldtem friend requestet. -
mgerihun #14768 Igazából ez a kép helytálló, mert light pontokkal buktad darkos itemeket, marad a hello kitty-s style. Jó az nem, de látszani fog a geareden, hogy jó vagy. -
#14767 szóval hogy normális választ is kapj: nem, semmi gondod nem lesz belőle -
#14766 Legyen igazad jonny! -
#14765 És hello kitty-s:
-