60334
-
xxisyxx #15745 akk egy fontos kérdés lessz-e pvp és pve sett?:D -
xxisyxx #15744 most hogy vissza olvastma jah :Dx)O.o -
1Darton1 #15743 Pedig nem sok egyéb endcontent van. -
#15742 remélem vaxi, remélem :)
skype-ot csekkolj! -
#15741 azt remélem tudod, hogy KÉRDÉSEKET kértem, nem VÁLASZOKAT :) -
#15740 félek, hogy erre elő fogok fizetni :( -
xxisyxx #15739 én abba reménykedek hogy nagy sokáig fusson az swtor és nelegyen unalmas mint a wow ami csak napiküldiböl áll lv 85 ön és meg arena és raid amit már 70x kiütött a klán.... -
xxisyxx #15738 szerverek:A játékban a következő szervertípusok lesznek:
PvE (Player vs Environment): a kijelölt warzone-okon és open world PvP területeken kívül a játékosok csak flagelt karakterekkel PvP-zhetnek – nem támadható olyan karakter, amin nincs flag
PvP (Player vs Player): a kezdőbolygókon, a fővárosokon és a flottákon kívül a karakterek automatikusan flagelődnek – minden, a másik frakcióba tartozó játékos támadható
RP-PvE: ugyanaz vonatkozik rá, mint a PvE-re, ezenfelül a játékosokat ösztönzik a szerepjátszásra
RP-PvP: ugyanaz vonatkozik rá, mint a PvP-re, ezenfelül a játékosokat ösztönzik a szerepjátszásra
-
#15737 Én bízok benne, hogy idővel a sztori központúság miatt megszűri kicsit a játékosokat és idővel egy elég jó játékosbázis alakul ki. -
xxisyxx #15736 Mikor kapok járművet?:Űrhajót lv 10 töl kapsz tudomásom szerint
Mikor jelenik meg?dec 20 jelenik meg de aki rendelkezik early game access kódal az akár 5 nappal hamarabb tudja elkezdeni attól függöen hogy mikór aktiválta a kódját!
Mi az early access? Pre order hez van early game access kód anyit tesz hogy megjelenés elött(dec. 20) tudsz már játszani dec 15 a leghamarabbi idöpont amikór el lehet kezdeni! -
xxisyxx #15735 Mik azok a companionok?:Társak akik segitenek ölni vagy elküldheted szakmázni öket
Milyen a crafting?:valami olyasmi lehet mint a wow-ba hogy lehet páncélokat fegyvereket stb itemeket késziteni http://www.swtor.com/info/systems/crew-skills -
xxisyxx #15734 Ha sok gonoszságot csinál a Jedi lovagom, Sith lesz belőle?:Nem nemfogmegváltozni a frakcioja a karakternek -
xxisyxx #15733 akkor ez wow fénykarddal?":nézöpont kérdése mivel ez is mint a wow mmorpg és az mmorpgnek vannak sajátos vinásai pl szintlépés talentágak stb..én ink azt mondom hogy az swtor az swtor a wow az wow !:)csak az swtor az egy baszottnagy svéd asztal a wow meg sültkrumpli rántotthússal:D (sztem) -
#15732 De én igen! :D -
#15731 nem trollkodni akarok, hanem faq-t írni :D -
#15730 "-> akkor ez wow fénykarddal?"
Ehelyett mehetne: Ez wow fénykardal, panda nélkül? Mert ha nincs benne panda akkor shit! -
#15729 pedig miattad bele fogom írni -
eXequtoR #15728 Rátapintottál a lényegre barátom. Fíl dö pávör. -
#15727 Megoldottam settings.ini buherálással úgyhogy nem aktuális már -
#15726 Ez egy jó faq kérdés emberek -
Lonni #15725 hogy kell a játékot lementeni, el kell mennem, és nem akarom itt hagyni az eddig elért dolgokat mentés nélkül.
-
xxisyxx #15724 sztem azért lessz jó a story base mert lessz következménye a tetteidnek és viszamenöleg nem tudod már megváltoztatni azt amit tettél !:) -
Boncmester #15723 Szerintem azt kell érteni, hogy a karaktered döntések elé áll, hogy kialakul egy "egyedi" története, hogy a kinézete/általa hordható ruhák változnak a döntéseinek nyomán, valamint hogy ugyanúgy megöl kb 2 millió disznót, mire 50-es lesz, mint másik játékokban, csak most tudni is fogod, hogy melyik disznót pontosan miért ölted meg :D -
#15722 -
xxisyxx #15721 tudtom szeritn a story alapu mmo alatt azt kell érteni hogy küldetések közbe letudom dönteni hogy bizonyos személyeket megölök vagy életbe hagyom mert az ilynedötések hatással vannak a karakterre és a történet szálra -
#15720 Különösen úgy, h időközben megjelent a Sykrim is, ami eléggé függőséget okoz. :D Nagy még egy quest... XD -
Boncmester #15719 Ja, és Gero kedvéért, a legfontosabb kérdés, amit már nagy betűkkel pirossal ki kéne írni az elejére:
UGYE LESZ AA A JÁTÉKBAN? :D -
#15718 na thx, ez így első körben elég kérdés is lesz
Jeff: fogsz ma létezni ? -
Boncmester #15716 Milyen kasztok vannak?
Milyen szervertípusok?
Mi az a story alapú MMO?
Ha sok gonoszságot csinál a Jedi lovagom, Sith lesz belőle?
Mik azok a companionok?
Milyen a crafting?
Mikor kapok járművet?
Mik a rövidítések?
Mikor jelenik meg?
Mi az early access?
Milyen magyar guildek lesznek? -
#15715 igen, hát ezt életében soha senki nem kérdezte
én inkább a.. régebbi arcokra lennék most kíváncsi, ők látták a káoszt, ami ránk zúdul egy ideje -
#15714 Mit jelent az, hogy story alapú mmo? pl -
#15713 az kit érdekel, hogy a résztvevők lezárták normálisan a témát, HE ?!? HE?!
trollokdás szag van, gyülekezni kell!!!!!44négy :D
na, anyway, kérném a normálisabbját, hogy kezdjétek el összegyűjteni a felmerülő kérdéseket, és összepakolom a faq-t.
kezdek párral, hogy beinduljon a dolog:
- milyen játék ez?
-> akkor ez wow fénykarddal?
- mikor jelenik meg?
- havidíjas-e?
- mennyibe kerül, mennyi a havidíj?
- gépigény
- milyen kasztok, spellek, stb.-k vannak?
- kaptam béta meghívót, wtf
- ... -
Boncmester #15712 Már lezártuk a témát. -
#15711 igen, ezek olyan kérdések, de ő nem ezeket kérdezte, hanem hogy mi az az AC. tehát egy még meg sem jelent játék topikjában rákérdezett egy rövidítés jelentésére. mégis, honnan a búbánatból kéne tudnia a rövidítéseket? -
#15710 -
Boncmester #15709 Én is úgy vagyok vele, hogy ezt már kibírom :D -
#15708 Lehetséges, hogy a nem preorderesek nagyobb prioritást élveztek. De ez igazából már lényegtelen, lesz még egy stressz teszt, és alig egy hónap live játék. -
#15707 Atya isten..... -
#15706 az elején mondtam hogy nem igazán voltam egyből elvarázsolva(gondolok itt a grafikára, karakterkinézetre) tőle de most hogy így már pár questen túl vagyok nem olyan rossz,sőt csak tul kapkodós mivel holnap már vége a tesztelésnek... -
#15705 Kérdés
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Honnan lehet leszedni?