60865
  • picket
    Nehogy valaki is megnézze a Holiday Specialt, mert betoncsizmát öntet magának, bedobatja magát a tengerbe, harakirit követ el és amúgy is megy inkább wow-ozni! Én szóltam!!!!
  • Ozzyehh
    Igen , logikus lenne én is ezt tartom elképzelhetőnek, bár kitudja , hogy a fiúk mit gondolnak :)
  • Boncmester
    Hát de mi a kérdésed? :)
  • mrzoltan
    "Én - xy - elolvastam a FAQ-t, és nem kaptam választ a kérdésemre."
    :D Ez mekkora már. Amúgy tényleg nem kaptam választ.
  • BoneDragon
    Ha már pénteki update az volt, hogy küldtek levelet a béta hétvégéről, lehet most pénteken meg küldik a letöltési linket és következő héten már játszható is. Simán eltudom képzelni.
  • Boncmester
    Ja, igen, lehetséges, hogy azzal keverem. Egyiket sem láttam.
  • Fenrir
    Ezekről még csak nem is hallottam lol, a másodikat megpróbálom letölteni valahonnan.
  • picket
    Kevered a Holiday Special-el? Nem szar az ewokos, csak nagyon mese, inkább gyerekeknek való, kicsit bugyuta. [url=http://www.imdb.com/title/tt0087225/]Ez az első része, nem függ össze szorosan, de lehet érdemesebb ezzel kezdeni.
  • Fenrir
    Heh :P
  • Boncmester
    Én nem láttam, de ha jól tudom, annyira vacak lett, hogy George Lucas azóta tűzzel-vassal próbálja elpusztítani az összes létező kópiáját :)
  • Boncmester
    Ott van pl a BF3 topic. Amikor kijött, hogy BF3 open beta, akkor volt azzal kapcsolatban egy kérdésem. Ugyanúgy, rohadt nagy betűkkel ott volt, hogy Open Beta FAQ. Mielőtt föltettem volna a kérdésem, bementem, elolvastam a FAQ-ot, volt benne válasz, és nem kérdeztem fölöslegesen.
    Megjelenés után kíváncsi voltam, mi van a joystick támogatottsággal. Bementem, láttam, hogy van új FAQ, elolvastam, nem volt válasz a kérdésemre, föltettem, és senki nem hülyézett le.
    Más ember ezt miért nem tudja megtenni?

Igazából meg tök8, itt is mindenki választ kap az összes kérdésére, max kap hozzá egy hülyézést. Aki besértődik, az tényleg hülye, aki meg tanul belőle, az máskor nem fog hülyeséget kérdezni, és majd nem lesz lehülyézve.
  • Fenrir
    Btw látta már ezt valaki? Letöltöttem, de megnézni még nem volt időm.
  • BoneDragon
    Miről beszélsz te? Csak gameboy color-ra jön ki.
  • j0nNyKa
    csak ds-re
  • Omlás
    Egy hülyeség
  • Fenrir
    07-esre akartam válaszolni.
  • t0xikus
    amíg balfasz módon kérdeznek, sztem senki nem fogja befejezni:)
  • t0xikus
    nintendora ki se jön? :(
  • Fenrir
    Végül is igen, én most befejezem ezt. Kíváncsi vagyok, hogy mások is befejezik-e a kérdezők szapulását.
  • Omlás
  • picket
    Függetlenül attól, hogy neked is igazad van (meg neki is) felesleges ezen pörögni mint a búgócsiga. Értelmes ember felfogja az első hsz-edből is, nem értelmesnek meg amúgy is mindegy.
  • Omlás
    Én pl totál poénnak szántam a #16210-t..
  • j0nNyKa
    xboxra november 12-én megjelent, ps3ra 2020-ban fog, pc-re nem adják ki pénzhiány miatt :(
  • j0nNyKa
    jó, mondjuk te sem bírod befejezni a semmiről való.. hát.. meggyőzést? vagy miez?
  • Ozzyehh
    :D
  • Fenrir
    Jah, de most ez fórum vagy dühöngő? Érdekes módon én simán átlépem azokat a hozzászólásokat amik számomra érdektelenek, nem muszáj mindenre mindenkinek reagálni.
  • BoneDragon
    Szándékos trollkodás nem számít.
  • Omlás
    De De
  • t0xikus
    mikor jelenik meg a játék?
  • Fenrir
    1 napja van még csak ott, most nem kell úgy beállítani mintha már hónapok óta a nem létező FAQ ellenére minden betérő ugyanazt kérdezné.
  • Omlás
    Azért előbb vagy utóbb elszakad a cérna mindenkinél. :]
  • TreDoR
    Ezmiez?
  • Boncmester
    Az csak azért van, mert a FAQ baromi nagy pirossal ott van, plusz elvileg a legtöbb böngészőn nem is tudsz úgy postolni, ha nem nyomtál előtte arra, hogy "elolvastam a FAQ-ot".
  • picket
    És persze ne felejtsük el az álomszép vasúti hidat...
  • Fenrir
    Miért kéne elismételni? A legtöbb ember csak azért kérdezi ugyanazt mert lusta visszaolvasni, szólsz neki, hogy FAQ és kész. Ezért kár le idiótázni bárkit is, ez nem csak a kérdezőt minősíti.
  • Ozzyehh
    Béke és szeretet... Béke és Szeretet... Béke és Szeretet :)
  • Boncmester
    Lehet, hogy igazad van, de az a pár ember, akikről beszélsz, már pár hónapja - fél/egy éve mindent megtesznek azért, hogy a fontos infók eljussanak mindenkihez, aki kíváncsi rájuk, és képes el is olvasni őket, illetve háromnál többet kattintani, ha meg akarnak valamit tudni.
    Engedtessék már meg, hogy ne akarjanak minden egyes infót napi 6x megismételni...
  • Fenrir
    Páran itt azért leszállhatnának a magas lóról vagy visszavehetnének az arcukból ha az érthetőbb...
  • picket
    Ismerek valakit, aki meg tudná oldani, kérdés, hogy tényleg akarjátok-e
  • picket
    Na azért aki nem néz körül és nem informálódik rendesen az nem feltétlenül "szellemi károsult".