60334
  • Boncmester
    Nem tudom, de fura, hogy ha megnézed, akkor nagyon sok olyan embert hívtak be, aki annyira nem érdeklődik a játék iránt. Persze nincs erről statisztikám, csak innen, meg a guildből. Csak tippelek.
  • Ozzyehh
    Egyébként mi az ami nem tetszik, konkrétan? engem ez érdekelne..
  • darth devil
    Szerintem semmi ilyen nincs, simán randomra hívják be az embereket.
  • Tatyla
    én most erre fórumra gondoltam,amúgy előrendeltem anno a játékot én is de ezek után meggondolom van e értelme...
  • Tatyla
    jó rendben van fátylat rá én is visszaszívom a pöcsözést, csak kicsit tulreagálltam hogy pár ártalmatlan kérdés miatt és nem csak rád gondolok, egyből guillotine-ért kiáltanak egyesek...
  • Boncmester
    Szerintem inkább azt nézegethetik, hogy ki milyen aktív az oldalon, hányszor nézi meg a híreket, stb, és aki kevéssé, azt hívják be, hogy rávegyék. Vagy egyszerűen azokat nagyobb eséllyel, akik nem rendelték elő.
  • Anthrax
    Nem fogok velük játszani ? Ignore és guild run
  • Tatyla
    de pár kérdés miatt miért kell lehülyézni az embert? remélem majd ha megjelenik a játék és beszabadulnak az igazán retardáltak akkor majd mit fogsz kezdeni a tömérdek tudásoddal?
  • A4tech
    már nem emlékszem, volt e kérdőív a bétára feliratkozó form-on, de lehet pont azokat gyűjtik, akiknek semmi tapasztalata nincs az ilyen típusú játékokkal. a többi 'mmo nomád' úgyis megveszi / kipróbálja előbb-utóbb, azokat nem kell meggyőzni.
    nem tud valaki angolul? átkattintja a dialog-okat? A bioware leszarja, he befizeted a zsetont. Az másik kérdés, hogy a végén mennyire tud majd beilleszkedni a játékon belül valami épkézláb közösségbe.. nem mintha baj lenne a HUNeliteLEETLegolasHUHhun guildekkel, ahol 23 után fellövik a pizsit és ventrin a leggyakoribb szavak a 'bazdmeg' és a 'fasz'
  • zee21
    kell az a faq.
  • Boncmester
    Jól van, mondtam, hogy nem basztatlak többet.
    A kérdésedre meg egyébként válaszoltam, csak egy kicsit mérges lettem, de nem kimondottan rád, hanem általában.
    Sorry!
  • Tatyla
    szerintem eddig én se soha senkivel eddig az SG-n ezt többen igazolhatják de nem érdekel...
  • Anthrax
    Szerintem hagyd rá, 1 valamire rájöttem amióta mmo-zok,hogy nem érdemes hülyékkel vitatkozni,mert lesüllyedsz végül a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal. Őrülj annak,hogy nem 1 guildben van veled és elkerülöd őt.
  • Tatyla
    elemeztem hogy a röviditésekkel nem vagyok tisztában ellenben tudom hogy miről van szó.
  • Boncmester
    Az a különbség kettőnk között, hogy én nem személyeskedek.
  • t0Mi
    Na, ne süllyedjünk már egy szint alá srácok.. Kérjetek bocsánatot egymástól, senki sem hibás most.. Béke van!
  • Boncmester
    "urallomasra feljutottam mar,mi az AC valami kisgep,es hogy kapom meg?"

Mindegy, nem basztatlak, de akkor is...
  • Boncmester
    Persze, ez igaz. De nem is olyan kérdést tett föl, amihez napról napra kell követni az infókat... És a legtöbben nem olyat tesznek föl. Hanem olyat, amihez az életéből 5 percet kell erre fordítania körülbelül. Szóval érted...
  • Tatyla
    szerintem nem ilyen alap kérdéseket kérdeztem,hanem a questeléssel kapcsolatosan...
  • Tatyla
    mondjuk én teljesen értelmesen mindenféle beképzeltség nélkül kérdezősködtem,és igen a mai hülyegyerekek sms nyelvezete lehet hogy már nem megy egyből nekem mert ha egy megjelenés utáni pár hónapban jönnek a röviditések megértem,de hogy nem vágom egyből a rövidítést akkor már megy a /facepalm,és igen pár beszédet elnyomogattam mert ez csak egy hétvégi teszt és szerettem volna minél messzebbre jutni,de látom a Bloodscalpon nevelkedettek (tisztelet a kivételnek) egyből baltát ragadtak...
  • Anthrax
    Ha kezdetektől figyeli az ő bevallása szerint, akkor ilyennek tisztában kéne lennie mi az az AC, és akkor ilyen kérdést tesz fel,hogy az valami gép ? Hagyuk már a hülyeséget,hogy ez rólunk mond el valamit. Szerintem bőven róla mond el mindent,hogy nem neki való a játék és ennyi.
  • t0Mi
    Boncmester, a szívemben én is igazságtalannak érzem a dolgot, de nem ítélhetünk el embereket azért, mert nem követik napról napra az infókat egy olyan játékról, ami meg sem jelent..
  • A4tech
  • Boncmester
    Már ne is haragudj, de kicsit bassza mindenkinek a csőrét szerintem, hogy egyesek már fél-egy éve baromira várják a játékot, meg hogy kipróbálhassák, figyelik az infókat, stb, erre egy-két kivétellel folyamatosan olyan emberek jutnak be bétába, akik naponta beírnak 6 olyan kérdést, hogy "ez olyan, mint a wow?" "lehet változtatni a fénykard színét?" "fizetni kell érte havonta?".
    Olyan kérdések ezek, amiket a hivatalos oldalra fölmenve pár perc alatt ki lehet deríteni, sőt, szerintem alap, hogy legalább ilyen mélységig utánanézzen valaki.
  • QuippeR
    mibe került volna egyből segíteni neki az arrogáns beszólogatás helyett? eddig nem az ő kérdése mondott el valamit a várható community-ről, hanem a ti fél tucat kommentet átölelő bölcsödés nyavalygásotok.
  • Ozzyehh
    This is Only the Beginning
  • eXequtoR
    Öröm és bó'dogtá' nézni, hogy milyen okos ügyes rátermett férfiúk kapnak invitációt a pazar béta verzió megcsodálására.
  • Nephin
    Nincs több kérdésem :D Ne haragudj, de így nem csodálom, hogy nem jön be a játék, nagy eséllyel nem is neked való. Nincs hozzá türelmed, vagy nagyon ráálltál a kattintós-átrohanós módszerre.
  • Boncmester
    Azért ilyenkor mindig kicsit fölbassza az agyam, hogy olyan emberek "tesztelik" itt a játékot, akik azt sem tudják, hogy milyen kasztok vannak, vagy egyáltalán, semmit a játékról. Még a hivatalos oldat sem képesek megnézni.

Tessék, itt vannak az AC-k: Advanced Classes
  • Tatyla
    alltalaban mindig a legelso valaszt
    valasztom utanna mar nem enged beszelgetni veluk

• Boncmester
  • Anthrax
    Hát ezekért a kérdésekért érdemes volt neked is béta meghívót adni, biztos sokban hozzájárulsz ahhoz ,hogy jobb legyen a játék.
  • Tababo
    uramatyám...
  • Tatyla
    urallomasra feljutottam mar,mi az AC valami kisgep,es hogy kapom meg?
  • Nephin
    Végigjátszod a questeket/párbeszédeket, vagy elnyomogatod őket?
  • Boncmester
    Csináld meg a kiegészítő questeket is, legalábbis nagy részüket. Aztán a mestered el fog küldeni egy hajóra, ami fölvisz egy űrállomásra, ahol fölveheted az AC-dat, elmehetsz Black Talonba vagy pedig Dormund Kaasra.
  • Ozzyehh
    :D Mind1 telnek a napok rendesen, nem rég még 59 volt hátra :)
  • Tatyla
    es a Korribanrol hogy jutok el ezekre a helyekre?miken keresztul?
  • Boncmester
    15-én lesz 1 hónap... :P
  • Ozzyehh
    Holnap után már kevesebb mint 1 hónap :P