60865
-
Boncmester #16317 Legutóbbi infóm szerint lehet, de talán csak a test miatt. Ezt bármikor könnyedén megváltoztathatják...
Szerintem amúgy, ha valami normális PvP rendszert akarnak, akkor nem jó, ha mindkét oldali karaktert lehet indítani egy szerveren. -
csak, hogy legyen: még mindig lehet mind2 oldalra karaktert indítani? Korábbról valami ilyesmi rémlik. -
Boncmester #16315 Na, igen, ez a story rémlik nekem is :) -
Tyrpak #16314 KDS az a guild WARban, aki amikor a szerveren elszállt a balance desto irányba fogta, és minden tagja rerollolt order oldalon, felnyomták magukat 1 hónap alatt max szintre, aztán lezergelték az egész szervert, amíg szépen mindenki el nem ment máshová -
Boncmester #16313 Amúgy észrevettétek? Tegnap este óta nem volt hülye kérdés :) -
Boncmester #16312 Az a DPS ága. A közepesnél jóval magasabb szintet érsz el vele. Ugyanazt tudja, mint a Sorcinál a Lightning ág. -
rholas #16311 A Sage Telekinézis ág mennyire használható?
A tervem az hogy nagyrészt csak erre talentelek.
Csak nem tudom hogy DPS-ben eléri e a közepes szintet.
-
Boncmester #16310 Ne felejtsd, nem 2, hanem 3 healer kaszt van! Mercenary -> Bodyguard -
Boncmester #16309 Hát, lehet, hogy empire oldalon többen lesznek a szerveren, de kérdés, hogy mennyi szervezett és jól koordinált csapatot tudnak alkotni ezek pvp-re. Republic oldalon kapásból 4 ilyen guildet is látok, Empire oldalon 1-2-t.
KDS az a guild, ami minden létező MMO-t végigfarmol PvP-ben csilliárd taggal? -
Boncmester #16308 REPUBLIC:
Red Guard - 40
Hand of Blood - 20
Exodus - 15
Unknown - 20
The Unnamed - 30
Uhhhh, lesz kihívás, ha oda kerülünk :D
De ahogy nézem, az általunk körbejelölgetett magyar PvP guild csoportból, az Unknown és mi jelöltük be a Red Guardot. Elsődlegesen számomra az a fontos, hogy a magyar guildek legyenek együtt, de ha egyben berak minket arra a szerverre, ahol ti is vagytok, akkor az nagyon jó lenne :) -
Kikapcsoltam mert fpst is vitte meg input lag is volt kamera forgatásnál stb -
én is, robinhood a karakter neve :)
AA hacket hogysmint kell ? -
Melóba vagyok :p Amúgy csak 1 angol EU szerver van, azon vagyok -
Tomy Lee #16304 <-10:) -
Tababo #16303 35szavazás...9republic
jó lesz
-
Durca:) -
k*rva sok screenshot (450 lesz, ha végez a feltöltéssel) -
hát, powertech-kel tudsz hozzá a legközelebb kerülni az biztos -
De ez a mercenary videó meg elbizonytalanított.. powertech vagy mercenary? Most ahogy nézem, a PT inkább melee, én ranged dps, és tank szeretnék lenni.. sehogy se tudom összehozni? -
Tyrpak #16298 lol, MW3 és BF megjelenése után, a vgchartz.com-on az swtor nr.1 a preorder listán. :) -
Ja sorry, azt hittem te írogatod fel a srácokat, nem láttam semmilyen kitöltő űrlapot.
Az új karinál el ne felejtsd a cikket! :D -
Ne itt beszéljétek meg, mert irigykedni fogok. :D -
melyik szerveren vagy? mindjárt kezdek egy operative-ot, kezdj egy bh-t, nyomjuk együtt!
(vagymi, ez az egész csak gondolatban történik, és csak azért, hogy BoneDragont idegeljem vele, amúgy nem is kezdek semmit...... :P) -
Ja és ott rohadjon meg a BH mert most megint feléje húzok :y -
epic -
Szebbek lettek. BHnál is a robbanások kurva jól néznek ki -

-
Tyrpak #16290 Smuggler healer:
BH healer:
-
láthatóan nem tud írni, érezhetően nem tud olvasni -> szerinted? :D -
jól látod -
Te már valamelyik nap kérdeztél hasonló hülyeséget, nem? -
Hammer Station
Lehet én látom rosszul de olyan mint ha javítottak volna az effekteken. -
xxisyxx #16285 sziaszto kolyankérdéssel fordulnék hozzátok hogy kaptma kódót és beisirtam a code redemtionba és akkor madj kapok e-mailve valami linket amiröl letudom szedni a klienst? -
ööööö, nem tudom, én nem törlök adatokat soha
próbáld meg újra kitölteni, illetve mikor írtad fel magad? mer kell a táblázatnak 4-5 perc, amíg befrissít -
jonny én miért nem vagyok a listán a powertechemmel? :D -
igen, ez.. várhatóan így lesz
nem muszáj ezt szülőkkel rendezni, ha van idősebb ismerős / rokon / klántárs / akármi, akivel picit is jobb a viszonyod, szerintem segíteni fog
már ha le tudod neki csengetni rendben havonta a 3,5-4k forintot, akkor szerintem sima a dolog -
Majd végignézegetem a skill-eket aztán szerintem abból eldöntöm. Hát nem könnyítetted meg a helyzetem :D. Köszi a helpet! -
hát, papíron a sorc a legerősebb aoe heal, de szerintem totál nincs annyi különbség, hogy észrevedd
40+-os heroicban mentem együtt pl. operative healerrel, az hajigálta alánk a healing gránátjait, és maxon tartott mindenkit végig
nyilván nagyon mélyen nem mentem bele, de szerintem így első körben nincs akkora különbség, inkább a feeling / játékstílus miatt válassz 3-uk közül -
menedzser #16279 oké, kösz. bárcsak ilyen rendesek lennének a szüleim :D. őket ez nem annyira érdekli, de majd beszélek velük és, ha késve is, pl új év, vagy vhol jövő év eleje, de sztem beszerzem.
ahogy látom nagy sikernek örvend már most, pedig még meg se jelent, biztos fent marad sokáig, sőt valszeg egyik meghatározó alakjává fogja magát kinőni a játék piacon sztem. -
Banyek
ezt benéztem háááááoooommm na lássuk csak. Igazából azt kellene választani ami groupban jobb.