60334
-
#15825 azon agyalok, hogy naponta hány olyan hsz lesz, hogy "FAQ BANNERBAN @Ð#@#&@#&"
így első blikkre mondok egy.. napi 5-öt -
#15824 Te érdemed hiszen te írtad az FAQ-t én csak bedobtam. Ezután majd lehet az "okosat" kérdezőket oda küldeni :). -
#15823 te is engem! :D
buzi játék elrakott mellőled map váltásnál :[ -
Boncmester #15822 Kinyírtál te szemét! :D -
#15821 -
Tomy Lee #15820 Nincs ezzel semmi gond,mi is leszünk még jó sokan akik ugye megvesszük,kipróbáljuk és eldöntjük fizessük vagy sem.Egy jó hónapot rá kell szánni,hogy szintezésen kívül kipróbáljunk sok más dolgot ami még lehet jó..
Remélem nekem tetszeni fog ha már ennyit vártam rá:-) -
#15819 thx, fasza -
#15818 Szerintem kicsit lesz. :) -
#15817 Na most már nagy és piros és elkülönül meg minden :) -
#15816 Ki meddig jutott el? Meddig van béta mármint pontosan vasárnap éjfélig?
-
cain #15815 lehetne 72es piros villogó bötűvel? komolyan kérdezem. -
#15814 Hát nagyon sajnálom... -
#15813 Van mostmár FAQ is a bannerban. -
#15812 Értem én a viccet, de te cseppet sem vagy vicces. -
#15811 Istenem, mekkora FA vagy.. A vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra, viccen kívül... olvass, ott a vicc szó barátom :) -
#15810 Én egyáltalán nem okoskodom, nem próbálok meg megmagyarázni olyan dolgokat amihez nem értek, ez csak egy vélemény volt... -
#15809 Fikázni? Te kezdted a segglyukazást te túliskolázott okostóbiás. :) Na de nem személyeskedek. -
1Darton1 #15808 Azt ugye tudod, hogy a másik játékot sem kötelező darálva játszani, illetve ezt is lehet majd úgy? -
#15807 Csak irritál, hogy egyfolytában okoskodsz. De igazad van, troll vagyok, ilyeneknek szívesen nekiugrok. :) -
#15806 Észre vetted már, hogy csak fikázni tudsz ? :D elég primitív dolog szerintem, attól függetlenül, hogy nem mindig vannak értelmes hozzászólásaim :) -
#15805 Nem érted mit mondok, Kedves Bone :) Troll vagy :D Szal a mentalitásra értem, hogy mész és darálod az öljmeg vagy lootolj ki ennyit meg ennyit, egy szóval se mondtam, hogy nem fog vele sok wow-os játszani. .) -
#15804 Nem wowosoknak való játék...haha aki játszani fog ezzel 90%-ba wowoztak, ez tuti.
Amúgy meg szeretem a hozzászólásaidat, te nagy szakértő... Mondtam már, hogy a te véleményed is egy segglyuk? -
1Darton1 #15803 Na, azért óvatosan a butasággal. Nem lesz ez a játék sem jobb attól, mert egy másikat ócsárolsz. -
#15802 Ezt már nem törlöm majd a moderátorok intézkednek.... unom már kicsit. -
#15801 A vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra, viccen kívül... a te döntésed mi nem befolyásolhatunk :) ez nem wow-osoknak való játék alapból, mert itt nem "értelmetlen disznóhent" megy maxig aztán pvp unalomig, volt szerencsém ehez... Szóval én nagyon várom az swtort -
#15800 eljutottam én a tudatlan,BT-be lenn voltam kétszer is és igen én a balga még dromund kaasra is,hihetetlen mi?
na mindegy ironiát félretéve a warrioromból juggernaut lett mert a tankolást megszerettem még anno a wowban a dk-val ,de még mindig úgy vagyok hogy ez (sajnos mert ugye én hülye buta vagyok)nem az én játékom lesz vagyis nem áldozok rá annyi időt inkább mint a wowra régen mert szerintem ehhez sok idő kell,nem tudom mennyire lesz sikeres a játék de engem nem fogott meg és nem várom már epekedve mint hónapokkal ezelőtt...
ok jöhet a kövezés... -
#15799 Moves Like Jabba :) -
maniac001 #15798 Rendben jogos. -
#15797 egyébként 2 azaz 2 hozzászólással lentebb van faq, abban le van írva, mi a stájsz
jó, tudom, nincs a bannerban 72es piros villogó betűvel, majd lesz. -
maniac001 #15796 Nem írnak semmi dátumot. A levél végén vagy egy ilyen policy link egy több oldalas wall oif text-el, tele ilyen term of use meg ilyesmi linkekkel. De az account fiókomban sincs még semmi. na majd nézem, hátha küldenek kulcsot is :) -
#15795 majd lesz -
#15794 Viszont azt írják, hogy mikor lesz :) -
maniac001 #15793 Ezt a levelet kaptam 11-én de csak ma tudtam megnézni:
Your account has been selected to participate in an upcoming Star Wars™: The Old Republic™ Beta Weekend Test. If you have previously tested or are currently participating in an ongoing test, you will be invited again. Additional details for this upcoming test will be announced soon.
Ez a hétvége most volt vagy majd lesz? mert se kulcsot, se letöltőlinket se dátumot nem írnak... -
cain #15792 sehonnan. reklámozza csak, mennyire leszarja az egészet, azzal itt sok havert fog szerezni. -
#15791 köszi, megtörtént -
Tomy Lee #15790 Hát ezt mindenképp,hogy legyen tényleg valami hasznos is faq-ba,jól áttekinthető leírás videókkal -
#15789 Class Guides
Az itt található képet még beraknám FAQ-ba. -
#15788 BW BW FAQ (bioware beta weekend faq)
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=600760 -
#15787 hagyjad, szóltam az illetékeseknek, majd megkérik szépen, hogy csücsüljön le -
#15786 ettől a "lowozástól" hülyét kapok :D tipikus nyomorék kiskölyök duma.