60334
-
Boncmester #15865 De akkor meg a többiek nem olvassák el, akik jönnek a wow fénykarddal kérdéssel.
Igazából az a baj, hogy sokan szerintem ugyanannyi eséllyel mennek föl az swtor.com-ra, mint hogy itt elolvassák maguktól a FAQ-ot... -
#15864 Inkább FAQ-ról átkéne nevezni BETA-ra és nagyon élénk villogó színnel kiírni. :D -
#15863 esetleg a textrarea-nak lehetne adni egy hátteret, amibe bele van írva, hogy "olvasd el a faq-t, mielőtt kérdezel" -
#15862 :DDD
leírjam neked faq-ba, hogy kell? ó várj.. úgysem olvasnád :D -
Boncmester #15861 Szerintem írjunk egy olyan scriptet, ami minden hozzászólás után betesz egy automatikusat, hogy "OLVASD EL A FAQ-OT!!!!!"
Vagy ahogy programozói körökben mondják: "READ THE FUCKIN' MANUAL!!!!" :D -
Boncmester #15860 LOL :D -
#15859 -
#15858 :D -
#15857 "srácok lenne egy nagy problémám szóval a kilégzés megvolt de nem tudom mi jön utána és már nagyon vörösödik a fejem lécci segítsetek" -
#15856 -
#15855 -
#15854 Eddig is ez volt nem ?
Kár hogy levegőt ösztönösen vesznek, ha tudatosan kellene, levegőt venniük mind meghalna, és menyivel szebb lenne minden
-
#15853 Esetleg olyan szkript, hogy csak akkor lesz aktív a "mehet" gomb ha kipipálta, hogy olvasta a faq-t? -
#15852 Én csak javaslatot tettem :D Akkor így tényleg meglesz a napi 5 kérdezőnk :D -
#15851 Nah ne szórakozz :) a bannerből nem csinálunk FAQ-t -
#15850 Dehogyis! Helyettük ne olvassunk? -
#15849 Béta infók
Kaptam 2011.11.11.-én meghívót, de nem tudom letölteni a játékot.
Minden 2011.11.11. előtt regisztrált tag kapott ilyet. Valamelyik novemberi hétvégére vonatkozik, a további infókat majd küldik e-mailben, várj türelemmel. További infók a hivatalos honlap fórumán.
Ezt lehet ki kellene írni FAQ alá mert úgy se olvassák el. Majd ha véget ér a béta leszedni és kész :D -
#15848 Úúú, éjfél után átvált a számláló 30 alá!! :D -
#15847 Német és francia is megfelel :D -
#15846 Üdvözlünk Blaezer,
A felhasználói fiókod ki lett választva, hogy részt vegyél a közelgő Csillagok Háborúja™:A Régi Köztársaság™ hétvégi beta tesztjén. Ha már korábban is teszteltél vagy jelenleg is részt veszel egy folyamatban lévő teszten, akkor újra meg leszel hívva. További részletek a közelgő teszttel kapcsolatban hamarosan be lesznek jelentve.
Egyébként meg majd elfelejtem FAQ a bannerban. Ott találsz választ, meg javaslom az angol nyelv tanulását mert a játékhoz elengedhetetlen lesz. -
#15845 FAQ
Mai első :D -
#15844 Így van és megjelent az első áldozat. :D -
#15843 Gyönyörű lett a faq :) -
#15842 Ne finnyáskodj .... egyébként javítva -
#15841 Sziasztok! Kaptam egy ilyet a hétvégén,
Greetings Blaezer,
Your account has been selected to participate in an upcoming Star Wars™: The Old Republic™ Beta Weekend Test. If you have previously tested or are currently participating in an ongoing test, you will be invited again. Additional details for this upcoming test will be announced soon.
de csak ma jöttem haza. Ilyenkor mi van? -
#15840 Star Wars : The Old Republic : Datacrons Locations
Star Wars : The Old Republic : Eyefinity Screenshots -
#15839 LOOL na ez már FAQ méret :D
Amúgy szerintem azért esik le ott az FPS-ed mert valami olyan láthatatlan tárgyakkal van tele ezek a helyek hogy csak eternity Vault fő bossábol esik egy szemüveg amit felveszel és láthatók lesznek. Szuper mega giga ember leszel XD -
Boncmester #15838 Nekem a kezdőterületeken a Sith/Jedi akadémiák voltak tipikusan ilyenek... -
#15837 Amúgy van még mit optimalizálni. Szépen fut nagyon sok helyen, viszont van jó pár olyan hely is, ahol érthetetlen módon megy le az fps 30 környékére. haverral toltuk tegnap TSen és neki is ugyanott csökkent az fps szinte ugyanarra az értékre. Remélem ezeket is helyrepofozzák. -
#15836 ja, egyébként a bannerban a faq link végén két perjel van, booooooo! -
#15835 Ami még mindig fos a játékban az a lomha kameramozgás. Annyira furcsa mikor forgatom a kamerát. Mintha késne vagy nem is tudom. Ezt megcsinálhatnák meg azt, hogy ne reseteljen kamera futás közben. Ez volt múltkor is a bajom, de látom ezen még mindig nem változtattak :( -
Boncmester #15834 Jaja :D
De eléggé meglepődtem, mikor láttam, ki lőtt fejbe :DDDD -
#15833 lol nice :DD -
#15832 ööö ez így elég -
#15831 Ez igaz. -
#15830 jó, ott a többi szöveg is hatalmas, és nincs kép
ez így jó, ha ezt nem veszik észre, a 10 px-el nagyobb betűt sem fogják -
#15829 Legyen akkora a faq, mint a Skyrim topikba az off warez kiírás. -
#15828 állítólag már 20-as szinten megkapod, de csak csalással érhető el! :( -
gatyo #15827 Jó jó, de mi az a FAQ? Valami kisgép? És hányas szinttől kapom meg? -
#15826 Lesz kapás bőven :)