60865
-
Kinek ez kinek az :] nem probléma ez.
-
a ping tökéletes, még amcsi szerveren is, nemhogy eu-n -
ha besokallok, elmegyek warzone-ba, a space combathoz inkább bottal se... :) -
én csak kölcsön kapom egy kedves magyar tagtól :)
én még konkrétan SOHA nem kaptam semmilyen invite-ot.. :D -
haver kapott -
Igen azt tudom, de most a múltkori hullámnál mindketten kaptatok inviteot, vagy valahogy sikerült szerezni valakitől? -
general game testing -
jonny, gero, ti hogyhogy megint tudtok bétázni? -
Boncmester #16389 Jár érte plusz medál vagy mi a szösz. -
MVP szavazás warzoneok végén mire jó amúgy? Jár is érte valami vagy csak e-peen? -
Pacho #16387 Emlékszem rá. A "Wo sind die Gegnaz?" nevű guildben volt. (Király név amúgy mind2)
És ha már jonnyka úgyis teszteled a world pvp-t majd a lag-helyzetről is számolj be;) -
Unaloműzőnek éppen pont jó. Ha besokall az ember a sok küldetéstől meg gyilkolászástól el lehet molyolni vele 
-
Tomy Lee #16385 Nekem tetszik space combat attól független,hogy hajó mozgás nagyon tényleg rosszul sikeredett+kamera nézet vicces(bár kb fél évvel ezelötti videot mikor még néztem akkor gondoltam lesz még jobb de nem lett).
Azért jó kis extra,néha felmegyek majd oda is vadászni:) -
A4tech #16384 privateer 1-ben volt ilyen kameranézet, elég jól jött ha épp üldöztek, tekerted a joystick-ot, mintha epilepszia rohamod lenne és soha semmi nem talált el -
köcc, fasza -
User/xxx/appdata/local/swtor/betatest/settings
itt van client_settings.ini
Ide be kell írni ezt a sort
AntiAliasingLevel = 2
És lesz AA. Most néztem és mégse megy le fsp sőt... ahol kiléptem direkt megnéztem. 7-8 fpsel több volt. Érdekes. Viszont jóval jobban néz így ki :p
-
Boncmester #16381 Szerinte az rossz szerintem, hogy az űrcsata egy 12 évvel ezelőtti játék (Rebel assault 1-2) színvonalán lett belepakolva.
Ez szerintem is gáz, de minden más eddig tök jó a játékban, amit láttunk belőle. -
Ariakus #16380 Hát ja, a videó alapján mégsem olyan nagy szám. Olyan nyegle az űrhajó mozgása. Úgy kellett volna megcsinálni az egészet mint a Freelancer-t.
-
-
Ariakus #16378 Miért, szerinted rossz, hogy lesz benne űrcsata? Nem értelek. -

Előre is köszi az infókért :]
-
na akkor úgy lesz, hogy holnap megkapjuk a 40+-os karaktereket, elmegyek open world pvpzni hétvégén, és összeírok mindent -
Boncmester #16375 Thx. És azt tudjuk, mennyi a max szint, illetve durván mennyi idő lehet elérni? Ha szintet lépek, a PvP módosítóm nő? -
Boncmester #16374 Ha jól tudom, akkor a PvP cucc erősebb PvP-ben a PvP stat módosító miatt, a PvE pedig PvE-ben.
Ezt kb úgy képzelem el, hogy a legjobb PvE cuccon mondjuk van egy statból 100, a legjobb PvP cuccon meg 95 ugyanebből a statból. Viszont a PvP-ben a PvP cucchoz hozzájön +10% stat boost, így kb 105 erős lesz.
Szóval mindkettővel lehet menni mindenhova, de megéri mindet kiszedni, és átöltözgetni.
Persze ez csak az én elméletem, lehet, hogy tökre nem így van. -
Arra már most tudok válaszolni, hogy a valort pontonként kapod, és szinteket kapsz a pontjaidért, ugyanúgy, mint a social pontoknál, illetve a dark / light side pontoknál.
#16371: ja :P -
10% ha jól tudom. -
Ha jól láttam képeken van Valor rank. Azt nem tudom mekkora a max szintje. Lehet olyan mint WAR-ban az RR
csak j0nNyKa kedvéért!
-
Tyrpak #16370 Még egy kérdés, amit homályosan hagytak bioware-ék:
Mekkora a különbség az 50-es pve cucc, és a pvp cucc pve statjai között?
Megéri pvp cuccot farmolni, vagy az lesz mint nem mondom hol, ahol pve cucc sokáig jobb volt, mint a pvp?
-
Hát ja, de azért akkor is szemetek... 
-
Boncmester #16368 Hát azzal kapcsolatban még sok mindent nem tudok.
Pl hogy hogyan megy a valor, vannak szintek, vagy egyáltalán, miben mérik, azon kívül, hogy vannak pontok? Ha megölsz valakit open pvp-ben, mit kapsz érte?
Hogy megy az open PvP mechanic. Ok, hogy van 5 objective, amit el kell foglalni, meg lépegetők, de milyen nehéz elfoglalni ezeket? Hogy néznek ki? Hány ember tudja elfoglalni/tartani? Lockol-e, ha elfoglalták, vagy azonnal visszafoglalható? Mekkora területen vannak elszórva? Hogy mutatja, mi van elfoglalva, mi nem? Mit kapsz, egy egyet elfoglasz. Mi a bonus, ha minden a frakciódé? Mi alapján tudod fölvenni a pvp-s cuccokat, valorhoz van kötve valahogy, vagy csak meg kell venni a pvp vendortól pvp currencyért?
Van-e valami story az egész pvp-ben? Történik valami, ha egyik/másik oldal dominál? A Tatooine open pvp-ben is vannak objective-ek, vagy csak Ilumon, és 50 fölött lehet rendesen csinálni?
Hirtelen ennyi :) -
én 26. án regeltem és én se kaptam :) ,de nézd a jó oldalát valszeg 5 nap early-d lesz mint mindenkinek aki 2011.07- valamikor regelt .) -
Nekem azért picit szálka a szememben, hogy 2011.07.21-i preorder aktiválással (magyarán lecsaptam rá amint lehetett) még egy hétvégi béta behívást se kaptam 

Az össznépi lagg fesztre meg nemigazán vagyok kíváncsi bár tuti, hogy be kukkatok azért
...
-
He?? o.O
-
t0xikus #16364 akkor te egy mázlista ember vagy:) -
mnorbi #16363 mar az accomon is az bvan hogy beta invite state ready
-
mnorbi #16362 kuldte az swtor hogy most lesz es kuldte a keyt is -
Pacho #16361 Nagy tévedés a WAR itt már nem nagyon érdekel senkit. Legfeljebb annyi, hogy közel 15 hónapja a WAR-ban tesztelik azokat a pvp elemeket amiket az swtorban majd - remélhetőleg feljavítva megjelennek. Amúgy nem értem mennyivel rosszabb ha sogron - aki már volt bétán - úgy magyarázza nekem itt a dolgokat, hogy "tudod mint a WAR-ban" - mint az ha valakinek azt mondod, hogy ez meg az class AC olyan mint a wow-ban a rouge.
-
jóhát szerinte az űrcsata pozitívum
nyomtál már egyébként space combat missiont, akár egyet is? -
"Eddigi legnagyobb hibája a játéknak a gagyi és ódivatú harcanimáció. Darabos és elég igénytelen ahhoz képes, hogy ennyi pénz van benne, kb. az 5-6 éves mmo-k szintjén van ezen a téren."
lol?
MMOkba ritkán látni ilyen folyékony animációkat -
hm, meg fogom ma nézni neked
szedd össze, hogy mi érdekel pvp-vel kapcsolatban, amit hirtelen le tudok csekkolni, és estére összeszedem