Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van

Jockey
nincs

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Action shooter😄

Torzonborz
azért a casual meg az überhc között szerintem van egy igen nagy számú normál játékos bázis is.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

A probléma az hogy a mit zavarna egy casual playert hogyha lenne rendes craft??? azokat zavarja akik szeretnének értelmes craftot😊

A craftot már sok videóban, screenshoton elég jól lehetett látni.
Itt is úgy néz ki mint WOW-ban, vagyis: A komponens + B komponens + C komponens = végtermék. Annyi változott, hogy itt nem te craftolsz hanem a companionok akár offline is. Ez az egy amit átvettek SWG-bõl, ott is offline dolgoztak a gyáraid. De maga a craft menete, az végtelenül egyszerû és bugyuta sajnos.
Értened kéne😄

Svenhassel
Nem ti írtátok, hogy a casuel playerek miatt lesz egyszerû?!

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Ez a lényegi különbség... tudom hogy valószínûleg már soha nem lesz SWG bonyolultságú játék😊 de sokan szeretnének egy elõ világban játszani ahol crafterek, táncosok stb vannak...

Amit most gyártanak azok nem MMORPG-k hanem action shooterek...

Svenhassel
És ehhez, hogy jön az, hogy egyszerûsítsük le és csináljunk CoDot a játékból? 😄

én sem nagyon értem az összefüggést<#wow3>

Te írtad ha craftolni akarunk kalapáljunk otthon😄

Torzonborz
miért kéne extrahcüberplayernek lenni ? swg-vel sem csak azok játszottak...

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Svenhassel
Akkor szar neked... Mert bármely meglepõ nem kizárólag extra HC, überplayerek fognak játszani a játékkal...

Wlanseraf: Ez hogy jön ide?

Svenhassel
Nem becsülöm le, de szerintem egyenesen felesleges túlbonyolítani. Egyébként szerintem várjunk valami hivatalos infora, mert nem tudunk olyan sokat a craftrendszerrõl.
Egyébként én úgy emlékszem, hogy olyanokat mondtak, hogy azt szeretnék ha craftolásból is "meg lehetne" élni, hasznos cuccokat lehetne gyártani, stb. Szóval nem szarják le a craftot. De swg szerû bonyolultságot ne is várj, mert ez a játék nem errõl szól...

Egyébként nem is kell craft sõt vegyünk ki mindent és csináljunk belõle egy COD-ot...😊)))) minek ez a sok fejlõdés meg ilyenek😊 meg skillek.. nem kell az

"Olyan nehéz elviselni"
igen, olyan nehéz

Kicsit becsülöd le a craft jelentõséget egy játékban..

Svenhassel
Olyan nehéz elviselni, hogy a leendõ játékosok elenyészõ hányada szeretne ilyen meg ehhez hasonló craftot? Szerinted majd 1000 ember kedvéért ilyet csinálnak? Persze kis 15 éves Helmut majd kísérletezget meg mittomén mit csinál az alapanyagokkal...
Menjél azt kovácsoljál valamit otthon, na az az igazi craft... 😄

+kell hozzá hogy romoljanak a cuccok😊

Igen ez a recept...

Jabar
Bár swg-ben egy névtelen porszem voltam, mégis a gyûjtés/készítés mélysége, sokszínûsége maradt bennem leginkább. 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Jabar
Hát igen... gondolom itt is sajnos az átlag casual réteg miatt nem fogják bonyolulttá tenni, mostanában ez a szokás...

Torzonborz
nézd ahol nincs az alapanyagoknak minõsége , nem lehet az anyagokkal kísérletezni hogy mit mivel keverve lehet a legjobb cuccot elõállítani ott nem beszélhetünk komoly craft rendszerrõl .
aki képest ezt átlátni , kísérletezni és jó cuccokat elõállítani versenyképes ár/érték arányban és megbízhatóan az lesz elismert crafter.

szerintem 😊

Ebben a játékban semmitõl sem jobb, vagy híresebb egyik crafter a másiktól. Sajnos nem úgy csinálták meg itt a craftot mint SWG-ben. Itt tök mindegy ki gyártja a terméket, azon a statok ugyanazok lesznek. Hiába lesz esetleg egy kritikus gyártási opció, amelynél egy picit jobbak a statok, ha 2 kritikál szintén egyforma statokkal rendelkezik.

boe/bop már eleve egy irtózatos faszság.... ahol nem romlanak a cuccok egy baromság a craft...

SWG-ben ezért volt über (nyersanyag menegment melett) hogy romlottak a cuccok.. ezért komoly dologra vetted le a falról...😊

Jabar
gondolom meg lesz hogy mi a max amire elküldheted, pl 1-5 óra. Nem hiszem hogy hetekre elküldheted.

Amúgy ez most hogy lesz ? Elmész nyaralni 1 hétre, közben a companionod meg gyûjtöget neked offline ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Jabar
<#wave><#pias>

Svenhassel
Elvileg én úgy vettem ki hogy nem csak magadnak gyárthatsz cuccokat. Meg elvileg jobbakat lehet majd, mint amik a Flashpointokban esnek

TDC Geronimo
<#wave>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jabar
úgy-úgy

Braikingboss
Tegyük fel tényleg lenne olyan recept ami mondjuk csak 2 van 1 szerveren😄 Azok a játékosok akik ezt megszerzik abba hagynák a játékot?😄 Na az vicces lenne!

Don Kartács :)

Jabar
A ritka receptekkel még az a baj hogy valószínûleg ops-okban fognak esni, tehát kizárt a tisztán crafter karakter/céh. Amúgy tettek említést arról hogy a magasabb szintû craftolt cuccok bop-osok vagy boe-k lesznek?

Torzonborz
és akkor a jól berendezett shopokról még nem is beszéltünk 😉

j0nNyKa
szerinted mitõl jó crafter egy crafter ?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Svenhassel
Ott van, hogy "nehezen megszerezhetõ", most nem emlékszem pontosan hogyan írták körül.
Majd j0nNyKa megnézi nekünk milyen is ez a craft rendszer 😊

Remélem itt is reputációt kell grindelni a receptekért mert az innovatív és izgalmas....😊

Ez sem nagyon tetszik. Eszerint lehetsz te bármilyen jó crafter, akár az egész játékidõdet annak szentelheted, ez semmit sem számit, mert attól függ hogy ismertté válsz vagy sem, hogy mennyire vagy szerencsés, hogy találsz egy ritka receptet?!
Ez számomra szintén birkaság. Ha csak ettõl fog függeni az ismertség, a crafter hírneve, akkor ez igy nem jó.
Na már ez a recept egy faszság... alá WOW, faék egyszerûségû craftot ígér , ami remélem grind alapú lesz....

Svenhassel
Hmmm Daniel Erickson az Operationokról:
"...and some interesting puzzle pieces that aren't necessarily fights. Things that really make you strategize, put a group together, and have to practice and plan for what you're doing."

Tetszik az ötlet.

Svenhassel
Annyira tuti nem lesz összetett, mint swg-ben. De azt írták lesznek brutál ritka/nehezen megszerezhetõ receptek szóval lehet, hogy ismertté válik majd egy két crafter.

j0nNyKa
nem hiszem, hogy a kotor2 magyarítása hozta be a köznyelvbe a lézerkard szót... 😄

na de mind1 is, ez legyen a legnagyobb problémánk 😊

Boncmester: lehet neked lesz igazad, az már reálisabb.
Sok sz*r maradt ránk az NDK-s idõkbõl 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Gondolom az sem volt mindegy annál a craftnál, hogy milyen szinü az alsógatyám> Jézusom mekkora baromság ez...
Valami Final Fantasy játékban volt összetett craft rendszer, olyan szinten, hogy nem volt mindegy melyik égtáj felé állsz 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Jabar
Az eddigi infókból bár nem derült ki de sejtésem szerint a craft rendszer nem lesz olyan mély hogy kifejezetten egy ember/céh cuccai nevet szerezzenek mint anno swg-ben pedig az marha jó volt, azóta sem láttam olyan szintû gathering/craft rendszert ami kicsit szomorú.

Szerintem a régi NDK-s hangalámondásos Star Wars copykból származik, azóta meg megragadt sokakban 😊

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

ez nagyon nagy...én biztos hogy malac leszek.
egy régebbi gameplay-ben volt uzsidoboz bh. szakadtam már akkor is, de egy guruló jedi ütni fog<#hehe>

Commando!!!😊 SWG-ben is imádtam😊

Lézerkard elnevezés van a KOTOR 2. magyaritásában is, biztos onnét maradt meg pár emberben, akik a magyarított verzióval játszottak.😊