Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a legacy bound-os Odessen Lightsaber is kapott Tuning slot-ot, így szerencsére nem kell lecserélnem a fegyvert 😊
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Meg sem merem nézni majd GTN-t...
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=881475
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.05.03. 20:51:20
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kár hogy max 50-ig tudok menni,ahogy elnéztem érdekes skillek vannak nagyobb szinten.
és elvileg a collection unlockok 50% kedvezménnyel vehetőek igénybe (armomr & vehicle)
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Nem engedte elindítani a játékot,végül feladatkezelőben kilőttem és újra indítottam,így sikerült.
Mert a játék kikapcsolódni sem volt hajlandó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.03. 19:30:26
Plata: Passz, nekem megy rendesen. Rákerestem, de nem találok 308-as jelzésű errort. Patchet leszedted? Vagy közben írja?
Valami 308-as errort ír.
És elvileg megy a Gree event is a dupla XP mellett.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.05.03. 18:47:24
Kérdésem lenne felétek. EZ valami új cucc: Warzone Event?
Még sosem láttam ilyen eventet, pedig már két éve tolom. A mostani Patch Notes-ban sem szerepel.
(Jah és boldog szülinapot a topikgazdinak 😛)
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
http://dulfy.net/2016/05/01/swtor-upcoming-items-from-patch-4-4/
Azaz ide azzal a Corellian Stardrive Spark-al! 😊
Teljes pack: http://dulfy.net/2016/04/01/swtor-plunderer-alliance-pack-preview/
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.05.01. 10:52:47
készülget a honlap is...http://csillagosveny.enjin.com/home
Utoljára szerkesztette: Jimbo, 2016.04.30. 05:45:20
Ezen kívül gyakorlatilag kiesik az összes healer, tank mainnal rendelkező játékos, nem hiszem, hogy lenne esélyük sebességben leverni a dps karaktereket.
A nyeremények közül az a londoni út sokkal izgalmasabbnak (és értékesebbnek) tűnik, mint holmi 1 éves előfizetés 😊
Utoljára szerkesztette: oz, 2016.04.28. 12:31:27
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én mostanában azt csinálom, hogy GTN-n vásárolok olcsó CM-es mount-okat (20-50k / darab), majd a Collection-ben feloldom őket 40-60-240CC-ért, hogy minden karakterem tudja használni őket. A Random Speeder használatával legalább minden alkalommal más mount jön elő, nem annyira egyhangú a motorozás 😊
A dudálós mount a Frog nevet viseli, nekem is van és nagyon mókás 😊 De mindegyik speedernek más a motorhangja, így már emiatt is érdemes többet kipróbálni. Nem drágák, de legalább megszínesítik a játékot 😊
A legacy-s ruha nagy előnye, hogy a hasonló class-ok között átadható a gear és máris kikerülhető az Ops lock-ja és a több karakter párhuzamos felgearelése. Lefordítva érthető nyelvre (az én példámból kiindulva), van kettő Sage-m és egy Sorcererem. A régi Sage-m dps gear-ben van, az új Sage és a Sorcerer közös healer gear-t használ. Azonban ha imperial oldalon inkább dps-re lenne szükségem, akkor a régi Sage dps gear-jét rádobom a Sorcerer-re, beállítom ugyanazt a skill fát, ami republic oldalon van (Telekinetics = Lightning) és máris mehetek bármire dps-ként 😊
Legacy ruha tárolást én úgy oldottam meg, hogy kineveztem 2 karaktert, akiknél a Personal Storage-ban tárolódnak a cucok. Az egyik karim az erőhasználók gear-jét tárolja, a másik a nem erőhasználókat. 4+4 fül (10 oszlop x 8 sor) nálam elegendő a függőleges tároláshoz (egy oszlop egy gear). Amint egy gear minden darabja megvan, akkor vagy odaadom a gear-t valamelyik karimnak, vagy érintetlenül hagyom és ezen gear újabb darabjait, ami a ládából jön megy a vendor-hoz eladásra (3-5k credit / darab).
Comp giffekből sohase elég, valamint exotic isotope. Darabját min 50k-ért el lehet sütni gtn-en. Pikk pakk multimilliomos lehet az ember és a sok pénzt el lehet verni Nexu és Manka cat és egyéb mountokra😊
Utoljára szerkesztette: Schmicu66, 2016.04.27. 10:02:45
(megjegyzes: Nar Shaddaa lvl26-ra skalaz le, pont tegnap neztem valami miatt es megragadt)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.04.27. 09:47:24
Én anno Corellián csináltam a 48-49-es story küldetéseket 30-as gear-ben, simán ment minden, mivel 60-s kariként megkaptam a buffot. Emlékszem, hogy régen 108-as gear-ben nem tudtam befejezni a Corellia story küldetéseket, vásárolnom kellett horror pénzért a GTN-n 112-es gear-t. o.O Na ez már a múlté.
Ma már a szintezés végtelenül könnyített, ha nem az első karakterével játszik már az ember, gyakorlatilag órák alatt fel lehet rántani level 50+-ra. Bármit csinál az ember, dől az xp. Ha sikerül 3 (guild) társat találni magunk mellé, akkor level 10-től már lehet ütni a Heroic 2-ket és szépen sorjában haladva 3-4 óra alatt 50 felett jár az ember, mire mindegyik bolygón végzünk a h2-kel. Azért érdemes többen csinálni a h2-ket, mivel annyiszor kapjuk meg a bónusz küldetések xp-jét és credit-jét, ahányan vannak a csapatban. 4 fő esetén 4-szeres xp és credit mindenkinek a bónuszok után 😊
Én speciel a h2 küldetésekre, mint credit farmolási lehetőségként tekintek, valamint a sok Data Crystal is jól jön, amivel Rank 6-os Companion Gifteket és Exotic Isotope Crystal-okat vásárolok Odessen-en.
Én úgy tekintek ezekre, mint gyors pénzszerzési lehetőség. Pár bolygót letolok és közel egy milla besöpörve.
Bakker két évvel ezelőtt úgy szarrá vertek volna mint a huzat.Napi és heti GSF küldit is lenyomtam megint jött 2 szint,volt olyan GSF menet amiben 60k xp-t kaptam.<#wow2>#wow2>
Pedig már csak pref vagyok.
Transfer within the same region: 1,000 CC
Regional Transfer: 1,500 CC
Amúgy endingek közül érdekes, hogy az agentnek van a legtöbb, és ezek különbözőek is, míg a többi kaszt többségének 1-2 max. 3 befejezése van azok is átlagban kb. 50%-ban megegyeznek.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Weapon tuning: (Q&A)
Are they exclusive to the Cartel Market?
-The Lightning Weapon Tuning is exclusive to the Cartel Market, but there may be future Tunings available from other sources.
SZóval remélhetőleg később lesznek nem CM-esek is. Talán valamely crew skill kap ilyet vagy H2 pack.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.04.21. 21:58:24
Más: most vagyok a Trooper Act1 fináléjánál.