60268
-
Kaputelephant #55976 Nyílván személyes preferencia kinek mi. Nekem pl tetszett tegnap Dave Filoni lore lökete. Vagy akár a robotok amiket építettek hogyan is műdöknek. Nyílván megtalálható a rongyrázós puccparádé is itt, azokat csak skipelni kell.
SW7: Nem értem ezt a sok fricskát sok helyről. Igen, ez egy biztonsági lépés, egyfajta igény felmérésnek felfogható dolog volt. Az egész gyakorlatilag csak most indul be, nem szabad egyből leköpni. Ébredezik, akárcsak az erő. A film nem tökéletes, de jó. Igenis egy jó film lett. Az eredet trilógiákkal is ez a szitu. Nem tökéletesek, de mégis szeretem őket. Tágították az SW univerzumot. Sok mindent megmutatott, legyen az jó vagy rossz. És az tök mindegy hogy Disney vagy sem. Lucas papa előzmény trilógiát meg lehet lesni. Azért mert a Disney kezében van még lehet jó (lásd Marvel-igen Marvel).
Gudott: Casting részt nem értem. A régiek visszahozatala zavart vagy az ismeretlen noname színészek? Nem látok olyan nagy kivetnivalót a castingba egyelőre.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.07.16. 14:04:42 -
Gudott #55975 Az új filmet hagyjuk, már a castingnál szemforgatás volt részemről, hogy ezt komolyan gondolták. Az, hogy totál kiszámítható biztonsági játék volt az egész nem meglepő, az "újraindított" filmek közül senki sem mert drasztikusat lépni, egyedül talán a MM, de az kb garázsproject volt a nagyokhoz képest.
Jó lenne, ha bevezetnének "ligákat" itt is, mint mondjuk a Path of Exile esetén, bár a legacy ennek kicsit gátat szab.
az swtornál a gond a folyamatosság hiánya a nehézségben, kb becsukott szemmel végig lehet menni a tartalom 85%-án, aztán jön néhány tactical fp és nézz mindenki, mint rozi a moziban....
Illetve van pár elhanyagolt tartalom, mint a GSF, most az event miatt nálam folyamatos pop volt, és az esetek többségében jó menetek voltak, de valahogy jó lenne, ha kihasználnák és meg lehetne tartani az új pilótákat valahogy -
gunji #55974 Hát valami jó bejelentés tényleg jöhetne. Bár eléggé pesszimista hangulatban leledzek (lehet, h az eső miatt). Valahogy nem jön be az egész frencsájz, mióta az egér karmai közé került (a Rebels még el-elmegy, de az új film az valami borzalmas volt szvsz).
Az SWTOR-t is csak a havi új kontent menti meg valamennyire, mert amúgy már eléggé szétnerfelték (skillek, skillfa, nerfelt credit lootok, gyorsított fejlődés). Fura, most ez lehet a divat a fejlesztők között (lásd a szénné nerfelt contraband esetét az STO-ban :o)
Hiányzik az igazi játék, a régi 2.4-es állapota a játéknak. Kellene egyszer olyan special event, hogy egy hétre felállítanak egy szervert egy akkori mentéssel. Az volna az igazi :) -
Gudott #55973 Lehet, bár ebből engem csak az EA-s rész érdekel, a többi csak egy vállrándítás részemről -
Kaputelephant #55972 Remény döglik meg utoljára. Ha más nem, a feszt elég pöpec volt tegnap is. Érdemes lesni. -
Gudott #55971 Igen, a cantina kód megosztós játék majd kint lesz az oldalon.
Mivel az utolsó fejezet augusztusban jön, én komoly bejelentésre nem várnék ( bár EA/BW duó csinált már pár szokatlan dolgot) -
Plata #55970 Jaah,aszittem valami új companion. -
Kaputelephant #55969 Ahsoka Tano szinkronhangja.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.07.15. 18:32:45 -
#55968 O -
Plata #55967 Az meg ki? -
Kaputelephant #55966 Na vége mára. Mai tapasztalat: belezúgtam Ashley Eckstein-be! :D -
Kaputelephant #55965 Én igen. Kirakom. Dulfyt érdemes lesz lesni. -
Plata #55964 Ha lesz kód kiteszitek? -
Kaputelephant #55963 SW Celebráció
A videólink alatt a teljes menetrend. Az oldal egyébként hozza az aktuális panel összesítését is magyarul. Érdemes lesni.
Csóközön, vasárnapig tapadok a képernyőre! -
#55962 Hja tenyleg, lattam is valahol a Londoni Cantina event promojat is. Lesz gondolom egy ujabb szinre festett "robogo" majd rewardnak :D
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.07.15. 15:50:40 -
Kaputelephant #55961 Már nagyban megy a Star Wars Celebration 2016 from London. Holnap 19:00 BST (angol idő szerint) The Minds Behind EA’s Star Wars Games. -
Gudott #55960 Azért annyira nem rossz a helyzet:
- Players who qualified in July for the Sub Reward will still receive the July Subscriber reward on July 26th.
- Players who qualified for early access by being a Sub on July 1 will still have early access to the Chapter on August 9th.
- Players subscribed as of July 28th, will be granted access to Chapter XVI when it goes live on August 9th.
Kérdés, hogy a HK bonusz fejezet mikor jön
-
Kaputelephant #55959 Rossz hír: Chapter csűszás Aug 11 -
Kaputelephant #55958 All SWTOR servers will be unavailable from 6:00AM - 9:00AM PDT (1400 - 1700 BST) on July 12th as we perform back end updates. Thank you for your understanding! -
Plata #55957 Tegyél mobilodra security key appot.
Ne használj freemail vagy citromail vagy hasonló vackot.Arra órákig várhatsz míg megjön és 15 perc után úgyis lejár. -
#55956 Na, en voltam a hulye. :) Megvolt a szett mar evek ota, de a fejest sosem hasznaltam, az BoE volt egeszen tegnapig a bank melyen, de amikor felvettem egybol meg is jelent a Collectionsban. -
Gudott #55955 állítsd át valami "nemzetközibbre" pl gmail, outlook, stb -
HyperManiax #55954 t-home -
Gudott #55953 Használj security key-t, és akkor eltűnik.
Milyen email címed van? -
HyperManiax #55952 Minden belépésnél one time password-öt kér és van amikor nem kapom meg. Hogy lehet ezt az átkot kikapcsolni? Fix IP van. Miért kéri ezt akkor? -
#55951 Na ezt nem tudtam, hiaba, nem nagyon foglalkoztam eddig ilyen carteles packokkal, csak 1-2 szett volt, ami design miatt tetszett, azt meg megvettem gtnbol. Az viszont tuti, hogy a Privateer Mantellan megvan teljesben, de majd akkor megegyszer megnezem. -
Gudott #55950 http://dulfy.net/2013/02/12/swtor-relics-of-the-gree-event-guide/#Gray_Secant_Missions és itt a Ancient Gree Relays – One Time Quest részt nézd, de ezek szerintem csak a Gree event alatt vannak itt. Illetve Coruscanton van egy Gree küldetéslánc is, bár ot lehet nincsenek Gree droidok. -
Kaputelephant #55949 Csak egy kérdés: mely bolygón találok Gree droid droidokat? Tarison a Rakghoulok kiírtva, kövi Gree eventig meg nem akarok várni.
Amik esnek cuccok, egyesével nem lehet unlockolni őket, csak full settel. A LvL 50 minden classal nagyon hamar megvan srácok. pár heroic, max 2 nap. + FP, WZ, GSF. És farmolódik ezerrel a credit is. -
Gudott #55948 Elvileg pedig igen. Mondjuk lehet hülyén fogalmaztam, nem unlockolja, hanem te unlockolhatod kollekcióban cc-ért, mintha rendesen normál CM packból vagy GTN-ről vetted volna (persze csak full set esetén, ha minden megvan, részeket nem lehet unlockolni, de ez régen is így volt talán a covert energy armor kivételével) -
#55947 Koszi a cikket. Arra a tippre nem is gondoltam, hogy az a karakter kapja meg a reward packokat, aki teljesiti, ezt lehet erdemes kihasznalni, mert sajnos a kapott packokbol szerzett cuccok mind BoP (kiveve az XP boostokat), illetve ha Armor esik, azok nem unlockoljak a collectionst reszben az adott targyat.
(De lehet, hogy en vagyok vak es bamba... Esett par mount es crystal a csomagokbol, azok bekerultek a Collectionsba es lehetett "orokiteni", viszont esett par armor is (Revan chest es gloves, Freedon Nad chest es gloves, meg 1-1 Reaver es Ceremonial fejes, meg egy rakas ov) es azok sajnos nem. Bar lehet, hogy ez mindig is igy volt, mert pl a Mantellan Privateer szettemet sem sikerult sosem, lehet, hogy en hagyok ki valami folyamatot.)
Plusz meg annyit kiegeszitesnek, hogy a lvl50-es "Legacy" szinttert kapott +25% XP-t ado armorok (Vicakarmi Pioneer vagy ilyesmi nevu) viszont legacy boundosak es a bonusz stackelheto a XP-s scrollokkal. Ezekbe csak modot es enchantemeket lehet belerakni, mert ugy fest, alapbol van egy szinthez igazodo armor/mastery/egyeb erteke az armor mod slotok helyett, igy csak 2 modot kell cserelni benne szintezes kozben.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.07.10. 12:10:44 -
Gudott #55946 ja és inkább télig, mert valamikor ősz vége felé lesz vége ( late fall volt a hivatalos PR anyagban)
-
Gudott #55945 lehet a BW mindkét companiont elérhetővé teszi
A mostani rendszerben szerintem nem igazán nagy dolog 8 karaktert elvinni 50-es szintig, van annyi +xp bonus, hogy ihaj -
Gudott #55944 a guardian/jugg dpsként is elég jól defenzív képességekkel rendelkezik.
Birodalmi klán a RE-n talán a Hungarikum? -
gunji #55943 Jó cikk, köszi! Majdnem el is csábultam, de aztán felébredtem: nyolc új karit felhúzni lvl50-re őszig? Meg, hogy az új companionnál nem a mi ligh/dark döntéseink számítanak, hanem a globális végeredmény? Áh, nem értem a BW-t :(
-
HyperManiax #55942 A juggernaut mennyire jó DPS most? A red eclipse-en van imerial klán akik aktívak? -
Gudott #55941 Light versus Dark event ismertető -
Gudott #55940 https://www.reddit.com/r/swtor/comments/44o6kq/a_guide_to_new_craftable_items_and_schematics_in/
És elvileg a 208/212 craftolt itemeket kétszer lehet reverese engenlni, hogy 216/220-as típusú tervrajzot adjon (bár ezek a nem moddolhato itemekre igazak, ha jól tudom) -
Nico Bellic #55939 Sziasztok.
Egy ideje érdekelne hogyan tudnék 208+ armoring , barrel , mod , enchantment et gyártani? Honnan szerezzek tervet hozzá?
A válaszokat előre is köszi. -
Gudott #55938 Aki "régi" tárgyakra, dekókra vágyik, az olvassa e a linkelt reddit post jelenleg egyetlen kommentjét,
https://www.reddit.com/r/swtor/comments/4r8klm/datacron_decorations_post_40/ -
Shion #55937 Mivel már nem engedi a rendszer javítani a hozzászólásom, ezért ide teszem a javított listát:
Group Finder követelmények:
(Level 15-) Tactical Flashpoint = 4 x bármilyen szerepkör
(Level 50-) Hard Flashpoint = 1 tank + 1 healer + 2 dps
(Level 50-) Story Operation = 2 tank + 2 healer + 4 dps (8 fő)