60334
  • j0nNyKa
    mellesleg android - opera minin is tokeletesen mukodik
  • Tatyla
    na és még én vagyok az idióta :DD
  • Torzonborz
    akkor jól megteszteljük.

szerk.: nem :(
  • Braikingboss
    Na most már működik.
  • Torzonborz
    még egy teszt , kess ürítve , ki-belog , böngésző restart után.

szerk.: és így is elment pipa nélkül.
  • [HUN]Crassus
    huhu
  • Torzonborz
    teszt volt.
    hmmm FF 8.0 , pipa nem lett bepöttyentve és elment az üzenet.
  • j0nNyKa
    urits cache-t, meg jelentkezz ki-be (illetve zard be a bongeszot, es nyisd meg ujra)
  • Torzonborz
    dasdasdasdasd
  • Braikingboss
    Nekem semmilyen pipa nincs. Azt se tom miről beszél itt a nép :D
  • j0nNyKa
    hat, majd az illetekes meghekkeli :D
    ( az illeteksnek: latom, input type=hidden, ugy nez ki a chrome tul okos ahhoz, hogy ertse, mit jelent :D
    input style="display: none !important" -t probalnek, hatha )

mellesleg safari 5.1.1 alatt jol mukodik
  • Boncmester
    Chrome alatt van Mehet gomb. Chrome 15.
  • j0nNyKa
    elvileg ha nincs bepipalva, akkor nincs mehet gomb megjelenitve (vagyis firefox alatt ez a helyzet, gondolom mindenhol ez a terv)
  • Boncmester
    Még nem csináltam ilyet, aszittem betördeli. Legközelebb majd megoldom, vagy valaki törölje ki, akinek van joga, pls :)
  • Boncmester
    Már csak azt kéne megcsinálni, hogy senki ne kattinthasson a mehetre anélkül, hogy az be nem pipálja. Bár valszeg akkor is itt lennének ezek a kérdések...
  • j0nNyKa
    a-a, ott van az frankon, de ugy latszik, meg ez is keves :DD beszarsz egyebkent, mondom en hogy a textarea hatterebe kell irni valamit :D

viszont az ilyen 248984219 felkialtojel szokoz nelkul dolgokat majd a jovoben ne mar, szetugrik tole az sg :D
  • Boncmester
    Komolyan nem értem, felteszem, ezt a checkboxot nem csak én látom...
  • j0nNyKa
    ja mostmar latom, a kerdesem feltetelekor nem volt ott semmi (macosx, firefox 8.0)

na mind1, mostmar ott van, jo lett nagyon :D

feltetelezem Picket, hogy a te muved, nice one
  • mijki
    Oké, már elolvastam :D
  • j0nNyKa
    amikor megtanulsz olvasni
  • Boncmester
    OLVASD EL A FAQ-OT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • mijki
    Kaptam e-mailt a tesztelésre. Mikor lesz ez pontosan?
  • Boncmester
    Az előző test este felé kezdődött náluk, nálunk meg kb éjfélkor. Szerintem többen lesznek akkor online az ottani szervereken, mint nálunk késő éjjel, de ez csak tipp...
  • cain
    amikor én tudok játszani, az olyan este nyolctól éjfélig tejredő időszak, és akkor ők inkább éljenek családi életet, ne a számítógépet basztassák. =] meg pénteken még oskolába is vannak.
  • Boncmester
    Miért?
  • cain
    lehet a stressz tesztes hétvége alatt valami jenki szervert kéne kipróbálni.
  • 1Darton1
    Ez hogy jön ide?
  • Bhalage
    elég nyomi a mozgása ennek a miniature droidekának.. zz sőt elkezd futni a faszi akkor igazán gurulhatna utánna..

mondjuk egy 1:1 droideka combat petnek jobban orulnek, pajzzsal, kvadlezeragyuval és az anyam tyukjaval
    -.-
  • Boncmester
    A mehet gomb melletti pipa, hogy "elolvastam a FAQ-ot"
  • j0nNyKa
    ja igen, most olvasom, a dec3 / dec10 jonak tunik :)

majd sztem addig osszedobok egy guglis naptarat, ahol mindenki bejelolheti, hogy mikor jonne, meg egyaltalan jonne-e
  • j0nNyKa
    ooo what? enis akarom, mirol van szo? :D
  • Tyrpak
  • picket
    Próbálok minden böngészőnek megfelelni, de nem egyszerű...

• Boncmester
    Fail... :(
  • Boncmester
    Úgy lehet postolni, ha ez nincs bepipálva?
  • Boncmester
    Hát ez baromi jó :D
    Mik a jövő heti lottószámok?
    Eskü nem volt benne a FAQ-ban :D
  • Omlás
    Hát stressz teszt után szerintem sem valószínű, hogy újabb embereket hívnának be megjelenésig. Laggolunk majd pár estét azután megvárjuk az early accesst és játszogatunk
  • j0nNyKa
    azt tudjuk, hogy a normal test az ugyanugy megy tovabb, teljesen fuggetlen a stressz teszttol (illetve annyiban fugg tole, hogy abban a nehany napban teljesen hasznalhatatlan lesz)

es ahogy tegnap mondtam, szerintem mar nem lesz tobb invite, nagyon-nagyon meglepne, ha lenne
  • t0Mi
    Bennem olyan kérdés merült fel, hogy oké, hogy ez lesz az utolsó béta hétvége, de mi lesz a normal Game Testtel? Az menni fog tovább? Illetve fognak majd még oda behívni bárkit is?
  • Omlás
    Én arra értettem, hogy ugyanarra az "eventre" kap hozzáférést. :] Így felesleges 2x regelni.