60334
-
#15985 mellesleg android - opera minin is tokeletesen mukodik -
#15984 na és még én vagyok az idióta :DD
-
#15983 akkor jól megteszteljük.
szerk.: nem :( -
#15982 Na most már működik. -
#15981 még egy teszt , kess ürítve , ki-belog , böngésző restart után.
szerk.: és így is elment pipa nélkül. -
#15980 huhu -
#15979 teszt volt.
hmmm FF 8.0 , pipa nem lett bepöttyentve és elment az üzenet. -
#15978 urits cache-t, meg jelentkezz ki-be (illetve zard be a bongeszot, es nyisd meg ujra) -
#15977 dasdasdasdasd -
#15976 Nekem semmilyen pipa nincs. Azt se tom miről beszél itt a nép :D -
#15975 hat, majd az illetekes meghekkeli :D
( az illeteksnek: latom, input type=hidden, ugy nez ki a chrome tul okos ahhoz, hogy ertse, mit jelent :D
input style="display: none !important" -t probalnek, hatha )
mellesleg safari 5.1.1 alatt jol mukodik
-
Boncmester #15974 Chrome alatt van Mehet gomb. Chrome 15. -
#15973 elvileg ha nincs bepipalva, akkor nincs mehet gomb megjelenitve (vagyis firefox alatt ez a helyzet, gondolom mindenhol ez a terv) -
Boncmester #15972 Még nem csináltam ilyet, aszittem betördeli. Legközelebb majd megoldom, vagy valaki törölje ki, akinek van joga, pls :) -
Boncmester #15971 Már csak azt kéne megcsinálni, hogy senki ne kattinthasson a mehetre anélkül, hogy az be nem pipálja. Bár valszeg akkor is itt lennének ezek a kérdések... -
#15970 a-a, ott van az frankon, de ugy latszik, meg ez is keves :DD beszarsz egyebkent, mondom en hogy a textarea hatterebe kell irni valamit :D
viszont az ilyen 248984219 felkialtojel szokoz nelkul dolgokat majd a jovoben ne mar, szetugrik tole az sg :D -
Boncmester #15969 Komolyan nem értem, felteszem, ezt a checkboxot nem csak én látom... -
#15968 ja mostmar latom, a kerdesem feltetelekor nem volt ott semmi (macosx, firefox 8.0)
na mind1, mostmar ott van, jo lett nagyon :D
feltetelezem Picket, hogy a te muved, nice one -
#15967 Oké, már elolvastam :D -
#15966 amikor megtanulsz olvasni -
Boncmester #15965 OLVASD EL A FAQ-OT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#15964 Kaptam e-mailt a tesztelésre. Mikor lesz ez pontosan? -
Boncmester #15963 Az előző test este felé kezdődött náluk, nálunk meg kb éjfélkor. Szerintem többen lesznek akkor online az ottani szervereken, mint nálunk késő éjjel, de ez csak tipp... -
cain #15962 amikor én tudok játszani, az olyan este nyolctól éjfélig tejredő időszak, és akkor ők inkább éljenek családi életet, ne a számítógépet basztassák. =] meg pénteken még oskolába is vannak. -
Boncmester #15961 Miért? -
cain #15960 lehet a stressz tesztes hétvége alatt valami jenki szervert kéne kipróbálni. -
1Darton1 #15959 Ez hogy jön ide? -
Bhalage #15958 elég nyomi a mozgása ennek a miniature droidekának.. zz sőt elkezd futni a faszi akkor igazán gurulhatna utánna..
mondjuk egy 1:1 droideka combat petnek jobban orulnek, pajzzsal, kvadlezeragyuval és az anyam tyukjaval
-.- -
Boncmester #15957 A mehet gomb melletti pipa, hogy "elolvastam a FAQ-ot" -
#15956 ja igen, most olvasom, a dec3 / dec10 jonak tunik :)
majd sztem addig osszedobok egy guglis naptarat, ahol mindenki bejelolheti, hogy mikor jonne, meg egyaltalan jonne-e -
#15955 ooo what? enis akarom, mirol van szo? :D -
Tyrpak #15954 -
#15953 Próbálok minden böngészőnek megfelelni, de nem egyszerű...
-
Boncmester #15952 Fail... :( -
Boncmester #15951 Úgy lehet postolni, ha ez nincs bepipálva? -
Boncmester #15950 Hát ez baromi jó :D
Mik a jövő heti lottószámok?
Eskü nem volt benne a FAQ-ban :D -
#15949 Hát stressz teszt után szerintem sem valószínű, hogy újabb embereket hívnának be megjelenésig. Laggolunk majd pár estét azután megvárjuk az early accesst és játszogatunk -
#15948 azt tudjuk, hogy a normal test az ugyanugy megy tovabb, teljesen fuggetlen a stressz teszttol (illetve annyiban fugg tole, hogy abban a nehany napban teljesen hasznalhatatlan lesz)
es ahogy tegnap mondtam, szerintem mar nem lesz tobb invite, nagyon-nagyon meglepne, ha lenne -
#15947 Bennem olyan kérdés merült fel, hogy oké, hogy ez lesz az utolsó béta hétvége, de mi lesz a normal Game Testtel? Az menni fog tovább? Illetve fognak majd még oda behívni bárkit is? -
#15946 Én arra értettem, hogy ugyanarra az "eventre" kap hozzáférést. :] Így felesleges 2x regelni.