60334
-
Nephin #15945 Nem, mint ahogy az idézett devpost is írja, még nem ment ki az összes levél. A teszteres oldalon mindenki meg tudja nézni, jelentkezett-e, ha esetleg elfelejtette volna. A third party oldalak kifejezetten azoknak vannak, akik tuti nem regeltek. Persze szerezhet kódot bárki onnan, de szerintem tirpákság, ha regelt, hiszen neki ott van a biztos. -
#15944 Nem igaz, mert ha past lenne, akkor már november vége volna, és közelebb lenne a megjelenés. :D -
#15943 "Rockjaw Stephen Reid
And no, the NDA isn't lifted yet. An odd comment here and there is okay, but don't make me ban you from the last weekend, m'kayyy? ;)"
Valószínűleg 1 hétvége lesz már csak gondolom akkor, amikor kész az új build. 2-3 hét. Ilyenkor hívnak be mindenkit. NDA szerintem ott már nem lesz, mivel nincs sok értelme akkora tömegnél már és a megjelenés 2 hétre lesz kb. -
Boncmester #15942 Sajnos "future"? Inkább szerencsére. Sajnos az "past" lenne :D -
#15941 Na majd megkérem Martin Mcfly haveromat nézzen utána a dolognak! -
Tyrpak #15940 Dev post a témában. Sajnos még mindig csak "future"-nek hívja.
Hi all,
Just a reminder that if you were a registered member of our website on or before November 11th, 2011, you will be invited to the future weekend test. Regardless of whether you received an email last week or not, please do not take beta keys off of any external websites if you are already a registered member of our site. Let's leave them for the more needy, please. -
#15939 Jah így értelmeztem én is csak normálisan nem tudtam leírni -
#15938 Igen -
Boncmester #15937 Szerintem aki jelentkezett nov 11 előtt, az kapott már levelet, és benne lesz a testben, aki meg nem jelentkezett előtte, az így tud kapni meghívót. -
#15936 Végül is ha jól értelmezem ez ugyan az mint amit kapott mindenki, aki anno jelentkezett bétára.
Aki valamilyen úton módon nem kapott az most így hozzá tud jutni elvileg.
Jól értelmezem ? -
#15935 Akit érdekelt a játék szerintem már rég regelt a testre :) -
Boncmester #15934 Szerintem dec 3 vagy dec 10 lenne a megfelelő hétvége. Persze kérdés, mikor lesz béta :) -
#15933 jaja, leallas utan -
#15932 eppen ma este akartam koruzit irni nehanyotoknak, hogy kene sg talit szervezni... :) -
Nephin #15931 Mindenki kap meghívót, aki regelt tesztre, ne vegyétek el mások elől a lehetőséget, akik esetleg nem regisztráltak péntek előtt. -
#15930 Most olvasom, hogy tegnap kapott ilyen petet mindenki? Na majd megnézem, ha visszajöttek szerverek -
csabesz1987 #15929 remélem a mostani -
Boncmester #15928 Amúgy volt felmérés az swtor.hu-n, hogy legyen-e találkozó. 73 ember tuti jönne, további kb 400 talán jönne.
Lesz ebből valami? -
Boncmester #15927 Na, ezek szerint akkor két hétvége valamelyike :) Jól hangzik :) -
#15926 devtrackeren van, "yellow post", benne van, hogy later this month.
"When we started our Beta Testing Weekends, we told you that each weekend would include more testers than the last. We’re excited to announce that later this month we will be conducting our largest Beta Testing Weekend yet, specifically designed to help us stress test our servers in preparation for the launch of Star Wars™: The Old Republic™." -
Tyrpak #15925 -
Boncmester #15924 Akkor elmarad a szülinapom :D -
Tyrpak #15923 Murphy-törvénye: akkor tuti most hétvége lesz. :) -
Boncmester #15922 Remélem, mert a mostani hétvégén szülinapom is lesz, meg céges buli is, meg családi kajálás is, szóval nem lenne jó :) -
#15921 IGN-en most péntekig osztanak béta kulcsot. Az a kérdéses akkor most hétvégén vagy a köv hetekben esélyesebb e. Szerintem nem most hétvégén lesz. -
#15920 Be vagyok zsongva :/ -
Boncmester #15919 Azt hol nyilatkozták? Mert akkor tényleg csak 2 hétvége lehetséges, és 2-3 napon belül kiderül :) -
Boncmester #15918 Ahogy néztem, a beszélgetéseknél ezek közül egy csomó föl van használva, szóval amúgy is megcsinálták volna őket a storyhoz, aztán csak betették emote-ba, hogy ne vesszen kárba.
Tényleg rohadt sok van, jól lehet majd vele szórakozni, az tuti :D -
#15917 Azt is lenyilatkozták, hogy novemberben lesz, szóval vagy most hétvége, vagy a jövőhét. -
Boncmester #15916 Azt írták, hogy valszeg ez lesz az utolsó béta hétvége, ezért a következő 4 hétvégéből valszeg a középső kettő valamelyike lesz. Gondolom ha a mostani lenne, azt tudták volna 1 hete is. -
#15915 Inkább itt. Nem tudom miért csak :D
Get Your Closed Beta Key WORLDWIDE ACCESS! -
Csokis #15914 Betára kulcsot kaphattok itt! Regisztálni kell az oldalon hozzá. -
csabesz1987 #15913 ne menjél be spanom miko megjelent a wow 2 honapig nem jött be miko bejött aszidtük uj gyerek :D -
#15912 Hát én remélem hogy lesz időm nekem is, sajna szombaton sulim van :S
Már csak azért is jó lenne kipróbálni hogy fut e a vason :) -
#15911 Hát egye fene legyen most hétvégén én nem halok bele, te meg tudsz játszani ;]. Majd maximum mikor mindenki kidől lanon bekukkantok a bétába -
#15910 Hát tényleg :D Akit érdekel megveszi vagy leszedi torrentröl :D -
#15909 Néztem gameba belepakoltak egy rakat social itemet. Jó dolog és MMOba szerintem nagyon kell. Animációk is iszonyat jók, emoteoknak is. Tuti motion capture a cucc, mert kézzel így nem lehet animálni. -
#15908 Ne haragudj, mert én meg pont most érek rá, szóval nagyon remélem, hogy most lesz! :D -
Boncmester #15907 Tök jó, de Jonnyka a decemberit mondta. Amit linkeltél, abban csak GW2 van :) -
#15906 Hehe Amúgy nagyon remélem, hogy nem ezen a hétvégén lesz a "nagy mindenki bétázik hétvége" mert akkor kimaradok belőle :S Lan party mégis csak Lan party nosztalgia meg minden :D