60865
  • Johika
    Latszik hogy unatkoztok, itt ultok es varjatok a hulye kerdeseket. :D
  • Boncmester
    Ja, és ha úgy pipáltad be, hogy elolvastad a FAQ-ot, hogy igazából nem is, akkor te bizony egy hazug disznó vagy! :D
  • BoneDragon
    Már 3, ha épp nem melózom. :)
  • Ozzyehh
  • j0nNyKa
    meg kell tanulni olvasni állítólag, különben nem tudod elkezdeni tölteni a klienst :(
  • BoneDragon
    FAQ!!!!!!!!!!!!!
  • Boncmester
    Olvasd el a FAQ-ot!
  • Ray Z
    kaptam meghívót, de kódot vagy ilyesmit nem. mikor kezdődik ez a béta hétvége, és mikor tudom elkezdeni leszedni a gémet? bocsi ha már volt és előre is köszi
  • Boncmester
  • j0nNyKa
    mert 2-en lennénk

azért is jó utána meetingelni, mert jól ki lehet majd beszélni, hogy mekkora szar volt végig lagolni / disconnectelni a 25.-ei hétvégét :D
  • j0nNyKa
    Star Wars-The Old Republic mappa mérete a windows szerint:
    19,8 GB (21 355 428 910 bájt)
  • Boncmester
    Nem is értem, miért nem nov 26 :D
  • j0nNyKa
    sg.hu swtor tali szavazás, így első körben december 3, és december 10 a versenyzők (szombati napok), tessék jelölgetni, hogy ki mikor jönne el

helyszín a főváros, azon belül még nem tisztázott
  • j0nNyKa
    rögtön (telepítés elejétől kezdve) benne szokott lenni, csak van, amikor bugos, és nem látszik... :/
  • Ozzyehh
    Ahh.. akkor már valamivel jobb a helyzet :) akkor csak 20 óra
  • TDC Geronimo
    Na látom mai karbantartást már meghosszabbították új build telepítése miatt. Jonnyka mikor szokták kirakni patch notet launcherbe?
  • t0Mi
    Én se törlöm, ne hülyéskedj már.. rajta lesznek a gépemen a fájlok, nekem már ez is nagy öröm! :D
  • Braikingboss
    Mert 20 gigás lett a kliens??
  • j0nNyKa
    20 az a 30.
  • MrStokes
    Fanboi is fanboi.
  • Sir Quno Jedi
    Én ezért álltam át 80Mbitesre. Nekem ne legyen problémám a SWTOR-ral, mer ütök. :D
  • Ozzyehh
    Viszont olvastam a devtrackerbe van azt hiszem , hogy nem biztos, hogy törölni kell majd ezt a buildet... bár majd meglássuk, mondjuk elég húzós így is a 2 megás netemmel lehúzni vagy 30 gigát, kb 1-2 nap :D
  • Ozzyehh
    :D
  • t0Mi
    Én is pont ezért nem indítok BH-t.. :)
  • Ozzyehh
    Oksa akkor nem fogok consulart kezdeni, nem akarom lelőni a "poént" megnézem a troopert aztán majd earlynél consular lesz a main :D
  • Tyrpak
    Jah, hogy thanksgiving nov 25, hosszú hétvége USÁban... figures.
  • Braikingboss
    szerintem itt törölni fogják
  • t0Mi
    Biztos, hogy törölve lesz! A hétvége meg csak cél időpont, még csúszhat sajnos.. de azért ez már 90%! :)
  • Ozzyehh
    Egyébként ha bétában indítok egy karit... akkor az törölve lesz az accomról? vagy earlynél meglesz esetleg? csak azért kérdezem mert pl azt hiszem Aion-nál megaradt a karakter open béta után...
  • Ozzyehh
    Zsíííír :D
  • Braikingboss
    Updated the FAQ with this question and answer:

When will the Beta Testing Weekend start?

We are targeting November 25-28 for our upcoming Beta Testing Weekend. Exact timing on when you will be invited will be specified in your invite email.
  • BoneDragon
    Úgy emlékszem mintha mondták volna, hogy lesz olyan kieg amiben az űrcsatára fognak koncentrálni, de lehet csak itt találta ki valaki.
  • Sir Quno Jedi
    Pedik jó lenne olyan xwing vs tiefighter szintű űrszimulátor bele, mmmmm...
  • Boncmester
    Jonny, csinálsz sörözéses szavazást?
  • Ozzyehh
    Csuviból meg borotvált palotapincsi
  • Kazagor
    Leia hercegnőből dagadt alkesz lett

Jajj
  • Tyrpak
    Stephen Reid twitter:
    FAQ: That client, when you have it, should be able to be patched to the #SWTOR live client (ie, no re-download). No guarantees tho'.

Bár ott van az is, hogy náluk egy patch 20 gigát is jelenthet.
  • Tyrpak
    "We have everything under control" helyett "we have everything under maintenance"

Magyarul: "Kézben tartjuk a dolgokat" helyett "karbantartjuk a dolgokat"
  • Braikingboss
    Tomorrow at 6:00AM CST (12:00 London, 13:00 Paris/Berlin) we will be performing maintenance on www.SWTOR.com, and we expect the site to be available again by 11:00AM CST (17:00 London, 18:00 Paris/Berlin).

Heti 2 karbantartás. Nagyon karbantarthatnékuk van :D
  • Boncmester
    Én kimegyek a nyugatiba az emberekért, ha szükséges. Csak legyen nálatok fénykard, hogy megismerjelek titeket :D