60334
-
-
fatsy #16025 sziasztok!loot ügyileg sehol nem találok infót...lehet tudni milyen itemek lesznek? -
#16024 -
#16023 Menti sütikbe, hogy bepipáltad. Ha nem, akkor nem tudok mit mondani, mert a w3.org-ról copypastáztam a szkriptrészletet hozzá, ha az nem megy a böngésződdel, akkor nc. Max annyi lehet vele a vesződség, hogy gépenként és (op rendszer) felhasználónként be kell egyszer pipálni, de ha munkahelyen, suliban, otthon be kell pipálnod, legalább megtanulod, hogy először keresel, aztán kérdezel hülyeségeket. -
#16022 Aki betéved, hogy kérdezzen valamit, annak nem lesz becache-elve a cucc (átlag felhasználónak a szkript is engedélyezve lesz), csak az állandóan ideírogató topikhuszároknak szólt, akik még rendes böngészőt sem tudnak használni mint az kiderült :p -
Boncmester #16021 Igazából szerintem aki ezt elolvasta, annak már baromira nem kell elolvasni a FAQ-ot, szóval akár enélkül a script engedélyezés nélkül is ellehet :D -
#16020 -
#16019 fu -
Vincentcloud #16018 Megjegyzem hogy firefox alatt sem kell kipipálni -
#16017 Alap, te voltál a mesterem. -
#16016 noob vagy, ennyi. :D -
#16015 Én 2 napja lettem chrome-t használó majom. Sokkal stabilabb és gyorsabb, mint a tűzróka. -
#16014 Azért ez a nyomigomb eléggé felháborító ám! Első hsz-nél még vicces, de azért remélem rövidesen kiveszitek, különben
-
Tyrpak #16013 Kivéve, ha chrome-ot használó majom vagy, mert akkor akkor is ott van a mehet gomb, ha nem pipálsz :))) -
Vincentcloud #16012 Hmm 22-es csapdája.... -
Vincentcloud #16011 És ha nekem nincs kérdésem, akkor is be kell pipálni? -
Tyrpak #16010 Ja igen, nézem a hivatalos fórumot, ezt is jól megcsinálták:
Ha a reset pass-t nyomod, nem biztos hogy kapsz levelet, és ha megváltoztatod, akkor se biztos hogy nem futsz bele megint abba, hogy nem enged be.
Ez a hiba nem érinti azokat, akik most ebben a pillanatban (tehát okt. 21. után, lásd pass reset oldal) hozták létre az accountot. -
#16009 Engem sem enged be. Tovább is léptet a pass reset blabla-hoz -
Tyrpak #16008 Ezek szerint megvolt a password reset (mai logint törölte, és nem engedett be a jelszóval)
csak az e-mailt "felejtették el" kiküldeni. -
DaRks7aR #16007 Ti betudtok logolni a hivatalos oldalon?
Pár napja meváltoztattam a jelszavam az új password policy-nak megfelelően az swtor.com-on és egészen tegnapig működött is, de ma már valamiért nemtudtam bejelentkezni.
Az érdekes dolog az egészben, hogy ugyanazzal az accounttal és az új jelszóval betudok jelentkezni az Origin-en.
Van valakinek hasonló problémája? -
#16006 75k csak ez az oldal + a többi + a beregisztrált emberek. Ejjha, tényleg stresszes teszt lesz. -
Tyrpak #16005 Ír egy két új dolgot.
Az egy hogy 75000 key-t kaptak (!), viszont a másik része a szövegnekaz, hogy "a Bioware megígérte, hogy legalább 7-10 nappal a teszt előtt értesít. 24 óránként hívnak be egy-egy újabb adag tesztert, és az egész kb 4 napig fog tartani, tehát lesz aki több időt játszhat mint mások." -
#16004 nem volt. -
celgene32 #16003 Ez volt mar?
Ha igen sorry.
http://massively.joystiq.com/2011/11/14/need-a-beta-key-for-star-wars-the-old-republic-how-about-75k-b/2#comments
-
#16002 Nyugalom csigavér! Aki nem lát pipát, az nyomjon az oldalon ctrl+f5-öt, engedélyezze a scripteket ha letiltotta volna (no-script addonnál a fw.hu-t kell engedélyezni). Kötelező beszólás rész (mert ez mégiscsak az internet): bátor emberekről (ie), divatmajmokról (chrome) gondoskodom, a telefon meg telefonálásra való (nem komolyan venni, megteszem amit tudok!) -
#16001 Jópofa :D -
Tomy Lee #16000 Mondjuk nálam nincs ilyen -
Tomy Lee #15999 Időhúzásnak,azon belül,hogy elolvassák faq-t azthiszem:-) -
#15998 Ez a pipa most mire is jó? -
csabesz1987 #15997 Hát te ki az isten vagy? -
#15995 nálam is 2.2 van, ugyanúgy 6.5-tel, pipánál újratölti az oldalt, és megjeleníti a gombot -
Boncmester #15994 Chrome, mostmár van pipa, és tudok írni pipa nélkül... -
A4tech #15993 itt vannak a pipák
-
#15992 van pipa de üres ééééééééés
szerk.: tudok firkantani továbbra is. -
#15991 Króm és van pipa.... -
Boncmester #15990 Nálam sincs... -
#15989 Hm.. chrome, nincs pipa. -
Boncmester #15988 Nekem nem. Android 2.2 alatt se Opera Mini 6.5-el, se beépített androidos (HTCs-?) böngészővel nem jön be a mehet gomb, hiába pipálom be, h elolvastam.
Mobil verzióban megnyitva a fórumot meg nem kell bepipálni semmit, bár az nem gáz... -
#15987 Te a volt SWG-s Architect Torzonborz vagy? (Tyranhun és a Pannóniás IKEA konkurenciája) -
A4tech #15986 vagy rakj egy layert a mostani fölé, amibe bevágod a faq-t és csoki (már ha lehet ilyet).