60865
  • N1ggA
    Úgy látszik dark side jediként le kell mondanom a zöld fénykardról :S
  • j0nNyKa
    print screent, ctrl x-et, ctrl c-t, ctrl v-t, shift ctrl n-t, mindegyiket vagy 80x, vagy 160x :D
  • Ozzyehh
    Boncmester kérdésére benne is van a válasz a world pvp-vel kapcsolatban , az objectekkel kapcsban
  • BoneDragon
    Hű bazze, kicsit hosszúra sikeredett. Köszönjük szépen az ujjadnak amivel a print screent nyomogattad.
  • j0nNyKa
    tessék, patch notes (belefájdult a kezem az elkészítésébe, tessék nagyon megbecsülni):
    http://kocsog.eu/swtor/upload/patch_notes_1117_1.jpg
    http://kocsog.eu/swtor/upload/patch_notes_1117_2.jpg
    http://kocsog.eu/swtor/upload/patch_notes_1117_3.jpg
    http://kocsog.eu/swtor/upload/patch_notes_1117_4.jpg
  • Rubint
    Én sajáttal nyomom ;) ... persze nem vagyok itt régi motoros.
  • BoneDragon
    Nyugtat a tudat, hogy őket sem hívták meg. Más meghívójával menőznek itt.
  • N1ggA
    teljes patch note-ot kiírta már valaki, tudtok linkelni?
  • Rubint
    Hiszem, ha látom...

Kíváncsi vagyok a keybind-es update-re... nemsokára kiderül.
  • TDC Geronimo

*Fixed several issues with the ability queue system that could prevent player actions from being properly queued*"

Na ez fasza nagyon mert iszonyat idegesítő volt pvpben.

"Alright, I'll be the one to say it. Could Bioware have actually succeeded in delivering the mythical miracle patch?

Reading the notes, it sounds like it. "

:o
  • Agamemnon
    Jól, beszéljetek ám csak letöltésekről, mi többiek, meg irigykedjünk csak, mi???
  • j0nNyKa
    na jóvan, bevállalom, újraindítom :D

valóban ott a notes, csak a letöltést nem folytatja így :DD
  • TDC Geronimo
    Megy a test forum már és írják hogy launcherbe ott a patch note. Fene nem merem bezárni :D

Jött 2 operation meg 2 új flashpoint állítólag meg az ability queue rendszerben is variáltak. Jó lenne látni a notet :/
  • N1ggA
    - a klienst még nem lehet letölteni, majd később kapsz emailt, ha igen
  • j0nNyKa
    ha lerajzolod, én belerakom, mert leírni nem tudom hogy lehetne érthetőbben
  • N1ggA
    ahogy gondolod, én tudom a választ :)
    bár lehet, hogy megóvna néhány idegesítő kérdéstől.
  • j0nNyKa
    moziba ne vigyelek?

aki a piros linkek közt nem találja meg a választ, annak nem fogom tudni lerajzolni sem.
  • N1ggA
    igen spec. erre a kérdésre be lehetne rakni a választ! jonny intézkedj :)
  • Ariakus
    Értem én amit mondasz, bár számomra furcsa, hogy a kérdésemre a válasz miért nincs bent a FAQ-ban, mert csak ugye más linken lehet megkeresni a választ. Sok olyan fölösleges kérdésre pedig ott a válasz amelyekre igazából nem is lenne annyira nagy szükség mivel játék során ezek mind kiderülnek...
  • Tyrpak
    Fórumhoz nem lehet olyan botot csinálni mint irc-hez?
    Valaki beírja, hogy "kaptam egy kódot", bot már írja is neki a linket a faq-hoz :)
  • N1ggA
    Ja és nem személyed elleni erőszak ez, csak naponta többször teszik fel nagyjából ugyanazokat a kérdéseket, és bár még az elején válaszolgattunk, azóta egyre kevésbé, és nagyon zavaró tud lenni.
  • Rubint
    És több hozzászólás keletkezik így, mintha ctrl+c/ctrl+v-vel mindig bemásolnánk az ide vonatkozó passzust. :D
  • Boncmester
    Nene, ez bonyolult :)
  • Ariakus
    Köszönöm a válaszokat.
  • Omlás

El kezdek készülni a jövő hétvégére már most...
  • Tyrpak
    B) verzió: google.hu, beír swtor beta faq, klikk Tárolt változat
  • Boncmester
    Ez a link benne van a FAQ-ban, ahol magyarul le van írva szépen, hogy: "már el is kezdték kiküldeni a meghívókat, ez még nem él az accokon, majd a nagytesztes hétvégén fog, hiszen mindenki megkapja."

Ergo majd akkor tudod letölteni, mielőtt kezdődik a teszt. Fogsz kapni levélkét róla.
  • N1ggA
    1) Béta infók
    Kérdésem van a bétával kapcsolatban!
    További (részletes) infók a hivatalos oldal fórumán, illetve magyarul az swtor.hu-n.
    2) Klikk swtor.hu-ra. Cikket elolvas: "előre kiküldik a meghívókat, lesz idő letölteni a klienst"
  • Tyrpak
    Will I be able to download the game client in advance of the weekend?

Yes, we will be sending out invites to download the game client in advance of the upcoming weekend.
  • j0nNyKa
    kérlekszépen, olvasd el mégegyszer
    keresd a piros betűket, mert bizony gyengébbek kedvéért használtam, éppen az általad feltett kérdések megválaszolására

nem azért írtam meg, hogy aztán a tartalmát egyessével minden ba.. mindenkinek bemásoljam.
  • Tyrpak
    Kérjük el Picket-ét, az övé a múltkor nagyon jól müködött.
  • Ariakus
    Nem találtam a kliensről letöltéséről infót a FAQ-ban, ha benne vn akkor másold ide ki , mert lehet, hogy nem vettem észre pedig jól átfutottam.
  • j0nNyKa
    áh, csak be kell rúgni 3-4 napon keresztül, akkor minden elviselhetőbb
  • j0nNyKa
    lényeg hogy ne zárd be semmiféleképpen, én megtettem, és a resume bizony nem működő funkció, kezdhetem előlről :D

mondom a green_ fileokat meg töröld, csak a helyet fogják
  • Torzonborz
    nos kell egy hülyeoltó TŰZoltó is

de akkor nov.25-28-ra készítsetek be egy jó nagy doboz nyugtatót
  • Ozzyehh
    Épp ezt akartam mondani :D
  • TDC Geronimo
    Előző klienst patchelem én. Nekem eddig szedi rendesen
  • Omlás
    !! F A Q !!
  • Ariakus
    Igényeltem kódot az egyik oldalról, meg is kaptam és érvényesítettem a SWTOR honlapon. Na most az a kérdésem, hogy a klienst már most letölthetem vagy csak a hétvégén amikor esetleg kapok mailt, hogy kipróbálhatom a bétát?
  • j0nNyKa
    jaja, kérdés, hogy az indulás mennyire lesz sima (ezek a.. fél órás fekete képernyő dolgok, stb.)

update: kezdődnek is a gondok, unable to retreive patch data, és társai :D

előző verziót ha nem törölted: asset mappából a green_ előtagú file-okat töröld a p*csába (elvileg perpill csak olyanod van, már ha nem törölted)