60334
  • sherlock1

• fatsy
    sziasztok!loot ügyileg sehol nem találok infót...lehet tudni milyen itemek lesznek?
  • j0nNyKa
  • picket
    Menti sütikbe, hogy bepipáltad. Ha nem, akkor nem tudok mit mondani, mert a w3.org-ról copypastáztam a szkriptrészletet hozzá, ha az nem megy a böngésződdel, akkor nc. Max annyi lehet vele a vesződség, hogy gépenként és (op rendszer) felhasználónként be kell egyszer pipálni, de ha munkahelyen, suliban, otthon be kell pipálnod, legalább megtanulod, hogy először keresel, aztán kérdezel hülyeségeket.
  • picket
    Aki betéved, hogy kérdezzen valamit, annak nem lesz becache-elve a cucc (átlag felhasználónak a szkript is engedélyezve lesz), csak az állandóan ideírogató topikhuszároknak szólt, akik még rendes böngészőt sem tudnak használni mint az kiderült :p
  • Boncmester
    Igazából szerintem aki ezt elolvasta, annak már baromira nem kell elolvasni a FAQ-ot, szóval akár enélkül a script engedélyezés nélkül is ellehet :D
  • BoneDragon
  • j0nNyKa
    fu
  • Vincentcloud
    Megjegyzem hogy firefox alatt sem kell kipipálni
  • BoneDragon
    Alap, te voltál a mesterem.
  • j0nNyKa
    noob vagy, ennyi. :D
  • BoneDragon
    Én 2 napja lettem chrome-t használó majom. Sokkal stabilabb és gyorsabb, mint a tűzróka.
  • Agamemnon
    Azért ez a nyomigomb eléggé felháborító ám! Első hsz-nél még vicces, de azért remélem rövidesen kiveszitek, különben

• Tyrpak
    Kivéve, ha chrome-ot használó majom vagy, mert akkor akkor is ott van a mehet gomb, ha nem pipálsz :)))
  • Vincentcloud
    Hmm 22-es csapdája....
  • Vincentcloud
    És ha nekem nincs kérdésem, akkor is be kell pipálni?
  • Tyrpak
    Ja igen, nézem a hivatalos fórumot, ezt is jól megcsinálták:
    Ha a reset pass-t nyomod, nem biztos hogy kapsz levelet, és ha megváltoztatod, akkor se biztos hogy nem futsz bele megint abba, hogy nem enged be.

Ez a hiba nem érinti azokat, akik most ebben a pillanatban (tehát okt. 21. után, lásd pass reset oldal) hozták létre az accountot.
  • BoneDragon
    Engem sem enged be. Tovább is léptet a pass reset blabla-hoz
  • Tyrpak
    Ezek szerint megvolt a password reset (mai logint törölte, és nem engedett be a jelszóval)
    csak az e-mailt "felejtették el" kiküldeni.
  • DaRks7aR
    Ti betudtok logolni a hivatalos oldalon?
    Pár napja meváltoztattam a jelszavam az új password policy-nak megfelelően az swtor.com-on és egészen tegnapig működött is, de ma már valamiért nemtudtam bejelentkezni.

Az érdekes dolog az egészben, hogy ugyanazzal az accounttal és az új jelszóval betudok jelentkezni az Origin-en.

Van valakinek hasonló problémája?
  • BoneDragon
    75k csak ez az oldal + a többi + a beregisztrált emberek. Ejjha, tényleg stresszes teszt lesz.
  • Tyrpak
    Ír egy két új dolgot.
    Az egy hogy 75000 key-t kaptak (!), viszont a másik része a szövegnekaz, hogy "a Bioware megígérte, hogy legalább 7-10 nappal a teszt előtt értesít. 24 óránként hívnak be egy-egy újabb adag tesztert, és az egész kb 4 napig fog tartani, tehát lesz aki több időt játszhat mint mások."
  • j0nNyKa
    nem volt.
  • celgene32
    Ez volt mar?

Ha igen sorry.

http://massively.joystiq.com/2011/11/14/need-a-beta-key-for-star-wars-the-old-republic-how-about-75k-b/2#comments
  • picket
    Nyugalom csigavér! Aki nem lát pipát, az nyomjon az oldalon ctrl+f5-öt, engedélyezze a scripteket ha letiltotta volna (no-script addonnál a fw.hu-t kell engedélyezni). Kötelező beszólás rész (mert ez mégiscsak az internet): bátor emberekről (ie), divatmajmokról (chrome) gondoskodom, a telefon meg telefonálásra való (nem komolyan venni, megteszem amit tudok!)
  • Jeffjohnson
    Jópofa :D
  • Tomy Lee
    Mondjuk nálam nincs ilyen
  • Tomy Lee
    Időhúzásnak,azon belül,hogy elolvassák faq-t azthiszem:-)
  • Fenrir
    Ez a pipa most mire is jó?
  • csabesz1987
    Hát te ki az isten vagy?
  • j0nNyKa
    nálam is 2.2 van, ugyanúgy 6.5-tel, pipánál újratölti az oldalt, és megjeleníti a gombot
  • Boncmester
    Chrome, mostmár van pipa, és tudok írni pipa nélkül...
  • A4tech
    itt vannak a pipák

• Torzonborz
    van pipa de üres ééééééééés

szerk.: tudok firkantani továbbra is.
  • [HUN]Crassus
    Króm és van pipa....
  • Boncmester
    Nálam sincs...
  • t0Mi
    Hm.. chrome, nincs pipa.
  • Boncmester
    Nekem nem. Android 2.2 alatt se Opera Mini 6.5-el, se beépített androidos (HTCs-?) böngészővel nem jön be a mehet gomb, hiába pipálom be, h elolvastam.
    Mobil verzióban megnyitva a fórumot meg nem kell bepipálni semmit, bár az nem gáz...
  • shaba23 #15987
    Te a volt SWG-s Architect Torzonborz vagy? (Tyranhun és a Pannóniás IKEA konkurenciája)
  • A4tech
    vagy rakj egy layert a mostani fölé, amibe bevágod a faq-t és csoki (már ha lehet ilyet).