60334
  • j0nNyKa
    mármint nem tudsz angolul, és ez megakadályoz abban, hogy a magyar faq-t elolvasd

nos... jó.
  • Braikingboss
    eddig a pillanatig baxa meg na hozzá is kezdek :D
    Amúgy meg minek kell módosítanom ha megfelel a kritériumnak nem értem. pff
  • cikasz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bocsánat, soha többet nem jövök ide a hülye kérdéseimmel... Se máshogy.
  • Boncmester
    Ha jól tudom, akkor hullámokban történik meg ez a password reset dolog is, de passz.
  • Boncmester
    Hát úgy, hogy a My Accountba pl beletesznek egy Connect to Origin lehetőséget, ahova be tudsz lépni az swtor accodból, és onnan kezdve máris az Origines accodat használhatnád itt is.
    Mint ahogy kb 10.000 másik oldalon megoldották, hogy a gmaileddel/facebookoddal összekapcsolják, és onnantól kezdve azzal is be tudsz logolni.
  • Braikingboss
    Én még mindig be tok logolni password reset nélkül remélem nem is kell pöcsölnöm vele megint :D
  • Boncmester
    Nekem amúgy ugyanaz volt a jelszavam eddig is, mint ami most, és megfelelt a kritériumoknak. Ettől függetlenül nem engedett be, és password resetet kellett kérnem. A chaptcha-jük meg egész egyszerűen néha rosszul működik, sokat kell próbálkozni.
  • Braikingboss
    Most akkor lehet felteszek egy buta kérdést de akkor ha másik mailre regelted ők hogy vonják össze ez EA-s accodal ha azt se tudják az melyik???
  • Boncmester
    Ez itt nem angolul van
  • Jeffjohnson
    Moderáld már magad plz ne kelljen már megint törölgetnem. Ott a + meg a - gomb nyomogasd azt ha elégedetlen vagy, ide meg kulturáltan írj.
  • Braikingboss
    Én nem beszéltem veled magas "lóról" szerintem semmi oylat nem mondtam sima kijelentő mondatokat írtam :D Amúgy meg ha nem megy az angol még google fordítóval is kibírsz mazsolázni sok mindent.
  • Boncmester
    "Your Star Wars: The Old Republic account credentials are linked to EA.com and Origin.com, so your new password will be applied across all three websites."

Ez nagyon szuper, de azt feltételezi, hogy én ugyanazt a mailcímet regeltem az EA-nél/Originnél, mint amivel az swtor.com-ra regeltem. Csakhogy ez nem igaz esetemben. Látom, azért vannak még bajok :)
  • BoneDragon
    Ha nem vágod az angolt annyira, hogy megértsd az első 2 sort, hogy fogsz ezzel játszani? Most komolyan, minden bántás nélkül.
  • cikasz
    Bocsánat, de nem tudok annyira angolul, hogy mindent elolvassak.
    Birom, hogy olyan magas lóról beszéltek az emberrel, hogy hihetetlen. Pedig nem hülye vagyok csak nem vágom az engolt annyira és ezért KÉRDEZEK. De ti bazdmeg lehülyézitek egyből az embert.
  • Jeffjohnson
    újabb sor kell a mehet gomb alá...
    "felfogtam amit az FAQ-ban írtak"
  • picket
    Nyissunk neki topikot és flémeljünk?
  • Braikingboss
    Elméletileg ha megváltoztatod a jelszavad akkor azzal fogsz tudni már Originre is belépni.
    Én semmit sem változtattam jelenleg. Mi lesz ha hagyom a jelszavamat? semmi gondolom mivel így is megfelel a kisbetű nagybetű szám kritériumnak
  • picket
    Hülye vagy :)
  • BoneDragon
    Ha már meghívták az accodat minek regisztráltál még egy kódra?
  • Braikingboss
    Írták hivatalos oldalon hogy aki nov 11 előtt regelt és kapott e-mailt annak semmi szüksége kódra. Az csak azoknak van akinek nov 11 utáni accja van. Azt is írták hogy pls aki kapott mailt és megfelel a kritériumnak ne vigyék ela kódokat mások elől mert atom felesleg ő már kapni fog meghívót. !!!!!
  • cain
    "Remember, if you have a linked EA account, it will be reset with the new password."
  • cikasz
    Te meg olvasd el mit irtam. Most kódot kaptam nem meghivót. Az már megvolt.
    Ha már KÓDOT kap az ember akkor feltételezheti, hogy valamire az jó is. Nem?
  • Boncmester
    Mert most állnak át arra, hogy biztonságosabb jelszavad legyen. Nyomj egy jelszó resetet, és meg fogod tudni adni az újat.

Amúgy nem arról volt szó, hogy összevonják az EA accal? Ennek semmi nyomát nem láttam még...
  • BoneDragon
    Miért pipáltad be, ha nem olvastad el a faq-t???
  • Boncmester
    Most az a vicces, hogy te vetted komolyan az én válaszomat :D
    Pedig két smiley is volt benne :)
  • Boncmester
    OLVASD EL A FAQ-OT!
    Majd írnak, ha le lehet tölteni!
  • cain
    ezek a kódok egy még nem pontosan meghatározott hétvégi tesztre szólnak. majd kapsz róla mailt. nem mi találtuk ki, ne nekünk hőbörögj, hogy milyen szar.

kkthxbai
  • Gundark1234
    Nem tudom. Nekem most xarakodik a loginnál. Nem jó a jelszavam.
  • cikasz
    Ez nem garantál, hogy tester is leszel? Mert én kaptam kódot az account infonál be is irtam és el is fogadta. De letöltési lehetőséget még mindig nem látok.
  • Tyrpak
    Nah, ma 13-17 óráig szerelik az swtor.com-ot, remélem utána már lesz valami érdemi info.
  • Tyrpak
    Én nem akarok hitvitát belőle, csak egy biztonságos ÉS gyors böngészőt.
    Szerinted melyik az? Mert most a chrome-ot használom, mert IE-vel és FF-el összehasonlítva biztonságosabb és gyorsabb.
  • Gundark1234
    Akit érdekel az gyorsan vegye vigye
    Curse Global Star Wars: The Old Republic Beta Key Giveaway!
    SWTOR Beta Key EU

• picket
    "Már ne haragudj, de az egyetlen gyors és biztonságos böngészőt használom, a Chrome-ot :)" - Ez gyakorlatilag hitvita, és pont ezt figuráztam ki, de biztos voltam benne, hogy valaki komolyan veszi, és megpróbál megtéríteni a saját böngészőjére. Nekem nincs fent chrome, ezért nem tudtam kipróbálni, most remélem már működik azzal is.
    "Már nem 2009-et írunk, hogy a Firefox legyen a menő :)" - Troll hozzászólásban divatmajomnak neveznek, azzal visszavágni, hogy mi a menő elég nagy öngól.
  • Braikingboss
    Star Wars : The Old Republic : Biochem Info
  • Omlás
  • Tyrpak
    Köszönet annak, aki lefordította ezt a rengeteg dolgot:
    http://swtorhun.blogspot.com/p/holonet.html

Ezen belül a tárgyakról itt olvashatsz:
    http://swtorhun.blogspot.com/2011/09/itemizacio-quide.html
  • Boncmester
    Már csak 1 hónap, és Early Access, éljen! :)
  • Boncmester
    Fehér zöld kék lila.
    Amúgy mire gondolsz, hogy lesz-e mondjuk sapka, meg köpeny, és hasonlók?
  • Boncmester
    Már ne haragudj, de az egyetlen gyors és biztonságos böngészőt használom, a Chrome-ot :)
    Már nem 2009-et írunk, hogy a Firefox legyen a menő :)
  • titani