60334
-
Boncmester #16106 Thx! -
Boncmester #16105 Elismerem, ma kissé fárad/fárasztó vagyok -
#16104 frissítettem, és újraindítottam, a bannerban lévő link továbbra is játszik, tehát:
ezen a linken lehet szavazni, hogy kinek mi lesz a mainje -
petecz #16103 Jaj. :D -
Boncmester #16102 Mi nem vagyunk ám ilyen kulturáltak, nekünk Mozi > ie, ff, chrome :D -
#16101 -
#16100 felhasználói programok fórum kategória > swtor topic -
ShaiHulud #16099 opera > ie, ff, chrome -
Boncmester #16098 Amúgy ezen pl Jonnyka is 2x szavazott, talán én is, meg már eléggé régóta kint van. Nem lehetne mondjuk resetelni? Csomó ember váltott kasztot az utóbbi hónapokban, pl én is... -
petecz #16097 Ó hopsz, tényleg. Hmm jedi knight vezet. Ez meglepő. :D -
Boncmester #16096 LOL, tényleg :D -
#16095 ö, szintén a bannerben megtalálod :) -
#16094 ennyire vakok nem lehettek..... vagy emeljek ki mindent pirossal... -
Boncmester #16093 Szerintem volt már az swtorhun blogon, meg talán az swtor.hu-n is...
Amúgy Sith Sorcerer DPS -
#16092 -
t0xikus #16091 :DDDDD mint mondva volt elég a vége:D -
petecz #16090 Jaaaa! Akkor megyek is elolvasom és nem lesz több kérdésem. :D
Megkomolyodva. Mit gondoltok egy ilyen kis sg-s közvélemény kutatásról, kinek mi lesz a fő/első karaktere szavazás. Vagy már volt ilyen?:) -
Boncmester #16089 Hát szerintem ha valaha is az életben elsírom magam, az nem az SG fórum miatt lesz :D -
#16088 Igazad van már megedzőtél az évek alatt. Fel se veszed az ilyet :D -
Boncmester #16087 Jajaj, most mi lesz, ha beszólnak :) -
#16086 Gyönyörű hasonlat :D Valamivel kreatívabbat mert megint beszólnak hogy homokos vagy :D
Ezt idézve:"Ki itt belép, hagyjon fel minden reménnyel... ja és Sogi meleg." -
Boncmester #16085 Olyan, mint a fasz, csak Q-val :) -
#16084 Teljesen egyetértek. -
petecz #16083 Mi az a faq?
(:D) -
Tyrpak #16082 Szerintem az early access behívás rendszerét is most tesztelik.
A massively oldalán úgy írja, hogy 24 óránként fogják behívni a csoportokat. -
#16081 [szigorúan saját magánvélemény] Ez nem stressz teszt, hanem hírverés. Lehet betara regisztrálni, rohansz hogy megtedd, szólsz haveroknak is. Kipróbálod, megtetszik, szólsz haveroknak is. Legjobb reklám, a már stressz tesztelt infrastruktúra meg adott hozzá. [/szigorúan saját magánvélemény] -
Nephin #16080 Mindegy, mennyit adtak ki, minek valakinek kód, aki biztosan bejut? -
#16079 Hát szerintem azért adtak ki bőven kódot. Csak ami 3-4 oldalt néztem ahol lehet szerezni az 500.000 kód volt. Szerintem nem lesz annyi új ember. Vagyis elég durca lenne ilyen 3+ misis embertömeg. Na az stressz teszt :D
Ja és remélem hogy azt a hatalmas EU tömeget is nem arra a 3 szerverre akarják terelni. -
Nephin #16078 Köszi. Bár nem remélek látványos javulást a dologban. :D -
#16077 megtörtént :) -
#16076 Ctrl+f5, szkriptek engedélyezése. -
#16075 /csilláronlengedezés on -
#16074 FF 8.0 alatt nekem továbbra is ott a mehet gomb checkbox pipa nélkül . bár azt hiszem nem szoktam hülyeségeket kérdezni szóval lényegében mindegy. -
Nephin #16073 A FAQ-ba bele lehetne írni, hogy aki regelt a tesztre, ne vigye el más oldalakról mások elől, akik nem regeltek, a lehetőséget, mert biztosan bejut? Kb. ezerszer leírtam mindenhol (és mások is), de hihetetlen, mennyire nem megy át. -
#16072 Nos, az alábbi böngészőkön tuti, hogy perfektül működik a mehet gomb eltüntetős rendszer:
- SkyFire 4.0 (android)
- Opera Mini 6.5 (android)
- Mozilla Firefox 8.0 (macosx)
- Safari 5.1.1 (macosx)
- Mozilla Firefox 8.0 (windows)
- Google Chrome 15.0 (windows)
- Internet Explorer 8.0 (windows)
Ha ezek után bejön valaki, és hülyeséget kérdez, kérek engedélyt nyakonverni. -
Boncmester #16071 Még csak 10 óra van :) -
#16070 Nemsokára megyek melózni 6-ig van időtök aztán jövök törölgetni :)
U.I.: gyengébbek kedvéért nem komolyan írtam csak vicc volt!!!
-
#16069 hja tényleg, tegnap hány hülye kérdés volt végül? 3?
ma hogy állunk? eddig 1? -
Boncmester #16068 Fölösleges besértődni.
Egyszerűen csak egy rakás helyre le volt írva magyarul is, ha ezek után eljutottál oda, hogy fölmentél egy angol gamer site-ra, ahol kértél magadnak kulcsot, akkor a többi forrást is lazán elolvashattad volna, ha már rászántad az energiát. -
cain #16067 kéne már a fórumra egy kis kurvaanyázás, hogy legyen egy kis élet... =]