Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Svenhassel
Jogos a félelem, de azért a remény hal meg utoljára. 😄
Mondjuk nekem az is elég lenne, ha wow klón lenne, star wars köntösben, csak ne a mostani wow-é hanem BC elõtti, esetleg BC-s wow...

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Tapasztalat, a tapasztalat😊) de én remélem hogy neked lesz igazad...

Mert nem vágyok egy nulla craftrendszerrel, nulla társaságy életet nyújtó, lehet 100 tárgyad összesen, sorolhatnám MMOG-re😊

Az a legrosszabb ha ez a játék bukik, nem is lehet a közel jövõben innovatív MMO-ra számítani.. mert majd azt mondják bukott a SWTOR 100/200/300 millió dollárból... tehát nem éri meg.
Az majd nem teszik hozza hogy esetleg egy klón volt, de mindenki beszélt és ezért kurva drága volt😊

De ne legyen igazam!!!!!!!!! kipróbálom másnál!! és majd kiderül milyen lesz.

Hmm.A birodalmi oldal kezdésnek ugyan nem érdekel (mindenkép JC vel kezdek), de ezt a recruitot olvasva, egy az egyben az egyik volt wow os guildem recruitja.Amennyiben ez az Armen ugyanaz az Armen akivel játszottam vagy 4 évig akkor üdv Gergõ, Fionnak majd fizess egy seritalt jogdíj címen😊

agamenon69 amit linkeltél köztársasági guildet az egy riftes guild.Az a játék kimaradt de utalást sem találtam az oldalon hogy hol lehet jelentkezni a tor-ra.Mindenesetre egy masszív pve beállítotságú köztársasági guild érdekelne engem is akár pvp szerveren is.

Svenhassel
Értem, most már csak azt áruld el, hogy miért vagy biztos abban, hogy ez nem fogja kielégíteni ezeket a rétegeket? Én sem állítom, hogy ki fogja, de nem is cáfolom, mivel nem játszottam még a játékkal. Sõt szerintem per pillanat, senki sem tudja ezt megállapítani.

Így van azért nincs infó hogy ne kerüljön egybõl be a következõ wow kiegbe😊
Az6ért ebben is nagy a Blizzard..

BoneDragon
Biztos lesz értelmes pvp, csak még túl korai eldurrogtatni a húzó dolgokat. Nem hiába tilos kiszivárogtatni infót. Szerintem max 2 hónap és ömleni fognak az infók.

Ez meg azon múlik hogy mennyire eresztik el a Mythic pórázát😊

Mit szeretnél hallani? egyszerû egy kellõen bonyolult MMO csinálni ami kiszolgálja a HC az RP és a casual réteget..

én már csak abban bízok ha valóban ez minden idõk legnagyobb vállalkozása, (pénzügyileg) akkor értelmes pvp contentet is belepakolnak és nem csak botokkal kell viaskodnom.

Braikingboss
Ugyan erre céloztam egy wow/war hibrid game teljesen bejönne nekem😄

Don Kartács :)

A wowal szerintem az a baj hogy jól kitalálták és össze rakták, én induláskor jól szórakoztam vele (na jó graftól hánytam) de ott vége is volt jött a szüntelen ismétlés..... és a felhasználok szinten tartása..

Van igazság ebben a dologban. Ahogy nézem a gémpléy videokat nekem is ez jön le. Graf ua az a szinvonal kb(ami eleg gaz), skill-ek/fejlodes/kasztok uaz csak mas nevvel meg effektel, lo helyett speeder, hs helyett valami teleport van...Az urharc még lehet új de arrol nem tudni semmit, a történetvezetés meg még hátrányára is válhat sztem. Mondjuk a fentieket tényleg minden mmo ra ellehet mondani😊 Hiába...a wow etalon...

Svenhassel
Miért, ha nem fog tetszeni akkor is játszol majd vele? 😄 Te tudod...
Mivel nem tudtál egy értelmes példát sem írni mit kéne máshogy csinálniuk, részemrõl le is zárhatjuk a vitát. 😊

BoneDragon
Gondolom õk is WoW-al játszottak elõtte, így van valami összehasonlítási alap. Ahhoz meg nem kell észlénynek lenni, hogy rájöjj rengeteg hasonlóság van. Igazából nem értem mi ez a nagy WoW utálat, de ti tudjátok. Szerintem rengeteg jó ötlet van benne és örülök ha a jó dolgokat átemelik/tovább fejlesztik.

Persze majd kiderül, de azért több infó van náluk mint nálunk😞

Én azt hittem beszélgetünk😞 erre jön a vérpista nonpluszultrajollyjocker "ha nem tetszik nem játszol vele" kártya...

Ilyet én is tudok😊 több 10 millió légy nem tévedhet😊

Abban van igazad hogy SOKMINDENT😊 kitaláltak már.. a probléma hogy nem építik be azt a játékokba..

Azt meg ne mondjuk hogy mennyi pénzbe kerül.. mert amit itt elszórtak erre az MMO-ra.. talán értelmes dolgokra is lehetett volna fordítani😞

Braikingboss
Nem kell feltétlenûl repu grindelni ki lehet hagyni értelmetlen dolgokat. Ezeken kár is vitatkozni egy oylan játéknál ahol konkréten szart se tudsz a pontos gamerõl mi lesz benne iylen téren. Már vélemény alkotás mert pár faszkalap kipróbálta adott szinten egy apró részét a játéknak. Hát ez nem teszt. Ez számomra nem vélemény adó.

Svenhassel
Mint írtam, konkrét példát kérnék, mert ez az "egyszerû mint a faék" nekem kevés.
Egyébként nem tetszik nem játszol vele és keresel egy olyan mmo-t, ami kielégíti az összes elvárásodat. Ja, hogy nincs ilyen? Lehet nem a a játékpiaccal van a baj...

Torzonborz
elkezdtem olvasni a cikket de aztán gyorsan abbahagytam. komolyan ennyi ember szürkeállományát égette ki a wow ? 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Juj tehát már mindent kitaláltak?😊) azért ne röhögtessetek már..

Innentõl kedve csak wow klónt lehet gyártani? azért túl léphetnénk az agyatlan repu grinden....és hogy minden egyszerû mint a faék...

Braikingboss
Hát ez a wow klón kijelentés looool. Én inkább úgy fogalmaznék hogy egy általános mmo sémára épûl nem feltétlenûl a wowra!!! Ilyen egy mmo kész bele kell törõdni. Mindent ki találtak szinte. Volt amiben guild városokat lehetett építeni .... ebbe pont olyan dolgok vanank mint a wowba és sok más mmmo. Én annak is örülnék ha egy ez csak példa wow szintû pve tartalom bioware fûszerezésel és egy Warhammer online szintû pvp tartalom. Teljesen elégedett lennék😄

Torzonborz
/megafacepalm 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BoneDragon
Mondom én, hogy 2012 lesz ebbõl. Játszatok fél évet vele, utána úgyis világvége.

Én sem vágom. Egy MMO-tól alapvetõen azt várom el, mint a wow-tól. Itt lehet max beszélni a pvp/pve arányról, meg hogy milyen a harcrendszer, a kasztok, bejön-e vagy nem, de ha mondjuk nekiállok Civilizationözni, nem anyázok, hogy nincs benne belsõ nézet, mint az F1 2010-ben, hanem egy jó stratégiát akarok.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Svenhassel
De könyörgöm, milyen újítás hiányzik? Tényleg mondjon már valaki egy példát. (Craftrendszer nem ér...)
Mi újat lehetne még kitalálni?! Tényleg várom a válaszokat.

Én ezt már eleve nem értem.... személyre szabott történet? ez a nagy újítás benne?
Mert akkor KOTORx közben TS-en beszélgetsz és kész a remek újítás....😄
Egyre jobban úgy tûnik ez nem az én játékom lesz de 14 év feletti embereké sem...

Valószínûleg nem tévednek😞 de a kommenteken besírtam.. "valószínûleg minden MMO-t vissza lehet vezetni a wow-ra" 😄

Svenhassel
Hmmm a wow-ban van személyre-szabott történet? Nem vettem észre.
Egyébként akik figyelemmel kísérik nagyjából a játékot, azoknak nem meglepõ, hogy bizonyos részekben a wow-ra hasonlít...

Remélem azért ennyire nem tragikus a helyzet.

Wowot betateszteltem, de utána nem játszottam vele mert túl lineárisnak, ismétlõdõnek tûnt. Bízom azért abban, hogy a tesztelõk tévednek.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Terveznek

Sáska
hello,
nem tudjatok, terveznek RP servereket is?
thx

mi köztársasági oldalon leszünk, szigorúan csak pvp szerverre megyünk.
átlag életkor 30, ts-en mutálatlan gyerekcincogást nem nagyon lehet hallani

Sir Quno Jedi
Yep, bár fura 37" után.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hmmm, Dell U2711-el nyomulsz? az derék. wqhd felbontás odabasz.😄

Huh, most nálunk is durván elszaporodtak a Sith Warriorok, eddig van belõlük vagy 5, a többi kasztból meg max 2-2 😊

Sir Quno Jedi
Igazándiból jómagam egy szingli (vagy coop) KOTOR3-mat várnék, dehát most ez primitív MMO mánia dúl még.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Mind1, elsõre én sem szívesen kezdenék egy nagyon HC klánban, mivel én már nem vagyok az a korosztály, aki megengedheti magának, hogy heti 3-4 napot ezen lógjon. EZ reménytelen is lenne. Ha a fejlõdés nagyon nyögvenyelõs lenne, valószínû abba is hagyom idõben. Viszont ha elég gördülékeny és látom a szemem elõtt felnõni a karimat és élvezhetem a jobbnál-jobb main quest sztorikat, akkor adok neki esélyt hosszabb távon is. Ámbár ha a fõquestek megvannak, akkor mégis hova tovább??? (esetleg más osztályokkal más sztorik)

Szerintem fölösleges korlátozni a tagfelvételt... Az induláskori és az elsõ raid közötti népességben nagy változások lesznek. Pistának nem tetszik az a class, Jóska megy a haverokkal játszani, Zolcsi meg hozná 2 haverját. Úgy is alakul még sokat.
Sir Quno Jedi
Nekem mondjuk van egy SW õrült barátom (vele kezdjük majd együtt szvsz.), meg jónéhány túlélõk földjés, meg élõ szerepjátékos, meg Shakes-es stb. cimbim, tán õket is rá tudom venni egy próbajátékra. Persze éjjel-nappal melóznak (én is) ünnepnapokon és hétvégeken is (nomeg soknál ott az x gyerek), így nem hiszem, hogy túl nagy raid-elésbe fognánk, de õszintén szólva én KOTOR2 kedvelõ vagyok, így engem csakis a coop sztori mód érdekel. Ha együtt át tudunk élni faja kalandokat (mintha szingli lenne) én már boldog vagyok. Ha még némi PvP is beesik olykor, na bumm! 😄DD

Ha nem lesz elég komoly a sztori és a küldik, akkor sztorno. Ámde BioWhore-ék azt ígérték, hogy DE! 😄

[HUN]Crassus
értelmes ,felnõtt guild köztársasági oldalon?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Sir Quno Jedi
Bullshit. 😄

Minden class értelmes class 😊

eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen

Sir Quno Jedi
Még el sem kezdõdött a jáék és szinte minden értelmes class zárt.

Jah, követem nagyjából az eseményeket. A szerverkérdés és a Guild launch miatt érdekes, hogy egy szerveren legyek biztosan, akikkel kell.
Van még idõd, ráérsz. November eddig a legkorábbi idõpont ami kicsúszott mint lehetséges megjelenés.

eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen

Igen, a Nemesis klánt ismerem, csak mivel még nem találtam életképes alternatívát/riválist, addig nem adnám be sehova a jelentkezésemet.
j0nNyKa
nemesis klán pl. ilyen

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

itt szinte csak az szervezõdik, nem lesz nehéz találnod 1et