60334
  • j0nNyKa
    én is, robinhood a karakter neve :)

AA hacket hogysmint kell ?
  • TDC Geronimo
    Melóba vagyok :p Amúgy csak 1 angol EU szerver van, azon vagyok
  • Tomy Lee
    <-10:)
  • Tababo
    35szavazás...9republic jó lesz
  • Ozzyehh
    Durca:)
  • j0nNyKa
    k*rva sok screenshot (450 lesz, ha végez a feltöltéssel)
  • j0nNyKa
    hát, powertech-kel tudsz hozzá a legközelebb kerülni az biztos
  • t0Mi
    De ez a mercenary videó meg elbizonytalanított.. powertech vagy mercenary? Most ahogy nézem, a PT inkább melee, én ranged dps, és tank szeretnék lenni.. sehogy se tudom összehozni?
  • Tyrpak
    lol, MW3 és BF megjelenése után, a vgchartz.com-on az swtor nr.1 a preorder listán. :)
  • t0Mi
    Ja sorry, azt hittem te írogatod fel a srácokat, nem láttam semmilyen kitöltő űrlapot.
    Az új karinál el ne felejtsd a cikket! :D
  • BoneDragon
    Ne itt beszéljétek meg, mert irigykedni fogok. :D
  • j0nNyKa
    melyik szerveren vagy? mindjárt kezdek egy operative-ot, kezdj egy bh-t, nyomjuk együtt!

(vagymi, ez az egész csak gondolatban történik, és csak azért, hogy BoneDragont idegeljem vele, amúgy nem is kezdek semmit...... :P)
  • TDC Geronimo
    Ja és ott rohadjon meg a BH mert most megint feléje húzok :y
  • Jeffjohnson
    epic
  • TDC Geronimo
    Szebbek lettek. BHnál is a robbanások kurva jól néznek ki
  • Omlás
  • Tyrpak
    Smuggler healer:

BH healer:
  • j0nNyKa
    láthatóan nem tud írni, érezhetően nem tud olvasni -> szerinted? :D
  • j0nNyKa
    jól látod
  • BoneDragon
    Te már valamelyik nap kérdeztél hasonló hülyeséget, nem?
  • Braikingboss
    Hammer Station

Lehet én látom rosszul de olyan mint ha javítottak volna az effekteken.
  • xxisyxx
    sziaszto kolyankérdéssel fordulnék hozzátok hogy kaptma kódót és beisirtam a code redemtionba és akkor madj kapok e-mailve valami linket amiröl letudom szedni a klienst?
  • j0nNyKa
    ööööö, nem tudom, én nem törlök adatokat soha
    próbáld meg újra kitölteni, illetve mikor írtad fel magad? mer kell a táblázatnak 4-5 perc, amíg befrissít
  • t0Mi
    jonny én miért nem vagyok a listán a powertechemmel? :D
  • j0nNyKa
    igen, ez.. várhatóan így lesz

nem muszáj ezt szülőkkel rendezni, ha van idősebb ismerős / rokon / klántárs / akármi, akivel picit is jobb a viszonyod, szerintem segíteni fog

már ha le tudod neki csengetni rendben havonta a 3,5-4k forintot, akkor szerintem sima a dolog
  • Jeffjohnson
    Majd végignézegetem a skill-eket aztán szerintem abból eldöntöm. Hát nem könnyítetted meg a helyzetem :D. Köszi a helpet!
  • j0nNyKa
    hát, papíron a sorc a legerősebb aoe heal, de szerintem totál nincs annyi különbség, hogy észrevedd

40+-os heroicban mentem együtt pl. operative healerrel, az hajigálta alánk a healing gránátjait, és maxon tartott mindenkit végig

nyilván nagyon mélyen nem mentem bele, de szerintem így első körben nincs akkora különbség, inkább a feeling / játékstílus miatt válassz 3-uk közül
  • menedzser
    oké, kösz. bárcsak ilyen rendesek lennének a szüleim :D. őket ez nem annyira érdekli, de majd beszélek velük és, ha késve is, pl új év, vagy vhol jövő év eleje, de sztem beszerzem.

ahogy látom nagy sikernek örvend már most, pedig még meg se jelent, biztos fent marad sokáig, sőt valszeg egyik meghatározó alakjává fogja magát kinőni a játék piacon sztem.
  • Jeffjohnson
    Banyek ezt benéztem háááááoooommm na lássuk csak. Igazából azt kellene választani ami groupban jobb.
  • j0nNyKa
    3 healer van bébibogyó (sorc, merc, operative)

mindegyik kurvajó, nagyjából balanced, de a sorcnak a "bubija" az rettentő imba, ha healelni akarnék, akkor amiatt sorc healert tolnék

de a lényeg, hogy mindegyik kap normális healing spelleket (aoe és single target egyaránt), illetve mindegyik rá tud menni talentekkel, hogy ne fogyjon ki egyhamar a resource-ból (sorcnál force, operative-nél energy, mercnél heat)
  • j0nNyKa
    hát, retekkel biztos nem lehet majd fizetni, viszont paypallal, bankszámlával (pl. automatikus átutalás), igen

gondolom ha fiatal vagy, akkor keresel egy.. nagytesót, szülőt, akárkit, aki megoldja neked a fizetést, te meg csak kp-ban csengeted neki a megfelelő összeget 1/3/6 havonta
  • menedzser
    jó lesz ez, elolvastam a faqot és szemezgetek a classokkal. de én fiatal vagyok és, hogy a retekbe fizessek elő a havidíjakra majd? már, ha megveszem egyáltalán, mert még nem biztos, nincs pénzem most.

paypal, vagy mi a franccal kell megoldani a havi fizetést? nem értek hozzá.
  • Jeffjohnson
    Köszi! Te próbálgattad már a két healert heal talenttel? Ha igen melyik a jobb? Mert én mindenképpen healert akarok indítani csak beta alatt nem hiszem, hogy lesz annyi idő tesztelni őket, hogy messzemenő következtetést tudjak levonni belőle.
  • j0nNyKa
    lol tényleg :DD
  • j0nNyKa
    ebben a pillanatban torguildnek van a legfrissebb talent calculatora

sorc az pl. a mostani buildes
  • Jeffjohnson
    Én a Sith Sorcerer-re szavaztam nézegettem a talenteket és így elsőre az tűnt a táposabb healer-nek. Jut eszembe szeptemberi talent táblázatot nézegettem valahol találok újabbat?
  • BoneDragon
    Hehe. Az a stop tábla is jóféle. :D
  • j0nNyKa
    "oh yeah ? now loot him..." :DDDDDDDDD
  • j0nNyKa
    isteni, szebb bannert még nem is láttam soha
  • Jeffjohnson
    done