60334
-
#16346 Ki mondta, hogy lehet most hétvégén? -
mnorbi #16345 jön a szokásos láma kérdésem : most hétvégén csüt este 24.00 tol vagy péntek este 24.00 tol lehet tolni ? -
Tyrpak #16344 Nekem tetszenek az animációk, lehet, hogy te azt látod darabosnak, hogy nem teljesen folyamatos, hanem amikor csinálsz valamit, akkor belekezd, lemegy az animáció, és megáll.
Ez szerintem főleg az autoattack hiánya miatt van, hogy nem üt egyfolytában a karakter.
"Gagyi harcanimáció": szerintem nézd meg bármelyik lightning, ranged aoe, force charge képességet, vagy mondjuk a rest animációt, ami nekem nagyon bejött, hogy nem csak leül, hanem csinál valamit. Na ilyet szívesen láttam volna bármelyik 5-6 éve (WAR, AoC, STO, Rift előtt?) megjelent játékban. -
#16343 Darabos?haver is ezt mondja, de én egyáltalán nem látom annak.. -
Ariakus #16342 Eddigi videók és infók alapján én azt szűrtem le a játékból, hogy elég jó pve content-et kapunk, a zene is jó lesz (ez adott is mert Star Wars), a grafikai stílus helyenként igazán jól néz ki és az űrcsaták is nagy pozitívum.
Eddigi legnagyobb hibája a játéknak a gagyi és ódivatú harcanimáció. Darabos és elég igénytelen ahhoz képes, hogy ennyi pénz van benne, kb. az 5-6 éves mmo-k szintjén van ezen a téren. -
Tyrpak #16341 Erre sajnos azt kell mondanom, hogy Lásd FAQ, 10. pont. :) -
#16340 Köszi szépen.
Látom klán keresésnél sajnos nincs külön magyar,csak az other opció,remélem nem valami albán klánba találom magam az első karakteremmel.:P -
#16339 Köszönöm szépen a nyelvoktatást IS,ez legyen a legnagyobb hibám az életben. -
Tyrpak #16338 Az early access előtt nemsokkal már tudni lehet majd a guild phase 3 eredményét, erről értesítést küldenek a regisztrált tagoknak.
Az első karakterednek, amit csinálsz, fel lesz ajánlva, hogy arra a szerverrel rolloljon, és automatikusan kap egy guild invite-ot belépésnél.
Lásd: http://www.swtor.com/guilds/faq#q3
-
#16337 Amúgy jut eszembe, egyik kedvenc filmem a 28 nappal később...
-
#16336 Egyelőre ezt még nekem is nehéz megjegyezni :D -
#16335 Muszáj, nehéz a magyar nyelvtan. :) -
#16334 1) = ezen még mindig szakadok akár hányszor leírod -
#16333 1) egyenlőre a sorozatgyilkos darabol
2) nem tudni még, de szerintem hamarosan kiderül (még mostanság lövöldözik fel / tesztelik az eu szervereket) -
#16332 Sziasztok,
Olvastam a Faq-t.
Csak egy gyors kérdés:
28 nap múlva már lehet tudni,hogy melyik szervert kínálja fel a magyar klánoknak?
Tudom,hogy ez opció,de egyenlőre nem tudom hova fogok csatlakozni és nem szeretnék olyan szerverre karaktert indítani,ahol egy magyart se találok.:) főleg ugy,hogy biztosan szükségem lesz segitségre a játék elején. :)
Esetleg lesz olyan,mint anno a Wow-ban,hogy a BS volt az első ajánlott szerver magyaroknak. -
#16331 Ott nem tudtad ezt guild-en belül megcsinálni. Itt viszont, ha mindkét oldalt rollolhatsz ugyanazon szerveren, akkor igen. -
t0xikus #16330 már csak a moonlapse hiányzik:D -
Tyrpak #16329 Emiatt már WARban is ment az aggódás, de nem nagyon láttam ilyet.
Az tény, hogy swtorban elég sok jutalom van azért, ha csak úgy open worldben kinyírsz valakit. Elvileg menne, hogy összejön 4 ember vs 4 ember, kinyírnak 3-at, és a 4-ik rezel, aztán fordul.
De mondom, még WARban se nagyon láttam ilyet, pedig ott is megvolt a lehetőség rá, aao farmnál meg még inkább. -
Pacho #16328 "biztos király orvr lesz" - akartam mondani;) -
Pacho #16327 De az RG és a HOB már csak casualban tolja majd, csak heti három 24-es warband night lesz;)
Amúgy Kill Frenzy sith lesz, Booate csapata kemény ellenfél lesz, plusz nem tudni még (legalábbis én nem tudom), hogy a No Manner rollol-e swtor-ra. Nekik volt a legjobb smallscale 6-os partijuk (Gomi, Gourmand, Gormor stb.) az elmúlt három évben a warban.
Szóval érdekes lesz, biztos lesz orvr ha már legalább a Norn-os guildek egy helyre kerülnek:) -
t0xikus #16326 a guildlistából látszik,h jó,hogy meghagytuk guildnevünket. ismernek minket:) -
t0xikus #16325 viszont tök fasza,h régi WAR-os guildek leszenk itt is:) fasza összecsapások lesznek:D -
#16324 Ezzel nyilván ők is tisztában vannak. Valószínű lesz rá valami védelem. -
#16323 SWTOR-ban mit kapsz ha megölsz egy ellenséges frakció tagot? -
#16322 pedig lehet indítani mind2-t, ez hivatalos infó -
#16321 Az lesz ebben az érdekes, hogy rengetegen vissza fognak ezzel élni. Itt nem csak arra gondolok, hogy elviszi előled valaki a quest mobot és te átloggolsz és pofán csapod hanem, hogy klánon belül egymást fogják farmolni az emberek. Te bejössz egyik oldali karival én másikkal és először 5x én öllek meg aztán 5x te képzeld el ezt 20v20 ban. Más játékból való divatos kifejezéssel élve "statpadding" lesz és megölik vele a pvp-t. Így belegondolva ez baromi nagy negatívum. -
Boncmester #16320 Szerintem is gáz lenne. Mindenki nyilván azzal a karakterével lépne be, amelyik bonust kap a pvp zónában, emiatt nem lenne ellenfél.
WAR test szerveren asszem úgy oldották meg, hogy ha beléptél az egyik oldalra, akkor 8 óráig nem tudtál belogolni a másikon, de ez se jó azért.
Ha az ember a másik oldalon akar lenni, csináljon másik szerveren karaktert, és kész. -
#16319 Pedig az mmo-k többségében nem lehet. Ráadásul pvp-t eléggé elbaszná. World pvp épp arra a karakterre jelentkeznék be ami épp lock előtt áll :D
Ezt is ki lehet küszöbölni biztos valahogy de hát az már nem a mi dolgunk :D -
#16318 Szerintem hiszti lenne abból, ha nem lehetne mind 2 oldalon karaktert indítani. Mondjuk személy szerint én is amellett vagyok, hogy ne lehessen de ennek igencsak kicsi az esélye :[. -
Boncmester #16317 Legutóbbi infóm szerint lehet, de talán csak a test miatt. Ezt bármikor könnyedén megváltoztathatják...
Szerintem amúgy, ha valami normális PvP rendszert akarnak, akkor nem jó, ha mindkét oldali karaktert lehet indítani egy szerveren. -
#16316 csak, hogy legyen: még mindig lehet mind2 oldalra karaktert indítani? Korábbról valami ilyesmi rémlik. -
Boncmester #16315 Na, igen, ez a story rémlik nekem is :) -
Tyrpak #16314 KDS az a guild WARban, aki amikor a szerveren elszállt a balance desto irányba fogta, és minden tagja rerollolt order oldalon, felnyomták magukat 1 hónap alatt max szintre, aztán lezergelték az egész szervert, amíg szépen mindenki el nem ment máshová -
Boncmester #16313 Amúgy észrevettétek? Tegnap este óta nem volt hülye kérdés :) -
Boncmester #16312 Az a DPS ága. A közepesnél jóval magasabb szintet érsz el vele. Ugyanazt tudja, mint a Sorcinál a Lightning ág. -
rholas #16311 A Sage Telekinézis ág mennyire használható?
A tervem az hogy nagyrészt csak erre talentelek.
Csak nem tudom hogy DPS-ben eléri e a közepes szintet.
-
Boncmester #16310 Ne felejtsd, nem 2, hanem 3 healer kaszt van! Mercenary -> Bodyguard -
Boncmester #16309 Hát, lehet, hogy empire oldalon többen lesznek a szerveren, de kérdés, hogy mennyi szervezett és jól koordinált csapatot tudnak alkotni ezek pvp-re. Republic oldalon kapásból 4 ilyen guildet is látok, Empire oldalon 1-2-t.
KDS az a guild, ami minden létező MMO-t végigfarmol PvP-ben csilliárd taggal? -
Boncmester #16308 REPUBLIC:
Red Guard - 40
Hand of Blood - 20
Exodus - 15
Unknown - 20
The Unnamed - 30
Uhhhh, lesz kihívás, ha oda kerülünk :D
De ahogy nézem, az általunk körbejelölgetett magyar PvP guild csoportból, az Unknown és mi jelöltük be a Red Guardot. Elsődlegesen számomra az a fontos, hogy a magyar guildek legyenek együtt, de ha egyben berak minket arra a szerverre, ahol ti is vagytok, akkor az nagyon jó lenne :) -
#16307 Kikapcsoltam mert fpst is vitte meg input lag is volt kamera forgatásnál stb