60334
  • Ozzyehh
    Amúgy, van valami infónk arról, hogy hány napos lesz az open? fontos lenne :S
  • j0nNyKa
    fasza

hivatalos oldal után csak ott maradt 2 | jel, azt még ha lecsökkented egyre, akkor mégkirályabb leszel :)
  • Jeffjohnson
    Banner frissítve. Thx Jonnyka!
  • j0nNyKa
    most azon agyalok, hogy 17.-én letöltik a mostani bétázók az új buildet, tesztelgetik picit, meg ilyesmi, aztán jövőhéten meg ráeresztik a tömegeket is, hogy 26.-án elkezdődhessen az "open beta"

igen, ez csak tipp, semmi alapja nincs, de nagyjából logikus lenne
  • darth devil
    Nem rossz, de remélem még csatlakoznak a rep oldalhoz. Nem jó a túlerőben harcolni. XD
  • Tyrpak
    Első reakcióm: Bohemia, neeeee
    Aztán empire oldalon KDS és Sárkány Lovagrend, yay!!!
  • BoneDragon
    Az igen. O.o
  • Pacho
    Alakul egy fasza PVP szerver:

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=594940

• j0nNyKa
    In addition to the six permanent servers remaining open, we will be introducing a high-level testing server in order to continue gathering feedback on high-level content. Each player that logs into this server will be granted level 40+ characters of each faction with a randomly assigned species, gender, and Advanced Class. To change your randomly-assigned characters’ names, exit and re-launch the game. When you log back in to the server and select a character, you will be prompted to rename all granted characters.

You may experience some technical issues that we are unable to resolve. We ask that you report any serious bugs you encounter that are content related – meaning anything to do with missions, environments, Flashpoints, etc. However, please do not report bugs directly associated with the character, abilities, or equipment.

We encourage all of you to spend time with these characters and help us test our high-level content more thoroughly! Thank you very much for your participation, and we look forward to your valuable feedback!
  • Jabar
    Majd meglátjuk, tőlem múltkor nem kérték, amúgy meg tényleg, a futárnak kell oda adni vagy mi? (ez elég valószínűtlen)
  • j0nNyKa
    20 gigás peccs bmeg :O

Hello testers! We are preparing to deploy a new build of the game!

This Thursday, 11/17, at 7:00AM CST (13:00 London, 14:00 Paris/Berlin), we will bring the servers down for maintenance. Then, at 10:00AM CST (16:00 London, 17:00 Paris/Berlin), the servers will become available again with a 20GB patch, which will contain the new build.

You do not need to uninstall your previous game installation, but we do recommend uninstalling in order to save space on your hard drive and to assist with any necessary troubleshooting.

Good news: characters from the last phase of testing will not be wiped and will carry over to the new build!

Thank you all for your participation in the test!
  • csokicsiga #16255
    Ezis igaz.
  • Fenrir
    Legrosszabb esetben megveszem Origin-en, most már teljesen mindegy, hogy honnan szerzem meg.
  • csokicsiga #16253
    Az igaz, de ez is olvasható :
    "a kiadótól kapott információk szerint a pre-order példányok tulajdonosai számára tudja biztosítani a megjelenéskor a játékpéldányokat"
    Deha, nincs számlád róla, akkor nemtudod bizonyitani, hogy te vettél pre-ordert.
  • Tyrpak
    Ha beírtad a preorder kódot, akkor az early accessnél amikor behív, küldenek linket, és le tudod tölteni (mint most a bétát).

Már többször kérdezték a hivatalos fórumon, de egyelőre még ők sem tudják, hogy mennyi időd van az 12.20. után hogy beírd a végleges kódot, amit a játék dobozában találsz meg.
  • Vincentcloud
    Köszönöm a számomra teljesen kielégítő választ :)
  • Fenrir
    Játék lesz, csak éppen az elővétel árát nem tudod beszámíttatni majd a teljes játékéba. 1500 Ft-ot buktál.
  • csokicsiga #16249
    Tölük rendeltem elörre énis, irták, hogy a számlát tegyük el,ez alap, ha nemlesz számla, nemlesz game :)
  • BoneDragon
    Öhm, akkor ezt lehet én is buktam.
  • Fenrir
    Nem tudom. Én leveleztem velük, de nem tudtak segíteni a számlában, azt mondták, hogy buktam.

"Ahogy rendelése leadásakor is tájékoztattuk, a beszámíttatáshoz/átvételhez a számla vásárló részére kiadott példányának meglétére van szükség.
    Így sajnos mi ebben a kérdésben nem tudunk segíteni.

Tisztelettel:
    CD Galaxis"
  • Jabar
    és majd a futárnak kell megmutatni vagy mi?
    Úgy rémlik mintha tárolnák ők ezt náluk, régebben rendeltem már így valamit és nem kellett a számla.
  • Fenrir
    Ha cdgalaxis-tól rendeled meg akkor ne dobd ki a számlát a preorder-ről vagy úgy jársz mint én :)
  • j0nNyKa
    az egész pre-orderesdi összefoglalva:

- előrendeled a játékot pl. a cdgalaxistól, erre egyelőre csak egy előrendelési árat fizetsz ki (azt hiszem, kb 1500 ft)
    - ekkor fizikailag egy kódot kapsz, amit beírhatsz az swtor.com -on, mint pre-order kód, így megkapod az early accesst (szerintem 1, max 2 napot)
    - amint megjelenik a játék, megveheted, a teljes árból levonják azt, amit már pre-oderre kifizettél (azt az ~1500 ft-ot)
    - amint küldik a játékot, felrakhatod dvd-től, vagy letöltheted netről is, teljesen mind1

ha előrendelsz, és nem veszed meg végül a játékot, akkor buktad az ~1500 ft-ot, annyi
  • Fenrir
    Ha nem veszed meg akkor semmi sem lesz, buktad a preorder árát max. EA-nál egy pár nappal hamarabb tudsz majd kezdeni mint a többiek, kb ennyi lesz az előnyöd velük szemben.

Mondjuk azt nem tudom, hogy akkor is kihasználhatod-e az EA idejét ha nem veszed meg a teljes játékot.
  • Vincentcloud
    És akkor le tudom tőlük tölteni a játékot? de ha igen és utána nem veszem meg a dobozos játékot akkor mi van?
  • Fenrir
    A preoder dobozban csak egy kulcs van, azt kell beírni az swtor.com-os profilodhoz.
  • Vincentcloud
    Na akkor egy kérdés ami nincs a FAQban, ha megveszem a preordert cdgalaxistól akkor kapok early accest, és igen akkor hogyan is fog ez működni?
  • darth devil
    Gyerekként imádtam. :D 6-7-8 éves koromban. :D
  • j0nNyKa
    végre valaki, aki elolvassa a faq-t, erre nem teszed fel a kérdést :D
  • picket
    Nehogy valaki is megnézze a Holiday Specialt, mert betoncsizmát öntet magának, bedobatja magát a tengerbe, harakirit követ el és amúgy is megy inkább wow-ozni! Én szóltam!!!!
  • Ozzyehh
    Igen , logikus lenne én is ezt tartom elképzelhetőnek, bár kitudja , hogy a fiúk mit gondolnak :)
  • Boncmester
    Hát de mi a kérdésed? :)
  • mrzoltan
    "Én - xy - elolvastam a FAQ-t, és nem kaptam választ a kérdésemre."
    :D Ez mekkora már. Amúgy tényleg nem kaptam választ.
  • BoneDragon
    Ha már pénteki update az volt, hogy küldtek levelet a béta hétvégéről, lehet most pénteken meg küldik a letöltési linket és következő héten már játszható is. Simán eltudom képzelni.
  • Boncmester
    Ja, igen, lehetséges, hogy azzal keverem. Egyiket sem láttam.
  • Fenrir
    Ezekről még csak nem is hallottam lol, a másodikat megpróbálom letölteni valahonnan.
  • picket
    Kevered a Holiday Special-el? Nem szar az ewokos, csak nagyon mese, inkább gyerekeknek való, kicsit bugyuta. [url=http://www.imdb.com/title/tt0087225/]Ez az első része, nem függ össze szorosan, de lehet érdemesebb ezzel kezdeni.
  • Fenrir
    Heh :P
  • Boncmester
    Én nem láttam, de ha jól tudom, annyira vacak lett, hogy George Lucas azóta tűzzel-vassal próbálja elpusztítani az összes létező kópiáját :)
  • Boncmester
    Ott van pl a BF3 topic. Amikor kijött, hogy BF3 open beta, akkor volt azzal kapcsolatban egy kérdésem. Ugyanúgy, rohadt nagy betűkkel ott volt, hogy Open Beta FAQ. Mielőtt föltettem volna a kérdésem, bementem, elolvastam a FAQ-ot, volt benne válasz, és nem kérdeztem fölöslegesen.
    Megjelenés után kíváncsi voltam, mi van a joystick támogatottsággal. Bementem, láttam, hogy van új FAQ, elolvastam, nem volt válasz a kérdésemre, föltettem, és senki nem hülyézett le.
    Más ember ezt miért nem tudja megtenni?

Igazából meg tök8, itt is mindenki választ kap az összes kérdésére, max kap hozzá egy hülyézést. Aki besértődik, az tényleg hülye, aki meg tanul belőle, az máskor nem fog hülyeséget kérdezni, és majd nem lesz lehülyézve.