60334
-
#16386 Unaloműzőnek éppen pont jó. Ha besokall az ember a sok küldetéstől meg gyilkolászástól el lehet molyolni vele -
Tomy Lee #16385 Nekem tetszik space combat attól független,hogy hajó mozgás nagyon tényleg rosszul sikeredett+kamera nézet vicces(bár kb fél évvel ezelötti videot mikor még néztem akkor gondoltam lesz még jobb de nem lett).
Azért jó kis extra,néha felmegyek majd oda is vadászni:) -
A4tech #16384 privateer 1-ben volt ilyen kameranézet, elég jól jött ha épp üldöztek, tekerted a joystick-ot, mintha epilepszia rohamod lenne és soha semmi nem talált el -
#16383 köcc, fasza -
#16382 User/xxx/appdata/local/swtor/betatest/settings
itt van client_settings.ini
Ide be kell írni ezt a sort
AntiAliasingLevel = 2
És lesz AA. Most néztem és mégse megy le fsp sőt... ahol kiléptem direkt megnéztem. 7-8 fpsel több volt. Érdekes. Viszont jóval jobban néz így ki :p
-
Boncmester #16381 Szerinte az rossz szerintem, hogy az űrcsata egy 12 évvel ezelőtti játék (Rebel assault 1-2) színvonalán lett belepakolva.
Ez szerintem is gáz, de minden más eddig tök jó a játékban, amit láttunk belőle. -
Ariakus #16380 Hát ja, a videó alapján mégsem olyan nagy szám. Olyan nyegle az űrhajó mozgása. Úgy kellett volna megcsinálni az egészet mint a Freelancer-t.
-
#16379 -
Ariakus #16378 Miért, szerinted rossz, hogy lesz benne űrcsata? Nem értelek. -
#16377 Előre is köszi az infókért :] -
#16376 na akkor úgy lesz, hogy holnap megkapjuk a 40+-os karaktereket, elmegyek open world pvpzni hétvégén, és összeírok mindent -
Boncmester #16375 Thx. És azt tudjuk, mennyi a max szint, illetve durván mennyi idő lehet elérni? Ha szintet lépek, a PvP módosítóm nő? -
Boncmester #16374 Ha jól tudom, akkor a PvP cucc erősebb PvP-ben a PvP stat módosító miatt, a PvE pedig PvE-ben.
Ezt kb úgy képzelem el, hogy a legjobb PvE cuccon mondjuk van egy statból 100, a legjobb PvP cuccon meg 95 ugyanebből a statból. Viszont a PvP-ben a PvP cucchoz hozzájön +10% stat boost, így kb 105 erős lesz.
Szóval mindkettővel lehet menni mindenhova, de megéri mindet kiszedni, és átöltözgetni.
Persze ez csak az én elméletem, lehet, hogy tökre nem így van. -
#16373 Arra már most tudok válaszolni, hogy a valort pontonként kapod, és szinteket kapsz a pontjaidért, ugyanúgy, mint a social pontoknál, illetve a dark / light side pontoknál.
#16371: ja :P -
#16372 10% ha jól tudom. -
#16371 Ha jól láttam képeken van Valor rank. Azt nem tudom mekkora a max szintje. Lehet olyan mint WAR-ban az RR csak j0nNyKa kedvéért!
-
Tyrpak #16370 Még egy kérdés, amit homályosan hagytak bioware-ék:
Mekkora a különbség az 50-es pve cucc, és a pvp cucc pve statjai között?
Megéri pvp cuccot farmolni, vagy az lesz mint nem mondom hol, ahol pve cucc sokáig jobb volt, mint a pvp?
-
#16369 Hát ja, de azért akkor is szemetek... -
Boncmester #16368 Hát azzal kapcsolatban még sok mindent nem tudok.
Pl hogy hogyan megy a valor, vannak szintek, vagy egyáltalán, miben mérik, azon kívül, hogy vannak pontok? Ha megölsz valakit open pvp-ben, mit kapsz érte?
Hogy megy az open PvP mechanic. Ok, hogy van 5 objective, amit el kell foglalni, meg lépegetők, de milyen nehéz elfoglalni ezeket? Hogy néznek ki? Hány ember tudja elfoglalni/tartani? Lockol-e, ha elfoglalták, vagy azonnal visszafoglalható? Mekkora területen vannak elszórva? Hogy mutatja, mi van elfoglalva, mi nem? Mit kapsz, egy egyet elfoglasz. Mi a bonus, ha minden a frakciódé? Mi alapján tudod fölvenni a pvp-s cuccokat, valorhoz van kötve valahogy, vagy csak meg kell venni a pvp vendortól pvp currencyért?
Van-e valami story az egész pvp-ben? Történik valami, ha egyik/másik oldal dominál? A Tatooine open pvp-ben is vannak objective-ek, vagy csak Ilumon, és 50 fölött lehet rendesen csinálni?
Hirtelen ennyi :) -
#16367 én 26. án regeltem és én se kaptam :) ,de nézd a jó oldalát valszeg 5 nap early-d lesz mint mindenkinek aki 2011.07- valamikor regelt .) -
#16366 Nekem azért picit szálka a szememben, hogy 2011.07.21-i preorder aktiválással (magyarán lecsaptam rá amint lehetett) még egy hétvégi béta behívást se kaptam
Az össznépi lagg fesztre meg nemigazán vagyok kíváncsi bár tuti, hogy be kukkatok azért ... -
#16365 He?? o.O
-
t0xikus #16364 akkor te egy mázlista ember vagy:) -
mnorbi #16363 mar az accomon is az bvan hogy beta invite state ready
-
mnorbi #16362 kuldte az swtor hogy most lesz es kuldte a keyt is -
Pacho #16361 Nagy tévedés a WAR itt már nem nagyon érdekel senkit. Legfeljebb annyi, hogy közel 15 hónapja a WAR-ban tesztelik azokat a pvp elemeket amiket az swtorban majd - remélhetőleg feljavítva megjelennek. Amúgy nem értem mennyivel rosszabb ha sogron - aki már volt bétán - úgy magyarázza nekem itt a dolgokat, hogy "tudod mint a WAR-ban" - mint az ha valakinek azt mondod, hogy ez meg az class AC olyan mint a wow-ban a rouge.
-
#16360 jóhát szerinte az űrcsata pozitívum
nyomtál már egyébként space combat missiont, akár egyet is? -
#16359 "Eddigi legnagyobb hibája a játéknak a gagyi és ódivatú harcanimáció. Darabos és elég igénytelen ahhoz képes, hogy ennyi pénz van benne, kb. az 5-6 éves mmo-k szintjén van ezen a téren."
lol?
MMOkba ritkán látni ilyen folyékony animációkat -
#16358 hm, meg fogom ma nézni neked
szedd össze, hogy mi érdekel pvp-vel kapcsolatban, amit hirtelen le tudok csekkolni, és estére összeszedem -
Boncmester #16357 De szerintem ez csak bonus valor a WZ végén a teljesítménytől függően. Viszont felteszem kapsz valort minden egyes kill utána is. Legalábbis úgy lenne jó. -
#16356 tudom tudom tudom, sajnos tisztában vagyok vele, szal ja, igazad is van
ö, valor rendszer itt is van, illetve warzone-ban biztos, viszont nekem ezek a számok nagyon kereknek tünnek ahhoz, hogy open world is adja:
1. kép
2. kép
3. kép
-
A4tech #16355 spankyfranky volt a király, aki elrepült a fejed felett horizontális vektroron, közben kaptál egy 50k-s dmg-et. -
Boncmester #16354 De te is tudod, hogy nem itt találják ki a spanyolviaszt. Az ilyen kérdéseknél nyilvánvalóan mindenki az eddigi MMO tapasztalata alapján próbál válaszolni. Amíg nincs hivatalosan megerősítve.
Hogy ez WAR, WOW, Rift vagy akármi más, nem mindegy?
De ha tudod, hogy open pvp-ben mennyi valor vagy nem tudom mi jár azért, mert egymás után sokszor megölsz valakit, és mondod, akkor többet nem lesz ezzel kapcsolatban ilyen. Amíg viszont ezt nem tudjuk, addig abból indulunk ki, hogy a war-ban megoldották, tehát lehetséges, reméljük itt is megoldják majd.
Felesleges úgy csinálni, mintha nem lett volna másik MMO az SWTOR előtt. -
#16353 írjad, csak én ne lássam, mer engem egyáltalán nem érdekel
swtornál swtorból indulok ki, aztán hello
tudom, hogy ettől sokakat érdekel a war itt, legyen úgy, de én kihagynám -
Boncmester #16352 Mivel ugyanazok fejlesztik, ezért pvp szempontjából jogos kiindulási alap. Mit írjak, másik MMO-ban? :P -
Boncmester #16351 Kill Frenzy kb 15 taggal lesz jelen, ha jól látom? Az nem sok.
Nem nagyon látok olyan guildeket jelenleg empire oldalon a KDS-en kívül, aki fölvenné a versenyt egy RG+HOB közös zerggel heti 3x...
Bár örülnék, ha tudnánk csinálni ilyet, de kéne a mi oldalunkra is egy Levanka szerű orvr vezető emberke, aki nagyon vágja a témát :) -
Boncmester #16350 Azért van ott a nevünk, mert bejelöltem őket Adversarynak. Szerintem ha Hüvelyk Matyi lenne a guildnevünk, akkor is ott lenne :D
Amúgy meg meglátjuk, mennyire pakol minket össze velük a szerver, mert csak mi jelöltük őket, meg az Unknown, ők nem vissza. És simán el tudok ott képzelni egy vágást az ő körbejelölésük, meg a miénk közt. Viszont én nem akarok másik szerverre menni, mint ahova a magyar közösség. -
#16349 picket: legyél szives írni nekem egy greasemonkey scriptet, ami minden hozzászólást eltüntet, amiben szerepel a "WARban" kifejezés :D -
Boncmester #16348 Warban azért ha ugyanazt az embert ölted meg sokszor egymás után, alig kaptál érte renownt, biztos itt is lesz ilyen. Mindegy, remélem nem lehet majd ilyet játszani, mert nagyon gázos lenne. -
#16347 Ez tenyleg az volt. Ha most hetvegen lenne mar lehetne tolteni.