60334
-
#16586 Mivel a játék szerint nem lehet frakciót váltani (egy Jediből sosem lesz Sith, csak rossz Jedi), ezért én úgy gondoltam, hogy pl. a zöld és kék kardot, minden Jedi használhassa, a pirosat pedig csak a rosszak (de talán még ők se). Szerintem egy "jólelkű" Sithez jobban illik a piros kard, mint "rosszfej" Jedihez. -
#16585 Pre-order vendorok? -
#16584 hm, bent vannak a pre-order vendorok is -
#16583 aha, fehér, sárga, lila, narancs független színek -
#16582 Akkor az független a light/dark pontoktól, igaz? -
#16581 eddig world boss dobott fehér kristályt -
#16580 Hogyan lehet szerezni fehér fénykardot?:) -
#16579 egyébként valaki magyarázza már el ezt a color crystal hisztit
már kb. fél éve megmondták, hogy így működik a rendszer: kék, zöld az light side, piros pedig dark side - ez így jó is, átlátható, logikus, fasza
jó, rendben hogy csak mostanra implementálták, de mindig is ez volt a terv, nagyon helyesen -
#16578 Nekem nem rémlik, hogy bármikor láttam volna ilyet.
Viszont ami engem idegesített az:
shift+c - unbindable chat ablak felhozás
bal ctrl-t lenyomod, nem tudsz fordulni a jobb gombbal... wtf???
mentek is a riportok :) -
#16577 próbálok programozó fejjel rájönni, hogy wtf, de nem tudok :D
meglátjuk
egyébként én úgy látom, hogy ez a build nem hoz magával túl sok új bugot, akkor bizony brutálisan jó, és lehet kiadni a p*csába -
#16576 SWvel szerintem egyszer se találkoztam vele. BHval viszont van hogy warzoneba pl huttballon megáll 10 secen belül 2* is. Iszonyat idegesítő. -
#16575 Ööö... milyen autorun bug? :) Lehet, hogy csak nem figyeltem. -
#16574 nálam van hogy X óra játék alatt egyszer sem jön elő, van hogy negyed óránként :D -
#16573 Autorun fixet se látom :/ Remélem csak kihagyták, mert múltkor már olyan szinten idegesített, hogy majdnem kiléptem :D -
#16572 nézted, hogy cybertech-kel lehet vehicle-t craftolni? szerinted 10 playerből hány cybertech-es lesz? 8? 11? :D
bonedragon: kurvajó kérdés, meg fogom nézni -
#16571 thx. Nincs UI slider még mindig :(((
A több xp warzoneból rész jól hangzik, UI változtatások is meg a queue system is. -
#16570 Ez mi hogy az fp-k 2 emberre vannak balanszolva? -
#16569 Lesznek, de mind "vanity item". Szóval "csak" máshogy néznek ki. Stat ugyanaz. -
#16568 most olvasom, hogy VÉGRE bankból is tudnak craftolni a kompanionok <-- ISTENIJÓ, nem kell minden szart az inventoryban tárolni! -
#16567 te teljesen jól tudod :) -
#16566 Hmm akkor lehet én emlékszemem rosszul :] -
#16565 így van, illetve szerintem tök esélytelen középen maradni belátható keretek között - én nem tudom úgy elképzelni a játékot, hogy affli pontokra figyeljek állandóan (jaj most -100ban vagyok, mondanom kell valami szépet, jaj most +200ban vagyok, meg kell ölnöm valakit) -
Tyrpak #16564 Ok, nem tudtam. Amit eddig olvastam, ott egyik helyen csak azt mondta az emberke hogy
"I had exactly 1000 Light side points and 1000 Dark side points, leaving me perfectly centered"
Másik pedig azt, hogy a hétvégi teszt alatt elérte, hogy a karaktere "Lightside I" and "Darkside II."
Mennyi pontnál vált szintet a csúszka? -
#16563 Vannak olyan armorok amik csak egyik vagy másik oldalon használhatóak nem ? Akkor "muszáj" lesz specializálódni valamilyen szinten nem ? :] Vagy rosszul emléxem ?
ˆ Tyrpak:
Mind két irányba nem lehet nyomulni eggyidőben tudtommal ergo vagy semleges marad valaki vagy dark side vagy light side és csókolom ez a 3-om opció van. Szerintem :D -
#16562 azt remélem érzed, hogy aki középen marad, az használhatja az összes fajta kristályt :D -
#16561 Nem érheted el mind a kettőt, egy csúszka van, mint a kotorban, vagy light vagy, vagy dark. Ha light vagy, nem lehet pirosad, ha dark vagy, nem lehet kéked-zölded, ha pont középen vagy, akkor meg mindened lehet. -
Tyrpak #16560 A color crystalos részét szerintem nagyon elbaszták.
Ha elérem a light1-et, akkor nem lehet pirosam, ha elérem a dark1-et, akkor nem lehet kék és zöld.
És mi van ha elérem mind a kettőt? Akkor csak sárga lila meg egyéb ritka szín lehet????
Ez elég nagy szopatás azokkal szemben, akik középutat szeretnének választani. -
A4tech #16559 írd át a FAQ linket 'A játék letöltése ITT'-re, tuti minden gempa azt nyomja majd meg elsőre -
#16558 ez a marauder / sentinel fury rendszer aweeeeeesomeeeeeeeeeeeee -
#16557 Úgy látszik dark side jediként le kell mondanom a zöld fénykardról :S -
#16556 print screent, ctrl x-et, ctrl c-t, ctrl v-t, shift ctrl n-t, mindegyiket vagy 80x, vagy 160x :D -
#16555 Boncmester kérdésére benne is van a válasz a world pvp-vel kapcsolatban , az objectekkel kapcsban -
#16554 Hű bazze, kicsit hosszúra sikeredett. Köszönjük szépen az ujjadnak amivel a print screent nyomogattad. -
#16553 tessék, patch notes (belefájdult a kezem az elkészítésébe, tessék nagyon megbecsülni):
http://kocsog.eu/swtor/upload/patch_notes_1117_1.jpg
http://kocsog.eu/swtor/upload/patch_notes_1117_2.jpg
http://kocsog.eu/swtor/upload/patch_notes_1117_3.jpg
http://kocsog.eu/swtor/upload/patch_notes_1117_4.jpg -
#16552 Én sajáttal nyomom ;) ... persze nem vagyok itt régi motoros. -
#16551 Nyugtat a tudat, hogy őket sem hívták meg. Más meghívójával menőznek itt. -
#16550 teljes patch note-ot kiírta már valaki, tudtok linkelni? -
#16549 Hiszem, ha látom...
Kíváncsi vagyok a keybind-es update-re... nemsokára kiderül. -
*Fixed several issues with the ability queue system that could prevent player actions from being properly queued*"
Na ez fasza nagyon mert iszonyat idegesítő volt pvpben.
"Alright, I'll be the one to say it. Could Bioware have actually succeeded in delivering the mythical miracle patch?
Reading the notes, it sounds like it. "
:o -
#16547 Jól, beszéljetek ám csak letöltésekről, mi többiek, meg irigykedjünk csak, mi???