60334
  • j0nNyKa
    na jóvan, bevállalom, újraindítom :D

valóban ott a notes, csak a letöltést nem folytatja így :DD
  • TDC Geronimo
    Megy a test forum már és írják hogy launcherbe ott a patch note. Fene nem merem bezárni :D

Jött 2 operation meg 2 új flashpoint állítólag meg az ability queue rendszerben is variáltak. Jó lenne látni a notet :/
  • N1ggA
    - a klienst még nem lehet letölteni, majd később kapsz emailt, ha igen
  • j0nNyKa
    ha lerajzolod, én belerakom, mert leírni nem tudom hogy lehetne érthetőbben
  • N1ggA
    ahogy gondolod, én tudom a választ :)
    bár lehet, hogy megóvna néhány idegesítő kérdéstől.
  • j0nNyKa
    moziba ne vigyelek?

aki a piros linkek közt nem találja meg a választ, annak nem fogom tudni lerajzolni sem.
  • N1ggA
    igen spec. erre a kérdésre be lehetne rakni a választ! jonny intézkedj :)
  • Ariakus
    Értem én amit mondasz, bár számomra furcsa, hogy a kérdésemre a válasz miért nincs bent a FAQ-ban, mert csak ugye más linken lehet megkeresni a választ. Sok olyan fölösleges kérdésre pedig ott a válasz amelyekre igazából nem is lenne annyira nagy szükség mivel játék során ezek mind kiderülnek...
  • Tyrpak
    Fórumhoz nem lehet olyan botot csinálni mint irc-hez?
    Valaki beírja, hogy "kaptam egy kódot", bot már írja is neki a linket a faq-hoz :)
  • N1ggA
    Ja és nem személyed elleni erőszak ez, csak naponta többször teszik fel nagyjából ugyanazokat a kérdéseket, és bár még az elején válaszolgattunk, azóta egyre kevésbé, és nagyon zavaró tud lenni.
  • Rubint
    És több hozzászólás keletkezik így, mintha ctrl+c/ctrl+v-vel mindig bemásolnánk az ide vonatkozó passzust. :D
  • Boncmester
    Nene, ez bonyolult :)
  • Ariakus
    Köszönöm a válaszokat.
  • Omlás

El kezdek készülni a jövő hétvégére már most...
  • Tyrpak
    B) verzió: google.hu, beír swtor beta faq, klikk Tárolt változat
  • Boncmester
    Ez a link benne van a FAQ-ban, ahol magyarul le van írva szépen, hogy: "már el is kezdték kiküldeni a meghívókat, ez még nem él az accokon, majd a nagytesztes hétvégén fog, hiszen mindenki megkapja."

Ergo majd akkor tudod letölteni, mielőtt kezdődik a teszt. Fogsz kapni levélkét róla.
  • N1ggA
    1) Béta infók
    Kérdésem van a bétával kapcsolatban!
    További (részletes) infók a hivatalos oldal fórumán, illetve magyarul az swtor.hu-n.
    2) Klikk swtor.hu-ra. Cikket elolvas: "előre kiküldik a meghívókat, lesz idő letölteni a klienst"
  • Tyrpak
    Will I be able to download the game client in advance of the weekend?

Yes, we will be sending out invites to download the game client in advance of the upcoming weekend.
  • j0nNyKa
    kérlekszépen, olvasd el mégegyszer
    keresd a piros betűket, mert bizony gyengébbek kedvéért használtam, éppen az általad feltett kérdések megválaszolására

nem azért írtam meg, hogy aztán a tartalmát egyessével minden ba.. mindenkinek bemásoljam.
  • Tyrpak
    Kérjük el Picket-ét, az övé a múltkor nagyon jól müködött.
  • Ariakus
    Nem találtam a kliensről letöltéséről infót a FAQ-ban, ha benne vn akkor másold ide ki , mert lehet, hogy nem vettem észre pedig jól átfutottam.
  • j0nNyKa
    áh, csak be kell rúgni 3-4 napon keresztül, akkor minden elviselhetőbb
  • j0nNyKa
    lényeg hogy ne zárd be semmiféleképpen, én megtettem, és a resume bizony nem működő funkció, kezdhetem előlről :D

mondom a green_ fileokat meg töröld, csak a helyet fogják
  • Torzonborz
    nos kell egy hülyeoltó TŰZoltó is

de akkor nov.25-28-ra készítsetek be egy jó nagy doboz nyugtatót
  • Ozzyehh
    Épp ezt akartam mondani :D
  • TDC Geronimo
    Előző klienst patchelem én. Nekem eddig szedi rendesen
  • Omlás
    !! F A Q !!
  • Ariakus
    Igényeltem kódot az egyik oldalról, meg is kaptam és érvényesítettem a SWTOR honlapon. Na most az a kérdésem, hogy a klienst már most letölthetem vagy csak a hétvégén amikor esetleg kapok mailt, hogy kipróbálhatom a bétát?
  • j0nNyKa
    jaja, kérdés, hogy az indulás mennyire lesz sima (ezek a.. fél órás fekete képernyő dolgok, stb.)

update: kezdődnek is a gondok, unable to retreive patch data, és társai :D

előző verziót ha nem törölted: asset mappából a green_ előtagú file-okat töröld a p*csába (elvileg perpill csak olyanod van, már ha nem törölted)
  • j0nNyKa
    jaja, az az új kliens 1. része

patchnotes PERSZE HOGY NINCS @&#@&#
  • TDC Geronimo
    Szeded már te is? Patcher viszont üres :(

Egész gyorsak voltak a fiúk most, hogy ilyen hamar lehet szedni :D
  • j0nNyKa
    óvodában, vagy azalatt biztosan sok.
  • TDC Geronimo
    hm szed valami 13 gigát a patcher -.-
  • Tyrpak
    És hány olyan van, aki látja az oltást és inkább nem kérdez semmit?
  • BoneDragon
    És mi van azzal aki nem olvasta el, de nem kérdez marhaságot?
  • j0nNyKa
    láthatóan

egyébként csak trollkodok, részemről jó eredménynek érzem ezt a napi 1-2-3 hülyét, mert tudom, hogy mellette van legalább 5-10, aki elolvassa a faq-t, és nem kérdez marhaságot
  • t0xikus
    itt mindenkinek oltásra van szüksége?:)
  • j0nNyKa
    te meg abból állsz, hogy oltod, aki a hülyéket oltja
    úgyhogy most akkor oltom, aki oltja, aki a hülyéket oltja. na.
  • Braikingboss
    25-28 fel se nézek ide :D
  • Torzonborz
    akkó' ottan van az a szép piros minusz lehet rá böködni de jól s utána már nem lássák amit nem szeretnének .
    mondjuk ha meg beindul a meghirdetett hétvégi béta event itt olyan masszív dömping lesz hogy aki nem bírja a hülye kérdéseket az jobb ha nem is olvassa majd a fórumot ( szvsz ).