60334
-
#16546 na jóvan, bevállalom, újraindítom :D
valóban ott a notes, csak a letöltést nem folytatja így :DD -
#16545 Megy a test forum már és írják hogy launcherbe ott a patch note. Fene nem merem bezárni :D
Jött 2 operation meg 2 új flashpoint állítólag meg az ability queue rendszerben is variáltak. Jó lenne látni a notet :/ -
#16544 - a klienst még nem lehet letölteni, majd később kapsz emailt, ha igen -
#16543 ha lerajzolod, én belerakom, mert leírni nem tudom hogy lehetne érthetőbben -
#16542 ahogy gondolod, én tudom a választ :)
bár lehet, hogy megóvna néhány idegesítő kérdéstől. -
#16541 moziba ne vigyelek?
aki a piros linkek közt nem találja meg a választ, annak nem fogom tudni lerajzolni sem. -
#16540 igen spec. erre a kérdésre be lehetne rakni a választ! jonny intézkedj :) -
Ariakus #16539 Értem én amit mondasz, bár számomra furcsa, hogy a kérdésemre a válasz miért nincs bent a FAQ-ban, mert csak ugye más linken lehet megkeresni a választ. Sok olyan fölösleges kérdésre pedig ott a válasz amelyekre igazából nem is lenne annyira nagy szükség mivel játék során ezek mind kiderülnek... -
Tyrpak #16538 Fórumhoz nem lehet olyan botot csinálni mint irc-hez?
Valaki beírja, hogy "kaptam egy kódot", bot már írja is neki a linket a faq-hoz :) -
#16537 Ja és nem személyed elleni erőszak ez, csak naponta többször teszik fel nagyjából ugyanazokat a kérdéseket, és bár még az elején válaszolgattunk, azóta egyre kevésbé, és nagyon zavaró tud lenni. -
#16536 És több hozzászólás keletkezik így, mintha ctrl+c/ctrl+v-vel mindig bemásolnánk az ide vonatkozó passzust. :D -
Boncmester #16535 Nene, ez bonyolult :) -
Ariakus #16534 Köszönöm a válaszokat. -
El kezdek készülni a jövő hétvégére már most...
-
Tyrpak #16532 B) verzió: google.hu, beír swtor beta faq, klikk Tárolt változat -
Boncmester #16531 Ez a link benne van a FAQ-ban, ahol magyarul le van írva szépen, hogy: "már el is kezdték kiküldeni a meghívókat, ez még nem él az accokon, majd a nagytesztes hétvégén fog, hiszen mindenki megkapja."
Ergo majd akkor tudod letölteni, mielőtt kezdődik a teszt. Fogsz kapni levélkét róla. -
#16530 1) Béta infók
Kérdésem van a bétával kapcsolatban!
További (részletes) infók a hivatalos oldal fórumán, illetve magyarul az swtor.hu-n.
2) Klikk swtor.hu-ra. Cikket elolvas: "előre kiküldik a meghívókat, lesz idő letölteni a klienst" -
Tyrpak #16529 Will I be able to download the game client in advance of the weekend?
Yes, we will be sending out invites to download the game client in advance of the upcoming weekend. -
#16528 kérlekszépen, olvasd el mégegyszer
keresd a piros betűket, mert bizony gyengébbek kedvéért használtam, éppen az általad feltett kérdések megválaszolására
nem azért írtam meg, hogy aztán a tartalmát egyessével minden ba.. mindenkinek bemásoljam. -
Tyrpak #16527 Kérjük el Picket-ét, az övé a múltkor nagyon jól müködött. -
Ariakus #16526 Nem találtam a kliensről letöltéséről infót a FAQ-ban, ha benne vn akkor másold ide ki , mert lehet, hogy nem vettem észre pedig jól átfutottam. -
#16525 áh, csak be kell rúgni 3-4 napon keresztül, akkor minden elviselhetőbb -
#16524 lényeg hogy ne zárd be semmiféleképpen, én megtettem, és a resume bizony nem működő funkció, kezdhetem előlről :D
mondom a green_ fileokat meg töröld, csak a helyet fogják -
#16523 nos kell egy hülyeoltó TŰZoltó is
de akkor nov.25-28-ra készítsetek be egy jó nagy doboz nyugtatót -
#16522 Épp ezt akartam mondani :D -
#16521 Előző klienst patchelem én. Nekem eddig szedi rendesen -
#16520 !! F A Q !!
-
Ariakus #16519 Igényeltem kódot az egyik oldalról, meg is kaptam és érvényesítettem a SWTOR honlapon. Na most az a kérdésem, hogy a klienst már most letölthetem vagy csak a hétvégén amikor esetleg kapok mailt, hogy kipróbálhatom a bétát? -
#16518 jaja, kérdés, hogy az indulás mennyire lesz sima (ezek a.. fél órás fekete képernyő dolgok, stb.)
update: kezdődnek is a gondok, unable to retreive patch data, és társai :D
előző verziót ha nem törölted: asset mappából a green_ előtagú file-okat töröld a p*csába (elvileg perpill csak olyanod van, már ha nem törölted) -
#16517 jaja, az az új kliens 1. része
patchnotes PERSZE HOGY NINCS @@ -
#16516 Szeded már te is? Patcher viszont üres :(
Egész gyorsak voltak a fiúk most, hogy ilyen hamar lehet szedni :D -
#16515 óvodában, vagy azalatt biztosan sok. -
#16514 hm szed valami 13 gigát a patcher -.- -
Tyrpak #16513 És hány olyan van, aki látja az oltást és inkább nem kérdez semmit? -
#16512 És mi van azzal aki nem olvasta el, de nem kérdez marhaságot? -
#16511 láthatóan
egyébként csak trollkodok, részemről jó eredménynek érzem ezt a napi 1-2-3 hülyét, mert tudom, hogy mellette van legalább 5-10, aki elolvassa a faq-t, és nem kérdez marhaságot -
t0xikus #16510 itt mindenkinek oltásra van szüksége?:) -
#16509 te meg abból állsz, hogy oltod, aki a hülyéket oltja
úgyhogy most akkor oltom, aki oltja, aki a hülyéket oltja. na. -
#16508 25-28 fel se nézek ide :D -
#16507 akkó' ottan van az a szép piros minusz lehet rá böködni de jól s utána már nem lássák amit nem szeretnének .
mondjuk ha meg beindul a meghirdetett hétvégi béta event itt olyan masszív dömping lesz hogy aki nem bírja a hülye kérdéseket az jobb ha nem is olvassa majd a fórumot ( szvsz ).