60334
  • j0nNyKa
    van egy legacy tab a skill tree menüben, azt mondja, hogy act1 végén lehet legacy-t teremteni !
  • j0nNyKa
    kipróbáltam az együtt utazást másik kaszttal -> tökéletesen működik, feelinges egy egész partyval egy hajóban elutazni flashpointba :)
  • Rubint
    Rákérdeztem general chaten... másnak is előfordult. :(
  • Jeffjohnson
    Kicsit késve de bannerban a találkozó szavazás. Ofc by Jonnyka
  • Rubint
    Nemtom mi lehet, más játékban nem fordult ez elő... de úgy veszem észre, hogy nem csak az egér gomb nem megy, hanem szinte semmi. Ha előbb a control-t nyomom le, akkor a WASD se működik mozgásra. Nagyon furcsa.
  • cain
    ragad a billentyű?
  • Rubint
    Ez azért rossz hír, mert akkor a hiba az én készülékemben van. Fakk!
  • j0nNyKa
    csak a green_ előtagú file-okat töröld ki, és annyi, nem zavar bele semmit a letöltésedbe
  • TDC Geronimo
    A camera auto centert futás közben viszont már tényleg kivehetnék vagy berakhatnák optionsbe :(
  • TDC Geronimo
    Hát már le nem törlöm így hogy 13 gigát leszedtem. 3 óra óta szedem úgyhogy leszarom mennyit foglal, van 700giga üres hely még... :D

Majd release előtt kitakarítom és leszedem újra.
  • BoneDragon
    Hidd el béta hétvége utána lesznek még ott nagyobb javítások.
  • j0nNyKa
    semmi baja nincs a controloknak, pl. ez is működik.
  • j0nNyKa
    én azt mondanám, hogy kész van, most.

meglévő klienst töröld le a faszomba, mert csak helyet foglal, mivel teljesen átstruktúrálták az asset file-okat
  • Rubint
    Próbáld már ki légyszi, hogy lenyomod a bal control-t és utána megpróbálsz körülnézni jobb egérgombot használva. Nálam továbbra se megy.
  • TDC Geronimo
    Még valami...meglévő klienst patchelted fel? 20GBot szedett tényleg? Nekem most fejezi be lassan az első 14 gigás assets letöltését.
  • TDC Geronimo
    Haver is nagyon dicséri, főleg combatot. Ő is azt mondta, hogy gyorsabban meg stabilabban fut. 1 hónapjuk még van day 1 patchre és ha ezek ilyen ütemben dolgoznak akkor "kész" lesz bőven launchra. Már előző buildre se nagyon lehetett panasz.
  • Omlás
    Köszi az infót :]
  • j0nNyKa
    szép!
  • j0nNyKa
    néhány gondolat úgy fél óra játék után:

- belépésnél új loading screen fogad - gyönyörű
    - karakterrel való belépésnél ugyanígy újítottak - gyönyörű
    - belépés, és az egész játék sokkal gyorsabb, simább, optimalizáltabb (liftnél pl nem tölt)
    - AA továbbra sem állítható, de client_settings.ini -ben állítva tökéletesen működik, nem lassít
    - az fps stabilabbnak tűnik, 60 és 100 között volt eddig minden szituban.
    - ability queue, állítható frankón
    - legacy rendszerhez kötődő beállítások
    - új racialok (legalábbis a chiss operative-om újat kapott)
    - kapott új dumákat a hajón lévő droid, változatosabb, jobb
    - egyelőre buggal nem (!) találkoztam
  • Boncmester
    G13 FTW :D
  • Omlás
    Háhááá
  • TDC Geronimo
    RPers, you long nightmare is over, you can now sit in chairs.

• Rubint
    és kikapcsolták a FOV változtatást is... azért van javulás már első blikkre. :) Csak így tovább BW!
  • Rubint
    Shift+c-ről levették a chat ablakot, örülünk.

Ctrl továbbra is fos. Ezt nézzétek már meg ti is, pls. Remélem nem csak nálam ilyen.
  • N1ggA
    aztán játszuk 4 napot ti meg folytatjátok. király! :)
  • TDC Geronimo
    jólvanna nem azért írtam :D

Nemsokára úgyis mind kipróbáljátok és kevesebb, mint 1 hónap a megjelenés :)
  • BoneDragon
    Húzd az agyamat, de tényleg.... :D
  • TDC Geronimo
    haver első mondata miután kipróbálta az új buildet a queue fix-szel

"úristen mennyivel jobb lett a combat bazd+ :D"

Lejöhetne már :)
  • Kazagor
    Hehe, azt inkább nem mondom:)
  • BoneDragon
    Nem semmi! Mennyi a villanyszámla?:)
  • Tomy Lee
    Igényes nagyon
  • Ozzyehh
    Áhh.... pite vagy :D am durca én csak kitisztítottam a gépet letöröltem a monitort és előkészítettem a pre-order dobozt benne a cdgalaxisos számlával :P
  • Kazagor
    Szerintetek eléggé felkészülten várom a megjelenést?

• TDC Geronimo
    9 elmúlt, se szerver, se fórum... :D
  • Ozzyehh
    Azért jóérzés, hogy béta után már csak durván 3 hét lesz hátra :)ami már nem sok ahoz képest, hogy egyesek évekig várták köztük pl én is :)
  • j0nNyKa
    jaja, úgyhogy nem hiszem, hogy én még ma beszámolót írnék
  • TDC Geronimo
    **UPDATE 11/17 12:30PM CST (18:30 London, 19:30 Paris/Berlin) - The server maintenance for today has been extended until 2:00PM CST (20:00 London, 21:00 Paris/Berlin). Thank you for your patience, and please watch this thread for updates as they become available.**

Holnapra mire lejön csak lesz szerver :D
  • TDC Geronimo
    Na majd ha lesz szerver írjál észrevételeket, amik elsőre beugranak. performance, UI, combat akármi, mert nekem csak holnapra jön le :(
  • j0nNyKa
    harr harr, pedig pont lejött az új build

The server maintenance for today has been extended until 1:00PM CST (19:00 London, 20:00 Paris/Berlin). Thank you for your patience, and please watch this thread for updates as they become available.**
  • j0nNyKa
    hát, igen, az lenne a másik logikus dolog

viszont ha azt veszed, hogy a sith karakterek 99%-a dark sided, a jedik 99%-a light sided, igazából egyről beszélünk :)