60334
-
#16626 van egy legacy tab a skill tree menüben, azt mondja, hogy act1 végén lehet legacy-t teremteni ! -
#16625 kipróbáltam az együtt utazást másik kaszttal -> tökéletesen működik, feelinges egy egész partyval egy hajóban elutazni flashpointba :) -
#16624 Rákérdeztem general chaten... másnak is előfordult. :( -
#16623 Kicsit késve de bannerban a találkozó szavazás. Ofc by Jonnyka -
#16622 Nemtom mi lehet, más játékban nem fordult ez elő... de úgy veszem észre, hogy nem csak az egér gomb nem megy, hanem szinte semmi. Ha előbb a control-t nyomom le, akkor a WASD se működik mozgásra. Nagyon furcsa. -
cain #16621 ragad a billentyű? -
#16620 Ez azért rossz hír, mert akkor a hiba az én készülékemben van. Fakk! -
#16619 csak a green_ előtagú file-okat töröld ki, és annyi, nem zavar bele semmit a letöltésedbe -
#16618 A camera auto centert futás közben viszont már tényleg kivehetnék vagy berakhatnák optionsbe :( -
#16617 Hát már le nem törlöm így hogy 13 gigát leszedtem. 3 óra óta szedem úgyhogy leszarom mennyit foglal, van 700giga üres hely még... :D
Majd release előtt kitakarítom és leszedem újra. -
#16616 Hidd el béta hétvége utána lesznek még ott nagyobb javítások. -
#16615 semmi baja nincs a controloknak, pl. ez is működik. -
#16614 én azt mondanám, hogy kész van, most.
meglévő klienst töröld le a faszomba, mert csak helyet foglal, mivel teljesen átstruktúrálták az asset file-okat -
#16613 Próbáld már ki légyszi, hogy lenyomod a bal control-t és utána megpróbálsz körülnézni jobb egérgombot használva. Nálam továbbra se megy. -
#16612 Még valami...meglévő klienst patchelted fel? 20GBot szedett tényleg? Nekem most fejezi be lassan az első 14 gigás assets letöltését. -
#16611 Haver is nagyon dicséri, főleg combatot. Ő is azt mondta, hogy gyorsabban meg stabilabban fut. 1 hónapjuk még van day 1 patchre és ha ezek ilyen ütemben dolgoznak akkor "kész" lesz bőven launchra. Már előző buildre se nagyon lehetett panasz. -
#16610 Köszi az infót :] -
#16609 szép! -
#16608 néhány gondolat úgy fél óra játék után:
- belépésnél új loading screen fogad - gyönyörű
- karakterrel való belépésnél ugyanígy újítottak - gyönyörű
- belépés, és az egész játék sokkal gyorsabb, simább, optimalizáltabb (liftnél pl nem tölt)
- AA továbbra sem állítható, de client_settings.ini -ben állítva tökéletesen működik, nem lassít
- az fps stabilabbnak tűnik, 60 és 100 között volt eddig minden szituban.
- ability queue, állítható frankón
- legacy rendszerhez kötődő beállítások
- új racialok (legalábbis a chiss operative-om újat kapott)
- kapott új dumákat a hajón lévő droid, változatosabb, jobb
- egyelőre buggal nem (!) találkoztam -
Boncmester #16607 G13 FTW :D -
#16606 Háhááá -
#16605 RPers, you long nightmare is over, you can now sit in chairs.
-
#16604 és kikapcsolták a FOV változtatást is... azért van javulás már első blikkre. :) Csak így tovább BW! -
#16603 Shift+c-ről levették a chat ablakot, örülünk.
Ctrl továbbra is fos. Ezt nézzétek már meg ti is, pls. Remélem nem csak nálam ilyen. -
#16602 aztán játszuk 4 napot ti meg folytatjátok. király! :) -
#16601 jólvanna nem azért írtam :D
Nemsokára úgyis mind kipróbáljátok és kevesebb, mint 1 hónap a megjelenés :) -
#16600 Húzd az agyamat, de tényleg.... :D -
#16599 haver első mondata miután kipróbálta az új buildet a queue fix-szel
"úristen mennyivel jobb lett a combat bazd+ :D"
Lejöhetne már :) -
Kazagor #16598 Hehe, azt inkább nem mondom:) -
#16597 Nem semmi! Mennyi a villanyszámla?:) -
Tomy Lee #16596 Igényes nagyon -
#16595 Áhh.... pite vagy :D am durca én csak kitisztítottam a gépet letöröltem a monitort és előkészítettem a pre-order dobozt benne a cdgalaxisos számlával :P -
Kazagor #16594 Szerintetek eléggé felkészülten várom a megjelenést?
-
#16593 9 elmúlt, se szerver, se fórum... :D -
#16592 Azért jóérzés, hogy béta után már csak durván 3 hét lesz hátra :)ami már nem sok ahoz képest, hogy egyesek évekig várták köztük pl én is :) -
#16591 jaja, úgyhogy nem hiszem, hogy én még ma beszámolót írnék -
#16590 **UPDATE 11/17 12:30PM CST (18:30 London, 19:30 Paris/Berlin) - The server maintenance for today has been extended until 2:00PM CST (20:00 London, 21:00 Paris/Berlin). Thank you for your patience, and please watch this thread for updates as they become available.**
Holnapra mire lejön csak lesz szerver :D -
#16589 Na majd ha lesz szerver írjál észrevételeket, amik elsőre beugranak. performance, UI, combat akármi, mert nekem csak holnapra jön le :( -
#16588 harr harr, pedig pont lejött az új build
The server maintenance for today has been extended until 1:00PM CST (19:00 London, 20:00 Paris/Berlin). Thank you for your patience, and please watch this thread for updates as they become available.** -
#16587 hát, igen, az lenne a másik logikus dolog
viszont ha azt veszed, hogy a sith karakterek 99%-a dark sided, a jedik 99%-a light sided, igazából egyről beszélünk :)