60334
-
#16666 sőt, minden fogára rakok egyet, PIMP LESZEK -
Boncmester #16665 Miért, te hányat szeretnél használni? Pre-order kristály fog a karaktered nyakában is lógni? :D -
#16664 Nehogy már új ablakba keljen megnyitnom egy képet, mekkora szar már. -
Boncmester #16663 Hogy tudtál oda leülni? :D -
#16662 nem tudom, nekem kifejezetten bejövős
ha neked nem tetszik, add nekem a sajátodat! :D -
#16661 Hát ja, inkább adják olcsóbban és tartsák meg a kristályukat. :D -
#16660 amikor a balfaszok megtalálják a "megnyitás új ablakban" menüpontot. -
Boncmester #16659 Hát ez bazi ronda... Miért fekete a belseje? -
Tyrpak #16658 Köszi!
Jól néz ki ez a kristály, csak milyen lesz, ha mindenki majd ilyennel rohangál... -
#16657 Vajon mikor esik le az embereknek, hogy az imageshack egy szar?! -
#16656 pre-order kristály
-
Boncmester #16655 LOL :D -
#16654 Látom nálad még mindig tart a havi miki... :) -
-
#16652 beszélsz egyébként akkora marhaságokat, hogy félelmetes
nyilván gero sem idióta, nem a beállítással van baj, egyszerűen teljesen másképp ugrál a tab, mint eddig, és valóban rosszabb, kiszámíthatatlanabb -
#16651 Nagyon helyes. Az univerzumnak TÖRVÉNY és REND kell, amit mi elhozunk neki. :D -
Spheriot #16650 Ja aztán a jedimet Senti vitte tovább, ő eléggé aktív volt...
Egyenlőpre most is birodalomban gondolkodok... -
Kazagor #16649 Ha jól emlékszem te imp voltál SWG-ben, ahogy a New Order is. Birodalmi SWG-s guildről nem tudok egyelőre. -
Kazagor #16648 Szia, Technocol vagyok/voltam. A régi Force lesz SWTOR-ban is, Mercenary Force néven, köztársasági oldalon, PVP szerveren.
Itt tudsz jelentkezni ha érdekel.
Mercenary Force -
Spheriot #16647 Sziasztok én azt kérdezném régi SWG-sek nek van klánja? Itt főleg New order(old Memory) tagok érdekelnének. -
Kazagor #16646 Franc essen bele, ez rohadt ciki. Remélem megoldják előbb-utóbb. -
#16645 Jó reggelt kívánok mindenkinek :) 26nap hihííííííííííííí :D -
#16644 Nem. -
#16643 Nincs vele gond, csak kapcsold ki a TAB NPC ignorálást a Controls panelen. -
Kazagor #16642 Megoldották már hogy az UI elemeket (barok, chat ablak, HUD stb.) szabadon mozgathatóak, átpakolhatóak a képernyőn oda ahova szeretném? -
#16641 Látom nem sokáig nyomtátok a játékot :D -
#16640 ja azzal valami tényleg lett
na alvás :d -
#16639 Gyors alvás előtt futottam egy kört. Frame több is meg atomstabil. Remélem ez nem csak azért van, mert alig vannak szerveren :D
TAB targetet viszont elkúrták bázzeg :/ -
#16638 soon -
#16637 off
Nah jah vannak beidegződések amik rezegtetik a lécet de valahogy csak túl leszünk rajta :] Az erő velünk van vagy mi
on -
#16636 Rockjaw Stephen Reid
Tomorrow's update will be interesting. Sadly I'll be flying so doubt I'll see your reaction until later... ah well. Hope you like.
13 minutes ago -
#16635 off
szintén zenész. 16 év után tettem le és már 5 hete egy szálat se szívtam .
első 2 hét borzalmas aztán egyre könnyebb. 4 hét után elmentem bulájkodni cimborákkal na akkor nagyon éreztem hogy sör mellé jólesne de megálltam.
csak keményem :)
on -
#16634 Lootra a relog a megoldás. -
#16633 Haver is fullra újrarakta és neki is jobb lett azt mondta. -
#16632 ő reinstallált, mellesleg én nem, és nálam minden flawless -
Nephin #16631 Igen, teljesen leszedtem előtte. -
cain #16630 ez az előzőt is hozzávéve nagyon úgy hangzik, mintha összkutyulódtak volna a fileok.
clean install? -
Nephin #16629 Nekem épp ellenkezőleg, akadok ugyanolyan beállításokkal, a companion nem harcol, csak áll és nézi, hogy ütik, futás közben körülöttem ugrál. Van, aki lootolni nem tud, van, aki modolni. Felettébb érdekes, mert sokaknak tényleg sokkal jobban megy az egész. -
#16628 "My frame rate is way up, everything is much sharper and where i was getting a bit of video lag that is gone. Nice job. "
Elég sokan írják fórumon. -
#16627 Megyek nézek gameplay videókat az kicsit enyhíti a hiányérzetet
Voltam olyan mazo hajlamomban, hogy most tettem le a cigit is 12 év után így túl a 2. héten nikotin nélkül azért érdekes......