60334
-
#16706 Most toltam egy huttballt. Ez is mintha szebb lenne. Nem tudom lehet a bloomot tweakelték vagy fene tudja, de szebben nézett ki az egész PIT. Viszont akkora lag volt, hogy elég szar volt játszani és hang is bugos volt :(
Ahogy néztem scoreboardra berakták a class ikonokat végre. FPS viszont atomstabil 50-60 volt végig pvpbe. Előző buildbe állandóan ugrált 30 környékére is leesett. Itt már nem. -
#16705 Érdekes, amit írtok. Nincs más szolgáltató ezeken a... "sötét területeken", csak ezek a ratyik? Dsl only? Kábelnet? -
#16704 Én jelenleg mucsajpuszta mellett élek kevesebb mint 2000 fő lakosú faluban és itt tud szolgáltatni a T-Online 15Mbit-es netet is. Az is van nekem:D
Tényleg szégyen hogy a nagyvárosokban nem tudják stabilizálni a helyzetet. -
Kazagor #16703 Én bent lakom a belvárosban (V. ker.). Azt hinné az ember, hogy a főváros központjában azért más a helyzet, miközben 8 MBites a T-s netem, és azért nem lehet több, mert ha 15 MBitesre váltok (már próbáltam), akkor instabil a net, állandóan megszakad, ami köztudott nem egészséges egy MMO esetében, mikor mondjuk egy raiden te van a main tank és épp a bosst tankolod.:) -
#16702 Pontosan... nekem 2megabites van.. és az a pofátlanság, hogy nem alsóbögyörődvalagpusztán élek(már bocsánat) hanem bent a fővárosban és a t-home nem tud biztosítani nagyobb sávszélességet mert messze vagyunk az adótol... hát röhej. -
Kazagor #16701 Hidd el, a T-online-nak még mindig van Budapesten olyan szolgáltatási területe, ahol nem képesek nagyobb sebességet szolgáltatni. Ilyen például Pestlőrinc egyes területei, többek között a munkahelyem is.
Kicsit szánalmas ez a cég a mai világban, amikor a UPC 1 Gbites netsebességet tesztelt sikeresen a napokban a már használatban levő kábeleken és 3 filmet letöltöttek vele 88 mp alatt. -
#16700 pedig van , sokaknál. még itt a nagy büdös fővárosban is van olyan akinek 1 megás dsl a max elérhető .
nekem mákom van a vdsl-el de sokan fognak ezzel szopni. :( -
#16699 1) már a földön nincs olyan lassú net
2) ha lenne:
File mérete: 20000 Mb
Átvitel sebessége: 250 Kb/sec
Átvitelhez szükséges idő: 22 óra, 45 perc, 20 másodperc
ez még mindig nem 3 nap. -
Kazagor #16698 Elöttem a kép:
Miután nagy nehezen lejön a 20 giga, install, elindit. Login szerver -> 32496 queue, várakozási sor: 5 óra 34 perc. Persze várakozás közben szerver crash a túlterheltségtől, login szerver összeomlás, kezdődik minden előlről, közben már hajnal van, lefejeled a keyboardot és vagy a gép előtt alszol és várod, hogy bejuss, vagy lefekszel az ágyadba.
Másnap újabb próba, minden kezdődik előlről. Mindenki anyázni fog kegyetlenül.
Szerintem igy fog eltelni a 4 napos béta minden egyes napja. -
#16697 Hát neked... de akinek pl 2megabites net van annak szopóka van... -
#16696 p2p alapú a patcher -
Tyrpak #16695 Akik most bent vannak: patch server is európai, vagy amerikában van?
Ha megfelezik, hogy 1 millió amcsi, 1 millió EU, plusz a red zone... akkor is ... nagy sávszélesség kell hozzá. -
#16694 Sok szerver, és feltolják még torrentre is. -
#16693 3 óra a letöltés telepítéssel együtt, lesz rá 4 nap -
#16692 Jah... hát igen -
Kazagor #16691 Ja, érdekes lesz, amikor 2-3 misi player egyszerre próbálja majd letölteni a 20 gigát. -
#16690 Azért 3 nap alatt csak lejön... de szerintem szerdán fogják engedni letölteni a klienst, legalábbis az tűnne logikusnak.. -
#16689 hát jó gyorsan -
Tyrpak #16688 pozitív oldalról nézve: lehet hogy nem akarták, hogy mindenki hétvégén ostromolja meg a letöltő szervereket.
negatív oldal: hogy ...-ba töltik le egy csomóan 25.-ig, ha 21.-én küldik a meghívót? -
#16687 FAQ: when are invites going out to let people download SWTOR client for 25-28 Nov test? Next week. -
#16686 Vicces ország, az adóbevalláson külön mező van az illegális jövedelem bevallására, kiírva, hogy pl. drog-, fegyverkereskedelem... -
#16685 Abból amit írt, nem volt egyértelmű mire gondol és general chat-en is problémáztak ezen néhányan... aztán rájöttek. De így már érthető. -
#16684 majd a drunken panda kiegészítőben implementálják -
#16683 Majd idővel berakják. Gondolhatnának az alkesz bandákra is :D -
#16682 próbáltam már (pároszor.. ö.. sokszor.. ö.. állandóan), nem lehet berúgni a játékban -
#16681 Addig akarok inni SWTOR-ban amíg meg nem jelenik az AA XD vagy ha úgy nem is akkor alkalmazom a bio AA módszert egy kis pálinka segítségével :D -
Boncmester #16680 Hát azt megnézném, hogy tartanák kordában :D -
Boncmester #16679 Ja, télleg, a hülye amerikában dugni lehet 18 évesen, meg egymást gyilkolni is az iskolában géppisztollyal, de inni nem, LOL :D -
#16678 Mondjuk nov. 25 ? :D Mivel ha elkezdődik a béta nem sok értelme lenne NDA-nak közel 2 misi emberkénél:D -
Tyrpak #16677 ESRB ratingnél nem kértek alkoholra engedélyt :D
Rating: Teen
Content descriptors: Blood and Gore, Mild Language, Sexual Themes, Violence
Ha ihatnánk egy olyat mint Luke, lehet, hogy átcsúszna M-be a rating, és akkor hajjajj. -
#16676 Rockjaw Stephen Reid
Did I mention the #SWTOR Fan Site Summit embargo ends today? Coverage will appear from 9am PST / 12pm EST / 5pm GMT / 6pm CET.
Lehet ma bejelentik az NDA feloldásának idejét is -
Boncmester #16675 Már csak olyan emote kell mellé, hogy igyunk egy OLYAT is, amit Luke a Mos Eisley kantinban ivott :D -
#16674 "nincs H betű a nevemben"
perpill lehet belőle végtelen, de lehet hogy csak teszt miatt -
#16673 Igen ezzel megvalósult az álmom. Most már leülhetek majd a játékban egy fárasztó küldetés után a cantinában :D -
#16672 Gondolom olyan, hogy akárhányszor használható. -
Boncmester #16671 Le fog baszni, hogy nincs H betű a nevében :D -
Tyrpak #16670 Johnnyka: karakterenként csak egyszer 1 db-t lehet kapni belőle, vagy többet is?
Lásd 2 kard, 2 pisztolyos AC-k. -
#16669 Micsoda álom leülni egy játékba. :D -
Boncmester #16668 Nem baj, de Braikingbossnak ha jól tudom ezzel nagy álma valósul meg :D -
#16667 én sehogy, viszont tényleg működik a leülés, balmorra cantinában kipróbáltam
hozzáteszem, annyira jó funkció, hogy kb. soha többet nem fogom használni :D