60334
  • TDC Geronimo
    Most toltam egy huttballt. Ez is mintha szebb lenne. Nem tudom lehet a bloomot tweakelték vagy fene tudja, de szebben nézett ki az egész PIT. Viszont akkora lag volt, hogy elég szar volt játszani és hang is bugos volt :(

Ahogy néztem scoreboardra berakták a class ikonokat végre. FPS viszont atomstabil 50-60 volt végig pvpbe. Előző buildbe állandóan ugrált 30 környékére is leesett. Itt már nem.
  • j0nNyKa
    Érdekes, amit írtok. Nincs más szolgáltató ezeken a... "sötét területeken", csak ezek a ratyik? Dsl only? Kábelnet?
  • Braikingboss
    Én jelenleg mucsajpuszta mellett élek kevesebb mint 2000 fő lakosú faluban és itt tud szolgáltatni a T-Online 15Mbit-es netet is. Az is van nekem:D
    Tényleg szégyen hogy a nagyvárosokban nem tudják stabilizálni a helyzetet.
  • Kazagor
    Én bent lakom a belvárosban (V. ker.). Azt hinné az ember, hogy a főváros központjában azért más a helyzet, miközben 8 MBites a T-s netem, és azért nem lehet több, mert ha 15 MBitesre váltok (már próbáltam), akkor instabil a net, állandóan megszakad, ami köztudott nem egészséges egy MMO esetében, mikor mondjuk egy raiden te van a main tank és épp a bosst tankolod.:)
  • Ozzyehh
    Pontosan... nekem 2megabites van.. és az a pofátlanság, hogy nem alsóbögyörődvalagpusztán élek(már bocsánat) hanem bent a fővárosban és a t-home nem tud biztosítani nagyobb sávszélességet mert messze vagyunk az adótol... hát röhej.
  • Kazagor
    Hidd el, a T-online-nak még mindig van Budapesten olyan szolgáltatási területe, ahol nem képesek nagyobb sebességet szolgáltatni. Ilyen például Pestlőrinc egyes területei, többek között a munkahelyem is.

Kicsit szánalmas ez a cég a mai világban, amikor a UPC 1 Gbites netsebességet tesztelt sikeresen a napokban a már használatban levő kábeleken és 3 filmet letöltöttek vele 88 mp alatt.
  • Torzonborz
    pedig van , sokaknál. még itt a nagy büdös fővárosban is van olyan akinek 1 megás dsl a max elérhető .

nekem mákom van a vdsl-el de sokan fognak ezzel szopni. :(
  • j0nNyKa
    1) már a földön nincs olyan lassú net
    2) ha lenne:

File mérete: 20000 Mb
    Átvitel sebessége: 250 Kb/sec
    Átvitelhez szükséges idő: 22 óra, 45 perc, 20 másodperc

ez még mindig nem 3 nap.
  • Kazagor
    Elöttem a kép:
    Miután nagy nehezen lejön a 20 giga, install, elindit. Login szerver -> 32496 queue, várakozási sor: 5 óra 34 perc. Persze várakozás közben szerver crash a túlterheltségtől, login szerver összeomlás, kezdődik minden előlről, közben már hajnal van, lefejeled a keyboardot és vagy a gép előtt alszol és várod, hogy bejuss, vagy lefekszel az ágyadba.
    Másnap újabb próba, minden kezdődik előlről. Mindenki anyázni fog kegyetlenül.

Szerintem igy fog eltelni a 4 napos béta minden egyes napja.
  • Ozzyehh
    Hát neked... de akinek pl 2megabites net van annak szopóka van...
  • j0nNyKa
    p2p alapú a patcher
  • Tyrpak
    Akik most bent vannak: patch server is európai, vagy amerikában van?

Ha megfelezik, hogy 1 millió amcsi, 1 millió EU, plusz a red zone... akkor is ... nagy sávszélesség kell hozzá.
  • darth devil
    Sok szerver, és feltolják még torrentre is.
  • j0nNyKa
    3 óra a letöltés telepítéssel együtt, lesz rá 4 nap
  • Ozzyehh
    Jah... hát igen
  • Kazagor
    Ja, érdekes lesz, amikor 2-3 misi player egyszerre próbálja majd letölteni a 20 gigát.
  • Ozzyehh
    Azért 3 nap alatt csak lejön... de szerintem szerdán fogják engedni letölteni a klienst, legalábbis az tűnne logikusnak..
  • Braikingboss
    hát jó gyorsan
  • Tyrpak
    pozitív oldalról nézve: lehet hogy nem akarták, hogy mindenki hétvégén ostromolja meg a letöltő szervereket.

negatív oldal: hogy ...-ba töltik le egy csomóan 25.-ig, ha 21.-én küldik a meghívót?
  • Braikingboss
    FAQ: when are invites going out to let people download SWTOR client for 25-28 Nov test? Next week.
  • Rubint
    Vicces ország, az adóbevalláson külön mező van az illegális jövedelem bevallására, kiírva, hogy pl. drog-, fegyverkereskedelem...
  • Rubint
    Abból amit írt, nem volt egyértelmű mire gondol és general chat-en is problémáztak ezen néhányan... aztán rájöttek. De így már érthető.
  • j0nNyKa
    majd a drunken panda kiegészítőben implementálják
  • Braikingboss
    Majd idővel berakják. Gondolhatnának az alkesz bandákra is :D
  • j0nNyKa
    próbáltam már (pároszor.. ö.. sokszor.. ö.. állandóan), nem lehet berúgni a játékban
  • Braikingboss
    Addig akarok inni SWTOR-ban amíg meg nem jelenik az AA XD vagy ha úgy nem is akkor alkalmazom a bio AA módszert egy kis pálinka segítségével :D
  • Boncmester
    Hát azt megnézném, hogy tartanák kordában :D
  • Boncmester
    Ja, télleg, a hülye amerikában dugni lehet 18 évesen, meg egymást gyilkolni is az iskolában géppisztollyal, de inni nem, LOL :D
  • Braikingboss
    Mondjuk nov. 25 ? :D Mivel ha elkezdődik a béta nem sok értelme lenne NDA-nak közel 2 misi emberkénél:D
  • Tyrpak
    ESRB ratingnél nem kértek alkoholra engedélyt :D

Rating: Teen
    Content descriptors: Blood and Gore, Mild Language, Sexual Themes, Violence

Ha ihatnánk egy olyat mint Luke, lehet, hogy átcsúszna M-be a rating, és akkor hajjajj.
  • TDC Geronimo
    Rockjaw Stephen Reid
    Did I mention the #SWTOR Fan Site Summit embargo ends today? Coverage will appear from 9am PST / 12pm EST / 5pm GMT / 6pm CET.

Lehet ma bejelentik az NDA feloldásának idejét is
  • Boncmester
    Már csak olyan emote kell mellé, hogy igyunk egy OLYAT is, amit Luke a Mos Eisley kantinban ivott :D
  • j0nNyKa
    "nincs H betű a nevemben"

perpill lehet belőle végtelen, de lehet hogy csak teszt miatt
  • Braikingboss
    Igen ezzel megvalósult az álmom. Most már leülhetek majd a játékban egy fárasztó küldetés után a cantinában :D
  • BoneDragon
    Gondolom olyan, hogy akárhányszor használható.
  • Boncmester
    Le fog baszni, hogy nincs H betű a nevében :D
  • Tyrpak
    Johnnyka: karakterenként csak egyszer 1 db-t lehet kapni belőle, vagy többet is?
    Lásd 2 kard, 2 pisztolyos AC-k.
  • BoneDragon
    Micsoda álom leülni egy játékba. :D
  • Boncmester
    Nem baj, de Braikingbossnak ha jól tudom ezzel nagy álma valósul meg :D
  • j0nNyKa
    én sehogy, viszont tényleg működik a leülés, balmorra cantinában kipróbáltam

hozzáteszem, annyira jó funkció, hogy kb. soha többet nem fogom használni :D