60334
-
#16747 most nézem az aláírásod :DDD
milyen ia, meg milyen si lennél? -
#16745 Ahol én lakok 10 megás a legnagyobb de a 6 megás ami nekem van is bizonytalan és mindezt 6k huf-ért... ilyen ez az ország. -
t0xikus #16744 jó a buli, csak sok a köcsög:D -
#16743 én próbálok minden nap új infókat hozni, de azon nincs mit hisztizni, szerintem azokat észre se szokták venni az ilyenek -
A4tech #16742 Ide mindenki megbántódni jár, csak minden 120adik hozzászólás kapcsolatos a játékkal. legalább mindenki elégedetten távozik -
#16741 téged pofoztak már föl?:D én itt abbahagytam, köszi a segítséget csá -
#16740 Csak 1 oldal -
#16739 többször nem fogok bocsánatot kérni, a tartalomjegyzéket meg azért találták ki, hogy ne kelljen 10 oldal, számomra felesleges infót átolvasnom. egy egyszerű olvass faq-t vagy majd kapsz e-mail válasz bőven elég, tök fölösleges ezzel húzni az embert, meg most is szétoffoljuk ezt a fórumot. -
#16738 Figyi itt senki nem akart megbántani csak elég nehéz eltéveszteni.. sőt ha le görgetsz ott is nagybetűvel és pirossal kivan írva, hogy BÉTA INFÓK
ha átolvastad volna rendesen.. akkor biztos láttad volna.
-
#16737 igen, csak a szándék legalább meg volt bennem, nem szoktam olyanokat kérdezgetni fórumon amire nem találok választ 5 perc alatt, nyilván olvastam előtte faq-t, én hibám hogy nem láttam oké, de annyira felidegelnek ezek a fölösleges beszólogatások -
#16736 Belga 4 ever -
Boncmester #16735 Ha ki van emelve, az a baj, ha nincs kiemelve, az a baj :D
Szerintem min 2 napja pirossal van, és a legelső pont. Amúgy meg tökmindegy, most már megtaláltad, az a lényeg. -
#16734 akkor bocsánat, amikor én néztem akkor még nem találtam, de lehet azért mert tök más színnel van írva, mint a többi pont... -
#16733 Kérdésem van a bétával kapcsolatban, legelső a tart jegyzékben, vér pirossal nagyon nehéz eltéveszteni...^^ ,de ez csak egy megérzés.. az is lehet, hogy elfedi a sötét oldal.. "a jövő ködbe burkolódzik" -
Boncmester #16732 Ha jól emlékszem, a legelső sor pirossal kiemelve. Legalábbis tegnap még az volt... :D -
#16731 :DDDDD nézegesd még egy picit azt a tartalomjegyzéket -
#16730 köszönöm az oltogatásokat, köszönöm nagyon jól tudok olvasni, bár erre rájöhettél volna, mivel írni is tudok. faq-ban frissítsétek a tartalomjegyzéket, mivel ott nincs benne a Béta infók. -
#16729 Ugyan ez van :D .... inkább végig várom azt a 22 órát vagy mit tudom én mennyit.. aztán imádkozom, hogy ne kelljen letölteni megint az egész klienst .) -
Boncmester #16728 Jaja, nálunk is ez volt. Miután hónapokig csesztettem őket, hogy miért ment el folyton a net, kivizsgálták, és rájöttek, hogy nem bírja el a hálózat. De olyan rendesek voltak, hajlandóak voltak arra, hogy EZENTÚL csak az olcsóbb netért kelljen fizetni. -
#16727 Tudjátok mi a durva? , hogy lejárt a hűségnyilatkozat a T-nél, és ők tukmálták ránk a nagyobb sávszélességet.. olcsóbb volt, de azt elfelejtették mondani, hogy az adótól túl messze vagyunk így szar a jel és szopacs van, de azért a hűségnyilatkozatot meg kötették velünk, és csak úgy tudjuk felbontani ha írunk egy levelet és elbírálják... a digit megkérdeztük átvennék a t-home tól a dolgot csak előbb fel kéne bontani a szerződést.. vicc az egészígy meg már nem éri meg mert mire kijönne a digi meg vége lenne ennek az elbírálásnak kijön az swtor és baszhatom mert itt ülök net nélkül :D -
Boncmester #16726 Bazdki, és tényleg. Sőt, van ott is, ahol ezelőtt laktam, meg van tőlünk kb 100 méterre is, a Regős utcában, csak nálunk nincs. A kurva anyjukat... Na mindjárt írok nekik, hogy most azonnal vezessék be! -
ShaiHulud #16725 en gazdagret es itt van 80/25 os digi \o/ -
#16724 ilyet szól az operative:
"I love assassinating assassins. They always look so surprised." -
Boncmester #16723 Te tudod, hol lakom. Hozzám a szomszéd kerület Budaörs :D -
A4tech #16722 nem vagyok ám debil, a klaviatúra minden második gombja bugos... -
A4tech #16721 veszel ~500m utp kábelt és vereel egy digi-s havert a szomszéd kerületben -
#16720 :D -
Boncmester #16719 Vagy csak népszerű az SWTOR :DDD -
#16718 Nahát kicsi a világ :) -
Boncmester #16717 Hogyne, 10 éves koromig ott laktam Albertfalván :) -
#16716 :) Én albertfalva fehérvári út ha ez mond valamit -
Boncmester #16715 Gazdagrét széle, Madárhegy. -
#16714 Boncmester 11. kerületi vagy?? :D merre fele? -
#16713 Bezzeg a Schönherzben tavaly hogy elvoltam a 100/100-as nettel :) -
Boncmester #16712 Úgyis p2p-s a letöltés. Nem fog lassan jönni. Legalábbis nekem múltkor max sávszéllel jött. Este elkezdtem, másnap délelőttre lent volt, nem volt vele gond, szerintem most se lesz. -
Boncmester #16711 Én fölhívtam a UPC-t tavaly, hogy mikor hajlandóak bevezetni az utcánkba végre a kábelt. Ami amúgy egy egész jó környék, új házakkal, stb.
Azt mondták, hogy kb 2013-ra tervezik a kábel bevezetését az utcába, és persze akkor is csak szimpla analóg kábeltévéset, nem is digitálisat, és net se lesz rajta. Hát mondom, akkor a ti jó kurva anyátok...
Bezzek a belvárosban, 7, 8, 9, 10. kerületben 2000 Ft-ért 20 megabites (le és fel is) DigiKábel elérhető :( A XI. kerben nem is halottak ilyenről :( -
#16710 Legjobb a digikábel lenne 80/25-ös internettel havi 4700-ért, de sajnos ide Zuglóba, 10 percre a keletitől valamiért nem akarnak "kijönni", be kell érni a szar állandóanmegszakadós upc-s 25/1.5-ös nettel havi 4750-ért :( A vicc az, hogy még kijjebb a külvárosban, meg vidéki kisvárosokban/falvakban is van már.
A 25 mega elfogadható lenne, de a feltöltés nevetségesen kicsi. -
#16709 annyit fel tudok ajánlani, hogy ha valaki kerít nekem egy 20 gigás tárhelyet, feltolom a file-okat, és -elvileg- akkor nem kell szarakodni jövőhéten a letöltéssel -
#16708 van ahol nincs más vagy ahogy írják egyszerűen nem bírja az infrastruktúra a nagyobb sávszélt ha meg van alternatíva akkor jóval drágábban. ez van :( ráadásul ez a "válság" is betette a kiskaput mert a fejlesztések is leálltak ( T ). -
Boncmester #16707 Ja, nekem is 4 megás a max, mert amikor régen 8 megás volt, akkor kb fél óránként leszakadt 2-3 secre, ami pont arra volt jó, hogy kivágjon az aktuális MMO-ból meg a Skype-ról.
Visszavettük 4 megásra, mert nem bírta a kb 4 éves telefonkábel az utcában, azóta csak napi 2x szakad meg.
UPC nincs, kábelnet nincs, bassszák meg...