60336
-
petecz #16790 Soha nem értettem miért kell összevegyíteni a pvp-t a craftingal... -
#16789 Tatooine open world pvp leírás -
#16788 Senki se tudja. Bio top secret ficsőrként kezeli.
Mai updatere kíváncsi leszek -
1Darton1 #16787 A warhammer manualt hanyagolnám. -
#16786 4 vagy 5 CCt kell hogy bekapj ahhoz, hogy megkapd a kb 10 seces immunitást...Általában mire összejönne addigra meghalok és resetelődik az egész, szóval így ebben a formában gáz.
autorun bugot úgy néz ki javították hála égnek. Legalábbis még nem találkoztam vele -
-
1Darton1 #16784 Akkor már csak az a kérdés, hogy mi az a scenario? -
#16783 na az tényleg szép xp mennyiség ezen a szinten. akkor tényleg megéri majd ezt is nyomatni....csak j0nNyKa kedvéért : mint a WAR-ban a scneriokat -
#16782 Bocsi de mit is jelent pontosan ez a legacy system? nem teljesen világos.
röviden tömören? -
#16781 nem erre találtak ki valamiféle immunitást??hogy ne legyen chain cc? -
#16780 A chain CCtől viszont a falnak megyek már. Mikor benyalsz kettőt egymás után és 10 secig csak a pöcsödet vered az elég idegesítő. -
#16779 haladjál act1 végére lecacyt szerezni -
#16778 14 csak :) -
#16777 "Előbb nyert huttballon 11400 xp :D Negyed szint. Fasza nagyon." s ezt hanyas szinten produkáltad ? ezt nem írtad oda ? :) -
#16776 Hangok jó bugosak lettek. Huttballon totál szét van esve egész, abilityket nem is hallani, de dromund kaasnál is el-eláll az eső hangja pl stb. Előbb nyert huttballon 11400 xp :D Negyed szint. Fasza nagyon. -
#16775 Én majd lila kristályt szeretnék, elég imba lesz a JC-nél :D -
#16774 kérdezte valaki még délelőtt a pre-order kristályt:
vehetsz belőle végtelent a pre-order shopban, 400 credit darabja -
#16773 biztos nem haragszik érte... 2 en lájkolták :/ -
#16772 akkor meg ne lopd a boncmester poénját -
#16771 Nem, az én vagyok :D -
#16770 akkor te vagy a Makó kolléga, jól érzékelem? -
#16769 ezaz MONNYÁTOKMEG -
Boncmester #16768 Hát, igencsak ideje lenne egy olyannak :) -
#16767 hahaha, az lenne az eddigi kedvenc update-em :D
egyébként ha már kimagaslóan az si-knek adták a leszebb armorokat, lassan jöhetne egy si armor progression (csak hogy utána mégtöbben akarjanak sorcot indítani, mert ugyebár így sem abból lesz magasan a legtöbb :D) -
#16766 :D:D és a válasz erre az lenne, hogy ohh shit.. I CAN'T READ -
Boncmester #16765 Elképzelem, hogy a mai napi update annyi lesz, hogy egy videó, amin bejön az EA majd a BW logó, SWTOR logó, zene, majd Reid vörös fejjel üvölti a kamerába, hogy REAAAAD THE FUCKINNNNG FAAAAAQQQQQQ!!!!!!!!!!!!!!!!! :D -
#16764 Hát igen... thats what im talking about :D -
#16763 "ok question ppl... i redeemed beta key, on acc it says: BETA Testing Code (Event 1)... i didnt received any email about where or how to download game client... hilfe pls?"
HILFE! :D -
#16762 Azért ez elkeserítő, nem érzem nevetségesnek, hogy ilyen hülyék az emberek.. hivatalos fórumon is minden 2. ember azt kérdezi, hogy miért nem kapott klienst meg kulcsot.. stb stb.. hihetetlen -
Boncmester #16761 LOL, már a Bioware sem bírja a hülyéket:
SWTOR Facebook oldal -
#16760 Hát.. nem fölösleges, mert biztos van aki elolvassa.. csak nagyon kevesen vannak ^^ sajnos.. -
#16759 jóhát buzi sg először elküldte 2x, majd eltüntette mind2t
mind1, már nem is fárasztom magam, fölösleges a faq, rájöttem. -
#16758 :D -
#16757 warzonekból 2* annyi xp jön mint eddig kb. Most kaptam több, mint 6kt nyertes meccsért 13as szinten. -
#16755 minden valószínűség szerint jövő héten lesz (ezt tervezik, de – mint mindig – bármi közbejöhet), tehát a november 25-28. közötti időszakra lehet számítani. A pontos dátumról és a kliens letöltésének módjáról mailt kaptok majd, ha szereted a Star Warsot vagy a kotor-t mindenképp megér egy próbát és igen fizetős lesz dec 20. ától mert akkor van a hivatalos megjelenés... olyan 3-4 ezer forint lesz 1 hónap az eurótól függően :) (a bétával jövőhét hétvégén játszhatsz utána csak akkor ha előrendeled vagy megveszed a játékot) -
#16754 Beta key-t nagyon osztogatják fűnek-fának?
Ezt ma kaptam, de nem tudom belevágjak-e..
A betával meddig játszhatom ingyenesen a játékot?
Egy idő után fizetős lesz nemde?
-
#16753 Aha vili -
#16752 dehogy volt ez a céljuk, egyszerűen játékmechanikailag így fasza az egész, könnyen megtalálod a neked tetsző karakter(ek)et / stílus(oka)t / role-(oka)t
healing talent nélkül már a heroicokat sem lehet healelni, úgyhogy kellenek az "igazi" healerek, mint más mmokban
más kérdés, hogy itt healing talenten is izgalmas a játék, lehet haladni, úgyhogy több az "igazi" healer, mint.. na, máshol -
#16751 Egyébként a BW-nek az a célja evvel a legtöbb kasztnak van heal ága, hogy ne kelljen órákat várni arra ha pl megyünk egy raidre, legyen valaki aki képes ki healelni az egész party-t? mondjuk ez nekem nagyon tetszik -
#16750 hja ok, stimm :)
én átálltam medic talentre, mert a concealment nem váltotta meg a világot, és így kuuuuuuuuurvajó a karakter
nézegettem a kiosztott pontjaimat a concealment ágon, és.. papíron jól hangzottak, de igazából kb. semmit nem értek
meg merem kockáztatni, hogy ráférne a concealment operative-okra egy alapos buff
pl. ilyesmi jól néz ki