60334
-
#17109 Kap elég bónusz cuccot a CE megrendelő. Ne adjanak neki, igazi előnyt is. -
Betonfal83 #17108 Akkor kipróbálom a Sith Warriort,Bounty Hunter na meg a Sith Inquisitort ez belefér 3om napba legfeljebb nem alszom. -
#17107 Ezért kell rendelni alapot. Tényleg úgy lenne igazságos, ha CE rendelőket előbb beengednék, ha már ennyi pénzt kiadtak. -
Boncmester #17106 Összesen kb 24 nap van hátra, csak kibírod már... :)
Ebből játszhatsz szombat-vasárnap-hétfőn, utána meg 2 hét, és tolhatod is :) -
Betonfal83 #17105 Azt hittem 4 napot játszhatok hát ez szopás.. Collector's rendeltem gondoltam azé engedik kipróbálni de neeeeeeeeem! -
Betonfal83 #17104 Szerintem türelem SITHet terem! -
kovalik #17103 Ok ! Kösz! -
Tyrpak #17102 SZVSZ Bioware ezt a tesztet is 17 óra CST, magyarul szombaton hajnali 1 órakor fogja kezdeni. Zárást nem tudom, hogy hétfőn mikor, de ugyanígy elcsúsztatva, tehát kedd reggel.
Lásd még: megint az EU szopta meg. -
Betonfal83 #17101 Nekem is ez a problema! -
kovalik #17100 Tudom, hogy pénteken indul, de mindenkinek bejön ez a hibaüzenet ? -
#17099 1: Hétfővan
2: ne foglalkozz as system alertel ha mindent kitöltöttél rendesn egy idő után eltűnik.. nekem is eltűnt -
#17098 Péntek van? -
kovalik #17097 Letöltöttem, installálja, de a login után a play gomb nem aktív.
Kiírja, hogy system alerts (2) Account security update requirement
Na mármost, ha az 5 titkos kérdésre gondol, akkor azt már megcsináltam.
talán azért nem aktív, mert még úgysem lehet játszani vele.Másnak rá lehet kattintani a play gombra ?
-
#17096 nekem se fogadta el aztán beírtam az egészet kis betűvel és úgy már jó lett...próbáld meg hátha -
#17095 Kellett mondanom hogy jó a launcher....
Végre lejött, elkezdte telepíteni de 6%-nál hibával megált, újraindítottam és megint kezdi előről leszedni a 12g-ás main assets 1-et....
Még a mappában sincs benne hanem törölte vagy a faszom se tudja... -
Betonfal83 #17094 Hali! Most nézem a GUILDokat kihez kéne csatlakozni...hum hum -
Since #17093 Sajnos próbáltam mindent, éaunchert újratelepítettem flushdns stb. nem segített :( -
#17092 Vannak ám problémák....:D -
donchi #17091 Nekem behal main assets 4-nel, 58%-on... -
petecz #17090 Persze hogy beszopom ezt a "nem tudok belépni az oldalra" problémát. Plusz még nem kaptam 2. mail-t se a hétvégi tesztről. Valami sötét erő nem akarja hogy kitudjam próbálni a játékot. :D -
Nephin #17089 Open béta 1x1 -
Tyrpak #17088 Izé, ezt nem te kérdezted már egyszer pár napja?
Operation = raid, flashpoint = insta.
A 4 fő stimmel, tankhiány nem lesz szerintem, amennyire népszerű lesz a juggernaut és a sith assassin. -
Since #17087 Nekem érdekes módon nem akarja tölteni a klienst, pedig érkezett e-mail is hogy elfogadtam a tester szabályzatot etc... Weboldalra betudok lépni, de kliensen kereszütl nem így nem is tudom leszedni. Valami ötlet? -
#17086 Mármint, h tankhiány lesz. -
#17085 Ebben nem vagyok biztos. -
mnorbi #17084 videok alapján az "instak" operatinonok ? itt 4 fösek? csak ilyen videot latok... mert ha 4 fösek akkor a többi mmorpgböl kiindulva itt durva tank hiany lesz .... -
#17083 :D haha -
#17082 -
#17081 Action bar is eltűnik. -
1Darton1 #17080 Nem lesz túl nagy átfedés a béta és a live között ebből a szempontból. -
#17079 Egyébként azt megudja nekem valaki mondani, hogy ha pl én a sith sorcit light sidera húzom... akkor megmaradnak a skilljeim? vagy néhány eltűnik vagy hogy van ez? -
Junger #17078 Én pont azért mennék most magyarra, hogy kiderüljön itt is sok lámi magyar lesz e, mert akkor élesben inkább nem kérnék belőle. -
Tyrpak #17077 Mondjuk már az se semmi, hogy a lvl 19-25-ök meg tudták karcolni a lvl 50 juggert. De azért látványra epic, hogy perry, deflect, absorb hegyek és halomra henteli őket. Aztán a másik lvl 50 ellen meg alig rúg labdába. -
#17076 lol durván sokat bír a jugger :D -
Boncmester #17075 Húha, meg sem kérdezem, mit melózol :D -
heesh #17074 Amúgy az se jelent akkor gondolom problémát, hogy 64 bitesről vinném át 32 bites rendszerre? -
heesh #17073 7 órája feküdtem le meló után :) Korán van :P -
#17072 "szintén zenész!" :] -
Boncmester #17071 Korán? Te kapd már be, hogy délután 2-kor korán van :D 6 órája melózok :) -
Tyrpak #17070 Igen, át tudod másolni. A hétvégén sikeresen áttoltuk torrenten a game könyvtárat, azon kívül a telepítő (25 megás) fog kelleni.