60334
-
heesh #17069 Elnézést, kicsit korán van, nem bírok írni. -
heesh #17068 Hali!
Ha most lekapom a clientet, az egyik gépre, akkor esetleg áttudom másolni egy külső HDD-re és felpakolni a másikra? Vagy ez így nem működik? -
#17067 Két különböző gépen is próbáltam :] igaz restartot még nem, ha haza megyek megpróbálom. Távoli vezérléssel inkább nem indítom most újra az otthoni gépet -
#17066 Figyi én újraindítottam a gépet és múkodott.. próbáld meg bár lehet hogy már megtetted, ez csak egy tipp :D -
#17065 Jah .
Hát eddig pontosan 7x reseteltem a passt, szóval inkább írtam most egy mail a supportnak :D -
#17064 -
Boncmester #17063 Nekem is csinált totál hülyeségeket, de egy idő után működött úgy, hogy ugyanazt csináltam, mint előtte 4x, amikor nem működött.
Tudod, informatika, indítsd újra, csináld ugyanazt még1x, más lesz az eredmény :D -
#17062 Nem használtam ékezetes karaktert :).
A válasz meg tuti, hogy jó szóval nem értem :). Resetelni sem tudom a passt mert ha resetelem és megpróbálok belépni az új jelszóval amit elfogad ismét a titkos kérdést tolja az arcomba amire megadom a jó választ és ismét visszadob, hogy nem jó. Ezután már nem enged tovább az új jelszóval sem ismételt próbálkozáshoz megintcsak resetelni kell a pass-t :) ... stbstb -
Tyrpak #17061 Titkos kérdésre nem fogadják el az ékezetes betűket. Lehet, hogy az a gond? -
Tyrpak #17060 Lásd még: pure dps az a sniper/gunslinger és a marauder/sentinel.
Az összes többinek van valamilyen egyéb szerepe is.
Minden AC kap 3 talent fát, amiből 1 dps, 1 az egyéb szerep (tank vagy healer, commandónál healer) és 1 közös a másik AC-vel.
Skillből viszont kapsz egy csomót, amihez nem kell a talent fán egy pontot se rakni, pl az alap 1.5 seces heal. Tehát simán feltolod maxra a dps fát ÉS egy kicsit tudsz healelni is. -
#17059 Nah azt hiszem lesz egy kis eszmecserém a supportal :D.
Nem igazán akar be engedni az oldal, név jelszó jó kéri a titkos kérdésre a választ megadom tuti jó erre visszadob és ismét kéri a nevet jelszavat beírom és akkor már nem fogadja el simán visszadob hogy nem jó... :] -
Tyrpak #17058 Karácsony helyett van Life Day (bleh, ekkora ...t is csak Lucas tud kitalálni)
SWG-ben volt hozzá karácsony wroshyr fa:
-
mnorbi #17057 srácok légyszi mondjétok mér el hogy van ez...
nézegetek videokat , pl commando egy ranged pure dps class ahogy en tudtam , erre a videon vegig healeli az instat main healerkent... wtf
latom a videoba 3 "talent" nem tudom itt hogy hivjak majd van neki , ezeket lehet retalentolni ?
-
#17056 Sw univerzumban nem igazán voltak keresztények.. így pl karácsony se nagyon lehet :D legalább van realitása a dolgoknak -
#17055 Az a játék szánalom a köbön...
Erről már régebben nyitottam egy vitát, én örülnék valami karácsonyi eventnek. :) -
#17054 Akkor jó :) WOT-ban olyan március áprilisig bent állt a fa a garázsban ..... nyílván rossz példa de akkor is. Viszont az SW-s ünnepek jöhetnek legyenek azok akármik is. -
#17053 Hivatalos infok szerint semmi olyasmi nem lesz ami nem az SW világából van. Szóval nem kell fosni :D -
krisz073 #17052 -
#17051 Lehet hogy lesznek ünnepek,de másként.. másfajták -
#17050 remélem SW ben nem lesznek ilyen baromságok, hogy a főtéren karácsonyfa fog állni meg halloween meg valentin nap meg ilyenek -
#17049 http://www.swtor.com/tester
Itt bejelentkezel elfogadsz mindent és szeded. -
Boncmester #17048 www.swtor.com/tester -
mnorbi #17047 szupi , de levél nélkül honan szedtétek a klienst ? -
#17046 Lejött a kliens már csak ki kell valahogy bírni péntekig -
#17045 Péntekig lehet tölteni gondolom ugy? -
#17044 -
#17043 UI slider kéne kurvára :/
Nem értem azt miért akkora meló belerakni. Ha már mozgatni nem is lehet elemeket, de legalább azt berakhatnák releasere igazán -
Boncmester #17042 Itt azért nem csak ez lesz a content, hanem sok más is. De remélem, nem olyanra csinálják, hogy megunjuk a dolgot! Az se jó, ha zerg oldalon vagyunk, meg az sem, ha ellenük. Az a jó, ha nagyjából ki van egyensúlyozva a dolog. -
#17041 Nem baj az, ha lehet csinálni a másik oldalra is karaktert. Ha normálisan megoldják, h ne kavarjon bele a nagy pvpkbe.
Amúgy meg ha korlátozzák, akkor a nagyon állatok, fogják magukat és fizetnek még egy accot és kész. -
#17040 Ma kaptam a levelet, töltöm is le a klienst.
A kérdésem, aki most kapta a levelet, hogy töltheti le a klienst, az most péntektöl játszhat majd a bétába?
-
#17039 Legalább most a zerg oldalán leszünk bár szerintem hamar ráununk majd. Nem tudom ,hogyan akarják ezt működőképessé tenni mert láttuk mi lett belőle WAR-ban (igaz ott volt sok más is). -
Boncmester #17038 Hát kéne, meg olyan is kéne, hogy lock van, és akkor lehet menni a következő zónára, stb. És mondjuk 1-1 magas szintű raidet be lehetne pakolni úgy, hogy csak akkor lehet oda menni, ha a frakciód befoglalta valamelyik zónát, stb... -
Tyrpak #17037 Valaki írta már, és egyetértek, hogy Ilumnál lesznek nagy ki-be logolások, amikor közel van a lock. Feltéve ha csak a győztes kap jutalmat.
Egyébként, szvsz, kéne még 2 db ilyen orvr zóna mint Ilum, 3 bolygóval már lehet taktikázni a mozgással, 1 bolygónál max zergelni lehet. -
Boncmester #17036 Hát a képen nem Darth Maul van, hanem egy Zabrak Jedi. A másik tényleg Satele Shan mestere, de ő is Zabrak Jedi. A ruháját nézd, ne a fejét... Amúgy meg ennyit találtam a neten, ahol light és dark side ruhát hasonlítanak össze, mást nem. Lehet ingame tök nem ilyen lesz, de egyelőre ennyiből tudok csak kiindulni :(
A fejükön amúgy annyi lesz a különbség, hogy a dark side oldali karaktereknek egy idő után sápadtabb lesz a bőre, piros/sárga világítós a szeme, mint palpatine-nak, meg talán sebhelyek és hasonló foltok jelennek meg rajta. Arról van 1-2 kép már a neten. -
#17035 Azért kérdeztem mert mintha valamelyik játékban lett volna valami hasonló, sose tudni na :D -
Boncmester #17034 Én úgy láttam inkább, hogy PvP szerveren túlsúlyban lesz az Empire, PvE szerveren pedig a Republic. Ez nemzetközileg is kb így van, meg szerintem itt a magyarok közt is.
Még mindig nem támogatom azt, hogy bármikor át lehessen logolni egyik oldalról a másikra, mert lehet, hogy 1-2 ember mindig oda menne, ahol kevesebben vannak, a nagy többség viszont tuti nem. -
Tyrpak #17033 Darth Maul a filmből vs Satele Shan mestere a trailerből -
#17032 Kíváncsi leszek élesben milyen lesz a két oldal eloszlása. Vajon úgy csinálják, hogy tessék lássék bárki bárhova bármit vagy lesz koncepció a szerverek feltöltésében mint pl Aion-ban. Mert ahogy olvastam jelenleg eléggé egyoldalú a dolog és republic oldalon alig vannak. Bár ha nem változik ez a mind2 oldalra lehet karit csinálni dolog akkor lehet magától kiegyenlítődik. Majd épp azzal a karival jövünk be ahol kevesebben vagyunk. -
Boncmester #17031 Szerintem a bétánál majdnem tök8... De majd azért kiírjuk, hogy melyiken vagyunk, viszont aki nem tud oda jönni, annak sem kell fölvágni az ereit :) -
Boncmester #17030 Mert?