60334
-
Spheriot #17309 ha sikerült a klienst feltelepíteni akkor automatikusan péntektől játszhatsz? -
Boncmester #17308 Király :D
Amúgy meg ha ezeket a központi, egyszerre sok 10-100 ezer embernél jelentkező problémákat kezelni tudják, utána gondolom nem lesznek ilyen tömeges dolgok. Az egyedi hibákra meg csak fognak tudni válaszolgatni. -
DaRks7aR #17307 Külföldi fórumokon már megy a flame az EA irányába mivel nagyon sokan nem tudnak bejelentkezni és elfogadni az RSVP-t és emiatt kerülnek valószínűleg majd a szombati, vasárnapi csoportba. -
DaRks7aR #17306 Nekem körülbelül 1 hete voltak jelszó problémáim és nem tudtam bejelentkezni. Ekkor nyitottam egy support ticketet ami be is került a rendszerükbe mert kaptam visszajelzést email-ben. De a problémára azóta sem reagáltak.
Az más kérdés, hogy közben kb. a 25. password reset után sikerült végre bejelentkeznem, de ha a supportjuk így fog működni launch után is akkor nem sok jót jósolok nekik... -
#17305 Szerintem egyszerűen resetelni fogják a problémás accocat. Kapsz random jelszót, és onnantól állítsd be magadnak. Lehet, h még most a béta előtt. -
#17304 Mondjuk ők is jobban járnának, ha nem kéne megint leszedni még egy buildet nem? meg spórolnának jó pár levelet szerintem :D day1-on
mármint a panaszokra gondolok.. -
#17303 Hát az biztos, hogy nem fognak otthon karácsonyozni... :D -
Pacho #17302 Én végére akarok járni, mert lehet, hogy dec. 15-20 között telefonon se lehet majd őket elérni annyi panaszos lesz. -
#17301 Telefonálgatni nem fogok, annyira nem sürgős a hétvégi "őrület" annyira nem hoz lázba, persze én is ki szeretném már próbálni elég rég óta várom már én is de nem fogok idegbajt kapni ha nem tudom kipróbálni már itt van a start a nyakunkon amúgy is. Engem csak az az egy zavar, hogy a supporttól nem kaptam a megszokott automata választ, hogy "A levelet megkaptuk blablabla.."
Szóval lehet, hogy várom, hogy meg hegesszék az accomat aztán nem is ment el nekik a hibajelenéses levél? -
#17300 Sry, mégis 5óra, reggel van még. :D -
#17299 18kor. :D Mert Londoni idő szerint 17kor lehet majd belépni. :D -
t0xikus #17298 engem teljesen random, de igazából nem érdekel. kliens lenn van, launcheren be tudok lépni. honlap nem érdekel -
#17297 Engem simán beenged... -
t0xikus #17296 én swtor.com-on 10ből 1x tudok bejelentkezni:) -
Pacho #17295 Én is ezzel szívok. Le van mentve egy txt fájlba a biztonsági kérdésre a válasz amire a program konzekvensen azt írja, hogy incorrect. Jelszó reset is megvolt, de 3 óra szopás után már az accountba se tudtam bejelentkezni. Lehet, hogy ma lesz egy telefon UK-ba...:S -
Tyrpak #17294 Akkor ezzel is az indulást teszteljük, hogy 17 órakor hogyan fogjuk megbeszélni egymással, hogy melyik szerverre menjünk, az már megtelt, akkor hol a legrövidebb a queue, de nekemmár van karakterem egy másikon... :) -
Junger #17293 Várj addig amíg elkezdi tölteni a klienst. -
#17292 Teljesen korrekt igazad van :D -
#17291 Arra kíváncsi leszek mennyi szervert lőnek fel péntektől :D Írták Game test fórumon hogy péntek 17:00 új szerverek jelennek meg. -
#17290 bejelentik, hogy be fogják jelenteni a bejelentést....mégis mi ezzel a probléma -
#17289 Kamuzol... -
#17288 Úristen! Behívtak béta hétvégére!!!!!4 -
#17287 Amúgy ezzel a "biztonsági kérdés - válasz jó de nem jó ... account lock" cuccal igencsak sok embernek meg gyűlt a baja megy is a hiszti rendesen a fórumon. Kíváncsian várom a fejleményeket :D.
Amúgy azt nem értem a mai világban miért nem lehet 1. lépés név jelszó login 2. lépés sms-ben jön a kód és be is léptél. Már a Gmailes mail fiókon is be lehet kapcsolni ezt a funkciót... egyszerűbb és többet ér mint ez a kérdés válasz dolog. -
#17286 Hát őszintén én se és még így is ide jönnek ujjongani hogy kaptak invet -
#17285 18,5 giga :) -
#17284 Én nem csodálkozom rajta, amennyi értetlen ember van. -
#17283 akkor most kezd el szedni a 25 gigás klienst:) -
#17282 Egyébként a poén az, hogy a 2. mailre nem tudsz respondot nyomni mert már confirmed vagy , szal teljesen fölöslegesen küldték, ki max csak az időpont miatt, hogy majd kapsz idő pontot, hogy mikor kezdesz :D -
#17281 Örülünk neki te is részese vagy annak a közel 2 misi embernek aki tesztelheti most hétvégén :d -
#17280 :D -
Tyrpak #17279 A marketing osztályt láthatólag a SOE és a Mythic "legjobb" embereiből válogatták össze. Vagy csak szerintem túl aggresszívek és felszínesek. -
#17278 Elég vicces a folyamat.
1. Küldtek mindenkinek egy e-mailt hogy majd küldenek egy e-mailt amiben meg leszünk hívva a béta hétvégére
2. Megjött az e-mail hogy szedhetem a klienst igazoljam vissza a tesztet
3. Ez után ma megint kapok egy e-mailt hogy majd kapok e-mailt mikortól gamelhetek pontosan ja és biztosan igazoljam vissza a tesztet
4. Kapni fogunk egy e-mailt amiben szerepel az idő
Hát looooool biztosra mennek :D -
Bhalage #17277 behivtak a bétatesztre, behivtak a bétatesztre,behivtak a bétatesztre
BEHIVTAK A FUCKING BETATESZTRE JEEEE -
#17276 Azért a mentségükre szóljon, hogy nem nagyon csináltak még mmo-t nem? jó oké.. az Ea jártas ebben, de a bioware nem nagyon.. -
Since #17275 Nekem is küldtek, please respond now megjegyzéssel : "Respond now! Tester start dates are determined by order of acceptance"
Érdekes, már lennt van a launcher, az egy másik dolog hogy nem enged be a launcher. WTF van ilyenkor? :-) -
#17274 Nagyon félnek attól, hogy elfelejtik őket az emberek és nem mennek tesztelni... :) -
#17273 Nekem is jött! Egyébként csak szerintem vicces a dolog? -
#17272 :D Én is kaptam -
#17271 Nagyjából. -
#17270 Küldtek egy levelet, hogy küldeni fognak még egyet amibe leírják mikortól játszok? WTF?