60334
-
#17349 2004-ben aki egy napig próbálta az SWGt, annak az NGE is baromi jó lehetett, aztán eltelt 1 hét, megtalált minden POIt, és előjött az, hogy miért csak ennyi ember játszik már vele? Hová tűnt a játékosok 80%-a? :D -
#17348 én az ebédet várom, akkor nekem fog tetszeni? elolvastam a faq-t, de nem találtam a választ -
#17347 Amúgy meg nem nagyon van mit írni. Aki az mmo krisztus 2. eljövetelét várja csalódni fog. Aki egy normálisan összerakott AAA minőségű bioware rpg/mmo hybridet vár, régóta jól működő MMO elemekkel meg 1-2 új dologgal annak tetszeni fog. -
Boncmester #17346 Én elolvastam kb 10-15 tesztet a játékról.
Mindegyik kétfélét írt:
1; a játék nagyon jó, érdemes vele játszani, van benne potenciál, stb
2; a játék jó, de sajnos nem az SWG, nem sandbox
Mivel én az utóbbira, hogy egy játék sandbox legyen, nem tartok igényt, ezért szerintem megéri vele ennyit foglalkozni.
Plusz amúgy ki is próbáltam egy béta hétvége erejéig, és szerintem baromi jó játék lett. -
#17345 Betazok és a játék über gecc király. Megnyugodtál? :D -
#17344 Ez kb. olyan: szavazzunk, hogy állva szavazunk vagy ülve, majd, hogy ezután kézzel, lábbal vagy elektronikus úton szeretnénk szavazni.
Nem más ez, mint időhúzás. Sokan várják a véglegest, gyűlik a tömeg, de hogy a vége lincselés lesz-e, vagy a Északi-Saskatchewan-on királyt koronázunk, az majd december végén derül csak ki. -
Lonni #17343 Komolyra fordítva a szót.
Nagyon nagy hype volt a játék körül, itt a forumon is, ez ahogy többen kerültek a bétába csökkent, nem hallottunk vissza, hogy milyen über gecc király a játék.
Ti hogy látjátok ezt? Érdemes ennyit foglalkozni vele? -
#17342 jó reggelt kívánok -
#17341 -
Tyrpak #17340 Gyors fejszámolás: a világon minden 3000. ember résztvesz a swtor bétán. Akkor ha arányos lenne az eloszlás, akkor magyarországról 3000-en játszanának. :D
(kínából pedig félmillióan) -
Lonni #17339 komoly!
2 millióból én vagyok az egyik !!!!444!!!négy!!! -
#17338 Miért kell megfosztani ettől az örömtől? -
#17337 Ez komoly? De jó neked!! -
#17336 Ahogyan a többi 2 millió ember is bekerült -
Lonni #17335 OMG bekerültem a bétában, hétvégén tesztelhetek yea yea yea!
-
Tyrpak #17334 A lent linkelt fórumon olvasom, hogy a Black Company GW2-zni megy, úgyhogy alig lesznek swtor-ban. Kár, kedveltem őket. -
Boncmester #17333 Az szerintem kb 95%, hogy az egymást körbejelölő magyar guildek 1 szerveren lesznek. Ezek közül az Unknown és a Sárkány Lovagrend bejelölték a Red Guardot.
Ezek után nagyobb esélyünk van arra, hogy az összes magyar PvP-s guild ezen a szerveren legyen, mint hogy nem azon (szerintem kb 60%), de ez koránt sem biztos. -
Tyrpak #17332 Red Guard felhívás Tessék :)
Mivel a listán rajta van 2 magyar is, és szépen körbejelöltük egymást empire oldalon, szerintem elég sokan. :) -
#17331 jut eszembe : vki korábban linkelt hivatalos fórumról egy topikot vmi spéci pvp server szervezésről vagy mi. vki meg tudná adni nekem a linket megint ? lehet tudni már hogy Magyar klánok közül kik mennek oda ? -
#17330 Igaz, csak én meg pánikolok össze-vissza, mert fosok, hogy nem bétázhatok vagy valami :D -
Tyrpak #17329 A hiba nem az Ön készülékében van.
Szerintem is baromság volt 2 levelet küldeniük, mert csak összezavarta az embereket.
Ha azt látod, hogy scheduled, akkor minden rendben. -
#17328 nem feltétlenül a Te hülyeséged , Bio spammel minket a leveleivel feleslegesen. :D -
#17327 Bocsika, rosszul fogalmaztam.
Tegnap már klikkeltem mindenre amire kellett a /tester oldalon. Le is töltöttem a klienst. Csak kicsit összezavart, hogy most küldtek még 1 e-mail-t, hogy "rsvp-zek" megint.
Na de tényleg hagyjuk mert az én hülyeségem :D -
gavor #17326 Nekem rsvp nincs, nem is volt.
Első emailkor reagáltam, és alul ahol a képen IN PROGRESS van, nekem SCHEDULED. tehát be van tervezve.
RSVP emailt kaptam ráböktem rögtön, nem volt ott semmi. -
#17325 ha tud magának még szerválni kulcsot amit osztogattak ( pl mmorpg.com, massively stb ) akkor még van esélye. -
Spheriot #17324 Szerintem amig nem ikszelted ki azt a RSVP-t nem tudod tölteni a kliens. na m1 remélem péntektől kapok már belépőt... -
DaRks7aR #17323 Ha nincs akkor inkább az a tippem, hogy nem jelentkeztél a beta-ra.
Amennyiben ez a helyzet akkor sajnos lefogsz maradni a mostani hétvégi tesztről mert tudomásom szerint már nem lehet jelentkezni. -
#17322 Ahha, és ha ilyen nincs?
Lehet, hogy már jelentkeztem csak nem emlékszem?
Na mind1 nem fárasztalak benneteket a hülyeségeimmel.
-
DaRks7aR #17321 Rövidités: RSVP. Jelentés: Répondez S'il vous plait. Nyelv: francia. Fordítás: válaszoljon legyen szíves.
www.swtor.com/tester oldalon tudod elfogadni amennyiben jelentkeztél a testelésre. -
#17320 -
#17319 Lehet egy nagyon láma kérdésem? :D
Mi az az RSVP? És hogy kell elfogadni?
Anélkül nem is tudod elkezdeni tölteni a klienst nem? Vagy keverem valamivel? -
#17318 A support szó elég viccesen hangzik a jelenlegi helyzetben nem gondoljátok ? -
DaRks7aR #17317 Erm. Az SWTOR fejlesztője a BioWare.
A BioWare Group pedig az EA egyik belső divíziója.
Az SWTOR support feladatait a BioWare Ireland, Galway (Customer Support Center and Network Operations Center) látja el. -
#17316 hozzáteszem hogy a main accomat nekem is tisztességesen elkúrták, úgy mint nálad, és ez csak azért baj, mert arra van előrendelve ez a szutyok :/ -
DaRks7aR #17315 A hivatalos fórumot olvasgatva egyébként úgy látom sokan olyan problémával is küzdenek, hogy nem tudják egyszerűen elfogadni az RSVP-t. -
#17314 EA-t hibáztatatják semmi köze az EA-nak a "pw resethez" és az "swtor oldalon nem tudsz belogolni hibához" ezek a SWTOR-os supporthoz tartoznak. EA oldalon reseteled a pw-t instant jön a mail megváltoztatod és mindenhol működik. Originnel nincs bajom, BF3 dettó nem problémázik és egyéb más EA-s accos játékkal sincs probléma. SWTOR is csak a biztonsági kérdéssel szívat amit csak az SWTOR support tud megoldani de ők meg le vannak terhelve rogyásig... Mindenesetre 11 nap alatt ha nem tudja megoldani a support akkor "monnjon le és ne csináljon mmo-t" :] -
cain #17313 én is. bár a meghívós levél ma reggelre ért ide. :D -
#17312 Remélem a tegnap reggeli a péntek. -
DaRks7aR #17311 Nem.
Az alapján kerülsz be csoportokba, hogy mikor fogadtad el az RSVP-t a www.swtor.com/tester oldalon.
Három turnusba fogják behívni a játékosokat a Beta-ra.
1. Péntek 17:00 CET
2. Szombat 17:00 CET
3. Vasárnap 17:00 CET
Beta vége mindegyik csoport számára: Hétfő 06:59 CET -
cain #17310 nem. 3 hullám van. péntek délután 5, szombat délután 5, vasárnap délután 5. a hétvégének hétfő reggel hétkor van vége.