Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amûgy meg mint már irtam korábban esélyes a dec eleji megjelelenés karácsony miatt.<#vigyor4>#vigyor4>
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
wikia Sith Trooper
wookieepedia Sith Trooper
gear Sith Trooper
Ingame Malgus körül látható az elite Sith Trooper a Red Guard/Royal Guard Sith Trooper
------------------------------------------------------------------------
Visszakanyarodva az ügynökök,saboteur és kém osztályokhoz(a saboteur egy Smuggler talentfa ág),szal Köztársaság oldalon is fölfedeztem egy úgynevezett Republic Spy kasztot,mégpedig Satele Shan fia,Theron Shan kaszt megnevezése Republic Spy és ez teljesen hivatalos.
Van Köztársaság oldalon is hírszerzés,egész pontosan a Republic Strategic Information Service
Nem lennék meglepve ha egyszer kiegészítõbe beraknák új kasztként a Republic Spy-t.Egyébbként a CW-ben Amidala Senator is teljesen Spy kaszt.A filmben és CW animációs sorozatban látható Amidala ûrhajó dízájnt (#3626) meg lenyúlták és IA hajót csináltak belõle a TOR-ban.
Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.
Késõbb Timeline vidiben tünt föl ismét,sötét árnyként mindíg a háttérben tevékenykedett <#hawaii>#hawaii>
A fejlesztés korai szakaszában elcsíptek róla egy képet
Mellette szól a hightech,a Birodalom ellenségeit már a színfalak mögött levadássza és egy IA/BH tech páros
És a Birodalmi Hírszerzés legendás alakjai(számomra) Grand Moff Wilhuff Tarkin és Admiral Natasi Daala,utóbbi késõbb a Head of State in the Galactic Alliance rangra emelkedett <#worship>#worship>
arcos topsecret agent file magángyûjtemény elsõ rész vége
Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.
Amúgy release date bejelentést így nem tesznek ki. Így maximum annak a dátumát adják ki, amikor majd megmondják, hogy mikor lesz a megjelenés. Amíg még azt sem harangozzák be, addig "max a síneket látjuk, de nem halljuk a vonatot" 😛
mgeri, akkor biztos, hogy STO-ztunk együtt, mert az Armen név ismerõs 😊
Veszélyes dolog a jövő. Szünet nélkül azzal fenyeget, hogy bekövetkezik.
Veszélyes dolog a jövő. Szünet nélkül azzal fenyeget, hogy bekövetkezik.
http://swtorhun.blogspot.com/2011/06/patch-note-update.html
eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen
Az más kérdés, hogy a Dragon Age 2 sokkal rosszabb lett, mint az egy. Egyenesen rossz játéknak nem nevezném, mert egyszer azért végig lehetett tolni, a sztori nem volt rossz, csak kevésbé komplex és összetett, mint az 1-é volt. A tárgykezelés, fejlõdés, irányítás stb, ami még inkább elkonzolosodott, az az, ami gáz. Meg a rövidsége. A 1-hez képest sehol sincs. Szerintem ezt a hibát egyébként belátták, mert általános a vélekedés, hogy a Dragon Age 2 rosszabb, mint az 1 minden elképzelhetõ fórumon. Nemrég olvastam valami hírportálon, hogy a Bioware nyilatkozta, hogy ezt elkúrták, és jobban figyelnek majd a játékosok igényeire.
Összefoglalva: a Bioware nálam még mindig garancia. Ahogy a Blizzard is.
Bocs a sok off-ért 😊
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Dragon Age elsõ része is több mint 5 évig készült és nem lett rossz játék, de nem lett olyan kimagasló semmilyen szempontból (fõleg ha megnézzük, hogy elõtte volt már egy Baldur's Gate 1 és 2 és Neverwinter Nights). Dragon Age 2 meg már csak egy limonádé lett még az elsõ részhez képest is...
Nem tudni egyelõre pontosan milyen lesz az SWTOR, majd elválik, de azt már nem mondanám, hogy a Bioware-ben 110%-ig meg lehet bízni.
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
Más.
STO én is preordereztem, digital deluxe-al ofc <#nyes>#nyes> Akik megjelenéstõl tolták, azokkal lehet játszottam együtt. Armen néven voltam ott is meg WoW-ban is, ja és ToR-ban is ha nem nyúlják le, de ugye fõ a változatosság<#nyes>#nyes> Nagyon jó kis játék lehetett volna, csak ott is az eredeti fejlesztõ bebukott, leállították a projectet, ezek után vette meg a jogokat cryptic, ami megölte a játékot. Az ûrharc eszméletlen jóra sikeredett, mondjuk blanace-t nem találták el Föderáció és Klingonok közt, de én élveztem a pvp-t. Õk tudtak korszakalkotót újítani az ûrharccal. Bármelyik single player ûr szimulátor elbújhat mögötte. Voltak tank, dps, healer, support hajó, a skilleket az officereid tudták, így jóformán bármilyen hybridet csinálhattál. Nagyon taktikusan kellett harcolni, ha nyerni akartál. A földi rész úgy ahogy van szar lett. Most próbálják feljavítani Tera mintájára, célkereszt lesz. Ez megint feldobhatja a játékélményt. Másik ami nem tetszett, hogy bekerültünk zárt majd open bétában, és ott sokkal jobb volt a játék, sokkal HardCore-abb. Ha 2 NPC hajó jött már küzdened kellett, hogy életben maradj. A véglegesben 5-6hajót is magadra ránthattál és túlélted. Na mindegy ez nem az a Topic, csak kár azért a játékért, volt benne potencia. Itt hál istennek Bioware munkálkodik, bennük 110%-osan megbízhatunk. Szart nem fognak kiadni Bioware címkével.
btw: mi van az swtorhun.tk -val ?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Hát sajna nem 😞 bár várható volt, hogy elõbb-utóbb elõkerül a wow vs tor téma. Abban igaza van a wowosoknak, hogy igen is nagyon sok wow-os játékos fogja kipróbálni a tor-t. Sõt, azt is mondanám, hogy több volt wow játékos lesz a játékban, mint olyan SW rajongó, aki még nem játszott semmilyen mmo-val.
De hogy tovább vitázzunk. Tessék megnézni az STO-t. Az ST világának is közel annyi rajongója van/volt, mint az SW-nek. Készítettek is nekik egy mmo-t. DE ez a rajongó tábor sem volt elég ahhoz, hogy "jól menõ" legyen az STO. Én elõrendeltem, egybõl vettem is egy egy éves elõfizetést, majd március végétõl be sem jelentkeztem (februárban preorderrel már játszottunk...) DE sosem vettem volna meg, ha elõtte nem játszok mmo-val (konkrétan wow-al tört szerven 😛 )
Azért nagy különbség van az között, hogy az ember megnéz egy filmet a moziban, megveszi dvd-n, meg olvasgat róla könyveket, mint hogy leül a számítógép elé, és neki áll a karakterével futkosni...
az, hogy group quest, technikailag csak egy iranymutato, en csinaltam a maraval egyedul group questet
Amit én szeretek az a pve (leginkább a raidelés), abban pedig nem sok versenyzõ tudott maradandót alkotni.
Az, hogy neked nem a legjobb, meg nekem sem a legjobb, attól még 'A' legjobb
Spread De Love!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Spread De Love!
fejlodesnel, questelesnel, flashpointokban biztos eleg jo, de amennyire en meg tudom allapitani a beta teszterek velemenye alapjan, end game-re keves lesz a healje
hot healje inkabb az ia-nak van
ccje viszont egyertelmuen a bhnak van a legtobb
jol mondod, a merc nem tank, de boven a kitarto kategoria
en voltam ugy world bossolni, hogy a dps talentes merc tankolt, es siman birta...