60334
  • Since
    Nemtudom mésképpen elképzelni. Ha a hivatalos oldalra gond nélkül be tudok lépni (security kérdés uátn is), akkor a launcher valahonnan máshonnan szedi a bejelentkezéshez tartozó adatot, esetleg van a kettő között egy adatbázisrendzser ami figyeli a változást.
    Mit tudom én miért kérdezel ilyen hülyeségeket?
  • A4tech
    mit szinkronizál?
  • Since
    Kicsit szánalmasnak találom az egészet, igazából a technikai hátteret se tudjuk hogy miként működik együtt az account managmenet a játék launcherrel. Szerintem két külön rendszerről beszélünk ami szinkronizál egymással, és lehet hogy ott van a bibi hogy nem minden esetben történik meg az updatelés. De lehet hogy tévedek :-)
  • A4tech
    nem egészen
  • Tababo
    pont ugyanaz a kettő
  • Since
    Ismeretlennek nem adom oda :)
  • A4tech
    nekem meg a bankkártyaszámod, ellenőrző kóddal

thx
  • Tababo
    letesztelem szívesen
    privátba passzold át az adataidat
  • Since
    Olvasgattam a tester fórumot és elég sok embernek van problémája az invalid username - password-al. Esetleg még azon is gondolkoztam hogy valaki az sg fórumról letudná e checkkolni az accomat launcheren keresztül hogy beengedi-e, de ez már eléggé abszúrd lenne :-) Így tudnám hogy nerm a gépemmel van a gond :-)
  • j0nNyKa
    úgyúgy
  • PLaci #17379
    Úgy tűnik ez már egy félig open béta lesz már :)
  • Ariakus
    Le is tudtad szedni az egész 20 gigás cuccot?
  • Gideon Wieth
    no én is megkaptam a levelemet a bétára, ha jól értem a Faq-t meg amiket írtak, most leszedtem a klienst játszani meg majd hétvégén tudok ugye ? :)
  • Ariakus
    Űgy néz ki tényleg mindenkit meghívtak mert az oldaluk nagyon le van terhelve. Setup exe fájlt sikerült letöltenem de magát a klienst már nem tudom, mert egy-két biztonsági kérdésre ki kell töltenem még a választ az accountomban, de mikor el akarom menteni csak tölt és tölt az oldal nem történik semmi.
  • PLaci #17375
    Már megint meghívták a föld egész lakosságát? :)

"You Have Been Selected to Test STAR WARS: The Old Republic!"
  • Omlás
    OMG mi van itt

j0nNyKa: igen kicsit én is azon parázok, hogy a preorder kódos accomat "kúrták el" mondjuk ha nem lesznek hajlandóak helyre pofozni max másik accon addolom a full game cd kulcsát és bukom a preorder extráit ... ez legyen a legnagyobb gond. Persze nem örülnék ennek a megvalósításnak ...

Amúgy a különböző oldalak által osztott CD-kulcsokkat nov 20. ig lehetett addolni az accokhoz a hivatalos oldalon. Tegnap csináltam egy accot és próbáltam addolni mivel gyors kaptam is kódot de már nem fogadta el az oldal.... :D
  • Boncmester
    Köszi srácok, infó átadva az illetékesnek! :)
  • [HUN]Crassus
    kód priviben megy az elsőnek
  • [HUN]Crassus
    nekem van egy

"1) Visit www.swtor.com/redeembetacode and login to your Star Wars: The Old Republic
    account or create a new one and opt-in to the game
    testing program (www.swtor.com/tester).
    2) Redeem your Beta Testing Code .
    3) Enter your code prior to 17:00 CENTRAL STANDARD TIME on Friday, 11/25/2011.
    4) You will receive an invite with your gameplay dates at a later time. Invites will be sent to
    the email address associated with your Star Wars: The Old Republic account. Please add the
    email address [email protected] to your 'safe senders' list in your email client to ensure delivery."
  • j0nNyKa
    írjon egy emailt [email protected] -ra, adok neki
  • Boncmester
    Az egyik tagunkat valaki nem tudná megdobni egy béta accal? Mert nem tudja letölteni a klienst, nem kapott emailt, se semmi. Elvileg szeptemberben csinálta az accját, és beklikkelte, hogy akar tesztelni, de zéró.
  • [HUN]Crassus
    már egy 4x engem is:D
  • Lonni
    Valóban ez lehetetet a gond, hogy nagyon korán kezdték az egész felturbózását.
  • BoneDragon
    Többi játékhoz képest kevés hype volt. Inkább azzal volt a baj, hogy korán kezdték és a végére kifulladt.
  • Tyrpak
    Hype level mehetne lejjebb még egy kicsit, egy kicsit sok volt korábban.
  • BoneDragon
    Mióta tudom, hogy most hétvégén lesz a béta, nagyon lassan megy az idő. :D
  • Boncmester
    Nemtom, én egyre inkább ezzel kelek-fekszem, ahogy nézem, a többiek is :)
  • Lonni
    totálisan félre értetted, én várom a játékot, és szeretnék vele játszani, és nem erre irányult a felvetés.

Hanem hogy volt egy hype színt, ami erősen lecsengett.
  • Bhalage
    amit elvarok: minosegi bolygok, teruletek
    jedik es sithek minden mennyisegben
    urhajok, lezerstukkerek, huttok, meg tobb urhajo
    regi sw feeling, epik zenek
    ticsung ticsung es lezerkard zizeges
  • Tyrpak
    #16599 -től vannak a mostani teszterek reakciói arra a buildre, ami most hétvégén is lesz. Szerintem nagyon lelkesek voltak. :)
  • Boncmester
    Kiírja, ha tölti, hogy melyik file-t tölti, és abból mennyi van még hátra.
    Ha ilyet nem ír, akkor két lehetőség van:
    A; Már letöltötte. Ha az SWTOR mappád kb 20 giga, akkor ez a lehetőség van. Ha ez nem igaz, akkor jön a B lehetőség.
    B; Még el sem kezdte letölteni, töröld le a patchert, szedd le újra, esetleg indítsd újra a gépet, és imádkozz.
  • Tyrpak
    Egyelőre még elég kevesen látták a játékot.
    Kérlek hétfőn kérdezd meg újra, és ha nem írja be egymás után 10 ember, hogy úúúú naggyon kirááály, akkor gondolkozz el, hogy miért akkorák az elvárásaid. :)

Én személy szerint egy játszható, jó sztorijú, izgalmas harcokat nyújtó, ismerős kezelésű játékot várok. Amit eddig 1000%-ra megerősítettek a teszterek.
  • csokicsiga #17357
    Nekem, ha eliditom a letöltést, nemtudom lee töltötte már, de ment vagy 1.5 napig, ezt irja. "Unable to fetch latest news". Lehet az exitre lépni, semmi máshova.
  • j0nNyKa
    baaaaaaz dejó, majd számolj már be, hogy milyen
  • Boncmester
    Ja, bocs, nekem van életem :)

/sarcasm
  • lolSL
    gamernek kell lenni
  • karajjj
    hoppá, ma jött a levél, hogy tesztelhetek én is :D
  • Boncmester
    Ezt a google fordítóba kell beírni, vagy hova, hogy értsem?
  • lolSL
  • Boncmester
    És LÉ-ZER-KARD-DAL!!!!! :DDDDDD