60334
-
Since #17389 Nemtudom mésképpen elképzelni. Ha a hivatalos oldalra gond nélkül be tudok lépni (security kérdés uátn is), akkor a launcher valahonnan máshonnan szedi a bejelentkezéshez tartozó adatot, esetleg van a kettő között egy adatbázisrendzser ami figyeli a változást.
Mit tudom én miért kérdezel ilyen hülyeségeket? -
A4tech #17388 mit szinkronizál? -
Since #17387 Kicsit szánalmasnak találom az egészet, igazából a technikai hátteret se tudjuk hogy miként működik együtt az account managmenet a játék launcherrel. Szerintem két külön rendszerről beszélünk ami szinkronizál egymással, és lehet hogy ott van a bibi hogy nem minden esetben történik meg az updatelés. De lehet hogy tévedek :-) -
A4tech #17386 nem egészen -
Tababo #17385 pont ugyanaz a kettő -
Since #17384 Ismeretlennek nem adom oda :) -
A4tech #17383 nekem meg a bankkártyaszámod, ellenőrző kóddal
thx -
Tababo #17382 letesztelem szívesen
privátba passzold át az adataidat -
Since #17381 Olvasgattam a tester fórumot és elég sok embernek van problémája az invalid username - password-al. Esetleg még azon is gondolkoztam hogy valaki az sg fórumról letudná e checkkolni az accomat launcheren keresztül hogy beengedi-e, de ez már eléggé abszúrd lenne :-) Így tudnám hogy nerm a gépemmel van a gond :-) -
#17380 úgyúgy -
#17379 Úgy tűnik ez már egy félig open béta lesz már :) -
Ariakus #17378 Le is tudtad szedni az egész 20 gigás cuccot? -
#17377 no én is megkaptam a levelemet a bétára, ha jól értem a Faq-t meg amiket írtak, most leszedtem a klienst játszani meg majd hétvégén tudok ugye ? :) -
Ariakus #17376 Űgy néz ki tényleg mindenkit meghívtak mert az oldaluk nagyon le van terhelve. Setup exe fájlt sikerült letöltenem de magát a klienst már nem tudom, mert egy-két biztonsági kérdésre ki kell töltenem még a választ az accountomban, de mikor el akarom menteni csak tölt és tölt az oldal nem történik semmi. -
#17375 Már megint meghívták a föld egész lakosságát? :)
"You Have Been Selected to Test STAR WARS: The Old Republic!" -
#17374 OMG mi van itt
j0nNyKa: igen kicsit én is azon parázok, hogy a preorder kódos accomat "kúrták el" mondjuk ha nem lesznek hajlandóak helyre pofozni max másik accon addolom a full game cd kulcsát és bukom a preorder extráit ... ez legyen a legnagyobb gond. Persze nem örülnék ennek a megvalósításnak ...
Amúgy a különböző oldalak által osztott CD-kulcsokkat nov 20. ig lehetett addolni az accokhoz a hivatalos oldalon. Tegnap csináltam egy accot és próbáltam addolni mivel gyors kaptam is kódot de már nem fogadta el az oldal.... :D -
Boncmester #17373 Köszi srácok, infó átadva az illetékesnek! :) -
#17372 kód priviben megy az elsőnek -
#17371 nekem van egy
"1) Visit www.swtor.com/redeembetacode and login to your Star Wars: The Old Republic
account or create a new one and opt-in to the game
testing program (www.swtor.com/tester).
2) Redeem your Beta Testing Code .
3) Enter your code prior to 17:00 CENTRAL STANDARD TIME on Friday, 11/25/2011.
4) You will receive an invite with your gameplay dates at a later time. Invites will be sent to
the email address associated with your Star Wars: The Old Republic account. Please add the
email address [email protected] to your 'safe senders' list in your email client to ensure delivery." -
#17370 írjon egy emailt [email protected] -ra, adok neki -
Boncmester #17369 Az egyik tagunkat valaki nem tudná megdobni egy béta accal? Mert nem tudja letölteni a klienst, nem kapott emailt, se semmi. Elvileg szeptemberben csinálta az accját, és beklikkelte, hogy akar tesztelni, de zéró. -
#17368 már egy 4x engem is:D -
Lonni #17367 Valóban ez lehetetet a gond, hogy nagyon korán kezdték az egész felturbózását. -
#17366 Többi játékhoz képest kevés hype volt. Inkább azzal volt a baj, hogy korán kezdték és a végére kifulladt. -
Tyrpak #17365 Hype level mehetne lejjebb még egy kicsit, egy kicsit sok volt korábban. -
#17364 Mióta tudom, hogy most hétvégén lesz a béta, nagyon lassan megy az idő. :D -
Boncmester #17363 Nemtom, én egyre inkább ezzel kelek-fekszem, ahogy nézem, a többiek is :) -
Lonni #17362 totálisan félre értetted, én várom a játékot, és szeretnék vele játszani, és nem erre irányult a felvetés.
Hanem hogy volt egy hype színt, ami erősen lecsengett. -
Bhalage #17361 amit elvarok: minosegi bolygok, teruletek
jedik es sithek minden mennyisegben
urhajok, lezerstukkerek, huttok, meg tobb urhajo
regi sw feeling, epik zenek
ticsung ticsung es lezerkard zizeges -
Tyrpak #17360 #16599 -től vannak a mostani teszterek reakciói arra a buildre, ami most hétvégén is lesz. Szerintem nagyon lelkesek voltak. :) -
Boncmester #17359 Kiírja, ha tölti, hogy melyik file-t tölti, és abból mennyi van még hátra.
Ha ilyet nem ír, akkor két lehetőség van:
A; Már letöltötte. Ha az SWTOR mappád kb 20 giga, akkor ez a lehetőség van. Ha ez nem igaz, akkor jön a B lehetőség.
B; Még el sem kezdte letölteni, töröld le a patchert, szedd le újra, esetleg indítsd újra a gépet, és imádkozz. -
Tyrpak #17358 Egyelőre még elég kevesen látták a játékot.
Kérlek hétfőn kérdezd meg újra, és ha nem írja be egymás után 10 ember, hogy úúúú naggyon kirááály, akkor gondolkozz el, hogy miért akkorák az elvárásaid. :)
Én személy szerint egy játszható, jó sztorijú, izgalmas harcokat nyújtó, ismerős kezelésű játékot várok. Amit eddig 1000%-ra megerősítettek a teszterek. -
#17357 Nekem, ha eliditom a letöltést, nemtudom lee töltötte már, de ment vagy 1.5 napig, ezt irja. "Unable to fetch latest news". Lehet az exitre lépni, semmi máshova. -
#17356 baaaaaaz dejó, majd számolj már be, hogy milyen -
Boncmester #17355 Ja, bocs, nekem van életem :)
/sarcasm -
#17354 gamernek kell lenni -
karajjj #17353 hoppá, ma jött a levél, hogy tesztelhetek én is :D -
Boncmester #17352 Ezt a google fordítóba kell beírni, vagy hova, hogy értsem? -
#17351 -
Boncmester #17350 És LÉ-ZER-KARD-DAL!!!!! :DDDDDD