Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Caliph
jó hát vmi új kaszt kell majd a kiegekbe is,nem lõhetnek le mindent egyszerre😄

Amûgy meg mint már irtam korábban esélyes a dec eleji megjelelenés karácsony miatt.<#vigyor4>

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Sith oldalon is van Trooper a TOR idejében <#duhos2>

wikia Sith Trooper
wookieepedia Sith Trooper
gear Sith Trooper

Ingame Malgus körül látható az elite Sith Trooper a Red Guard/Royal Guard Sith Trooper
------------------------------------------------------------------------
Visszakanyarodva az ügynökök,saboteur és kém osztályokhoz(a saboteur egy Smuggler talentfa ág),szal Köztársaság oldalon is fölfedeztem egy úgynevezett Republic Spy kasztot,mégpedig Satele Shan fia,Theron Shan kaszt megnevezése Republic Spy és ez teljesen hivatalos.

Van Köztársaság oldalon is hírszerzés,egész pontosan a Republic Strategic Information Service

Nem lennék meglepve ha egyszer kiegészítõbe beraknák új kasztként a Republic Spy-t.Egyébbként a CW-ben Amidala Senator is teljesen Spy kaszt.A filmben és CW animációs sorozatban látható Amidala ûrhajó dízájnt (#3626) meg lenyúlták és IA hajót csináltak belõle a TOR-ban.

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

Nagyon reméljük 😊
picket
A válasz: Hétszûnyû Kapanyányi Monyók.

&#3237;_&#3237;

SWG-t decemberben lelövik ez azt jelenti, hogy a SWTOR jönni fog még idén decemberben?

[HUN]Crassus

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

itlosz78
Wáow😊

Veszélyes dolog a jövő. Szünet nélkül azzal fenyeget, hogy bekövetkezik.

Kicsit IA nosztalgiázom és megállapítottam,hogy már közzel két és fél éve,hogy a legelsõ Agent képet 2009 Januárban leközölték.Akkoriban még nem volt hivatalosan bejelentve az Agent kaszt és fórumokon Sith Spy néven emlegették,hogy biztos az lesz a kövi játszható Empire kaszt amit bejelentenek😊 <#vigyor>

Késõbb Timeline vidiben tünt föl ismét,sötét árnyként mindíg a háttérben tevékenykedett <#hawaii>

A fejlesztés korai szakaszában elcsíptek róla egy képet

Mellette szól a hightech,a Birodalom ellenségeit már a színfalak mögött levadássza és egy IA/BH tech páros

És a Birodalmi Hírszerzés legendás alakjai(számomra) Grand Moff Wilhuff Tarkin és Admiral Natasi Daala,utóbbi késõbb a Head of State in the Galactic Alliance rangra emelkedett <#worship>

arcos topsecret agent file magángyûjtemény elsõ rész vége

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

Agamemnon
Kb 5 perccel késõbb már helyreállt, csak nem akartam offolni annyit 😄

Amúgy release date bejelentést így nem tesznek ki. Így maximum annak a dátumát adják ki, amikor majd megmondják, hogy mikor lesz a megjelenés. Amíg még azt sem harangozzák be, addig "max a síneket látjuk, de nem halljuk a vonatot" 😛

mgeri, akkor biztos, hogy STO-ztunk együtt, mert az Armen név ismerõs 😊

És persze akkor is fizetsz érte ha épp abban a hónapban nem is jön 😊

BoneDragon
Nálam semmi baja.

Agamemnon
<#vigyor> úgy legyen...

itlosz78
Nekem sem tölt be. Biztos most teszik ki rá a Release Date-t, azért nem tölt be. Akkorra betûnagyságot használnak, hogy minden mást töröltek az oldalról.😊

Agamemnon
Hmm, nem tölt be az swtor.com, csak egy üres oldal. Másnál?

itlosz78

Patch Note elmaradás :

http://swtorhun.blogspot.com/2011/06/patch-note-update.html

eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen

Anthrax
inkább úgy mondanám,hogy van dlc, csak patch formájában adják ki

XenHai
Van dlc csak kiegészítõ néven fut.
A Dragon Age: Origins akárki akármit mond a Neverwinter Nights óta az elsõ vérbeli klasszikus crpg. Sok embernek az fáj (kimondatlanul is), hogy nem a DnD szabályrendszerre épül. Ez van. Ráadásul a DnD ugyanugy elkurvult már a 4.0 kiadással, szinte semmi sem a régi ami az emberek nosztalgiájában élhet. Hol van már az ADnD, ami a Baldur's Gate-ben volt?
Az más kérdés, hogy a Dragon Age 2 sokkal rosszabb lett, mint az egy. Egyenesen rossz játéknak nem nevezném, mert egyszer azért végig lehetett tolni, a sztori nem volt rossz, csak kevésbé komplex és összetett, mint az 1-é volt. A tárgykezelés, fejlõdés, irányítás stb, ami még inkább elkonzolosodott, az az, ami gáz. Meg a rövidsége. A 1-hez képest sehol sincs. Szerintem ezt a hibát egyébként belátták, mert általános a vélekedés, hogy a Dragon Age 2 rosszabb, mint az 1 minden elképzelhetõ fórumon. Nemrég olvastam valami hírportálon, hogy a Bioware nyilatkozta, hogy ezt elkúrták, és jobban figyelnek majd a játékosok igényeire.
Összefoglalva: a Bioware nálam még mindig garancia. Ahogy a Blizzard is.
Bocs a sok off-ért 😊

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

QuippeR
mmo-hoz nem dlc van, hanem havidíj. de ha a játékot nem megfelelõ minõségben hozzák ki, akkor késõbb már szinte lehetetlen visszacsábítani az elõfizetést korábban felmondó felhasználókat.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Jah, MMO-hoz nem adnak ki havonta DLC-ket, mert a játékosok rövíd úton karóba húznák a kiadót/fejlesztõket 😊.
Bioware megbízható. EA már nem annyira. Plusz az egész DLC mizéria a konzolok miatt van, szóval ne írj butaságokat.
Ezt én értem, igazad is van, õk jól megtömik a zsebüket mi meg természetesen szarul járunk, ezen nem is kell csodálkozni a mai játékiparban. De ezzel amit írtál pont magadat cáfoltad meg, mert ezek alapján a Bioware sem az a nagyon megbízható cég. Kiadni egy gagyi félkész terméket , utána meg DLC-vel teletömni az nálam már nem a megbízhatóság kategóriája. Na mind1, kezdünk elkanyarodni a SWTOR-tól, ne itt vitassuk meg a mai PC ipar siralmas helyzetét.

Ne azt nézd, hogy mit adtak ki, hanem, hogy miért így. DragonAge 2 alapgame, igen szar lett, rövid és helyhez kötött. De ezt szándékosan így adták ki, mert rájöttek ha DLC-ket gyártanak, azzal jobban járnak anyagilag mint egyszeri 8-12ezres alapgame + egyszer, max kétszer 3-4ezer ft kiegre. Csinálnak majd hozzá 5-6-7-8-9.....DLC-t, elkérik érte a pénzt, úgyis mindenki megveszi, aki kíváncsi a történetre. Üzletileg jó húzás volt részükrõl.

Azért azt nem mondanám, hogy a Bioware-ben annyira meg lehetne bízni...

Dragon Age elsõ része is több mint 5 évig készült és nem lett rossz játék, de nem lett olyan kimagasló semmilyen szempontból (fõleg ha megnézzük, hogy elõtte volt már egy Baldur's Gate 1 és 2 és Neverwinter Nights). Dragon Age 2 meg már csak egy limonádé lett még az elsõ részhez képest is...

Nem tudni egyelõre pontosan milyen lesz az SWTOR, majd elválik, de azt már nem mondanám, hogy a Bioware-ben 110%-ig meg lehet bízni.

[HUN]Crassus
nem jött😛

Khabbas
Nekem se.. <#idiota>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

[HUN]Crassus
nah megnézem az inbox-ot jött-e meghívó...

swtorhun.tk-ról 😊 google termék ugye, ami annyit tesz, hogy random végeznek blogspoton karbantartást. Ilyenkor elõfordul, hogy az aldomainek nem mûködnek, így a .tk végzõdéssel nem elérhetõ. Használd az : swtorhun.blogspot.com domainnel, arra mindig bejön.

Más.

STO én is preordereztem, digital deluxe-al ofc <#nyes> Akik megjelenéstõl tolták, azokkal lehet játszottam együtt. Armen néven voltam ott is meg WoW-ban is, ja és ToR-ban is ha nem nyúlják le, de ugye fõ a változatosság<#nyes> Nagyon jó kis játék lehetett volna, csak ott is az eredeti fejlesztõ bebukott, leállították a projectet, ezek után vette meg a jogokat cryptic, ami megölte a játékot. Az ûrharc eszméletlen jóra sikeredett, mondjuk blanace-t nem találták el Föderáció és Klingonok közt, de én élveztem a pvp-t. Õk tudtak korszakalkotót újítani az ûrharccal. Bármelyik single player ûr szimulátor elbújhat mögötte. Voltak tank, dps, healer, support hajó, a skilleket az officereid tudták, így jóformán bármilyen hybridet csinálhattál. Nagyon taktikusan kellett harcolni, ha nyerni akartál. A földi rész úgy ahogy van szar lett. Most próbálják feljavítani Tera mintájára, célkereszt lesz. Ez megint feldobhatja a játékélményt. Másik ami nem tetszett, hogy bekerültünk zárt majd open bétában, és ott sokkal jobb volt a játék, sokkal HardCore-abb. Ha 2 NPC hajó jött már küzdened kellett, hogy életben maradj. A véglegesben 5-6hajót is magadra ránthattál és túlélted. Na mindegy ez nem az a Topic, csak kár azért a játékért, volt benne potencia. Itt hál istennek Bioware munkálkodik, bennük 110%-osan megbízhatunk. Szart nem fognak kiadni Bioware címkével.

Nincs új hír.😊
[HUN]Crassus
Õ lesz az elsõ aki megveszi a SWTOR-t.......

Agamemnon69
Megy az swtorhun, miért, mi a baj vele?

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Azt nem gondoltam volna, hogy ilyen swtor vs swg dolog is lehet abból, hogy lelövik az swgt. A szöveg a video körül elég gáz, a video maga is...
j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Így van.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

drop
értem köszi a választ csak néztem videót és ott csoportba voltak és megjelent a fejük felet egy zöld pipa hogy elfogadták a q és eböl gondoltam hogy mindenképp grp kell

ha a földi részre is akkora figyelmet szenteletek volni, és olyan részletesen kidolgozták volna mint az ûrt, akkor nagyobb sikereket érhetett volna el.
Amennyire tudom az STO-nak nem az volt a baja, hogy nem volt elég nagy a ST rajongóbázis hanem az, hogy szarul csinálták meg a játékot és kb semmi az end game tartalom.
Agamemnon
Hmm, szombat dél óta majd' 200 új hsz... na mondom arcos és j0nNyKa talált valami említésre méltó témát, amit boncolgat a nagyközönség...

Hát sajna nem 😞 bár várható volt, hogy elõbb-utóbb elõkerül a wow vs tor téma. Abban igaza van a wowosoknak, hogy igen is nagyon sok wow-os játékos fogja kipróbálni a tor-t. Sõt, azt is mondanám, hogy több volt wow játékos lesz a játékban, mint olyan SW rajongó, aki még nem játszott semmilyen mmo-val.

De hogy tovább vitázzunk. Tessék megnézni az STO-t. Az ST világának is közel annyi rajongója van/volt, mint az SW-nek. Készítettek is nekik egy mmo-t. DE ez a rajongó tábor sem volt elég ahhoz, hogy "jól menõ" legyen az STO. Én elõrendeltem, egybõl vettem is egy egy éves elõfizetést, majd március végétõl be sem jelentkeztem (februárban preorderrel már játszottunk...) DE sosem vettem volna meg, ha elõtte nem játszok mmo-val (konkrétan wow-al tört szerven 😛 )

Azért nagy különbség van az között, hogy az ember megnéz egy filmet a moziban, megveszi dvd-n, meg olvasgat róla könyveket, mint hogy leül a számítógép elé, és neki áll a karakterével futkosni...

j0nNyKa
felveheted egyedul, es meg is csinalhatod egyedul

az, hogy group quest, technikailag csak egy iranymutato, en csinaltam a maraval egyedul group questet

drop
kérdeznék tõled ha gruppos q van és egyedül vagy akkor keres csoportot vagy ez hogy megy?

Például az EVE is egy baromi jó játék, de engem nem köt le a kereskedelem és a diplomácia különösebben. De attól nem lesz rosszabb, mert nekem nem tetszik.
Amit én szeretek az a pve (leginkább a raidelés), abban pedig nem sok versenyzõ tudott maradandót alkotni.

Neked is Hegylakó-komplexusod van.

N1ggA
Én sosem játszottam a wow-val, de mivel bõven azzal játszanak a legtöbben, ki lehet jelenteni, hogy az a legjobb.
Az, hogy neked nem a legjobb, meg nekem sem a legjobb, attól még 'A' legjobb

Spread De Love!

JethroHUN
Hülye kérdés... mert valszeg bármit mondok, az szerinted rossz. Mert a wowot tartod jónak így bármit is viszonyítasz hozzá, csak a wowot fogod jónak tartani. Én pl az AoCvel játszottam hosszabb ideig, szerintem nagyság rendekkel jobb mint a wow, hiába volt tele, hibával. Most vagy ez az SW ToR is itt fog elhasalni, azon hogy nem wow... vagy sokkal jobb lesz és lenyomja.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

cikasz
Tudsz jobbat mondani?

http://www.akciofigura.hu

A maga kategóriájában meglehetõsen jó. Lehet tagadni persze, de nem szégyen objektívnek lenni néha.

JethroHUN
Hogy legyen mihez mérni??? mert a wow az etalon 5*-os szint vagy mi?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

N1ggA
Azt nyilatkozták, hogy teljes értékû healer tud lenni mindegyik class, aminek van healer ága. Ha bh szarabb, akkor majd erõsítik, esetleg a többit nerfelik.

Spread De Love!

j0nNyKa
haaat szerintem pro szinten a bh nem tud olyan jo healer lenni, mint pl. az si

fejlodesnel, questelesnel, flashpointokban biztos eleg jo, de amennyire en meg tudom allapitani a beta teszterek velemenye alapjan, end game-re keves lesz a healje

hot healje inkabb az ia-nak van

ccje viszont egyertelmuen a bhnak van a legtobb

jol mondod, a merc nem tank, de boven a kitarto kategoria
en voltam ugy world bossolni, hogy a dps talentes merc tankolt, es siman birta...