60334
  • Tyrpak
    Tegnapi dev trackerből:
    We believe this issue is tied to the new security questions and answers that users were required to set up, and we expect all issues to be resolved after tonight’s website maintenance window.
  • Tyrpak
    Lásd még: 2 napra előre bejelentették, hogy scheduled maintenance.
    Amcsi idő szerint napközben vannak, az hogy ez gyakorlatilag kibasz az összes EU játékossal, azt eddig 1 db mmo készítő vette észre, az a CCP izlandról (napi 12-től 13-ig leállás). Az összes többi magasról szarik EU-ra.

A maintenance-ok közül az egyik (asszem a tegnap este elhalasztott?) pont emiatt a security question miatt lett volna.
  • Nephin
    Ha esetleg megadtad őket, akkor is nagy esélye van a user errornak. Megadja, nem adja, összevissza kattog, stb.
  • gerey
    A játék fejlesztőinek semmi köze ahhoz, hogy lehal az oldal, meg, hogy szar a support.
  • Pluskast
    Ezzel csak az a baj, hogy már vagy 3 napja képtelenség esténként belépni az oldalra. Komolyan, ha ennyi meghívót kiküldtek akkor miért nem gondosgodtak ennek kivédéséről? Én pl semmilyen tesztet nem tudok megcsinálni, mert napközben melózom és mire haza jövök, hogy na akkor kitöltsem a még szükséges dolgokat a bétához, képtelen vagyok mert ez a szaros oldal állandóan behal. Komolyan ha még egy szar kis fejlesztő csapat lenne max magamban morognék de ez a bioware és úgy csinál mintha nem is ő küldte volna ki a sok ezer meghívot. Komolyan mit vártak? Hogy majd mindenki szépen egyesével fog letökteni meg kitölteni ezt a teszet? Amatőrök.
  • Nephin
    Már bocs, de ha akkor, amikor szóltak/szóltunk, hogy kell, megadtad volna a kérdéseket, nagy valószínűséggel semmi gondod nem lenne. Magadat okold, ne mást...
  • A4tech
    uh uh, kinél lesz akkor a csoportos öngyilkosság?
  • Betonfal83
  • Betonfal83
    Kuka az egész!Erre vártam évekig!
  • A4tech
    a holnapi Blikk-ben lesz
  • Pacho
    Ó igen ez király lenne, ha lehetne updatelni a security questiont és nem rögtön azt a bugged kérdést dobná fel megválaszolandónak - első lépésként - ami miatt az egész cécót elkezdte az ember. Így viszont, mivel arra nem létezik helyes válasz, nem is jutsz előrébb. Visszamegy oda, hogy újból lelockolja az egész accountot, és már a honlapra se tudsz belépni.
  • xulon
    Hello,

Mi ez a Security key ? Ezt honnan lehet megtudni ?
  • j0nNyKa
    legrosszabb esetben is companion tudja használni.
  • Tyrpak
    Kérdés: nézegetem a videókat, és már sokadszor látok olyat, hogy pl republic heroic quest (coruscanton ráadásul), és a boss sniper rifle-t dob.
    Simán dobhat olyat a boss, amit senki nem tud használni, mert csak a másik oldalé? Vagy ezek "béta van, jelenteni kell" bugok?
  • j0nNyKa
    arra gondol, hogy azért nem tudod használni az swtor.com -ot (és innentől kb. keddig ez így is marad), mert mindenkinek most jött meg..
    .. mármint a meghívó, így mindenki egyszerre próbálja lekapni a klienst / egyáltalán betölteni az oldalt
  • Braikingboss
    Mit?
  • SzirmosSzisza
    Gondolom mindenki most kapta meg :)
  • Braikingboss
    Gondolta megnézem be bírok e már lépni az oldalra erre SWTOR.com is temporarily unavailable as we are experiencing extremely high traffic. Please check back again soon! Azért az szép hogy ami ment tökéletesen hétfőn nekem mára már el lett baszarintva.
  • Omlás
  • BoneDragon
    De írták a launcherbe miután betudtál lépni...
  • Betonfal83
    Nekem is tele a bakancsom az egésszel!
  • Omlás
    Amúgy igazán jelezhették volna, hogy béta hétvége előtt aktiválni fogják a biztonsági kérdéses loginolási rendszert szóval mindenki még 1x nézze át a kérdéseit válaszait, nehogy probléma legyen belőle.

Ha már arra ki tudna küldeni "10" levelet, hogy rész fogsz venni a tesztben, erre is igazán futhatta volna az energiájukból, és nem lenne idegbajos az userek elég nagy része :).

Tudom én, hogy volt levél hogy változtasd meg meg állítsd be meg stb, de azért nem úgy lett volna ésszerű, hogy mielőtt élesítem kiküldök egy körlevelet, hogy hékás mindenki nézze át a beállított dolgokat mert utánna problémája adódik belőle... Neem erre nem volt energia csak szimplán bekapcsolták, a hab a tortán az az ha a jó kérdést sem fogadja el az oldal... mailben nem hajlandóak kommunikálni az emberrel... telefonálj a supportnak...

Most őszintén, mennyivel biztonságosabb az ha felhívom őket honnét tudja, hogy nem az accountot el lopni akaró emberke vagyok ? Kb annyira biztonságos ez a megoldás is mint az email... viszon cserébe az átlag ember megszívja, mert ugyan megértem az angolt, de szóban kommunikálni baromira nem tudok a supportal mert vagy én nem értem ő mit akar vagy ő nem érti én mit akarok..... :]

Bocsánat a kis kirohanásért de az elmúlt napokban ez úgy összegyűlt bennem és ki kellet engedni kicsit :]
  • SzirmosSzisza
    Örülnék, ha nem döglődne az oldal :/
  • Since
    Hogyhogy néha nemtudsz belépni? Egyszerű a megoldás : reseteljél passwordot, updateld a security kérdést - választ, esetleg csináljál egy flusdns-t, indítsd újra a gépet, rakd újra az egész launchert :-)
  • Lonni
    A 18,5 GB méretü fájllal elvileg minden lejött aminek kellett?
  • Omlás
    Akiknek döcög a letöltés még mindíg akítív a torrent ...

Torrent :]

DHT-t engedélyezzétek a kliensetekben.
  • Betonfal83
    System Alert(2) Security questions és már az accomra se tudok belépni (néha)Nagyából ennyi de ez épp elég nekem.
  • Gideon Wieth
    Amúgy be lehet lépni, csak a PLAY gomb nem aktív :)
  • Since
    Milyen változára gondolsz?
  • Betonfal83
    Sziasztok!Semmi változás?Kezdek belefáradni már gondoltam majd hype után januárban játszom!Valami furcsa erő mégis késztet hogy megnézzem az accom!
  • j0nNyKa
    ez pont nem volt láma kérdés, akár be is léphetnél, és mondjuk a szerverválasztót nem látnád csak

de mondjuk ezesetben örülni kell, ha hétvégén be tudsz majd lépni, nemhogy most :D
  • Pluskast
    Ok ok tudom láma kérdés volt sorry :))
  • BoneDragon
    Ez csodálatos észrevétel. :)
  • j0nNyKa
    +
  • Pluskast
    Egy kérdés. Gondolom ha felraktam hiába próbálnék belépni az email címemmel és jelszómmal nem tudnék vele csak hét végén igaz?
  • Gideon Wieth
    aham
  • Dns5000
    en meg idoben beleptem :P
    de csak 70-180kbytel jon :S
    el fog tartani egy darabig
    remelem nem szarik be a router :P
  • Torzonborz
    pm-ben küld el user/pass-t és csekkolom.
  • A4tech
    te írtad
  • j0nNyKa
    ugyanabból az adatbázisból dolgozik, és mostmár -elvileg- ugyanazzal a rendszerrel (annyi, hogy a launcherben van ez az authentikátor lóf*sz)