60334
  • t0xikus
    nem hiszem, hogy egy ilyen lehetőséget bárki magában tartana:)
  • [HUN]Crassus
    már azthittem meglehet buherálni a tesztet:P
  • gerey
    /sarcasm
  • [HUN]Crassus
    ????
  • j0nNyKa
    én végigjátszottam mind 3 kaszttal, ami bent van a játékban, és már unlockoltam a jawa fajt is
  • t0xikus
    már 2 napja mindenki játszik kb.
  • yossarian14
    Direkt megnéztem és oké volt, utána az országot átállítottam UK-ra és akkor is ugyanezt írta ki.

Van olyan, akinek sikerült már játszania vele, vagy erről még nem is lehet álmodni?
  • Evoluti0N
    Elméletileg az, h az adataidnál nem egyezik a nyelv és az ország. (értsd: a language Hungarian-ra kell, h legyen állítva, ha az country Hungary-n van).
  • yossarian14
    Kösz! Röviden el tudnád mondani, hogy mi ennek az oka?
  • DaRks7aR
    "konkrétan emlékszem, amikor eu supportnak kerestek embereket, bőven a fejlesztés közben :)"

Persze perpillanat is körülbelül 20 különböző fajta állásra keresnek embereket a Support és Network centerükbe. Én azt hallottam, hogy már több mint fél éve is több mint 100-an dolgoztak ott de 200 körüli végleges létszám várható.

"azt nem várhatod el tőlük, hogy éjjel 2 órakor bemenjenek dolgozni, csak hogy te az eu-ban jól érezd magad."

A BioWare Ireland (Galway) látja el a Global Support feladatokat az SWTOR-on. Ez azt jelenti, hogy minden support ticket Írországba fut be.
    Valamint a Global network központjuk is ott található ezért pl. az EA Mythices network gurukat át is költöztették oda. Nincs külön US / EU support és network operations divíziójuk a két kontinensen.

Egyébknt meg ha megnézed az álláshirdetésüket akkor ezt találod benne:
    "This position will have a high requirement for late night, shift based hours"

Egyébként ez sem biztos, hogy jó döntés mert a WOW se tudta megoldani egy helyről a dolgot és végül létrehoztak regionális Support és Network központokat. (Irvine, Austin, Paris, Cork, Shanghai, Seoul)
  • Tyrpak
    Gyakori hiba, irányítanálak a dev posthoz, csak most nincs hivatalos fórum.
    Itt ennek a fórumnak tetején a dev tracker-re kattints majd, és keress rá region-re.
  • t0xikus
    gondolom a türkmenisztáni ip-k tiltva vannak.
  • Tyrpak
    Xulon, tőled már kérte, hogy add meg az 5 biztonsági kérdést?
    Ha még nem, próbáld majd meg az swtor.com-on a my accountot, hátha az hiányzik neki.
  • yossarian14
    Bocs, ha már kérdezte valaki, de ezzel a hibaüzenettel lehet kezdeni valamit?

"You are logged in from a region that we do not allow to someone play from"
  • t0xikus
    :D
  • A4tech
    nem, csak ilyen van -> http://verbeka.uw.hu/05/13/udvarlas.htm
  • t0xikus
    mi lesz itt decemberben ha egy béta ennyi olvasni és tájékozódni tudatlant idevonzott?:DDD

Krein: nincs kedved ide illő bullshitgenerátort írni?:)
  • t0Mi
    Powertech vagy mercenary?
  • xulon
    akkor most miért nem enged be a Emailem és a jelszóm tuti helyes csak a security key hez nemtom mit kell irni. Mert akkor ha Autenticator kel hozzáa akkro elvileg semmit, és ezét is irja hogy optional.

Szóval akkor mérnem engedbe ? Ezis tulterhelt minat a honlap és azér irja hogy rossz jelsz óvagy felhasználónév ?
  • Pacho
    Semmi változás. Továbbra sem lehet leresetelni, ha megpróbálod azonnal beadja azt a kérdést, amire már 2 napja hibásan válaszolgatsz. (De csak azt az egyet az 5ből). Egyszer elcseszed, lockout.
  • TDC Geronimo
    Mondtam már, hogy IMÁDOM a pvpt a BHval?
  • Svenhassel
    Valahol mintha olvastam volna, hogy nem szándékoznak ilyeneket beletenni, de akkor tévedtem.
    Egyébként Játszottam Kotor-al, Dragon Age-el de nem emlékszem ilyesmire.
  • j0nNyKa
    mindenesetre tele van ilyennel, úgyhogy nem tudom, honnan rémlik
    btw láttál már bioware játékot? szarják az ilyesmit hálisten
  • Svenhassel
    Nekem úgy rémlik, hogy ilyenek nem lesznek benne.
  • gavor
    Remélem a játékon is meglátszik a humorérzék.Wow legjobb részei voltak az IRL utalások.
    Haris Pilton, meg Einhorn Finckle volt a kedvencem:)

Remélem nem lesznek karót nyeltek a srácok.
  • Omlás
    Jah először én is néztem, hogy most mi is van ?
  • gerey
    Legalább van humorérzékük :D
  • Omlás

• gerey
  • Omlás
  • j0nNyKa
    jaj ne etesd
  • gerey
    Aha ugyanazok az emberek miközben bugokat irtanak, nekiállnak weboldalt fejleszteni... Egy cég, de kicsit több ember dolgozik ott mint gondolod.
  • Jabar
    Oda majd azt a kódot kell beírni amit az autheticator-od kiír (CE-hez járr ill majd lehet külön is kapni). Ez egy plusz védelem.
  • Omlás
    Valamit tuti "hekkelnek" mert most már be enged az oldalra biztonsági kérdés nélkül, viszont ahoz hogy szerkeszteni tudjam a biztonsági kérdéseket, kéri a biztonsági kérdésre a válasz [#idiota] beírom és persze nem fogadja el [#idiota] de legalább az oldalra be tudok lépni már XD... Na majd reggelre talán resetelik vagy nem tudom :] minden esetre azért haladnak ...
  • Tyrpak
    Egyébként pedig: nem hajnali 2-ről beszélek.
    Ha elkezdi CST szerint reggel 8-kor (nálunk 15 óra) és végez 3-4 óra alatt, akkor azzal jó amerikai és EU időzóna szerint is.
  • Tyrpak
    Utána kellett keresnem:
    "at 6:00PM CST (11/23 00:00 London, 01:00 Paris/Berlin). We expect to bring the site back up by 12:00AM CST 11/23 (6:00 London, 7:00 Paris/Berlin)."

Tehát elvileg ma éjféltől holnap reggelig lett volna, ehelyett mostantól kezdik, és amcsi idő szerint végeznek vele.
  • Betonfal83
    Mindent a gamerért!Nem?Nyomják 3 műszakba ennyi!
  • j0nNyKa
    azt nem várhatod el tőlük, hogy éjjel 2 órakor bemenjenek dolgozni, csak hogy te az eu-ban jól érezd magad.
  • j0nNyKa
    konkrétan emlékszem, amikor eu supportnak kerestek embereket, bőven a fejlesztés közben :)
  • DaRks7aR
    Ezt komolyan gondolod?

A játék fejlesztői fejlesztik a weboldalt is meg üzemeltetik a supportjukat...