60334
-
t0xikus #17469 nem hiszem, hogy egy ilyen lehetőséget bárki magában tartana:) -
#17468 már azthittem meglehet buherálni a tesztet:P -
#17467 /sarcasm -
#17466 ???? -
#17465 én végigjátszottam mind 3 kaszttal, ami bent van a játékban, és már unlockoltam a jawa fajt is -
t0xikus #17464 már 2 napja mindenki játszik kb. -
yossarian14 #17463 Direkt megnéztem és oké volt, utána az országot átállítottam UK-ra és akkor is ugyanezt írta ki.
Van olyan, akinek sikerült már játszania vele, vagy erről még nem is lehet álmodni? -
Evoluti0N #17462 Elméletileg az, h az adataidnál nem egyezik a nyelv és az ország. (értsd: a language Hungarian-ra kell, h legyen állítva, ha az country Hungary-n van). -
yossarian14 #17461 Kösz! Röviden el tudnád mondani, hogy mi ennek az oka? -
DaRks7aR #17460 "konkrétan emlékszem, amikor eu supportnak kerestek embereket, bőven a fejlesztés közben :)"
Persze perpillanat is körülbelül 20 különböző fajta állásra keresnek embereket a Support és Network centerükbe. Én azt hallottam, hogy már több mint fél éve is több mint 100-an dolgoztak ott de 200 körüli végleges létszám várható.
"azt nem várhatod el tőlük, hogy éjjel 2 órakor bemenjenek dolgozni, csak hogy te az eu-ban jól érezd magad."
A BioWare Ireland (Galway) látja el a Global Support feladatokat az SWTOR-on. Ez azt jelenti, hogy minden support ticket Írországba fut be.
Valamint a Global network központjuk is ott található ezért pl. az EA Mythices network gurukat át is költöztették oda. Nincs külön US / EU support és network operations divíziójuk a két kontinensen.
Egyébknt meg ha megnézed az álláshirdetésüket akkor ezt találod benne:
"This position will have a high requirement for late night, shift based hours"
Egyébként ez sem biztos, hogy jó döntés mert a WOW se tudta megoldani egy helyről a dolgot és végül létrehoztak regionális Support és Network központokat. (Irvine, Austin, Paris, Cork, Shanghai, Seoul) -
Tyrpak #17459 Gyakori hiba, irányítanálak a dev posthoz, csak most nincs hivatalos fórum.
Itt ennek a fórumnak tetején a dev tracker-re kattints majd, és keress rá region-re. -
t0xikus #17458 gondolom a türkmenisztáni ip-k tiltva vannak. -
Tyrpak #17457 Xulon, tőled már kérte, hogy add meg az 5 biztonsági kérdést?
Ha még nem, próbáld majd meg az swtor.com-on a my accountot, hátha az hiányzik neki. -
yossarian14 #17456 Bocs, ha már kérdezte valaki, de ezzel a hibaüzenettel lehet kezdeni valamit?
"You are logged in from a region that we do not allow to someone play from" -
t0xikus #17455 :D -
A4tech #17454 nem, csak ilyen van -> http://verbeka.uw.hu/05/13/udvarlas.htm -
t0xikus #17453 mi lesz itt decemberben ha egy béta ennyi olvasni és tájékozódni tudatlant idevonzott?:DDD
Krein: nincs kedved ide illő bullshitgenerátort írni?:) -
#17452 Powertech vagy mercenary? -
xulon #17451 akkor most miért nem enged be a Emailem és a jelszóm tuti helyes csak a security key hez nemtom mit kell irni. Mert akkor ha Autenticator kel hozzáa akkro elvileg semmit, és ezét is irja hogy optional.
Szóval akkor mérnem engedbe ? Ezis tulterhelt minat a honlap és azér irja hogy rossz jelsz óvagy felhasználónév ? -
Pacho #17450 Semmi változás. Továbbra sem lehet leresetelni, ha megpróbálod azonnal beadja azt a kérdést, amire már 2 napja hibásan válaszolgatsz. (De csak azt az egyet az 5ből). Egyszer elcseszed, lockout. -
#17449 Mondtam már, hogy IMÁDOM a pvpt a BHval? -
#17448 Valahol mintha olvastam volna, hogy nem szándékoznak ilyeneket beletenni, de akkor tévedtem.
Egyébként Játszottam Kotor-al, Dragon Age-el de nem emlékszem ilyesmire. -
#17447 mindenesetre tele van ilyennel, úgyhogy nem tudom, honnan rémlik
btw láttál már bioware játékot? szarják az ilyesmit hálisten -
#17446 Nekem úgy rémlik, hogy ilyenek nem lesznek benne. -
gavor #17445 Remélem a játékon is meglátszik a humorérzék.Wow legjobb részei voltak az IRL utalások.
Haris Pilton, meg Einhorn Finckle volt a kedvencem:)
Remélem nem lesznek karót nyeltek a srácok. -
#17444 Jah először én is néztem, hogy most mi is van ? -
#17443 Legalább van humorérzékük :D -
-
#17441 -
#17440 -
#17439 jaj ne etesd -
#17438 Aha ugyanazok az emberek miközben bugokat irtanak, nekiállnak weboldalt fejleszteni... Egy cég, de kicsit több ember dolgozik ott mint gondolod. -
#17437 Oda majd azt a kódot kell beírni amit az autheticator-od kiír (CE-hez járr ill majd lehet külön is kapni). Ez egy plusz védelem. -
#17436 Valamit tuti "hekkelnek" mert most már be enged az oldalra biztonsági kérdés nélkül, viszont ahoz hogy szerkeszteni tudjam a biztonsági kérdéseket, kéri a biztonsági kérdésre a válasz [#idiota] beírom és persze nem fogadja el [#idiota] de legalább az oldalra be tudok lépni már XD... Na majd reggelre talán resetelik vagy nem tudom :] minden esetre azért haladnak ... -
Tyrpak #17435 Egyébként pedig: nem hajnali 2-ről beszélek.
Ha elkezdi CST szerint reggel 8-kor (nálunk 15 óra) és végez 3-4 óra alatt, akkor azzal jó amerikai és EU időzóna szerint is. -
Tyrpak #17434 Utána kellett keresnem:
"at 6:00PM CST (11/23 00:00 London, 01:00 Paris/Berlin). We expect to bring the site back up by 12:00AM CST 11/23 (6:00 London, 7:00 Paris/Berlin)."
Tehát elvileg ma éjféltől holnap reggelig lett volna, ehelyett mostantól kezdik, és amcsi idő szerint végeznek vele. -
Betonfal83 #17433 Mindent a gamerért!Nem?Nyomják 3 műszakba ennyi! -
#17432 azt nem várhatod el tőlük, hogy éjjel 2 órakor bemenjenek dolgozni, csak hogy te az eu-ban jól érezd magad. -
#17431 konkrétan emlékszem, amikor eu supportnak kerestek embereket, bőven a fejlesztés közben :) -
DaRks7aR #17430 Ezt komolyan gondolod?
A játék fejlesztői fejlesztik a weboldalt is meg üzemeltetik a supportjukat...