Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszer csak meglesz.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.06.07. 10:13:45
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Kérdés: A 60-as token és a Keresztvas kard, mennyibe fáj más szerveren a Progenitoron kívül? Mivel sokan a RE-n tolják arra lennék leginkább kíváncsi, milyen árban mozognak most. Van 20 Milla alatt kard + 7Milla alatt token?
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
gondoltam impen nekikezdek a végleges carnage mara mainemnek, gondoltam ráhangolódásnak megnézek 1-2 videót.
hát ezen szét röhögtem magam, bár igaz az emberek 95%-ra illik sajna, én nem csak marauderrel....
Amúgy valakivel aki red eclipse-en van lehetne boltolni az új packból eső crossguard fénykardra (részletekben visszafizetném)? Mert a gtn-es árak fénysebességgel repülnek....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Jah, sokan élvezik, azt hiszem, van valami olyasmi küldetés is hozzá, hogy tíz percenként meg kell halni vagy felrobbanni. Vagy hasonló, de én inkább messzire kerülöm ezeket a dolgokat 😄
Preferences / User Interface / Conversation / Show Conversation Alignment Gain
Bepippant, örül.
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Ugyanis véletlen rossz válaszra kattintottam és 50 sötét pontot adna!
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Sage/Sorc heal: tényleg viszonylag könnyebb volt velük healelni, minimálisam tapasztalt játékos ritkán fogyott ki a force-ból, hogy emellé miért kellett a Burst healjükre ráerősíteni ezzel a nerffel, azt nem tudom.
PT/VG értem én, hogy a két dps ág nagyon erős, de ezzel a hatótávolság nerffel már megint a tankok fogják megszívni
No offense, nekem is tetszik a mara mint class, és aki jól tolja, és értelmes azzal nincs is bajom, szóval akinek nem inge...
Én legutóbb a skill fa átszabása után néztem rá, azóta azt hittem már le is állították a szervert.
dulfy
star wars class guides
noxxic
Azt mondjuk hozzátenném ezek többsége inkább kiindlási alapnak jó.
Amúgy mentem pár kört operative-al (wz + fp) , és arra jöttem rá, hogy inkább marad a jó öreg sorc, hiába van meg nála már minden comp maxra, opi helyett inkább majd 1 sniper alt lesz, lehet repen az is volt a bajom, hogy mindig melee karikat erőltettem pedig ranged karik jobban fekszenek nekem.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2016.05.25. 16:19:35
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.05.24. 19:45:28
Amúgy az a nyavalyás Alderani rovarok vagy hangyák vagy mik amiknek olyan kemény a kitinjük hogy lepattan róla minden XD
Ja amúgy nem tudtok olyan oldal ahol tudnék karakter buildeket nézni hogy mit hogy?
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2016.05.24. 19:30:33
Nekem 34-es a karim de még 22-es itemekben rohangászik.És nem is veszem észre hogy gáz lenne.
De ne heroik küldinél skálázzon már mikor az enemi majd 13K Hp-val jön ez azért fura 😛
Ez most hogy nem vágom de komolyan megőrjít! <#rinya>#rinya>
Máskor meg meg se tudnak karcolni!!
A képességeidet kapod egymás után ahogy haladsz előre.