60334
-
#17509 Az a gondom, hogy reseteltem a jelszavam, hátha eza gond, erre nem változtatta meg, mert rossz volt a szerver. Most már belépni sem tudok, sőt:
"LOGIN FAILED - We have modified our password policy. You may be affected. Click here for more information."
:)
Szóval, most már az accomat se érem el. Kénytelen voltam a preorderes részlegnek is írni egy ticketet, mert ezen volt a preorder kódom.
De ahogy egy klasszikus mondta:
-All major theme parks have had delays. When they opened Disneyland in 1956, nothing worked!
-But, John. If the Pirates of the Caribbean breaks down, the pirates don't eat the tourists.
Na legalább ez még nem történt meg. :) -
#17508 Múltkor még a sorcira mondtátok azt, hogy állat :D. -
#17507 32-es most a healer opearive-om, és álllllllat!
ilyen last minute mentésekre egyértelműen a legjobb, 0 energyből 0 cd-vel spamolja a mentő spellt -
#17506 Jó ez a bemutató! Igazi SW feeling megvan csak még nem tudom milyen karit válasszak a 3 healer közül. Mert ez alapján az Agent is tetszik. viszont gondolom ha a másik 2-t megnézném a story ott is bejönne. Nehéz lesz ez alatt a rövid hétvége alatt eldönteni. -
#17505 Így van, szerintem is még rosszabb lesz itt a helyzet, max annyi lesz a különbség, hogy a törzsgárda kevesebbet néz vissza, mert online lesz :) -
#17504 Azért azt tegyük hozáá, hogy nem tudhatod mi lehet.... közel 2 millió emberről van szó.. és biztos nem szarnak le mert fontos vagy nekik mint mindenki más, márpedig fontos vagy, mert te vagy az aki fizetni fogsz... -
#17503 A cs elég gyengécskének tűnik. Nagy a roham, de anno az SWG indulásakor is nagy roham volt, ráadásul az 8 évvel ezelőtt volt. Viszont akkor a sokat szidott SOE emberkéi egy max. két órán belül válaszoltak, ha a nagy másfél napos kezdeti szerverleállás során bármit is kérdeztem. Itt meg!? Nevetséges. -
yossarian14 #17502 Igen! Mindent átnéztem már, amit a fórumokon találtam. -
#17501 Heh most már az oldal is kéri a security questionre a választ -
Tyrpak #17500 https://account.swtor.com/user/account
Van egy olyan rovat, hogy Language, és alatta Country.
Mind a kettőnél Hungarian/Hungary van? -
yossarian14 #17499 Továbbra is ugynaz a problémám. Állítottam be Biztonsági kérdéseket, de az üzenet ugyanaz: “you are logged in from a region we do not allow someone to play from” -
#17498 nem mindenki drogos és ér rá egész nap ott ülni semmit téve -
#17497 Totális káosz lesz itt dec 15-től az év végéig minimum... szerintem. Ami most megy az még csak a kezdet -
#17496 Á figy, ahogy Nephin is írta... szerintem launchra csak nem lesz gond... végülis az ilyen strasszteszteknél derülnek ki a dolgok nem? gondolok itt a szekjuritis dolgokra meg a launcherre stb stb...
-
#17495 még mindig ez van, ez is lesz:
To simulate a launch environment, testers who have accepted new invites to weekend testing will gain testing access in staggered intervals based on when their invites were accepted. The first group of testers will be able to log on beginning on Friday morning (11/25) at 10:00AM CST (16:00 London, 17:00 Paris/Berlin). Then, Saturday and Sunday at 10:00 AM CST (16:00 London, 17:00 Paris/Berlin) the second and final waves of testers will gain access. Please watch your email for details about when your phase of testing begins. This will come in a separate email from your invite.
To our existing testers: at 10:00AM CST on Friday 11/25, you will notice several new servers appear in server selection for the weekend test to accommodate all our weekend testers. You are welcome to create characters on these new servers, but please note that they will only be available for the duration of the weekend test, which ends on 11/27 at 11:59PM CST (11/28 5:59 London, 6:59 Paris/Berlin). -
#17494 Jó lenne ma kapni levelet ,hogy mikor mehetünk a darálóba... már csak az egyéb elfoglaltságok miatt is :( -
#17493 -
#17492 Nem. Érdekes pedig az EU-EN szerveren vagyok. Igaz a szerver listában germanynak írja a nyelvet, de ez volt az egyetlen angol EU szerver. -
#17491 Elowyn does not exist :(
ez lesz release-nél is a neved? -
#17490 wow micsoda lanucher update. Bekerült a lucasarts bla bla szöveg alulra meg új hangok is!4 -
#17489 Már raktam be pár képet :p
Elowyn amúgy. -
#17488 mi a merced neve ? -
#17487 nagy előnye lesz pvp-ben aki kicsit komolyabban arénázott pl. wowban...:P:) -
#17486 az a köpeny a csajon elég pofás cucc...az már valami pvp szet? -
A4tech #17485 mondjuk én szeretem ezeket a 'mozgáskorlátozott' játékosokat, nem tudnak rád fordulni ha a hátukat ütöd -
A4tech #17484 congratulations, its a keyboard turner!! nem tudom nézni, kiég a szemem -
#17483 IGNen megy live stream, ha netán valakit érdekel.
Itten -
Bhalage #17482 oszt vajon leszarom-e? sztem igen :p -
#17481 Hát, ha te ma fogadtad el a meghívást, akkor te leghamarabb szerintem 27én lépsz be nem 25én :p -
#17480 de legalább az swtor.hu-ra felnéznének ott ki van írva ilyenkor mi gond és a megoldás. -
A4tech #17479 j0nNyKa hibája, mert nem uptodate a FAQ -
#17478 nem ez trollkodas ;) -
overx #17477 EZ most segítség akart lenni ?
Na mind1 miez a régiós hiba hogy az én régiómból nem tudok belépni :S -
t0xikus #17476 nem kell. a hiba valahol nálad lehet! -
Bhalage #17475 ha lesz* -
Bhalage #17474 nekem is lejott a kliens impressziv max sebesseggel (3mega) kkurvagyorsan.
25-én talizunk :D de lesz élő login szerver -
#17473 Nekem letoltotte a cuccot de nincs play csak exit ezekszerint hetvegeig varni kell ? :) -
A4tech #17472 call the police! -
overx #17471 Sziasztok
Elfogadtam a testre való hívást, letöltöttem valami launcher féleséget, de nem enged loginolni mert azt írja hogy az én országomból nem lehet belépni... a játékot még nem szedtem le.
Meg az a security key se vágom mi :) mi a teendő ? :) -
#17470 merc