Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem õk herélték ki

Kiherélték a Tabula Rasat is, pedig nagyon jó gamma volt.
BoneDragon
Óvatosabban?
Ahol szerepel az ncsoft, messzire kerülöm.

"mint egy jött ment GW"
óvatosabban egy kicsit. hatalmas rajongótábora van és szerintem nagyon jó cucc lesz.

[HUN]Crassus
azért az a GW2 nagyon ott van a szeren....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

BoneDragon
Tény, hogy ritka szar idõ pontban akarják kiadni, de szerintem még így is korbáccsal üti õket az EA. Igazából engem nem érdekel milyen játékok jönnek ki akkor, mert én ott leszek tor-ban és jobban érdekel mint egy jött ment GW. 😊

itlosz78
Egy tiszteletre méltó kollégám jelezte, hogy mi van ha Guildwars 2 tényleg megjelenik idén amelyet november 2-ra jósolnak és állítólag nagyon kész állapotban van, ehhez hozzáadom a Skyrim-et ami köztudott 2011.11.11-én jelenik meg, esetleg december-re Diablo III. Felháborító, hogy szinte egy idõszakban jelentetik meg a normálisnak mondható játékokat.
Én októberre saccolom a SWTOR-t, ha mégse akkor szerintem, az elõbb felsoroltakkal fog versenyezni és osztozni a usereken.

Veszélyes dolog a jövő. Szünet nélkül azzal fenyeget, hogy bekövetkezik.

GAMESCOM, AUGUST 17 – 21, 2011

We are happy to announce that Star Wars: The Old Republic will be in attendance at Gamescom in Cologne, Germany. Last year attendance at Gamescom topped 250,000 fans, exhibitors and journalists, making it the world’s largest gaming event. This year is looking to be even bigger, so be sure to check out the website throughout the event for updates!
SAN DIEGO COMIC CON, JULY 21 – 24, 2011

Star Wars: The Old Republic will be part of the Star Wars Pavilion at this year’s Comic-Con International in San Diego, California. Tickets for Comic-Con sold out quickly last year, but if you are one of the lucky ones who were able to purchase a pass, we look forward to seeing you! If you can’t be in attendance, keep checking The Old Republic website for the latest updates!
TDC Geronimo
Kint lesz egy csomó játékkal

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jön.
itlosz78
Pedig jól lenne már valami megjelenési dátum féleség. Úgy is azt mondták, hogy valami nagy felhajtás idején jelentik be, vagy valami ilyesmire emlékszek😊.

Veszélyes dolog a jövő. Szünet nélkül azzal fenyeget, hogy bekövetkezik.

Anthrax
gamescom-ra jön ea vajon ?

TDC Geronimo
de jó lenne, ha a holnapi EA summer showcasen a nagy bejelentés a megjelenési dátum lenne...pedig 99% hogy nem az lesz 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

aham szóval értelme is van neki,kezdtem azt hinni,hogy csak egy csocsi-ragyi csilli-villi milli-vanili dekoráció <#lama>

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

BoneDragon
Így már érthetõ. 😊

REAL MADRID

de megnézném Boncmester aláirását is😛PP
BoneDragon
Nevek mellett mi ez a szürke meg zöld ikon? Ez valami újdonság vagy eddig is ott volt? 😄

V43 1105

<#eplus2>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

(#8002;1Darton1): <#nyes>,LoL,mondom én hogy jó buli lesz ez
------------------------------------------------------------------------
(#7987;Caliph):A kéregetõ koldus példáról nekem nem az NPC-k hanem a játékosok jutnak eszembe,fõként a WoW-ban emlékszem ilyenekre,a WHO-ban már csak ritkábban találkoztam ilyenekkel az AOC-ban meg egyálltalán nem.

Szerintem erre is lehetett valami addon,hogy látták mennyi gold van nálam,mert olyan karimra akinél alig volt léé arra sose tradeltek rá.

A végén már semmi lécci vagy hasonló csak összevissza rohangáltak,mindenkire tradeltek és közölték az összeget.
(#7988;Kazagor):Nem tudom a technika ehhez mennyire fejlett de ha nagyon telepakolnák a zónákat NPC tömegekkel akik mindent csinálnak akkor szerintem az csúnyán leterhelné a szervereket és növelné a laaag és szerver crash-ek számát.
Az aláírásokkal kapcsolatban azt még mindig nem tudjuk,hogy egy vagy két tagú kari nevek lesznek engedélyezve a játékban.Én még emlékszem,hogy egy interjúban a két tagú neveket is említették

Ugye nem a Köztársaság oldalára akarsz majd jönni?
Ne ijesztgess.

j0nNyKa
ez már így van a kezdetektõl, szerintem is így fog maradni hosszú távon

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

BoneDragon
Úgy látszik itt is szerdánként lesz majd karbantartás, mert megint nem elérhetõ a hivatalos oldal.

Khabbas
A probléma most az, hogy anyagi gondok miatt le kellett állítani a hallgatózást..
Pont most, amikor a Keppler szépen sorban találja az életre alkalmas bolygókat. Én adtam nekik 10 dolcsit, nekem ennyit megér. <#alien2>
Olyan mint a lottó, sejtem hogy nem fogok nyerni, de a remény az remény. <#zavart1>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Nekem teljesen kiment a fejembõl az évek alatt, mikor nem volt netem, azóta pedig nem jutott eszembe... na de most, már fel is raktam. 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Torzonborz
nekem most is fut melóhelyen meg otthon is. 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Aztán leálltam vele, mivel ezek a rohadt UFO-k nem akarták, hogy meggazdagodjam.😊
Emlékszem még, amikor leváltottam az Amigámat PC-re, akkor egy 386 DX-es gépet vettem, és azon futattam a SETI adatcsomagok dekódolását, reménykedve abban, hogy pont az én adatcsomagom fog tartalmazni földönkívüli életre utaló jeleket, ezáltal megnyerhetem a hatalmas pénzdíjat. Legalább 1 évig futott rajta a SETI adatfejtõ programja.
j0nNyKa
van benne nagyon sok ilyen, igaz ez a képekrõl nem jön át

arra gondolj, hogy bioware termékrõl van szó - dragon age, mass effect is tele voltak ilyen easter eggekkel, és élettel

j0nNyKa
ezeket egy ember küldi, frapssal csinálja, ugye ui off, fps nézet zoom - eddig nem kapták el, örülni kell 😊

Khabbas
OFF
Hátha valakit érdekel, és esetleg adakozni is az ügyért!
S.E.T.I. stars
ON

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Neked legyen igazad.
Igazából a cikkek alatt is szerepel az Armen név <#nyes> Amúgy meg más a felhasználónevem a hivatalos oldalon, amit sajnos nem lehet átírni <#duhos2> de kétlem, hogy ezzel törõdnének, akiket bannoltak azok sem kapnak hátrányos megkülönböztetést véglegesnél.

eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen

Agamemnon69
Az egyik leak videóban volt egy rész, ahol npc-k küzdöttek a vadvilággal, de annyi, hogy 2 õr harcolt 2-3 fenevaddal. Kb. ennyit láttunk, de talán j0nNyKa bõvebb infókkal szolgálhat.

Igazi dinamikus, változó világ nem lesz benne (mint a Rift-ben pld.), azt már elmondták.

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Több MMO-ban (Warhammer, Rift, de fõleg a Tabula Rasaban) dinamikus volt a világ. Magyarul voltak olyan helyek a zónákban, ahol az npc-k egymással harcoltak, repkedtek a bombák, lövedékek, becsapódtak, felrobbantak irdatlan jó hanghatásokkal, ezáltal nagyon hangulatos háborús övezeteket, csatatereket teremtve, ahová te becsatlakozhattál, részt vehettél benne (public quest stb.)

Ezzel a megoldással életet vittek a játékba, nemcsak statikus, egyhelyben álló, vagy ide-oda sétálgató npc-k voltak, esetleg egy nyuszi vagy mókus rohangászott a földön/fán. Eszméletlen hangulata volt.

Így ha szinte csak egyedül voltál az egész zónában, akkor sem érezted magad magányosan mert a világ körülötted ÉLT.

SWTOR-ban lesz ilyen, vagy tényleg azt várják, hogy majd a játékosok visznek életet a játékba a jelenlétükkel?
Caliph
elég kihalt az egész...igen,tudom h a játékosoknak kell élettel megtölteni a helyszíneket de azért kicsivel több ott álldogáló/lézengõ npc simán elférne...esetleg vicces jelenetekkel szövegekkel megspékelve mint pl a wow kéregetõje vagy a kisgyerekek akik egy babán veszekednek,persze mindez ebbe a világba átültetve. 😊

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Logónak is jó lesz kicsibe 😊

REAL MADRID

Arra még várnod kell,ugyanis jelen állás szerint ellentétes faction számára nem elérhetõ a másik oldal fõváros bolygója és a kaszt kezdõbolygók sem.
Uhhh ennek a Dromund Kaas-nak nagyon diktatórikus hatása van.Hemzsegnek a Sith Trooperek és a Birodalmi Ügynökök mindenhol,csomó ellenörzõpont...Mást sem látni mint egyenruhásokat.

(Hát Crassus ha trooperként keresnéd föl ezt a bolygót abból nem raid lenne hanem csak lincselés)

[HUN]Crassus
"If you wish for peace, prepare for war"😛😊

[HUN]Crassus
[/url][/img]

Lehet hogy hiba volt Armen néven megcsinálnod az aláirást és kitenni az oldaladra? Lehet, hogy ezek után tiltólistán lesz a név és a játékban már nem tudsz ilyen névvel karit csinálni!?
[HUN]Crassus
de szép lesz mikor "leraideljük" ezt a planétát!😄

Agamemnon69
Hmm, látom van, akit annyira nem hat meg az NDA 😊

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

j0nNyKa

<#bohoc>

REAL MADRID

Khabbas
Ez is jó!
Nálam eddig a healelõsök vitték a pálmát. <#idiota>

j0nNyKa

GAthersw

01110000 01110010 00110000

De <#nyes>

eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen