Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nehezet kérsz.A Chiss elsõszámú fõbolygó a Csilla de nem ajánlom,hogy oda akarj utazni ugyanis az amúgy is nagyon hideg és szélsõséges természettel rendelkezõ bolygón tovább romlott az éghajlat ezért a Chissek evakuálják a bolygót.

Aztán a Chiss ugyan beleolvadt a Birodalom társadalmába,Birodalmi fennhatóság alá tartoznak és alávetik magukat a Birodalom érdekeinek de
a Chiss Hatalom megtarthatta saját bolygó rendszer kormányzását,saját hadseregük van.Területükre Chiss engedély nélkül nem léphet sem politikus sem turista de még Sith sem.Cserébe a Sith Uralkodó elsõ számú szövetségesei.

A Chiss ûr a Köztársaság számára teljesen ismeretlen régióban van amiben én több mint húsz,Chissek álltal lakott bolygót számoltam össze
------------------------------------------------------------------------
Jó sok bolygó van még amit berakhatnának,ez jó lenne,mert még több kaland és fölfedezés de rossz is lenne,mert mondjuk ötven bolygó esetében már nem biztos,hogy gyakran találkoznánk más játékosokkal.
A Twi'lek elsõ számú fõbolygó a Ryloth-ot,berakhatnák a játékba😊A bolygó egyik fele állandóan sötét a másik meg világos.Ennek megfelelõen van a Lethan és a Rutian Twi'lek,más a szinük.

Egyébbként a Twi'leknek van fajra jellemzõ képessége még ha ezeket a játékba nem is viszik be.Twi'lek Seduction Skills:

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

TDC Geronimo
21én comic conon

3:30-4:30 Star Wars: The Old Republic : Join Us, It Is Your Destiny— BioWare and LucasArts are creating the most immersive MMO experience you've ever played with Star Wars: The Old Republic. Hear from BioWare developers as they discuss development of a story-driven MMO, debut new gameplay footage, and perhaps spring a few surprises along the way. Exclusive reveals, giveaways, guests, and Q&A!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

[HUN]Crassus
bár már most játszanék vele,DE nem bírok megbarátkozni az egyhelyben kukaként álló NPCk-el:S(

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

BoneDragon
Éreztem. 😛

Persze, hetek óta epekedve várom, hogy feljöjjön ez a téma és megmutathassam, hogy ki a faszagyerek. 😄

Eternal life; endless torture.

BoneDragon
Fogadjunk csak a 30-as válaszra vártál, hogy be tudd linkelni azt a fasza oldalt. 😄

j0nNyKa
kiakadt 60on a vsync miatt

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

MMOkban annyira nem feltûnõ (bár ha WoWban Orgrimmarban lemegy az fps 30-40 körülire azt is bõven észre lehet venni kameramozgatásnál) viszont pl egy FPSt lehetetlen 60-70 FPS alatt játszani. (Kivétel ugye a konzolok, bár ott is panaszkodnak rá, hogy kevés az FPS, viszont nem olyan feltûnõ, mert csak lassan tudod mozgatni a kamerát a joyjal)

TDC Geronimo
Teljesen engine függõ ez. Van olyan engine, ahol 60 alatt darabosnak érzed az egészet, de van olyan is, ami még 20 körül se vészes. Ennél nem tudom hogy lesz.

Rage47
nekem 30
BoneDragon
30+

A tökéletes futás hány FPSt jelent?

Rage47
a fenébe, ez egyre jobban tetszik
pedig nem szabadna:S
j0nNyKa
Akinek az accan toltam, egy 2,4ghz koruli core2duo, radeon 3870, 4 giga ram volt, o medium beallitassal tokeletesen elvolt

nekem corei5 2500k, 8gb ram, radeon 6970, full beallitas, tokeletes futas

mindez mar legalabb 1 beta verzioval ezelott volt, azota gondolom csak jobb lehet a helyzet

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Hivatalos infó nincs, de elvileg nem kell hozzá erõmû.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

BoneDragon
Tényleg medium beállítás lehet, mert a textúrák nem olyan élesek, meg nincsenek árnyékok. Mondjuk így is tetszetõs. 😊

Kandurex
Egyébként van valami infó róla, hogy milyen gépigény kell neki? A hivatalos oldalon a a misztikus: "While we don’t have the minimum system requirements available just yet, the goal is to make the game playable on most PCs." De gondolom a bétából valami csak kiderült...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex

egyébként pont nem merek ilyen videókat nézni, mert folyton rám jön a "MOST KELL" érzés

ps:
de azé csak linkeljétek õket...😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Csak olvastam a felbontásról mielõtt megnéztem volna. Valóban nem az, de nagyon jó minõségû.

Ez a videó elég messze van az 1080ptõl, de attól még jó. Ha ez medium grafika meg bõven meg leszünk elégedve szerintem, eléggé jól néz ki.

TDC Geronimo
áá ezt megnézve még jobban KELL 😞

Megint belegondoltam, hogy milyen irdatlan munka lehet minden questhez felvenni a szöveget, ajakszinkront hozzáigazítani, kamerákat beállítani, szereplõket leanimálni stb. voice acting minõsége is kifogástalan.

TDC Geronimo
10 perces 1080p video

Állítólag medium közeli beállítások

BoneDragon
Kövezzetek meg, de nekem ez tetszik.

Fenrir
Kár, hogy a chiss anyagbolygó nem lesz benne a játékban, az is érdekes lenne 😊

A halál csupán a kezdet...

Caliph

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

N1ggA
Hmm ezt még nem is láttam. Köszi!!! Eddigi talán legjobb minõségû béta videó

Spread De Love!

N1ggA
Azt azért ne felejtse el senki, hogy ez még csak egy kis létszámú zárt béta, és sokkal kevesebb emberrel lehet játékban összefutni, mint más mmo-knál akár egy Medium zsúfoltságú szerveren.
+ én még azt is el tudom képzelni, hogy a játékos direkt tájképeket készített, ahol annyira nem elõny, ha tele van emberekkel.

Spread De Love!

Lehet,hogy még nem pakolták tele de csak magamat tudom ismételni ha nagyon telezsúfolnák NPC tömegekkel akik mindenféléket csinálnak akkor lehet,hogy akadna az egész,laaag,server crash stb...

A Balmorra bolygó háttértörténete és a képek alapján egyértelmû,hogy Open PvP Warzone terület lesz.Erre régebben a bolygó bejelentésnél is célozgattak,úgyhogy ez a PvP beállítottságú játékosoknak lesz ideális zóna.
A Belsavis ami tulajdonképpen egészében egy börtönbolygó.A PvE játékos tábornak kiválló helyszín.Itt található majd a 16 fõs Eternity Vault operation is ami szerintem(a rakatákat ismerve)erõsen end game tartalom lesz high end kariknak.

Az a Rakata Boss a végén akár a játék jelenlegi World Bossa is lehetne.
A Corellia egy megingathatatlanul Köztársaság párti,fejlett termelõ iparral rendelkezõ bolygó,üzleti negyedekkel és ipari vállaltokkal ami stratégiailag fontos a Köztársaságnak.

Területileg egy kis méretû bolygó.A Birodalmi jelenlét itt nagyon csekély,de a story szerint megpróbálja kiterjeszteni a hatalmát erre a bolygóra is.Birodalom felé hajló korrupt Corelliai szenátorok és vállalat vezetõk azért akadnak.

A Corellia,kiválló lehetõség pl.az Imperial Agentnek,megosztani a Corelliai szenátorokat,szabotázs akciókat tervezni a termelõgyárak ellen,megbénítani az ipari termelést.
Teljesen más zónákat kapunk,külsõségekben és hangulatban is,tisztán látszik,hogy nem arra törekedtek,hogy egyforma tucat bolygókat tegyenek elénk.

ja igen nem néztem meg a többit. kihalt egy kicsit

Én a többi képre értettem😄 ami ott van a linken.. na most városban is hulla szag van😊

egy ilyen vidékre nem is várok nagy tömegeket

Hangulatos helyszínek lesznek itt az tuti.

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D

Nekem meg az tûnt fel hogy itt valami vírus pusztított? alig vannak npc-k elég sivár így ...

Torzonborz
jól néz ki , mondjuk az aljnövényzet lehetne egy picit változatosabb de azért jó.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

drop
nem uj a video csak átnevezte valaki sorry

BoneDragon
Újabb fosbúk kép:

drop
Ja most nézem, hogy már linkelve lett a screenshotos cucc ezelõtt. Akkor bocsi, meg a triplaposztért is, ami most még egy taggal bõvül. ^^'

Mondjuk azt igazán nem értem, hogy a skill fákat pl (kivétel a SW) miért nem szivárogtatják ki. Fraps-szel screenshotolja a skilleket, Painttel összerakja egy képbe és ennyi, senki nem veszi észre, elvégre se a karaktere neve, se semmi nincs rajta.

Csak hogy nehogy kimaradjak a nagy sig dömpingbõl. 😊

Stephen Reid azt írta Twitterén 1-2 napja, hogy tudomása szerint SEMMI SW: TOR-ral kapcsolatos dolog nem lesz bejelentve az EA rendezvényén. 😞

TDC Geronimo
És jön még cucc majd 😄

Just a quick heads up : My inbox is swamped with stuff, i will dedicate the whole day tomorrow to sort them out and categorize everything.

I don't want you to feel like im holding back content, its just meaningless to post everything at once.
It will cause more confusion and spam than being informative and trigger constructive discussions.

Also, thank you all for the continued support and enthusiasm.

Enjoy yourselves !

TDC Geronimo
Ejj, tisztára olyanok ezek a képek, mintha direkt kiszivárogtatások lennének. Olyan minõségiek a shotok 😄

N1ggA
Hihetetlen hangulatos. És ez sima ingame videó, bezoommolva!

Spread De Love!

N1ggA
Újabb béta képek jöttek ki, Balmorra, Belsavis és Correlia

Spread De Love!

N1ggA
Gamescomon bejelentik, hogy kb. 2 hét múlva kidobják.
Ugye nemrég olvashattuk, hogy írják, hogy eszük ágában sincs jó elõre megmondani a megjelenési dátumot a konkurencia miatt. Gamescom és egy szeptemberi megjelenés teljesen reális.

Spread De Love!

garriott egy idióta. lenyúlta rendesen az ncsoftot.
érdekes más játékuk még most is sikeres.

Hát azt nehezen veszem be, hogy csak Richard Garriott miatt állt le az egész project.