Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

... 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

BoneDragon
Nem adunk engedélyt, mert te neked mindent kell tudnod. 😊

Ja,ok,rendben,veszem az adást,elsõre is megértettem <#vigyor>

Én kérek elnézést,hogy nem tudtam Chiss Jedirõl😊 <#rinya>

Kérek engedélyt meghunyászkodni és a térben pontá zsugorodni <#worship><#worship><#worship>

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

Pedig 100, hogy írta még régebben.

Eternal life; endless torture.

Nem.

Épp az ellenkezõje: Reid sokszor elmondta, hogy bár az ilyen események értelemszerûen nagyon jó alkalmat kínálnak a bejelentésre, ez nem jelenti azt, hogy mindenképpen egy ilyenen fogják megtenni. Lehetséges, hogy igen, de ugyanannyira lehetséges, hogy egyáltalán nem.

Viszont azt is sokszor mondta, hogy tudni fogjuk, ha jön a megjelenési dátum bejelentése ("halljátok majd jó elõre, hogy jön a vonat..." ). 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Nem csak anmyit mondtak, hogy a release dat
e-et egy nagyobb eseményen jelentik majd be? Erre emlékszem. Mindenesetre szerintem tuti lesz valami release date-tel kapcsolatos infó.

Eternal life; endless torture.

BoneDragon
De ezek az érvek akkor bármelyik mmo-ba helytállóak. Minden mmo hasonló csak más a körítés. 😊

Omlás
Nincs bajom vele :] egyszerûen x év után már nem érdekel, meg nem is szórakoztat igazán a raidelés instázás, egyéb dolgokkal is el lehet szórakozni meló után a baráti körrel ingame persze ha erre alkalmas maga a játék is :].

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Szerintem az erõérzékeny és a jedi/sith nem feltétlenül ugyanaz

Fenrir
Pedig volt chiss jedi:

Kung'urama'nuruodo / Nuru Kungurama

Forrás.

Hoppsz, már megelõztek.

A halál csupán a kezdet...

BoneDragon
Nem tudom mi bajotok van a wow pve részével. Eléggé változatos bossok vannak max már nincs új ötlet és a régieket újítják fel, de ez ennyi év után elkerülhetetlen. És ha hasonlítani fog a wow-ra? És ha hasonlítani fog az xy-ra? Nem nagyon fog érdekelni, legalább az ilyen pistikék nem fognak vele játszani és élvezni fogom a global chatet is. 😄

Omlás
Engem sem igazán a 10 - 20db raidel és instával megtûzdelt endcontent fog meg... Legyen persze mert kell meg nem rosz dolog de nem feltétlenül csak insta és raid teheti ki az endcontentet nekem ez a meglátásom. :]

Amúgy szerintem már maga a relatíve sok párbeszédes küldetés meg átvezetõs rész nagyon sok "überkocka" játékosnak nem fog tetszeni mert lassúnak fogják találni. Ezt már most el lehet könyvelni, engem viszont pont ez érdekel mert ad egyfajta hangulatot az egésznek, ogy milyen lesz azt meg majd meglátjuk mikor ténylegesen játszunk vele addig nagyon sok mindenrõl max spekulálni tudunk :].

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Nekem speciel meg igen. Sõt. 😊 Ez van, nem vagyunk egyformák, nem lehet mindenkinek a kedvére tenni.

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D

A legjobb az lenne ha a Mythic tökös lenne, gondolna egy nagyot és Daoc-féle end-game lenne a játékban. A wow-féle pve sajnos elkerülhetetlen. A wow az mmo mûfajt ilyen cooperative single playerré silányította a pve központúságával, ez kelendõ, sok embert vonz, tehát magukkal szúrnának ki ha ezt nem erõltetnék. Mondom ezt úgy, hogy nekem abszolút nem tetszik és nem is vonz.

(#8111;Tababo):Bolygóra jellemzõ idõjárás az lesz de napszak válltozás nem lesz és ezt most nem azzal magyarázták,hogy majd késõbb kerül be a játékba hanem ez késõbb is statikus marad.
------------------------------------------------------------------------
(#8102;Khabbas):Chiss Erõhasználó,ráadásul Jedi Padawan <#merges2> Ezt az elbaltázott storyt ki adta ki? A Hutt Jedi után nem gondolltam,hogy még valamin meglepõdöm.

De tõlem legyen,ráadásul a Clone Wars idején <#miaz><#lama> <#wilting>
Részben errõl szólt a Thrawn Trilógia amit a LucasArts is hivatalos folytatásként ismert el amiben Thrawn Fõadmirális(aki Chiss volt)és az Új Köztársaság idején mindent elkövetett,hogy felkutasson egy Sith Erõhasználót(itt sem létezett Chiss Erõhasználó),végül talált egy Sith Erõhasználó klónt.

A Chiss meg a Hutt mint Erõhasználó megvalósításhoz képest a kaszt válltás a játékban csak egyszerû betyár virtus lenne.

Omlás
Én azon sem lepõdnék meg ha a "megszokottnál" eltérõ endgame lenne tervezve a játékhoz. Személy szerint nagyon nem szeretném, ha egy SW skines WOW lenne a játékból, szerencsére az eddigiek alapján nagyon kicsi az esély erre :]

TDC Geronimo
"just to add one of the other major things, that all the planets fill empty and lifeless . even the main capital which you would think would be really busy is pretty empty. and even Anchorhead was pretty empty. Maybe they are going to add more life to it or maybe there is more life on theses planets in another build. a lot of testers are moaning about this. "

Remélem utolsó 1-2 hónapban ezeket feltöltik, mert tényleg gáz.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

lolSL
azért mert nincs kész már évek óta tudniuk kéne hogy mi lesz belerakva

Azért nincs infó még endgamerõl, mert elõzõ hónapban kezdték csak a tesztelését. Lassan szivárognak majd onnan is a leakek, ezt nem lehet kivédeni.

eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen

TDC Geronimo
A szintezés biztos jó lesz, utána meg kiderül <#hehe>

Erre mondják, hogy buta ember csak a saját tapasztalatából tanul, az okos meg máséból is. Bõven van elég tapasztalat az elmúlt 10 év mmo piacán, hogy megértsék: vagy raknak bele kiadásig wowhoz képest elég vagy több end-game tartalmat és menni fog, vagy nem és akkor sajnos az eddigi szépreményû n+1 mmo sorsára jut. Ahogy írtam, nem a 2005-ös wow-val kell versenyeznie, hanem a 2011-essel.
Ezért is ijesztõ, hogy az npc-k szinkronizálása számukra a fõ kérdés, míg az endgame tartalomról szinte semmit nem tudunk. Nagyon örülnék ha kellemesen tudnék csalódni és párját ritkítaná a játék.

N1ggA
Nem hiszem, hogy mindenki erre vágyik. Pl. csak azért sem, mert amíg az alapjátékkal nem vagy kész, addig úgyse érint a kiegészítõ tartalma. Azaz amíg nem unja meg az ember az swtor alapjátékot, addig nem fontos a kiegészítõ.

Spread De Love!

Agamemnon69
Öt éve fejlesztik ám az SWTOR-t, szóval khm...

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Errõl csak annyit, hogy nem a mondjuk 2005-ös wow-val kell konkurálnia, hanem a 2011-es kihegyezett játékkal.

aion nem egy jo példa mert 3millioan játszák most is bármelyik mmo aláirna ennyi elöfizetöt látatlanban kiadás elött sztem.

mmonomad és pvpista

Omlás
Nincs az a fejlesztõ cég ami akkora kontentel tudna indítani egy mmo-t mint pl most a wow. Több év tapasztalat meg millió patch nomeg 3 kiegészítõ. Az a baj a legtöbb játékos ilyen szintû tartalmat vár el indulásnál ezt nem lehet teljesíteni.

Ahogy torzonborz is írja a bw ben van potenciál az sw univerzum is nagyon jó alapanyag van háttere ismerik és rajonganak érte sokan így bízzunk benne jó sül ki belõle, a tartalom meg idõvvel bõvül.

Rage47
gondolom azért, mert így õk adhatják meg a terület hangulatát
Anthrax
Szép lassan épült fel a wow,de nem volt semmi alternativa mmora,legalábbis nagyon kevés ezért nem tudtál mással játszani, most azért akad pár és ha endgamet megint kihagyják és a support is fos lesz mint láasd aion akkor bukik

Torzonborz
itt még talán van, talán. BW elég nagy név, SW is . ha wowot nem blizz csinálja hanem nevenincs cég már az se lenne sehol.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Szép lassú felépülésre 2011ben nincs már idõ az a baj. Mire felépülne már ott a következõ AAA mmo.

Omlás
Rakjanak össze egy jó induló kontentet, legyen jó és gyors nomeg játékosbarát a support. Kiegészítõkre meg nagy patchekre ráérnek, nem kell meg nem is lehet mindent belezsúfolni az elején. Szép lassan épült fel a wow is csak, hogy példával éljek.

TDC Geronimo
Valami art dologgal magyarázták szóval szerintem késõbb se lesz.

Kandurex
szvsz is ez lesz, max. majd egy gyors patch ereje

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Torzonborz
tuskeneket karóba húzom, napszemcsim meg van

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

fõleg úgy hogy mennyi lóvéjuk van rá. sebaj majd beleteszik.

Vagy megvakulsz mint Ray Charles...
Sokat bambulászod a naplementét levágnak pl a tuskenek.

Torzonborz
wuuut ? tatooine dûnéi között nem lehet majd bambulászni a dupla naplementét ? ergh 😞

BoneDragon
Nálam is. 2011-ben azért ez alap elvárás, sõt már majdnem hogy 2012...

Rage47
ez nagy hiba nálam :S
TDC Geronimo
Nem lesz :/

Statikus lesz az idõjárás is meg a napszak is.

lolSL
biztos lesz, wowban is van

BoneDragon
Lehet hülye kérdés, de lesz benne napszak változás? Nem emlékszem, hogy lett volna ilyen téma.

Khabbas
Voltak Chiss jedik, nézd meg a wookiepedia-n, itt egy példa:
Chiss jedi

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

TDC Geronimo
De jól néz ki :y

j0nNyKa
erohasznalo chiss temahoz magamat ideznem:

Sith Warrior: Human, Sith Pureblood, Cyborg, Zabrak
Sith Inquisitor: Human, Twi'lek, Rattataki, Zabrak, Sith Pureblood
Imperial Agent: Human, Chriss, Cyborg, Zabrak, Rattataki
Bounty Hunter: Human, Cyborg, Zabrak, Rattataki, Chriss

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

(#8097;calis)😮sztom a véleményt,a megjelenést nem fogják hónapokkal korábban beharangozni.A bejelentést követõen gyorsan piacra fogják dobni ami szerintem a bejelentéstõl számítva kb.egy hónapon belül lesz(akik nem annyira követik az eseményeket,lehet hogy még ott fognak tartani,hogy mikor jelenik meg,mikor már rég a boltokban lesz)

Én még mindíg az õszi megjelenésre tippelek,mert a vidik alapján össze van ez már rakva rendesen.Comic-Con-ra állítólag hoznak magukkal warzone és flashpoint anyagot.
(#8084;Fenrir):Erõhasználó Chiss-rõl nem tudok hanem Erõérzékenyrõl vagyis nem használják az Erõt de megérzik az Erõhasználók jelenlétét.
Társadalmi felsõ osztályuk is van ami az un.Erõérzékeny Sithek.

Egy Imperial Agentnek fontos,hogy Erõérzékeny legyen,mert a Jedik gyakran nem fedik föl magukat,álca alatt utaznak...stb és egy Erõérzékeny elõtt nem tudja elrejteni kilétét.Egy Agentnek az Erõérzékenység segít,hogy megfigyeljen,likvidáljon egy Erõhasználót.
(#8082;Nephin):Igen aztat már olvastam

Omlás
Max át teszik a megjelenést jövõ tavaszra .... :] Nagyon nem lenne jó :]

A bejelentés és a kiadás közt szerintem max 1 hónap lesz, hiszen pont az a cél, hogy a konkurencia ne tudjon reagálni.
Január 3?