Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agamemnon69
Öt éve fejlesztik ám az SWTOR-t, szóval khm...

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Errõl csak annyit, hogy nem a mondjuk 2005-ös wow-val kell konkurálnia, hanem a 2011-es kihegyezett játékkal.

aion nem egy jo példa mert 3millioan játszák most is bármelyik mmo aláirna ennyi elöfizetöt látatlanban kiadás elött sztem.

mmonomad és pvpista

Omlás
Nincs az a fejlesztõ cég ami akkora kontentel tudna indítani egy mmo-t mint pl most a wow. Több év tapasztalat meg millió patch nomeg 3 kiegészítõ. Az a baj a legtöbb játékos ilyen szintû tartalmat vár el indulásnál ezt nem lehet teljesíteni.

Ahogy torzonborz is írja a bw ben van potenciál az sw univerzum is nagyon jó alapanyag van háttere ismerik és rajonganak érte sokan így bízzunk benne jó sül ki belõle, a tartalom meg idõvvel bõvül.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Rage47
gondolom azért, mert így õk adhatják meg a terület hangulatát
Anthrax
Szép lassan épült fel a wow,de nem volt semmi alternativa mmora,legalábbis nagyon kevés ezért nem tudtál mással játszani, most azért akad pár és ha endgamet megint kihagyják és a support is fos lesz mint láasd aion akkor bukik

Torzonborz
itt még talán van, talán. BW elég nagy név, SW is . ha wowot nem blizz csinálja hanem nevenincs cég már az se lenne sehol.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Szép lassú felépülésre 2011ben nincs már idõ az a baj. Mire felépülne már ott a következõ AAA mmo.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Omlás
Rakjanak össze egy jó induló kontentet, legyen jó és gyors nomeg játékosbarát a support. Kiegészítõkre meg nagy patchekre ráérnek, nem kell meg nem is lehet mindent belezsúfolni az elején. Szép lassan épült fel a wow is csak, hogy példával éljek.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

TDC Geronimo
Valami art dologgal magyarázták szóval szerintem késõbb se lesz.

Kandurex
szvsz is ez lesz, max. majd egy gyors patch ereje

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Torzonborz
tuskeneket karóba húzom, napszemcsim meg van

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

fõleg úgy hogy mennyi lóvéjuk van rá. sebaj majd beleteszik.

Vagy megvakulsz mint Ray Charles...
Sokat bambulászod a naplementét levágnak pl a tuskenek.

Torzonborz
wuuut ? tatooine dûnéi között nem lehet majd bambulászni a dupla naplementét ? ergh 😞

BoneDragon
Nálam is. 2011-ben azért ez alap elvárás, sõt már majdnem hogy 2012...

Rage47
ez nagy hiba nálam :S
TDC Geronimo
Nem lesz :/

Statikus lesz az idõjárás is meg a napszak is.

lolSL
biztos lesz, wowban is van

BoneDragon
Lehet hülye kérdés, de lesz benne napszak változás? Nem emlékszem, hogy lett volna ilyen téma.

Khabbas
Voltak Chiss jedik, nézd meg a wookiepedia-n, itt egy példa:
Chiss jedi

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

TDC Geronimo
De jól néz ki :y

j0nNyKa
erohasznalo chiss temahoz magamat ideznem:

Sith Warrior: Human, Sith Pureblood, Cyborg, Zabrak
Sith Inquisitor: Human, Twi'lek, Rattataki, Zabrak, Sith Pureblood
Imperial Agent: Human, Chriss, Cyborg, Zabrak, Rattataki
Bounty Hunter: Human, Cyborg, Zabrak, Rattataki, Chriss

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

(#8097;calis)😮sztom a véleményt,a megjelenést nem fogják hónapokkal korábban beharangozni.A bejelentést követõen gyorsan piacra fogják dobni ami szerintem a bejelentéstõl számítva kb.egy hónapon belül lesz(akik nem annyira követik az eseményeket,lehet hogy még ott fognak tartani,hogy mikor jelenik meg,mikor már rég a boltokban lesz)

Én még mindíg az õszi megjelenésre tippelek,mert a vidik alapján össze van ez már rakva rendesen.Comic-Con-ra állítólag hoznak magukkal warzone és flashpoint anyagot.
------------------------------------------------------------------------
(#8084;Fenrir):Erõhasználó Chiss-rõl nem tudok hanem Erõérzékenyrõl vagyis nem használják az Erõt de megérzik az Erõhasználók jelenlétét.
Társadalmi felsõ osztályuk is van ami az un.Erõérzékeny Sithek.

Egy Imperial Agentnek fontos,hogy Erõérzékeny legyen,mert a Jedik gyakran nem fedik föl magukat,álca alatt utaznak...stb és egy Erõérzékeny elõtt nem tudja elrejteni kilétét.Egy Agentnek az Erõérzékenység segít,hogy megfigyeljen,likvidáljon egy Erõhasználót.
------------------------------------------------------------------------
(#8082;Nephin):Igen aztat már olvastam

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

Omlás
Max át teszik a megjelenést jövõ tavaszra .... :] Nagyon nem lenne jó :]

A bejelentés és a kiadás közt szerintem max 1 hónap lesz, hiszen pont az a cél, hogy a konkurencia ne tudjon reagálni.
Január 3?
Anthrax
Ezért lenne jó egy szept októberi rls date, sztem gamescomon fogják bejelenteni,vagy húzzák a dolgot és akkor max decemberi rls date,de ha okt-nov nem kapunk semmit,akkor sztem csak jövõre fog megjelenni

BoneDragon
Nem gyengén rossz idõben. Ha tovább akarnák húzni jövõ évre, akkor már az EA lincselné meg õket, hogy ennyi pénzt beletettek és még semmi profit.

rossz jel...

Agamemnon69
A kettõ nem mond ellent egymásnak. Csak a két dátum között valószínûleg nem fél évet kell várni, hanem 1-2 hónapot.

Amúgy meg a késõ õszi, téli felhozatal már most nagyon erõsnek látszik, szóval kicsit benézte a Bio ezt a játszadozást a megjelenéssel...

[HUN]Crassus
This is the begining of a beautiful FAN FRIDAY!😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Torzonborz
jahm s kb mindegyik bukta is 😞 'csába Gero sürgõsen állj le ! <#vigyor>

Anthrax
Ez meg tök ellentmond annak,hogy ea nem akar ja jó elõre bemondani rls date-t ,hogy más mmok ne akkor dobják ki új contentet vagy jelenjenek meg azok is

Agamemnon69
LaCz, már egy párszor leírták, hogy nem lesz hirtelen release date bejelentés, hanem elõre el fogják mondani, hogy mikor jelentik be a release date-et. Szóval elõször erre a bejelentésre kell várnunk...

Sajna már nem elérhetõ... :S
Jabar
Tudhatnád már Geroról hogy minden nagyobb mmo elõtt remeg! 😄

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Szerintem lehetséges, hogy Comic Conon kapunk egy release date-et. Reid eléggé célozgat rá, ahogy néztem a devtrackerben.

Eternal life; endless torture.

Fenrir
Thrawn óta a kedvencem a chiss faj, baromi örülük, hogy játszhatóvá teszik a játékban.

Elvileg amúgy vannak chiss erõhasználók is, de baromira kevesen. Mondjuk egy chiss sith warrior még simán lennék 😛

A halál csupán a kezdet...

Torzonborz
ne remegj már ennyire <#vigyor5>

Chiss 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Braikingboss
Szerintem is marketing fogás ez az egész. Az tiltott képek és videók íze jobb mint a legális 😄 és ez nállam is bevált szemeteeeek😄 Kell ez a game!!!!!!!!!!!

Don Kartács :)

TDC Geronimo

Stephen Reid
Rockjaw Stephen Reid
Saw something we're showing at our #SDCC #SWTOR panel in two weeks. WOAH.

That is all.

... -.-

TDC Geronimo
Rockjaw Stephen Reid
INCOMING TEASE WARNING.

-.-

TDC Geronimo
Nem tudom de ezek a mostanában megjelent képek is marketingszagúak. Annyira jól beállított és minõségû képek, hogy szerintem le se szedeti õket majd BW 😄

Ez a videó úgyszintén.

Rage47
This video contains content from SME, who has blocked it in your country on copyright grounds. :/
3 napja egy másikat is feltett, és még nem szedték le azt se, lol. 😄

TDC Geronimo
Heh valaki feltette youtubera 😄 Nem sokáig lesz fent gondolom, de aki nem szedte le most megnézheti, amíg fent van