Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.06.27. 19:53:52
A Light vs Dark eventről részletesebb leírás a héten várható.
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Ha nem megy az angol a google fordítóba tedd a címet és megközelítőleg magyar lesz.
Utoljára szerkesztette: Nico Bellic, 2016.06.25. 23:28:12
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Mi van a szerverekkel ? 9000 es ping figyel mindenütt 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Temérdek grind...nem erre számítottam. Baromi nagy izgalomba kerültem a rewardokat látva, esély a keresztpallosra...aztán megláttam a követelményeket. Jézusom. A Legendary...ismétlem, Jézusom! Mást vártam, valami újdonságot. Egy új eventet a Night Life, fertőzés és bounty hántörködés mellett, ami még visszaköszön néha...de ez remélem soha többé.
ಥ_ಥ
Hétvégén összefoglaló a L&D eventről részletesen, valamint a Fallen Empire utolsó két fejezetéről némi spoileres infó.
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Meg van még az a ratyitaki,eddig azt sem unlockoltam mert nem tetszett.<#vigyor>#vigyor>
Most épp leárazták 300 CC-re.
Csak sajnos kevés a jó arc-template hozzá 😞
Előre is elnézést kérek, nem szeretnék offolni, de egy hasonló újrajátszósdit az STO-ban sikerült sokkal jobban megoldani (igaz, nekem is ideje lenne befejezni a delta recruitomat xD), s most jön a nyáron kettő hasonló event is új küldetésekkel, új jutalmakkal. Valami hasonló kellett volna itt is. Fáj a szívem érte, a Star Wars világa sok lehetőséget nyújt, amit ki lehetne aknázni.
Hja, es koszi a hataridos infot.
Tomb of Freedon Nadd
Új tartalom helyett beadnak egy achievement 2.0 rendszert, gondosan figyelve arra, hogy mindenki tiszta lappal induljon, nehogy számítson a játékba eltöltött eddigi idő. Nem igazán értem, kinek jó ez. Csúcsra járatják a tartalom újrahasznosítást.
Szép volt a játékban eddig eltöltött idő számomra, és vártam, hátha lesz valami, ami a játékban tart, de tényleg csak a cancel sub maradt hátra. Csalódott vagyok és szomorú.
Viszont valami új név generáló kéne,mert a játék random név generálója már nem az igazi,vagy félóra mire talál olyan nevet ami nem foglalt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.23. 20:15:43
Bár mintha egy bug miatt kaptam volna karislotot.Ránézek.
Hat fasza 😊 Gondolom csuklik most sok jo ember naluk, mert az otlet jo, de az, hogy megint szinetzzen az ember uj karaktert, nem is egyet.. hat na.
Azt lehet tudni, hogy meddig tart? Hirtelen nem lattam.
Ha lesz magyar leírás szóljatok.
mert preferedként max 350k pénzed lehet,F2P max 250k.
Amikor először abbahagytam a játékot és visszatértem 1 év után és megvettem egy egyszeri akcióban a kiegeket, akkor már volt nálam vagy 10000 CC és egyszerűen nem tudtam mire elkölteni.
Tomb of Freedon Nadd
Őszintén, nem is értem, miért nem foglalkoznak a GSF-al a fejlesztők, pedig ez egy markáns feature, ami más mmo-ba nincs jelen és igazán kapcsolódik az SW-hez. sokkal többet ki lehetne belőle hozni.
Igazából én is keveset érek rá nyáron,télen sokkal jobban.
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.06.19. 19:43:05
Preferedként is max 350 ezer pénzed lehet,ami kb semmire sem elég.És iszonyú sok megszorítás.
Kérj valakitől refer linket,ad egy hét előfizetést,1 sor táskát,satubbit,csupa jót,de egy hétre előfizus leszel és kipróbálhatod az előfizus játékot,már a karakterkészítő is más lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.19. 17:05:46
Esetleg van valami ingame currency-ért vásárlás, mint anno wowban voltak akik árultak goldért gct, vagy rafot?
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2016.06.19. 15:51:19