60834
  • gunji
    Igen, szerepelt már két vagy három kisebb jelenet erejéig a harmadik évadban.
  • Plata
    Én nem ismerem az SW rajzfilmeket,pár részt láttam a klón háborúkból mikor a gyerekek nézték,de nem igazán ismerem.
    Bár most rákerestem a guglin és látom valami fura jószág. :D
    Igazán jöhetne már valami kis méretű faj is,amivel lehetne ugrálni a tárgyakon. XD
    Mint Yoda a klónok háborújában.
  • gunji
    Ki volt az az idióta, aki ezeket az uprisingokat kitalálta? Méghogy szólózható, broáf :(
  • PiszkosFred
    Tippre Lasan jon (vagy hogy kell irni), az SW Rebelsbol "Zeb" faja, ugyis az eloszereplos sorozatokban most fog debutalni (vagy mar megtortent?) es adna magat a dolog, plusz egesz jol ra lehet illeszteni a mar meglevo skineket.
  • gunji
    Platának a #60429-re válasz (a hozzászólást nem látom, csak ha kijelentkezek és/vagy törlöm a sütiket, bejelentkezve nem látszik):
    A sztori most nem megy sehova, mert még folyik a szinkronszínész szakszervezeti sztrájk és még nem tudták befejezni a hangfelvételeket a tavaly decemberi kieghez. Az egy jó kérdés, hogy a történetet és hozzá a pályákat a játékban tovább csinálták-e azóta és ha egyszer sikerül az illetékesekkel megállapodni, akkor hamarabb kapunk-e hosszabb sztorit, vagy most leálltak az írással. Szerintem lenne most lehetőség arra, hogy egy nagyobb kieget kapjunk, ha vége a sztrájknak, vagy a v8.0-ra egy nagyobbat kapjunk több bolygóval.
    Az új bőrszínek után szerintem logikusan jöhetnének az arctetkók ráncfelvarrása, Ezt tovább gondolkodva jöhetne új fajként pantorai (Riyo Chuchi a TCW_ből), sarkhai (Nadia Grell faja), vagy esetleg zeltron vagy hasonló emberi kinézetű faj, amivel keveset kell melózni. De nekem most van egy kicsit devaroni érzésem. :)
    Én örülnék egy weequay kalóznak, de jöhetne trandoshan. changian, ródiai, ithoriai, stb. Persze egy ortolán kiselefánt lenne a legjobb, de az úgy se lesz. :)
  • Plata
    Nincs semmmi ötlet hogy vajon milyen új faj jöhet?
    Vagy hogy a sztori merre megy a kövi kiegben?
    Az tetszik hogy az új peccs után látszik majd hogy a küldetések melyik kieghez tartoznak.
  • gunji
    Őőőő, jogos xD
  • Plata
    Remélem valami érdekes lesz. :D
  • Plata
    Na és mi lesz a következő?
    Hutt?
    Ewok?

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.17. 11:50:47
  • PiszkosFred
    Nincs egyesszama :)
  • gunji
    Valaki végigkattintgatta az új bőrszíneket a tesztszerveren a catharok kivételével: https://todayintor.com/2025/05/16/swtor-7-7-new-character-customization-2025/
    De a legfontosabb a cikk végén olvasható: 'the developers hinted at the end of the 7.7 Developer Livestream was that they had begun early work on SWTOR’s next playable species'
    Wow, és így többes számban? :o
  • gunji
    Két a lilához talán a legközelebb álló szín:
  • Plata
    Tölts fel nyugodtanm,majd fél szemmel nézem.
  • gunji
    Akkor nem töltök fel képet róluk :P :D
  • Plata
    Hááát ha most azt mondod lesz lila meg rózsaszín sith pureblood akkor lehányom a monitort. :D
  • gunji
    A season-nel nekem az a bajom, hogy hülyén állítják össze a 11 heti küldetést. E héten van két gsf, két flashpointos (a hosszúakból), egy master operation, egy új WB, egy uprising, egy dvl-boss plussz pár könnyebb, így most kb. lesz vagy öt kész a héten. Az előző két hétben lehetett volna 9-10 is akár. Van hátra 10,5 hét, ebből kéne kihozni 47-t. Necces.

A pureblood-ok is 41 féle színűek lehetnek majd: új bőrszínek száma
  • Plata
    Hááát ha a season kicsit is érdekesebb lett volna vissza tértem volna ajátékhoz,de így nincs kedvem alőfizetni,anélkül meg kedvem sincs játszani,de ha a Sith pureblood karikat is megszépítik akkor jövök.
    Vagy ha megint lesz több szabad időm.
  • gunji
    Voltam a hétvégén a tesztszerveren, megnéztem pár tython-i encountert. Hát... ő... izé. Egyik szemem sír, mert végül nem rossz (pl. Hothon a birkanyírás tényleg vicces), de szvsz úgy kéne csinálni, hogy ne zavarja a szintezőket. (Hothon volt olyan, hogy dvl bossra mentünk, aztán visszatérőben a medi-droidtól véletlenül egy ilyen encounteres bosst ütöttünk le xD)
    Kíváncsi vagyok, mikor élesítik (talán 2-3 hét múlva?). Új karaktereknél (embernél) egész jók az új bőr textúrák.
    Új sztori továbbra sem lesz, mert még mindig tart a szinkronszínész-sztrájk.
  • Plata
    Esport1 szerint a KOTOr remake előrendelhető,de hivatalosan nincs meg erősítve hogy jön. :D
    Na a linket elfelejtettem.
    Link.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.13. 16:56:13
  • Plata
    Kaptam egy levelet,éjjel három órakor SW ToR-tú.
    Na most vagy nem alszanak éjszaka vagy amcsik,asszem utóbbi.
    We hosted a Developer stream giving players insight about the upcoming Game Update 7.7. Here's what you can expect in this update:
    Dynamic Encounters on starter planets - Tython, Korriban, Hutta, and Ord Mantell, Capital Worlds - Coruscant and Dromund Kass, and the ice planet of Ilum!
    Many new skin color customizations will be available for various species
    Master Mode for Relentless Replication, new augments and rewards
    A new Eras Window to help players visualize their SWTOR journey and where they are in the story
    PvP Season 8 “Champions of the Wild”
    Combat Updates for selected default Disciplines
    Two new Andor™ inspired armors, a Manaan Mini-sub Mount, and a Nar Shaddaa themed Decoration Bundle that comes at a steal!
    Nar Shaddaa Nightlife returns July 8th!
    Further character modernization definition changes, Chiss texture improvements, and improved lighting for the Preview Window
    Various Quality of Life Improvements
    Friendly reminders!
    The Master the Fight: Storm I edition is available until June 17th
    The May 4th Collections Unlock sale, Inspired By items sale, Double XP, and special B25-SAL log in minipet reward will be available until THIS Friday, May 16th!
    Watch one (1) hour of live SWTOR content on Twitch to obtain the Dromund Kaas Poster Decoration!
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.13. 08:52:00
  • Plata
    Steam hír:

Want to know everything coming in Game Update 7.7? Mark your calendars and join us on May 8th at 1pm CT / 6pm UTC over on Twitch for all the details.

See you all soon!
  • Plata
    Meg szereztem.
    Felmentem miatta.
  • gunji
    Plusz dupla xp jön május 16-ig, meg akit érdekel: száz dolláros előfizetői csomag 180 nappal, szürke mocival és dye-jal (link).
  • gunji
    Ajándék Amethyst Vulptilla Minipet május 30-ig: SWTORSWC25
    Bejelentkezés után ide: https://www.swtor.com/redeem-code
  • pajer_csaba
    Pedig az esetek többségében este 10-kor kezdődik az élet. Keddi reset után péntekig ált. úgy épül fel a dolog, hogy késő délutántól DvL- majd 9-10-től OPS-ok dögivel. Általában hétvégére esik a pangás - a legtöbben már lementék az összes OPS-ot, megcsinálták a dvl-eket. Kedden délelőtt van még ilyen utolsó-utáni roham, az a néhány ember, aki ekkor veszi észre, hogy még nem csinált meg vmit valamelyik karijára, ekkor szervez pánikrunokat. Egyébként az is közrejátszhat mindebben, hogy relative kevesen érdeklődnek a DvL iránt. Nem ad CQ pontot, csak GS-t, az achik a legtöbb komoly játékosnak megvannak, OPS-olással is lehet haladni és amúgy is azzal kell geart farmolni.
  • gunji
    Én nem sokat láttam, valószínűleg rossz időben voltam fenn. Hétköznap este mire összegyűlik a 15-20 ember, már késő a tíz óra, ha másnap meló van, így nem is próbálom. Péntek este-szombat délután 2-3 órákat vártam a flottákon, de csak egy csoport volt, azok nem vittek, meg este lekéstem másfél perccel egy last callt. Aztán tízkor lett egy 12-es csoport, amihez még vissza kellett menni a flottára, de végül így se voltunk húsznál többen. Ennyivel találkoztam. Még jó, hogy az uprising megyeget egyedül is, de hogy a "250 defeat enhanced enemies in uprisings" hogy működik, azt nem tudom.
  • pajer_csaba
    Az Ancient Enemies returned? Annyi hirdetés van konstans, mint a szemét... Ennél már csak a "que pvp pls" könyörgésből van több, de az meg nekem olyan, mintha hájjal kenegetnének...
  • gunji
    Ha valaki esetleg dvl-re csapatba keresne dps-t, megfelelő időben, szívesen csatlakoznék, mindkét oldalon, lvl80, ir340. (x)
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.04.26. 17:07:14
  • gunji
    Nekem is őszinte meglepődés volt a részemről, hogy előbb lenne reset :) De csak hibásan írja ki. Kicsit félrevezető.
    GS-nél meg kedden reset előtt azt hiszem egy órával már nem lehet küldetést csinálni, ebbe sajnos volt, hogy belefutottam :(
  • pajer_csaba
    Hogy mibe vagy ezzel... mostanában elég sokat játszom, a GS küldiket is csinálom, de eskü, hogy még nem futottam bele olyanba, hogy a reset gondot okozzon. Ne érts félre, ez nem kritika, csak őszinte meglepődés a részemről.
  • gunji
    Hogy lehet ennyire idiótán összeválogatni a heti küldetéseket GS-ben? A mostanin kb. 9 vagy 10 lehetne meg, valamelyik korábbin meg volt 1 vagy 2. :(
  • gunji
    Azon gondolkodok, hogy ez egy olyan 1-5-1 napos időhatáros dolog lenne? Mindhárom szakaszban meg lehet csinálni (összesen legfeljebb háromszor), de ha elkezdem, akkor be kell fejezni az adott időszakaszban, mert reseteli?
  • gunji
    Megint azt írja a [weekly]-re, hogy ma/hétfő délben jár le, nem kedden délben :( Mi a fene? :S
  • Plata
    Jah az úgy más.köszi.
  • gunji
    Bocsánat, úgy néz ki rosszul írtam, pedig a nyakamat tenném rá, hogy úgy volt. Szóval a Naboo-speedert csak előfizetősök kapják, akik 04.17-05.23 között lépnek be. Pluszban mindenki, aki 04.17-04.30 között lép be, az ilyen lebegő miniYoda ágyat (hover pod) kap. link
    A Twitches lila disruptoros mount még 04.08-ig megszerezhető.
  • Plata
    Speeder-re.
  • gunji
    Mire gondolsz? Amire írtál, az az, hogy javították hogy a [WEEKLY]-ket ne resetelje a játék a következő napi resetkor, hanem csak kedden, mint eredetileg volt.
  • Plata
    Akkor most kell felmenni érte vagy majd 5 nap múlva?
  • gunji
    Ez javítva lett, ma már 5 napot ír a lejáratra.
  • gunji
    Mindenki, aki 04.17-04.30 között belép, kap egy Naboo C-Type Speeder-t. Az előfizusok 05.23-ig léphetnek be a mountért.
    Forrás: reddit